Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder 4 - 12965 keer gelezen
Mijn relatie met mijn moeder heeft zich ondertussen ontwikkeld alsof we een samenwonend stel zijn.
We slapen samen en er gaat geen dag of nacht voorbij dat zonder dat we sex hebben.
We hebben het ondertussen al op alle plaatsen in het huis gedaan en het varieert van een vluggertje tot hele lange vrijpartijen.
Mijn moeder heeft alle verlegenheid en schaamte achter zich gelaten en neemt vaak het iniatief. Zelfs tijdens een feestje bij ons thuis heeft ze terwijl het bezoek in de kamer was en ik in de keuken wat hapjes klaar stond te maken me in de keuken gepijpt.
Ze vertelde daarna dat ze het spannend vond met het idee dat we betrapt konden worden.
Gelukkig gaat ze helemaal mee in mijn voorliefde voor kousen en jarretels en draagt ze deze dagelijks.
Zo ook afgelopen zaterdagavond toen ze in een korte rok met mooie glanzende witte kousen eronder en een redelijk strakke blouse waarin haar borsten mooi uitkwamen bij mij op de bank zat.
We wilden net de DVD-speler starten om gezellig samen een filmpje te kijken, toen de bel ging. We waren in een melige bui en mijn moeder stelde voor om net te doen of we niet thuis waren. Toen de bel voor de tweede keer ging besloot ik toch maar te kijken wie er voor de deur stond.
Het was Peter, een goede vriend van mij die gelijk vroeg “he Erik, zin om de kroeg in te gaan”, ik twijfelde en dacht aan een het heerlijke avondje met mijn moeder die in het verschiet lag en liet hem eerst maar even binnen.
Binnengekomen in de huiskamer begroette mijn moeder hem vrolijk en bood direct aan om een biertje voor hem te pakken.
“Ja lekker” zei Peter en plofte neer in een stoel terwijl ik hem mijn moeder zag nakijken toen ze naar de keuken liep.
Toen mijn moeder terug was en weer op de bank bij mij kwam zitten, zei ze“wij wilden net een film gaan kijken, wat zijn jouw plannen”. “Ik kwam vragen of Erik mee naar de kroeg wilde”zei Peter.
“En ik dan” zei mijn moeder, “dan zit ik de hele avond alleen. Heb je geen zin om gezellig met ons mee te kijken”.
Ik zat erbij en voelde mijn avondje met mijn moeder uit mijn handen glippen, maar tegelijkertijd bedacht ik dat het misschien wel een heel spannend avondje kon worden.
Dus reageerde ik naar Peter, “ja gezellig man, gratis drank en lekkere hapjes, ik hoef de deur niet uit.”
“Oke, dat lijkt me gezellig”zei Peter en onderwijl zag ik hem kijken naar mijn moeder wiens rokje een beetje omhoog geschoven was toen ze ging zitten en het randje van de kousenboorden net zichtbaar waren.
Terwijl mijn moeder naar de keuken ging om wat hapjes en drankjes te halen, fluisterde Peter mij toe, als er bij mij zo’n mooie vrouw in huis woonde zou ik nooit meer uitgaan.
Voordat ik kon reageren kwam mijn moeder al terug, ik zette de dvd aan en gedrieën keken wij de film, die naast heel spannend ook enkele erotische scčnes had. Peter haalde nog wat drank uit de keuken en toen hij terug kwam nam hij bij ons plaats op de bank omdat hij zoals hij zei het beter kon zien.
Tijdens de scene waarbij een man een vrouw bedreigde tijdens een inbraak kwam mijn moeder tegen mij aanliggen en zei “wat een veilig gevoel met 2 van die sterke mannen in huis”. Ik sloeg mijn arm om haar heen en zei “zolang wij hier zijn gebeurt hier niets wat jij niet wil”en kuste haar op haar voorhoofd.
Mijn moeder rekte zich uit naar mij en kuste me op de mond waarna ze zei ‘je bent een schat lieverd”
Door haar beweging was haar rokje nog verder opgeschoven en was er zelfs een stukje blote dij zichtbaar en Peter kon zijn ogen er niet vanaf houden.
Op de TV was ondertussen een heftige seksscčne bezig en met mijn hand om rustend op de bovenkant van mijn moeders borst voelde ik mijn pik steigeren.
Ik begon mijn moeder haar borst langzaam te strelen en ze keek me met een verliefde blik aan. Ze scheen Peter helemaal vergeten te zijn en terwijl ik zacht in haar harde tepel kneep ging haar hand naar mijn broek. Mijn moeder zakte wat achterover in de bank terwijl ze streelde over de bult in mijn broek.
Ik keek naar Peter die ook met een bult in zijn broek zat en voorzichtig zijn hand op mijn moedersbeen legde.
Ik kuste mijn moeder op haar mond en gaf Peter een knikje dat hij verder kon gaan.
Terwijl ik mijn moeder lag te tongen en langzaam haar blouse losknoopte en met mijn hand haar volle borsten omvatte en streelde gleed Peter zijn hand steeds hoger en spreidde mijn moeder haar benen voor hem.
Peter ging op zijn knieën voor haar zitten en maakte haar rokje los. Ze wipte haar billen omhoog en in 1 beweging trok Peter haar rok en slipje in een beweging uit.
Hij boog voorover en begon haar kutje te likken en mijn moeder kreunde terwijl ze haar mond van de mijne haalt “oja jongens maak me klaar, ik wil jullie”. Ik trok snel mijn kleren uit en mijn moeder graaide naar mijn ondertussen keiharde pik en nam hem in haar mond.
Ze zoog hem tot aan mijn ballen naar binnen en pijpte me met volle overgave.
Ondertussen begon ze steeds wilder te bewegen en terwijl ik mijn pik terug trok kwam ze luidgillend klaar
Peter trok razendsnel zijn kleren uit en ook bij hem greep mijn moeder zijn pik stevig vast en er even naar kijkend zei “deze wil ik ook”en stak hem gelijk in haar mond. Peter wist niet hoe hij het had en neukte mijn moeder in haar mond.
Ik draaide mijn moeder op haar rug op de bank en stak mijn pik in haar kut en begon haar stevig te neuken. Ze was zo opgewonden dat ze bijna gelijk klaar kwam en ik voelde haar kut spieren spannen om mijn pik.
‘Vind je dat lekker zo 2 pikken in je”vroeg ik haar?
“Oja hier krijg ik nooit genoeg van” maakte ik uit haar gemompel op.
“Ik wil haar ook neuken” zei peter tegen mij en ik zei hem te gaan liggen zodat mijn moeder op hem kon gaan zitten.
Ik zag zijn lul langzaam in haar kutje glijden en mijn moeder begon direkt op en neer op zijn lul te rijden
Peter kneedde haar borsten terwijl zij kreunde van genot.
Ik had een prachtig uitzicht op haar kontje en met mijn vingers begon ik haar kontgaatje te masseren. “Oja, Oja ga door neuk me”riep mijn moeder en ik gleed langzaam met eerst 1 maar daarna met 2 vingers in haar gaatje.
“Neuk me allebei” schreeuwde mijn moeder “stop hem in mijn kont”.
Dit was volledig nieuw voor me maar drukte snel mijn eikel tegen haar sterretje en hij gleed zonder weerstand naar binnen.
Ik voelde Peter zijn lul stoten en begon zelf ook stevig in haar kontje te beuken.
Mijn moeder schreeuwde het uit van genot en Peter kon zich niet meer beheersen en ik voelde het kloppen van zijn lul terwijl hij haar volspoot.
Dit was voor mij voldoende om ook mijn zaad te voelen komen en spoot ook haar kontje vol.
Uitgeput gleden onze lullen uit haar en half over elkaar liggend, kreunde mijn moeder dat ze dit geweldig vond en stelde voor met zijn drieën in bed te duiken.
We liepen naar de slaapkamer en terwijl het sperma uit mijn moeder droop, kwam ze tegen me aanliggen en zei dat ze de hele nacht genomen wilde worden op welke manier dan ook.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners