Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder brengt wasmand - 39140 keer gelezen
Mijn naam is Eva, ik ben een knappe vrouw van 40 jaar met een aardig paar tieten. Sinds ik gescheiden ben woon ik alleen samen met mijn zoon. Ik heb al ondervonden dat mijn zoon masturbeert op een levensgrote poster op zijn kamerdeur, vanwege de zaadsporen langs de zijkanten. Ik heb er nooit veel aandacht aan gegeven maar wat eergisteren is gebeurt gaat mijn verstand te boven. Ik was bezig met een mand vol gewassen kleren naar zijn kamer te brengen, ik deed de deur open en plots tot mijn verbazing hoorde ik een kreun en kreeg een straal zaad over mijn gezicht en mijn t-shirt.
Moeder brengt wasmandMijn zoon kwam net klaar toen ik binnen kwam. Mijn mond stond open van verbazing. "Wat doen je nu?" schreeuwde ik. Met zijn hand rond zijn penis keek men zoon me verbaasd en angstig aan denkend over wat hij netgedaan had. Ik keek naar de laatste druppels die van zijn lul afdropen en zag dat hij voor zijn leeftijd wel groot geschapen was. "Mama euh... t.. sorry...ik.." stotterde hij. Ik veegde met men vinger een draad zaad van mijn t-shirt en keek naar zijn slaphangend lid. "Zo zo jij bent groot geschapen voor jouw leeftijd" zei ik." Verontschuldigen keek hij naar beneden. Ik bedacht in mezelf dat hij wel een lekkere lul had. "Mama het spijt me..", "het is niks" zei ik. "Vind je me geil?" vroeg ik. verbaasd keek hij op en knikte ja.

Moeder brengt wasmand Moeder brengt wasmand Moeder brengt wasmand Moeder brengt wasmand
Moeder brengt wasmand"Als je niemand hierover verteld zal ik je eens leren hoe het moet. Zijn lul begon hard te worden. Nadat hij ja knikte zette ik mij op mijn knieŽn en ben langzaam met men tong rond zijn eikel te bewegen. Ik hoorde hem steeds harder kreunen. Dan ging ik steeds dieper rond zijn paal met men lippen te Bewegen. Ik voelde dat een zaadlozing niet veraf meer zou zijn. Zijn lul trilde steeds harder."Mama.. ik ga komen. Ik haalde de paal uit men mond en en trok snel men t-shirt uit. "Kom maar jongen, spuit maar op mijn grote tieten. Zijn ogen sloten en trok zo snel hij maar kon. "Ik ga komen" kreunden hij en spoot vier grote stralen op mijn borsten. "Das een grote jongen" hijgde ik. Terwijl hij de laatste druppels uitstrijkte tussen men tieten. Ik stond op een pakte uit de wasmand een handdoek om het allemaal weg te vegen en wandelde de kamer uit. Die nacht in men slaap spookte er allemaal gedachten in mij rond over wat ik had gedaan. Ik wist niet meer wat te denken. De volgende dag toen mijn zoon tv aan het kijken was stond aarzelend in het deurgat en vroeg: "je hebt toch geen spijt van wat we gisteren hebben gedaan?". Hij antwoordde dat hij helemaal geen spijt heeft gehad. "Zou je het nog eens doen?" vroeg ik aarzelend. "Euh... ja". Ik ging bij hem in de zetel zitten en fluisterde in zijn oor dat hij vanavond drie keer op zijn muur moest kloppen en dan zal ik afkomen. Die avond kwam ik net uit de douche en ging voor de spiegel staan. Ik keek geil naar mezelf. Ik greep mijn borsten vast en speelde er wat mee.Toen hoorde ik drie keer geklop vanuit de gang. Ik trok men badjas dicht een sluipte naar de kamer van men zoon. Ik opende langzaam de deur en zag hem staren. "Ben je klaar?" vroeg ik zwoel. "Ja..slik". Ik legde me op het bed. hij stond klaar om om op mij te springen. Maar ik hield hem tegen. "Zoiets moet je je tijd nemen". Ik opende langzaam de badjas en spreidde men benen wijd open. Ik zag hem observerend naar mijn kut kijken en seinde hem dichter te komen. Ik greep zijn hoofd vast en duwde hem tegen men kutje, "lik het!" riep ik. Hij stak zijn tong erin en schudde met zijn hoofd. Ik kreunde van genot. Na een paar minuten. Ging ik op zijn hondjes zitten. "Neem me" hijgde ik, hij greep men billen beet en duwde langzaam zijn zijn kloppende paal erin. Hij beweegde snel heen en weer.Ik kreeg een orgasme zoals ik in lange tijd geen meer gekregen had. Ik trilde van extase. "Ik ga komen mama" ik draaide mij om legde me op men rug. "Kom tussen men lekkere tieten jongen".
Moeder brengt wasmand"Ik klemde men borsten rond zijn paal en masseerde ze". "Ik kan het niet meer houden" schreeuwde hij. Met een schreeuw knalde een explosie van zaad tussen men tieten en spoot verder en verder tot in mijn mond. Ik likte het van rond men lippen. Ik keek lachend naar mijn zoon die aan het bekomen was. "Wat is je grootste fantasie dat je eens wilt uitproberen?" vroeg ik. Geschokt keek hij mij aan een en zij aarzelend. "Ik heb al gefantaseerd om je op men bureau in je kont te pakken". Ik was verbaasd maar ik wou het wel eens proberen. Ik zag hem weer een harde krijgen. ik ging op zijn bureau zitten met men benen wijd open.Hij kwam al rukkend naar het bureau en wreef met zijn eikel een paar keer langs het sterretje naar een paar keer proberen schoof hij die volledig in. Ik voelde een pijnlijke steek in het begin maar begon het langzaam prettig te vinden.Als glijmiddel werd het vocht dat een mijn gleuf droop. Ik werd echt geil bij het gevoel van men zoon zijn ballen die tegen men billen kletste. Ik beet op men lippen van genot.Ik zag aan zijn gezicht dat hij ging komen. "Haal hem er niet uit", schreeuwde ik ."Spuit mij helemaal vol jongen". Ik voelde plots een warm gevoel in de vorm van zaad die in men aars werd gepompt. "Dat was lekker". Ik gaaf men zoon een kus een ging voldaan de kamer uit.Vanaf die dag hebben nog verscheidene dagen pret gehad, soms drie keer per dag. Mijn zoon vond het nu niet erg dat ik de kamer binnenkwam als hij zich afrukte. Het verschil was dat ik beter was dan die poster.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners