Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder en de zoon - 37429 keer gelezen
Sonja was al jaren alleen en kreeg er af en toe knap jeuk aan en ze was al jaren gewend aan het gebruik van dildo en vibrator. Van tijd tot tijd kwam haar nog steeds vrijgezelle zoon Dik langs die ze al een tijd trachte te verleiden. Ze wist dat hij een beregrote lul had die ze best eens in haar spleet wilde voelen.

Ze had al meerdere malen geprobeerd zijn aandacht te trekken in die richting maar kreeg lauw sjoege. Eens in de zoveel tijd kwam hij een weekend. Af en toe zag zij hem dan uit de badkamer komen en ving dan wel eens een glimp op van zijn pik. Tjezus ze kreeg het er warm van. Dat haalde het niet bij de piemel van haar man zaliger. Zoiets in je kut te krijgen, helemaal opgevuld. Ze moest er niet aan denken.

Tegen de klok van vieren hoorde zij zijn auto aankomen. Ze woonde aan het einde van een korte doodlopende straat. Omdat het warm was had hij de kap naar beneden en liep in een luchtig tenuetje, 'lawaaishirt' en korte broek, door het poortje de tuin in. Zelf had ze ook niet haar winterkleren aan Sonja droeg een short en een luchtig hesje erover Ze had een string aangetrokken en een halve bustehouder die haar grote en toch nog stevige tieten goed deden uitkomen.

Ze bracht meteen twee biertjes mee, hij was gek op het Limburgse Alfa-bier, en begroette haar zoon met een vluchtige zoen. Hij had het druk gehad, hij was zelfstandig werkende akkountant, en 'had ze weer goed verdiend' vandaag. Hij vertelde dat hij bij een jonge vrouw was geweest die schijnbaar wel wat in hem zag en hem ontving gekleed in een niet al te grote bikini. Ze vroeg of hij daar een probleem mee had. Maar ze was een klant van hem en geen vriendin en hij wilde onbevoordeeld en onpartijdig blijven.

Het viel Sonja op dat hij meer naar haar keek dan ze van hem gewoon was. Hij was zwaar onder de indruk van de dame geweest want hij bleef er over praten. Ze ging nog wat anders zitten en hij moest toch wel zien dat zijn moeder er appetijtelijk uitzag. Ineens brandde hij los: 'jij loopt er ook niet bij zoals ik van je zou verwachten' zei hij. Je hebt bijna niets aan, verweet hij haar. Nou, ik ben toevallig in mijn eigen tuin, repliceerde ze. Ja, da's waar, zuchte hij. Maar het lijkt wel of je me verleiden wil zoals je erbij zit. Oh? En wat dan nog, je vader is er al een tijdje niet meer en aan andere kerels ben ik nog niet begonnen en tot nu toe zat er ook niets bij behalve kale koppen en bierbuiken.

Jij hebt een heel verzorgd lichaam omdat je veel aan sport doet en ik ben gek op je borsthaar want dat hoort bij een kerel. Voor mij ben je aantrekkelijk ook al ben je mijn zoon.

En áls ik je nu eens wilde verleiden, vroeg ze? Ik heb ook gevoelens en zwanger kan ik niet meer worden. Zie je er daarom zo uit? vroeg hij. Misschien, zei ze. Ik pak nog even twee biertjes, en liep naar de koelkast. Toen ze diep voorover stond voelde ze wat aan haar kont. en kwam overeind. Ik zag wat je aan ondergoed aanhad toen je wegliep. Je wil gewoon wat. Ze knikte alleen en liep met de twee biertjes weer de tuin in. In de beslotenheid van haar tuin lag ze wel eens helemaal bloot op haar stretcher, niemand die haar kon zien.Aan het tweede biertje vroeg hij: wil je écht met mij??? Ja waarom niet. ik ken jou en je hebt een pracht van een apparaat. Zo heel af en toe heb ik dat kunnen bewonderen als je in de buurt van de badkamer was. Nou laat dan eens wat van je 'handel' zien, probeerde hij. Voor hij het besefte had Sonja haar hesje en short uitgetrokken. Haar grote tieten lagen nu te pronken in hun 'mandjes en er kwam behoorlijk wat kuthaar onder haar string vandaan.'Tjemig zeg, beter dan mijn klantje vanmiddag'. Ze zag een bobbel in zijn short komen. Ze dronk haar biertje op en pakte hem bij de hand.

Kom, dan laat ik je nog meer zien, zei ze en trok hem het huis in. In de salon lag een heel groot hoogpolig tapijt en dat kon ze best als bed gebruiken. Ze maakte zijn broek los en trok hem naar beneden. Hij had nu écht een grote bobbel en ze trok het elastiek naar voren en er kwam zoiets als een paardenlul recht omhoog. Ze begon er meteen aan te sjorren. Godver, wat een pik zeg. Ze werd er helemaal nat van. Dik kwam nu ook los en betastte haar aan alle kanten. Hij maakte de bustehouder los en het nietige dingetje dwarrelde naar beneden. Een paar flinke nog stevige tieten kregen de vrijheid. Grote borsten met grote bruine kringen om haar tepels die keihard waren.

Hij begon ze stevig te kneden en haar tepels werden nog stijver en zijn moeder begon te kreunen. God, jongen, daar snak ik nu al tijden naar, wat heerlijk. Zijn pik kon niet meer grote worden maar wat een paal had die jongen van haar. Hij trok zijn shirt uit en begon haar tepels te zuigen. Sonja wist niet wat haar overkwam en genoot met volle teugen. Ze was kletsnat in haar gleuf. 'Wat heb jij een haar tussen je benen' merkte hij op. Nooit geweten dat jij zoveel kuthaar had. Ik ben er gek op. De string ging uit en hij had nu vol gezicht op haar indrukwekkende behaarde kut..

Ze dwong hem haar te likken en ze nam zijn pik in haar mond. Nou dat was een hele mond vol. Wat een kanon had dat jong. Genietend lagen ze in standje 69 en lebberden en zogen dat het een lieve lust was. Dan kon ze het niet meer houden en ging boven op hem zitten en liet zijn neukstaaf in haar overnatte kut glijden. Oh, wat was dát lang geleden en het haalde het niet bij die dooie dildo van haar. Zijn grote pik vulde haar inderdaad helemaal. Alsof ze voor het eerst werd genaaid en een te nauw poesje had.

Dan wilde ze op zijn hondjes waarbij hij nog dieper in haar kut gleed en het sopte gewoon. Hij masseerde ook haar nu zwaar naar beneden hangende tieten waarvan haar tepels over de grond schuurde en een heel apart gevoel was en dat vond hij een mooi gezicht. Maar nu wilde ze ook wel eens klaarkomen en ging op haar rug liggen, gooide haar benen opzij en trok ze zover als mogelijk op. Hij deed niet zijn lul meteen in haar kut maar keek eerst verlekkerd naar haar natte spleet. Het kuthaar glinsterde van het vele vocht. Met zijn harde pik wreef hij tussen haar kutlippen zodat hij goed over haar klitje ging en ze het nauwelijks kon uithouden. Dan pakte hij haar enkels en legde haar benen over zijn schouders en ging dan heel langzaam met die grote tampeloeris naar binnen en er weer bijna uit. Helemaal erin en dan er bijna weer uit. Ze kreeg bijna het zwart voor haar ogen van genot. Tjemig wat was dát lekker en in geen jaren gevoeld. Met dildo en vibrator was het maar behelpen.

Dan haalde hij haar benen van zijn schouders en deed ze helemaal opzij en kwam nog dieper in haar. Zelf begon ze haar kietelaar te bewerken en hij ging vlugger in en uit haar. Ze naderde haar hoogtepunt en begon te kreunen en te steunen en af en toe gilletjes. Ze kon het bijna niet verwerken zolang als dat geleden was. Dan voelde ze dat ze klaar ging komen en werd nog natter van binnen. Opeens was het daar en veel dieper en intenser dan ooit met die dildo. Ze viel er bijna van flauw en hij ging maar door. Dan was het voorbij en voelde ze zich zeer voldaan en moe.

Om hem ook het ultieme genot te geven duwde ze hem van zich af en deed haar benen van elkaar en dan zijn pik weer in haar neukgleuf. Dan sloot ze haar benen zodat de zijnen buiten die van haar lagen. Een standje waar haar man altijd helemaal gek van werd. Dik dus ook en ook hij kwam aan zijn hoogte punt. Terugtrekken was geen optie, laat het neukvet maar lopen en ze voelde hem schokkend klaarkomen. Even bleef hij op haar liggen en kwam toen overeind.. Ze voelde zijn sperma terugvloeien en er kwam een hele golf haar kut uitlopen. Snel pakte hij een paar tissues om zijn lading op te vangen.

Jongen, wat was dát lekker, ik ben er beduust van. Dat doen we nog een keer of heb jij andere plannen? Nee hoor, zolang ik nog geen kennis heb aan een griet lijkt me dit een goede oplossing voor ons tweetjes. Samen gingen ze naar boven om onder de douche te gaan. Nog konden ze niet van elkaar afblijven, Hij bleef aan haar tieten friemelen en kon ook niet van haar zwaar behaarde kut afblijven. Inmiddels had ze zijn pik weer op volle oorlogssterkte gekregen. Ze boog zich voorover, dded haar benen wat uit elkaar en zette haar handen op haar knieën. Dik had weinig nodig en boorde zijn lul voor de zoveelste keer in zijn moeders kut. Met zijn hand kon hij net bij haar kittelaar en binnen de kortste keren kwamen ze beiden bijna op hetz elfde moment klaat. Het kon wel eens een hele mooie en hete zomer worden.
Sjoerdpieter


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners