Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn zus - 26142 keer gelezen
Mijn zus is na vier jaar samen wonen weer bij ons terug .
Ze is 26 jaar ,we schelen 10 jaar met elkaar . Dat zij weg ging kreeg ik haar kamer ,en was bang dat ik hem nu terug moest geven . Maar dat gebeurde niet . Ze is nu een half jaar bij ons en ik ben nu wel blij dat ze er is .
Alleen mijn privecy is wat weg . Moet nu de deur weer dicht doen als ik op de pc vieze plaatjes en filmpjes kijkt . Maar de laatste tijd als zij in bad is geweest loopt ze gewoon bloot over de overloop en laat mij haar zo zien . Haar kutje is kaal met een streepje haar er boven , mooie borsten met grote bruine tepels.
Ze ziet gerust wel dat ik naar haar kijkt , en lacht dan . Het was weer eens zover en ik zat naar een filmpje te kijken dat ze mijn kamer binnen kwam . Zo vies mannetje , zit jij porno te kijken ?. Ja ik zie het wel .
Geeft niet hoor is goed voor je ,leer je een hoop van , deed ik ook .
Ik voelde mij gelijk weer gerust dat ze dat zei.
Kijk maar verder want ik ga mij douchen .
Ik hoorde haar onder de straal staan en ik keek weer verder. Na een minuut of vijf zat ik met een stijve en ik had niet door dat de kraan uit was.
Plots voelde ik een hand op mijn hoofd en ze stond achter me . Zo ben jij je eigen aan het geil maken ?
Ik kreeg een kop als een biet . Vind je dat mooi ? Ik knikte en zei dat ik er geil van werd . Maar ik had niet gezien dat ze bloot achter me stond . Ze streelde door mijn nek en praatte verder met mij en ging allemaal vragen stellen . Heb je nog niet geneukt dan ? Nee natuurlijk niet. Heb je nog geen kutje gezien ? Weer moest ik zeggen dat het niet zo was. Ze was met haar hand tussen mijn shirt gezakt en wreef over mijn borst.Het filmpje draaide door en het gehijg en gekreun deed mijn lul maar opzwellen . Hij deed zeer in mijn broek . Ze bukte zich verder over mij heen en ik voelde haar hand naar mijn broek gaan . Ze gleed tussen mijn riem door en berijkte mijn slip . Zooo broertje , je hebt een stijve lul.
Ik schaamde en wou weg . Maar ze steld mij weer gerust door mij op de stoel te drukken en te zeggen , geef niet ,das normaal dat had ik ook vroeger dat ik geen sex had. Alleen wij krijgen een nat kutje .
Ze probeerde in mijn slip te komen en haar borsten hingen in mijn nek . Ze haalde ze door mijn nek heen en haar tepels voelde ik op mijn huid. Ze draaide mij om met de stoel en ik zag haar bloot voor me staan .Zie je mij nu bloot ,maar dat heb je al zovaak gezien . Nu wil ik mijn broer ook wel naakt zien ,je bent nu zestien dus het word tijd .
Ja bekijk jij het even . Joh doe niet zo flauw ,ik ben je zus hoor. En ze maakte mijn riem los . Ik zelf deed niks ,liet het zelfs toe en mijn broek had ze zo uit . Zullen wij nu eens gezllig met elkaar knuffelen , ik heb ook al zo lang niets gehad. Wat dan vroeg ik met mijn stomme kop. Nou lekker vrijen ,wij deden het elke dag en nu is dat over . Ik stapte uit mijn broek en ze pakte mijn lul . Zo die is al groot ,daar kunnen we wel wat mee. Voor dat ik het wist was ik naakt . Zij deed haar badjas uit en nu stonden we als adam en eva voor elkaar.
Ze duwde mij op mijn bed. Ga maar eens lekker liggen . Ze ging op de rand van het bed naast mij zitten . Blijf maar rustig ,niet zo nerveus doen ,pa en ma zijn nog lang niet thuis. Ze stroopte mijn velletje op en neer ,en ik genoot er toch wel van . Haar ogen stonden wazig en haar adem was een beetje hees. Ze keek gespannen naar mijn lul terwijl ze hem afrukte. Opeens stopte ze . Broer ik word zo geil, en ze kroop boven mij . Lik mij n kutje . Ja hoe . Gewoon zo als op de films ,lekker met je tong door mijn gleuf en op mijn knopje.
Ik probeerde en het lukte ook nog . Steeds als ik op haar clitje kwam zei ze ,ja daar daar moet je likken .
Oh geweldig joh , toe maar zuig er ook eens op en ik voelde haar mond weer om mijn lul .
Ze wipte met haar kutje op mijn tong en ze riep dat ze klaar kwam . ohhhh ja aaa ik kom ,en ik zag dat haar kutje helemal open ging staan . Kon er nu makkelijk met mijn tong in . Ik neukte met mij tong haar kutje . Ohhh jaaaa stop hem erin , ohhh wat geil ,en het witte sap liep uit haar kutje en ik likte het nog op ook .
Ohhh broertje wat doe jij dat lekker . Nu ga ik jou ook klaar pijpen , niet schtrikken als je in mijn mond spuit , ik slik het zo door.Heerlijk is dat zaad van jullie.
Gespannen lag ik zo et mijn benen strak tegen elkaar en mijn lul zo hoog mogelijk dat hij ver in haar mond kon .
Ja dit was lekker zeg , met haar speeksel gleed mijn lul lekker in haar mond en dat gaf zo,n jeukerig gevoel dat het niet lang meer duurde .Ze merkte het aan mijn lijf dat steeds iets omhoog kwam . Even liet ze hem uit haar mond en keek naar mij ,kom je zo en ik knikte . Razendsnel stopte ze hem in haar mond en going als een gek tekeer met erin en eruit te halen . Jaaaa zus ohhhhh en met een ferme kracht spoot het in haar keel. Ze slikte en ik had het gevoel dat ze mij leeg zuigde . De ene schok na de andere en ze slikte maar en ze kneep mij in mijn ballen .
Alles wil ik hoorde ik haar zeggen . Ze likte mijn lul af en speelde er nog mee . Zijn we klaar vroeg ik haar .
Klaa,hoe kom je daar nou bij . Oh ik dacht het .
Wil je niet meer dan , ik wil dat je mij nog neukt . We zijn nu toch geil bezig . Nee das goed ,ik weet dat niet he . Nou kom maar en ze maakte hem zo weer stijf . Nee broertje ,zo kom je niet van mij af , ik wil nog wat anders ook . Ze kwam weer boven mij zitten n ik voelde mijn lul voor de eerste keer echt in een kutje glijden .Zonder moeite gleed hij er tot het eind in . Ohhhhh wat lekker he ,vind jij het ook ? Ja ik beaamde dat . Ze reed er heerrlijk op en met lange halen neukte ze mij . Zo mag je iet in mij klaar komen hoor , als je komt zeg je het. Ik knikte weer . Pak mijn borsten en speel er mee . Heerlijk dat ik die borsten in mijn handen mag nemen . Ze kreunde en kierde dat ze zo geil was . Nou ik ook ,wat is neuken toch lekkerOmdat ik met haar borsten speelde werd ik alleen maar geiler . Ik kneep wel eens te hard en dat merkte ik wel . Dan drukte ze mijn lul zo diep in haar kut dat mijn buik zeer deed. Met haar andere hand frummelde met mijn zak en rolde mijn ballen .
Ja daar kwamhet weer ,dat lekkere gevoel ,mijn spieren spande zich en ik probeerde het nog op te houden . Ze voelde het en zei ,nog niet he ,stoppen en gaf mij een pets op mijn buik . Ik schrok zo ,datmijn orgasme gelijk zakte . Auw joh ,wat doe je . Heb ik gezegd ,je mag niet zo klaar komen . Ze zat doodstil op mijn lul en voorzichtig kwam ze omhoog en ik voelde mijn lul uit haar kuje gaan . Ze ging naast mij liggen en ze gaf mij een teken dat ik op haar moet komen liggen .
Zo broertje stop jij nu maar je lulletje in mijn kutje . Jij gaat mij nu heerlijk neuken en mag jij straks hier in klaar komen , je geile zaad in mijn kut spuiten hoor je mij . Jaaaahhh. Kom ga je gang , jij moet het nu zelf maar proberen . Op en neer dat kan je toch wel?.
Ja dat ging goed ik stampte in haar kut en ze sloeg de bemnen om mij heen . Ze kreunde en sprak lieve woordjes tegen mij . Ohhhh broertje wat neuk jij lekker , wat ben ik geil na zo,n tijd . Ik keek steeds al naar je ,wou je wel aanranden ,zo geil was ik .
Het duurde gelukkig een tijdje voor ik klaar kwam . zus was al drie keer zo gekomen . Maar nu was het zover , ik ramde sneller en ze wipte met me mee . jaaa jaaaa doorgaaannnn ,mijn zaad borrelde omhoog . Spuit je zus maar vol ,ik ben toch aan de pil. ! 2 3 harde stoten en ik kon het niet meer ophouden . ER in blijven hoor en ze sloeg haar benen weer om mij heen en knelde mij vast op haar kutje . Spuit je maar leeg ,kom maar broertje , lekker in het kutje van je zus . Jaaaa ik voel het ,komt nog een beetje . Maar nu werd mijn lul iets slapper ,terwijl hij er nog inzat . Ohh dat is zo lekker als je hem slap voelt worden in je kutje zei ze.
We lagen nog na te genieten en ze haalde mij aan . Lekker he ,wat vind je ervan ? heerlijk ,ik wist niet dat het zo lekker is. Nou zolang als ik thuis bent ,gaan wij twee dit steeds doen ,goed?
Maar uitkijken voor pa en moe he .
Nu dat doen weook nog steeds

.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners