Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn zusje heeft verborgen kantjes - 29577 keer gelezen
Hallo, ik ben Tim. Ik ben 20 jaar. Dit verhaal speelde zich zo'n twee jaar tot een jaar geleden af. Ik ga mijn best doen om alles zo goed mogelijk te vertellen.
Ik kom uit een vrij grote familie. Naast mij hebben mijn ouders nog 4 dochters. Ik ben de oudste van die hele hoop. Mijn oudste zus Femke is nu 18, de zus daaronder 16 enzo.. Er zit overal ongeveer twee jaar tussen.
Toen ik 16 jaar was durfde ik wel eens fantaseren over mijn oudste zus. Vooral als er vriendinnetjes bleven slapen bij haar en ze zaten hier dan alletwee in hun nachthempjes voor de tv. Dan ging ik gegarandeerd slapen met beelden van een trio met men zus in mijn hoofd.
Niet dat er ooit iets gebeurd was tussen ons. Onze familie is ook nogal preuts, badkamers gaan op slot, we kloppen op de slaapkamer deuren. Dus ik had haar nog nooit naakt gezien ofzo, en eerlijk gezegd had ik daar ook de ballen niet voor. Het was een beetje een typische fantasie van een puberjongen, meer niet.
Mijn zus is een blond meisje, met een aardige B cup, die groter lijkt omdat ze zo fijn gebouwd is. Niet vreselijk mooi, maar ook niet lelijk.
Het ging steeds slechter bij me thuis, met redenen waar ik jullie niet mee zal vervelen. Dit leidde ertoe dat ik op men 18de definitief alleen ging wonen en studeren. De meeste kotstudenten gaan elke weekend naar huis, bij mij was dat met geluk één weekendje om de twee maanden. Zowel ik en mijn ouders moesten even wat afstand van elkaar nemen.
Maar zoals dat zo vaak gaat als je voor het eerst alleen gaat wonen, verveelde ik me vaak uren kapot. Ik woon namelijk op een studio, dus gezelschap van kotgenoten had ik niet. En er kwamen wel vrienden langs enzo, maar elke avond gaat dat ook niet. Ik zat uiteindelijk in een vreemde stad.
Op zo'n stille middag had ik opeens een gek idee. Ik maakte een vals emailadres aan en voegde daar het emailadres van mijn zus aan toe. Ik had msn plus, en daarmee kan ik twee msn'en tegelijk draaien, dus het maakte zoveel niet uit dat zowel mijn echte msn en die valse openstonden. Die kon gewoon openblijven tot mijn zusje daar online kwam. Tegen de avond was ze ook opeens online. Ze begon een gesprek en vroeg me wie ik was enzo. Ik zei dat ik een vage kennis was die haar ooit is op een fuif enzo had gezien en dat ik haar emailadres viavia had gekregen. Ze geloofde me direct, dus ik veronderstel dat dat wel vaker gebeurd met haar. Elke avond was ze zoals altijd online, net als ik. Ik bleef met haar praten en haar vertrouwen winnen. Na een tweetal weken waren we echt goed bevriend geworden. IK had zelfs wat foto's van een profielsite afgehaald en doorgestuurd als van mezelf zijnde. Ik had er schik in gekregen om dat hele personage uit te werken, compleet met familiesituatie, vrienden, liefdesleven enzoverder..
Na die twee weken dufde ik stiekem aan wat verder gaan. Ik vond het extreem geil dat mijn zus niet wist dat ze met me bezig was.
Nu heb ik al wel vaker wat seksgesprekken gevoerd met vroegere vriendinnen en ik weet dat er twee types zijn als je probeert uit te vinden of ze voor zo'n dingen te vinden zijn.
Je hebt het soort meisjes dat botweg boos word of weigert en zegt dat je zo'n dingen niet moet proberen. En je hebt de meisjes die er meteen in meegaan of op zen minst onschuldig doen maar het wel spannend vinden.
Mijn zusje was duidelijk het tweede type. Zonder veel problemen waren we al snel bezig over onze sekslevens. IK kwam al snel te weten dat ze nog maar seks had gehad met drie jongens, en dat ze een kaal kutje had. Alleen al hiervan werd ik zo ongelooflijk geil. Na nog heel wat gepraat te hebben moest gaan slapen en ik ging naar bed met een serieuze stijve. De volgende dag ging ik een goedkope gsm van 75 euro kopen, en een nieuwe simkaart ( want mijn echte gsm nummer had ze natuurlijk al ). Gelukkig was er ook zo'n promotie, 1000 smsjes voor 110 euro per maand, zoveel had ik als student nu ook weer niet van geld.
Die avond hadden we een normaal msn gesprek, maar ik gaf haar wel mijn nieuwe gsm nummer. Ze leek er echt blij mee en zei dat het tijd werd dat ik dat eens had gegeven. Toen ze die avond dag had gezegd op msn kreeg ik 5 min later een berichtje van haar. En nu duurde het niet lang of we waren vreselijk geile smsen aan het sturen naar elkaar. Ik rukte me rot toen ik berichten kreeg waar in stond wat ze allemaal deed met haar vingens en hoe nat ze wel niet was. Dit was een kant van mijn zus die ik totaal niet kende.
De volgende keer dat ik nog eens een weekendje naar huis ging nam ik die gsm met me mee. Toen mijn zus die avond ging slapen volgde ik niet veel later en haalde die gsm boven. Ik kreeg al snel antwoord. Al snel lag ze me te beschrijven wat ze aanhad, en in welke mate ze het aan het uittrekken was. Ik lag me te rukken in men bed terwijl mijn zusje een verdieping lager ( ik slaap op de zolderkamer ) met twee vingers in haar kutje zat, en me zat te beschrijven hoe geil en nat ze was.
Al snel zag ik mijn zusje niet meer gewoon als mijn zusje, maar ook als een geweldig geil ding. Ik wou haar echt eens echt neuken, na het zoveel beschreven te hebben in sms.
Ik begon langzaam na te pluizen ze daar tegenover stond, seks met haar broer. Heel voorzichtig natuurlijk, je kan moeilijk zomaar vragen ' wat denk jij eigelijk over broer zus seks? '.
Na heel wat omwegen en gemiste hints vertelde ze me eindelijk dat ze soms wel eens met wat meer opwinding aan haar broer dacht.
Ze vertelde me over een voorval toen ze twaalf was, en ik dus 14. Ze had toen bij het omkleden voor het zwembad in de tuin naakt voor mij geposeerd, terwijl ik deed alsof ik een camera vasthad. Eigelijk waren we beide nog kinderen, we hadden dat gezien in een film op tv. Iets met een familie die op vakantie gaat in frankrijk.
Ik herinnerde me dat nog, onze moeder had er toen abrupt een einde aangemaakt, i kweet nog dat ze heel vreemd keek.
Ze vertelde ook dat ik altijd vreemd had gedaan toen ze vriendinnen op bezoek had, dat ik probeerde de aandacht te trekken van haar vriendinnen. Maar ook dat ze mij al had zien kijken naar haar borsten en tussen haar benen. Ze gaf niet direct te merken of ze dat nu fijn vond of niet, dus ik had er een beetje het raden naar. Veel teveel kon ik nu niet vragen, als ik elke dag zo'n dingen zou vragen zou ze het maar vreemd vinden wss van zo'n internet onbekende.
Een paar weken later hoorde ik haar tijdens een weekende bij mijn ouders klagen omdat ze niet naar een feestje mocht. Het was een soort groot goa feestje ofzo, ik ken die muziek niet zo goed. Dat feestje was in een zaal in mijn stad. Ik stelde voor dat ze bij mij bleef slapen 's nachts, dan moest pa ze 's nachts niet komen oppikken.
Zij vond het goed, en mijn ouders ook.
De avond van het feestje kwam ze eerst haar rugzak met kleren enzo afzetten en toen vertrok ze. Ik zei haar dat ze tegen 2 uur terug moest zijn, want ik wou niet te lang wakker blijven. Tegen kwart voor drie 's nachts kreeg i kdan eindelijk bericht van haar. Ze vond mijn straat niet meer en wachtte aan het station. Licht geërgerd ging ik haar halen. Ze was best zat en ik moest haar ondersteunen. met men ene arm voelde ik de aanzet van haar borst. Toen ze een paar keer bijna viel nam ik ' per ongeluk ' haar hele borst vast.
Toen kwamen we bij me thuis en ik dacht dat we direct zouden gaan slapen. Mijn mijn zus was nog te actief van de drank en wou een film zien. Zo gezegd zo gedaan. Al snel zaten we perfume te zien.
Mijn zus had eerst nog haar pyjama aangetrokken, een lang t shirt met haar ondergoed eronder, omdat haar kleren stonken naar drank en sigaretten. ik had haar een deken gegeven om haar warm te houden ( ik hou men ramen open 's nachts ). We begonnen als snel te praten over de thuissituatie enzo en we hadden een zeldzaam broer zus moment. Ze vertelde dat ze me miste en meer van dat. ze gaf me een knuffel. Ze vroeg of ik ook geen koud had zonder het laken en hefte een kant op om me erbij te laten en ze ging in men armen liggen. Dit vooral vanwege de drank, ons broer zus moment en omdat ik verdomd geil was en men kans wel wou wagen zo.
Ik had men zus dus in men armen en mijn handen lagen op haar buik. Maar ik durfe niets meer doen.
Mijn zus zei opeens dat de rits en knopen van mijn broek zo in haar heup aan het duwen waren. Ik was maar rap genoeg om te zeggen dat ik die wel zou kwijtrapen dan. Ik deed mijn broek uit onder het laken en ging weer tegen haar liggen. Nu lagen we net iets anders en mijn lul lag tegen haar kontje aan. nu ik terug aan haar buik zat te strelen kreeg ik al snel terug een stijve. Mijn zus merkte het en begon wat te giechelen ' wel jong, wat is dat opeens ?'. Ik zei dat dat maar normaal was met een meisje tegen me aan, en dat het nog veel erger kon zijn. Ze vroeg hoe het nu erger kon, en ik legde met al mijn moed mijn handen op haar borsten en kneep er een keer of drie in. ' als ik dit doe met een meisje zal hij nog veel harder woren hoor '. Toen wou ik mijn handen weer wegdoen maar femke pakte mijn handen vast en legde ze terug op haar borsten? Vanaf dan hebben we niets meer gezegd. We bleven gewoon film kijken en onze handen deden vanalles. Ik bleef maar borsten even zo kneden, en liet mijn handen dan onder haar t shirt door glijden. over haar bh heen. Ze begon zachtjes te zuchten. Toen deed ik haar t shirt en haar bh uit en ik deed ook mijn t shirt uit. ze zat nu met haar blote rug tegen mijn buik aan en mijn handen rond haar borsten. Ik wou nu een hand tussen haar benen laten zakken en ging met mijn hand over haar slipje. Ze kreunde, nam mijn hand vast en duwde het in haar slipje. Ik voelde het natte gladde kutje van mijn jonge zusje. Ik zocht haar clitje en liet er twee vingers over glijden. ze begon zachtjes op mijn ritme mee te zuchten.ik deed haar slip uit en ging meer plat liggen in de zetel nadat ik ook mijn slip uitdeed. Mijn lul stond op ontploffen. Ze legde zicht ook wat platten en we lagen in lepeltje. Ze schrok even toen ze mijn lul tussen haar billen voelde, maar dat duurde niet snel. Ik liet mijn lul over haar kutje glijden en haar zuchten begon weer. Nu liet ik me in haar glijden en begon te stoten. Ik moest me zo hard inhouden om niet zo klaar te komen. Ik zat mijn zusje te neuken in haar natte kutje. Toen ze na een tijdje was klaargekomen liet ik me ook gaan en spoot alles wat ik had in haar. We bleven zo liggen voor tv, dicht bij elkaar, tot de film uitwas. Zullen we naar hebt bed gaan, stelde ik voor.
In bed lagen we dicht tegen elkaar aan en ik kon me niet inhouden, als snel zat ik met twee vingers in haar kutje terwijl ze zat te zuchten.
Ik ging op mijn rug liggen en ze kwam op me zitten en liet zich over mijn lul zakken. we neukten elkaar suf en alweer kwam ik klaar in haar.
De volgende ochtend was ik eerst wakker en bekeek haar naakte lichaam nog even, maar ik hield me in. Ik stond op en ging naar de bakker voor brood en koffiekoeken. Toen ik thuiskwam was ze in de badkamer zich aan het douchen en aankleden.
ze had een mooi kleedje aangetrokken.
We spraken niet over wat er de vorige nacht gebeurd was en aten ons onbijt. Toen ze na het ontbijt aan het aanrecht stond om af te wassen kon ik me niet inhouden. Ik stapte dichterbij en liet mijn hand onder haar kleedje glijden. Ze deed of ze niets merkte en ik gleed naar boven met mijn hand, tot tegen haar kutje. Ik wreef weer over haar slipje, aan haar kutje, ze werd al snel nat. ik liet haar slipje van haar benen afglijden, ze had enkel haar kleedje nog aan. Nu draaide mijn zus zich om zodat we elkaar aankeken. We kusten niet, maar ze liet haar handen naar mijn rits glijden en deed men broek open en haalde mijn lul eruit. Terwijl we elkaar nog altijd aankeken rukte ze hem helemaal hard. Toen duwde ze me op de stoel die achter me stond en ze ging op mijn schoot zitten. Ze zette men lul goeden liet zich erover glijden. Ze drukte zich helemaal tegen me aan en ging ze hard als ze wilde. Ze zat al snel te kreunen alsof ze gek werd. Ze kwam klaar, ging van mijn lul af en deed haar slip terug aan. We zeiden niet veel meer en zij nam afscheid en ging terug naar onze ouders.
We hebben het er nooit meer over gehad, en er is nooit meer iets gebeurd daarna. Maar ik wheb wel de meest geweldige nacht ooit ervaren.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners