Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder en dochter op vakantie 2 - 32120 keer gelezen
De eerste week kreeg ik geregeld een zoen van hem en streelde hij regelmatig mijn lijf, maar toch neukte hij nog steeds regelmatig mijn moeder. Tot mijn moeder ‘s nachts vertelde dat Remco dolgraag een relatie met mij wou, volgens haar was verstandig om dat te doen. Ons leven zou heel anders en vooral een stuk aangenamer worden. Ik hield me van de domme en vroeg hoe het zat tussen hun twee en de seks. Volgens mijn moeder was ze Remco aan het testen want ze wou niet dat ik zomaar met een veel oudere man zou neuken.

Toen ik met ‘haar idee’ instemde kreeg ik een lange tongzoen van haar waarna ze zei dat Remco erg goed was in bed. Ik besloot de direct de daad bij het woord te voegen en ging richting zijn slaapkamer. In de woonkamer trok ik mijn string nog snel uit zodat ik in alleen mijn nachtjapon naast Remco in bed kwam liggen.

Zijn hand gleed direct onder mijn nachtjapon en hij trok hem uit. Ik voelde zijn ogen op mijn lichaam branden waarna hij me bij mijn heupen vast pakte. Hij trok me boven op zich en duwde tegen mijn kont zodat ik met mijn poes boven zijn mond kwam. Zijn tong flitste over mijn schaamlipjes en stopten bij mijn streepje met schaamhaar, vervolgens zocht hij mijn clit op. Als een bezetene schoot zijn tong heen en weer over mijn clitoris terwijl ik zachtjes mijn borsten begon te kneden.

Langzaam gleed de tong mijn strakke poesje in , wat was dat een megageil gevoel. Zachtjes begon ik op zijn tong te rijden, hij kwam steeds dieper in me waardoor ik steeds harder begon te kreunen. Remco pakte mijn heupen vast en trok me strak op zijn mond, zijn tong gleed hard over mijn clitoris. Veel langer kon ik het niet volhouden en ik kwam klaar door het heerlijke gebef. Voor het eerst in mijn leven voelde ik mijn geil uit mijn kutje spuiten, wat een super geil gevoel was dat!Ik liet me naar beneden zakken en vond zijn prachtige grote lul naakt onder de dekens. Mijn tong ging plagerig over zijn eikel en langzaam langs de schacht naar zijn balzak. Zachtjes zoog ik eraan om vervolgens weer naar zijn eikel te gaan, zijn pik verdween in mijn mond. Ik begon hem te pijpen terwijl zijn handen door mijn lange platinablonde haar gleed. Remco gaf me niet de kans om hem klaar te laten komen in mijn mond, want hij trok mijn hoofd van zijn neuklat weer naar zijn gezicht.

De natte lul gleed tegen mijn onderbuik, ik pakte hem vast en schoof hem tussen mijn schaamlipjes door. Ik zette mijn handen op zijn schouders, hij pakte mijn borstjes vast en kneedde ze stevig terwijl ik op hem begon te rijden. Zijn lul schoof echt superver in mijn schede, wat een super gevoel was dit. Remco had veel ervaring want ik kon een fijne tijd doorrijden. Pas toen ik voor de tweede keer klaar kwam spoot hij zijn zaad diep in mijn lichaam.

Vermoeid liet ik me op hem neer vallen en al snel vielen we in slaap. De volgende ochtend werd ik verdwaasd wakker, toen ik opkeek zag ik dat Remco mij al aan het vingeren was. Wat een heerlijk gevoel was dat zeg, om op zo’n manier wakker gemaakt te worden. In hoog tempo werd ik door hem klaar gevingerd. We gingen vervolgens ontbijten en lieten mijn moeder bij het hotel.

Remco nam me vandaag mee naar Turkije zelf in om naar de klanten te gaan. We gingen naar verschillende bedrijven waar hij mij telkens voorstelde als zijn vrouw. Erg opvallend waren de Turkse vrouwen die wij tegen kwamen, allemaal erg verwesterd en lieten graag hun lichaamsvormen zien. Ik gaf mijn ogen goed de kost want zo vaak zag ik geen westerse Turken.

Met iedere begroeting voelde ik de borsten van de vrouwen tegen mijn borsten schuren, wat gaf me dat een heerlijk gevoel zeg. Ik had in het verleden wel eens met een vriendin gezoend, maar dat was met een spelletje truth or dare. Toch voelde ik mij nu seksueel aangetrokken tot deze prachtige vrouwen. Remco vroeg of ik het knappe vrouwen vond, daar kon ik maar één antwoord op geven: ‘Ja!’

De dag vloog voorbij en voor we het wisten zaten we weer samen met mijn moeder in de jacuzzi. We spraken de dag een beetje door en ik hoorde van mijn moeder dat ze zich ook goed had vermaakt. Ze had het resort onderzocht en wist nu precies de leuke plekjes van het terrein te vinden. Ook had ze al kennis gemaakt met een groot gedeelte van het personeel.

De weken vlogen voorbij en voor ik het wist moesten we weer naar huis. Op Schiphol werden mijn moeder en ik opgehaald door mijn 16 jarige zusje. Ik stelde Remco voor aan Marieke en andersom. Toen Remco hoorde dat we met de trein terug moesten stelde hij voor om ons naar huis te brengen. We liepen naar de parkeergarage waar zijn grote Porsche Cayenne stond, daar pasten onze spullen makkelijk in.

We reden naar Amsterdam waar we al snel waren en gingen ons huis binnen. Remco bleef bij ons wat drinken en vervolgens ook eten. Daarna ging hij naar huis want hij had ook nog werk te doen. Mijn zusje en moeder kregen een kus van hem en ik nam met een lange tongzoen ook afscheid van hem. De volgende dag stond hij alweer voor de deur met een belangrijke vraag voor ons. Nieuwsgierig gingen we met hem mee, we kwamen aan bij een reusachtig huis in het Gooi. Remco draaide de oprit op en stopte voor de deur.Onwennig liepen we met z’n drietjes achter Remco aan het huis in en we kregen direct een uitgebreide rondleiding door het huis. Als laatste kwamen we bij de grootste slaapkamer aan, ‘deze kamer zou ik graag met Pascalle willen delen’ zo melde hij. Wat bedoelde hij nou weer met deze opmerking, ik keek hem vragend aan. ‘Ik zou graag willen dat jullie bij mij in komen wonen, dat lijkt me een hele eer.’

Ik omhelsde hem en gaf een zoen op zijn mond, natuurlijk wil ik bij jou wonen. Mijn moeder en Marieke bleven even stil maar toen reageerde mijn kleine zusje dat ze het ook zag zitten. Nu was mijn moeder ook overtuigd en werden de plannen gemaakt wanneer we zouden verhuizen. Twee weken later was het al zover en trokken we bij Remco in huis. Wat was ik blij, iedere nacht naast mijn grote vriend slapen.

De eerste weken hadden we iedere nacht wel seks, tot over onze oren verliefd. Iedereen was erg gelukkig in het huis, het had alles wat we maar konden wensen. Dagelijks zat mijn moeder in de sauna, Marieke, Remco en ik deden graag met haar mee. Ons gezin werd steeds hechter en ook closer met Remco, maar ik was de enige die seks met hem had.

Drie maanden nadat Remco en ik elkaar ontmoet hadden we een belangrijke mededeling voor mijn moeder en zusje, ze werden oma en tante. Ik was elf weken zwanger van een tweeling, twee meisjes. Mijn buik was al snel erg groot waardoor de seks niet echt handig en fijn meer was, voor mij hoefde het sowieso niet zo nodig meer want echt sexy was ik toch niet meer.

Remco vond me juist maar wat sexy met mijn grote buik en borsten die twee cups waren gegroeid naar 80d. Hij wou dolgraag met me neuken en kwam daarom met het idee om het anaal te doen. Ik zag dat niet echt zitten, dat was echt een krap gaatje en Remco’s lul was behoorlijk groot. Daarom gingen we beetje bij beetje verder en begon hij met anaal vingeren. Echt fijn voelde het niet, de pijn viel wel mee maar dat gedachte dat hij in mijn poepgat zat stond me minder aan.

Na een paar dagen vingeren kreeg hij drie vingers in mijn inmiddels ronde anus en besloot dat het tijd was voor zijn pik. Ik zat op handen en knieën toen hij het koude glijmiddel over mijn anus smeerde en langzaam zijn lul in mijn gaatje duwde. Terwijl ik kermde van de pijn duwde hij zijn hele staaf in mijn darmen, dit was totaal niet prettig! Ik was blij toen hij zich terug trok, maar ik realiseerde me niet dat dit alleen was voor de volgende stoot. Gelukkig deed het al minder pijn en het werd steeds plezieriger.

Het tempo ging al snel omhoog en als een volleerde hond ramde hij zijn pik in en uit mijn aars. Ik liet me langzaam door mijn armen zakken en belande met mijn hoofd in de kussens. Remco pakte mijn borsten stevig vast terwijl het tempo onverminderd hoog bleef. Langzaam begon ik een raar gevoel in mijn onderbuik te krijgen en op dat moment voelde ik zijn zaad mijn darmen inspuiten. Zijn balzak bleef tegen mijn clit aanslaan en dat zorgde ervoor dat ik ook klaar kwam.

Remco verliet mijn poepert en liet een wijd openstaand gat achter. Ik voelde hoe het zaad zich met mijn geil vermengde en langs mijn benen naar beneden stroomde. De anale seks was toch een stuk lekkerder dan verwacht, alleen moet je er even aan wennen. In de weken erna werd steeds duidelijker dat anaal de enige optie nog was. Mijn buik was in de 5 maanden erna echt reusachtig geworden. Als ik op handen en knieën zat dan zat mijn buik nog diep in het matras.

De laatste maand van mijn zwangerschap hadden we echt geen seks meer. Ik trok het gewoon echt niet meer om nog te genieten met mijn twee kindjes in mijn grote buik. Voor Remco was het een lange maand zonder seks met mij, maar daar kon mijn moeder hem wel met mee helpen merkte ik. Marieke kwam me namelijk geschrokken vertellen dat onze moeder aan het neuken was geweest met Remco.

Ik legde haar uit wat er allemaal op vakantie was gebeurd tussen ons drieen. Marieke keek me met grote ogen aan, ‘Heb jij mam gevingerd?’ vroeg ze met grote ogen. ‘Dat lijkt me zo gaaf om ooit een vrouw te vingeren’ vervolgde ze. ‘Zou je dat ook met mij willen doen?’ Ik wist dat ze een heerlijk lichaam had en zou het dolgraag doen, maar het leek me verstandig om te wachten tot ik bevallen was.

Twee weken later dinsdagochtend vroeg was het eindelijk zover, ik mocht bevallen van mijn tweeling. Het werd een lange dag want pas iets na middennacht werden mijn wondertjes geboren. Gelukkig was het met mijn poes allemaal goed gegaan en was ik niet uitgescheurd, maar wel was het flink opgerekt door de tweeling. Dat betekende voor mij nog een maand geen seks doordat mijn vagina zich moest herstellen.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners