Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder en dochter op vakantie 1 - 59074 keer gelezen
Ik ben Pascalle, ben 18 jaar en kom uit Friesland. Afgelopen herfst ben ik samen met mijn moeder vier weken naar Turkije geweest voor een heerlijke zon vakantie. We hadden een moeilijke tijd gehad thuis en besloten dat wij wel een relax vakantie verdiend hadden. Dinsdagochtend om tien voor zeven stonden we te wachten om in te checken. In de rij spraken we al wat medereizigers, een erg gemoedelijke sfeer.

Achter ons stond een jongen van midden 20 jaar die alleen op reis ging. Ik stelde me aan hem voor en hij vertelde dat zijn naam Remco was. Absoluut een mooie verschijning was hij met zijn korte donker bruine haar, bruine ogen en slank lang lichaam. Hij was 27 jaar en ging naar Turkije voor zaken en vakantie, een goede combinatie vond hijzelf. Remco was eigenaar van een computerbedrijf en ging op bezoek bij zijn klanten.

Mijn moeder en ik waren aan de beurt en moesten inchecken. Ik was niet echt blij met de plekken want we konden niet meer bij de vleugels zitten. Dat betekende dat we een lange en krappe vlucht voor de boeg hadden. Jammer maar helaas, mopperend liep ik samen met mijn moeder weg en wenste Remco nog snel een prettige vlucht.

We konden snel door de douane heen en liepen een tijd in de tax-free zone van Schiphol. Er was weinig boeiends te koop maar de tijd vloog voorbij, het was de hoogste tijd om te boarden. Als eerste werd de businessline gevraagd om aan boord te gaan. Remco en een oudere dame liepen als enige naar voren en gingen aan boord. Vervolgens bleef het een tijdje stil toen mijn moeder en ik onze namen hoorden, we moesten boarden.

Ik liep samen met mijn moeder naar de balie en vroeg of ze een fout hadden gemaakt want we hadden helemaal geen businessclass geboekt. De stewardess keek de papieren nogmaals na en zei dat het echt klopte. Een glimlach kwam op mijn gezicht, de vlucht werd opeens veel beter. Luxe en ruimte, wat wilden we nog meer!

Een jonge stewardes liep voor ons uit en bracht ons naar de businessclass waar Remco me al toelachte. ‘Zulke mooie dames horen niet ingepakt te zitten maar in stijl te vliegen’ zei hij met een lach. Ik liep op hem af en gaf hem een kus op de wang, mijn moeder deed hetzelfde. De oudere vrouw begon tegen mijn moeder te praten terwijl ik verder praatte met Remco. Ik wou alles van hem weten, het was zo’n lieve jongen.

Remco had sinds zijn 18e dit bedrijf en het had hem erg rijk gemaakt met geld. Vrouwen trokken ook graag met hem op, dat was wel te begrijpen want hij was echt super knap. Maar een succesvolle relatie had hij niet gehad omdat de meiden niet wilden reizen en vonden dat hij te vaak bij huis weg was. Ik zei hem dat het me geweldig leek om de wereld over te reizen om mijn partner ook nog eens te kunnen steunen.

‘Je bent ook een erg knappe meid, dus je zal wel genoeg aandacht krijgen van jongens van je eigen leeftijd’ reageerde hij. ‘Mooi wit blond haar, dunne en lichte wenkbrauwen, een mooie glimlach en een mooi dameslichaam’ vervolgens hij. Ik begon te blozen en vertelde dat jongens graag bij me waren, maar dat ik opzoek was naar een echte man en die vond ik niet bij mijn eigen leeftijd.

De uren vlogen voorbij en voor ik het wist werd de landing ingezet bij Turkije. We zaten in hetzelfde hotel als Remco, we reden met hem mee zodat we niet met de taxi hoefden. Eenmaal bij het hotel gingen we inchecken. Remco begon in het Turks tegen de man achter de balie te praten en na een paar minuten kregen we drie keycards. Loop maar met mij mee, dan breng ik jullie naar jullie kamer.We gingen naar de vijfde verdieping en liepen naar het einde van de gang. ‘Zo hier is de kamer, maak hem maar open’ zei hij tegen mijn moeder. Mijn moeder deed de deur open en stapte naar binnen, zachtjes begon ze te huilen. Ik vroeg wat er aan de hand was en het enige wat ze zei was dat het zo mooi was. Toen ik zelf keek was ik stom verbaasd, de kamer was gigantisch en had alle gemakken die we zelfs thuis niet hadden.

Mijn moeder viel in mijn armen en Remco vroeg of wij de komende vier weken in zijn suite wilden doorbrengen, samen met hem. Ik keek mijn moeder vragend aan en zij stemde toe. ‘We gaan volgens mij een erg fijne tijd te gemoed’ zei mijn moeder tegen ons. Ik draaide me om en sprong tegen Remco aan en zoende hem vol op zijn mond. Vervolgens ging ik het appartement rond en liet alles goed op me inwerken. Twee grote slaapkamers met eigen badkamer beiden met een bad, een grote woonkamer met een heerlijke loungebank en grote flatscreen en last but not least een jacuzzi.

De komende maand kon ik mij hier zeer goed vermaken, wat een luxe vakantie werd dit! Remco stelde voor om eerst maar eens de jacuzzi in te gaan, champagne erbij en bij te komen van de reis. Mijn moeder en ik liepen samen naar een slaapkamer en Remco ging naar de andere kamer. Binnen een paar seconden stond ik in mijn blote kont en haalde mijn mooiste bikini uit mijn koffer, een mooie cobalt blauwe die mijn borsten mooi omhoog drukten.

Ook mijn moeder deed haar bikini aan terwijl ik haar uit mijn ooghoeken bekeek. Ze zag er nog mooi uit voor een vrouw van 46 jaar, maar wat een ontzettende grote bos schaamhaar stond er op haar doos! Ik kon me niet voorstellen dat ik ooit zoveel schaamhaar op mijn poes zou laten groeien, mijn hele leven hield ik mijn vagina al kaal en dat bleef zo.

We liepen samen naar de jacuzzi waar Remco al in zat, zijn lichaam zag er echt super goed en strak uit! Hij floot naar ons en riep ‘Wat een onwijze sexy ladies!’. Mijn moeder lachte het weg en zei dat hij het tegen mij had, ergens hoopte ik dat hij het inderdaad over mij had. We namen alle drie een glas champagne en Remco bracht een toost uit op mijn moeder en mij.

De glazen gingen in rap tempo leeg en voor we het wisten raakten we steeds meer aangeschoten. Vooral mijn moeder werd steeds losser en deed steeds meer toespelingen naar Remco en mij. Tot mijn grote schrik daagde hij mijn moeder uit om met mij te gaan zoenen, wat het nog enger maakte was dat ze het nog wou doen ook. Aan de andere kant leek het mij ook wel heel erg spannend om met een vrouw te zoenen, dat had ik nog nooit gedaan.

Langzaam zag ik haar mond dichter bij mijn mond komen, ik keek strak in haar blauwe ogen terwijl ze in mijn blauwe ogen keek. Haar lippen kwamen op mijn lippen en ik voelde hoe onze tongen elkaar vonden, wat voelde dit intens nog veel lekkerder dan alle jongens die ik ooit had gezoend. Ik werd helemaal gek toen ik een hand naar mijn borsten voelde glijden, mijn tepels werden stijf onder de handen van mijn moeder. Zachtjes begon ik ook de mooie grote borsten van mijn moeder te kneden.

De hand van mijn moeder ging steeds verder en verdween langzaam in mijn bikinibroekje. Haar vingers gleden zachtjes over mijn venusheuvel en tussen mijn schaamlipjes door en mijn kutje in. Ik slaakte een kreun en kneep de borst van mijn moeder samen. Voor het eerst in mijn leven werd ik gevingerd door een vrouw, zelfs door mijn bloedeigen moeder.Nu liet ik ook mijn hand bij mijn moeder naar haar kutje glijden, door haar grote bos schaamhaar. Gemakkelijk gleden mijn vingers naar binnen en ook mijn moeder begon hard te kreunen. Steeds sneller gleden de vingers over de clitjes heen ons kutjes in. Het was duidelijk dat we allebei al lange tijd geen seks meer hadden gehad want al snel kwamen we luid kreunend klaar. Remco bedankte ons voor het heerlijke schouwspel en gaf ons beiden een lange tongzoen.

’s Avonds viel ik als een blok in slaap, wat was ik moe zeg. Midden in de nacht werd ik half wakker doordat mijn moeder het bed uitging en naar de wc ging, maar ze kwam vervolgens niet meer in bed. Waar ze wel heen was gegaan werd me al snel duidelijk toen ik zwaar gekreun hoorde, Remco was erg aan het genieten en ik vermoedde dat het mijn moeder was.

Ik sloop naar zijn slaapkamer en zag mijn moeder, met haar grote kont trots achteruit, tussen de benen van Remco liggen. Haar billen en benen stonden iets uit elkaar waardoor ik perfect op haar anus en vagina keek. De gedachte dat ik ooit uit die poes geboren was maakte het aan de ene kant ranzig, maar aan de andere kant alleen nog maar spannender.

Het hoofd van mijn moeder ging in hoog tempo op en neer over de lul van Remco en zijn handen gleden door haar haar. En al snel kwam hij luid kreunend klaar, zijn pik gleed uit haar mond. Al zijn zaad schoot recht haar gezicht in, wat vond ik het jammer dat ik dat niet kreeg. Ik zag hoe mijn moeder verder omhoog klom en haar behaarde doos naar zijn mond bracht. Ze wou gebeft worden maar Remco wou haar behaarde poes niet likken, hij duwde haar weer naar beneden.

Zijn lul stond stijf omhoog waardoor die direct in mijn moeders harige spleet verdween. Er klonk een luide kreun uit haar mond terwijl ze langzaam begon te rijden op de jonge lul. Als een jonge vrouw ging ze tekeer op zijn lichaam, het was alsof ik een oude versie van mijzelf zag neuken. Ze leunde achterover met haar handen op zijn bovenbenen, dan voel je de pik heerlijk tegen je clit en vaginawand schuren, er is niets lekkerders!

Al snel werd duidelijk dat mijn moeder er ook zo overdacht want niet veel later kwam ze luid kreunend klaar op mijn nieuwe vriend, zo voelde het wel in ieder geval. Snel ging ik terug naar mijn bed voor ze zouden merken dat ik ze bespiedde. De volgende ochtend werd ik alleen wakker, mijn moeder was kennelijk nog steeds bij Remco. Eerst maar eens douchen en wakker worden.

Ik was opzoek naar mijn scheermesje maar die was nergens te vinden, die zal ik wel vergeten zijn dan. Nu kon ik even snel douchen en vervolgens aanschuiven bij het ontbijt. Alleen Remco was er nog want mijn moeder was aan het douchen vertelde hij, ze ging ook direct haar wintervacht weghalen zei hij met een grote glimlach. Ik wist precies wat hij bedoelde, maar was vooral benieuwd wie hij liever had, mijn moeder of ik.

Hij gaf me een lange tongzoen en vertelde toen waarom hij met mijn moeder had geneukt. Door eerst met haar seks te hebben zou ze minder snel er iets van zeggen als Remco met mij een relatie wou. De enige reden dat hij mijn moeder dus zo aan het verwennen was deed hij om mij als zijn vriendin te krijgen. Ik voelde me weer helemaal blij en gelukkig na ons gesprek en besloot Remco zijn gang te laten gaan.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners