Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder en zoon op vakantie - 34845 keer gelezen
Eindelijk was het zover. Al een jaar lang had hij zich hierop verheugd. Op vakantie met zijn moeder naar Spanje. Niet dat het hem uitmaakte waar ze heengingen maar al jaren vind hij het enorm spannend om zijn moeder, een mooie vrouw van 46 inmiddels, in haar bikini te zien lopen. Dit keer heeft ze hem belooft dat het een spannendere vakantie zal worden dan ooit.
Hij spiekt even of zijn moeder al klaar is met pakken en ziet de deur op een kier staan. Zijn moeder staat geheel naakt voor de spiegel en bekijkt zichzelf. Ze ziet er goed uit. Heeft prachtige volle tieten en haar lichaam mag er ook best zijn. Ze wrijft met haar handen over haar borsten en voelt een siddering van genot door haar lichaam gaan. Gespannen kijkt haar zoon toe. Hij heeft zijn moeder wel vaker naakt gezien als hij per ongeluk (volgens hem ) de douche inliep als zij daar was. Maar nog nooit had hij haar gezien als ze echt met zichzelf stond te spelen. Plots draait zijn moeder zich om en loopt naar het bed. Hij schikt zich rot en duikt weg. Zijn moeder doet alsof ze niets heft gezien en gaat door met haar spel.
Ze bukt overdreven voorover als ze haar spullen in de koffer pakt. Hij heeft zo een prachtig uitzicht op haar mooie kontje. Iedere keer als ze bukt kan hij zelfs genieten van een klein stukje van haar kutje. Als de koffer gepakt is sluipt de zoon weer naar beneden en ropet zijn moeder dat hij klaar is voor vertrek.

Zijn moeder komt de trap af en hij geniet van dit mooie aanzicht. Ze heeft een te kort rokje aan en zoals altijd geen slipje. Doordat hij beneden staat kan hij zo haar mooie gladgeschoren kutje zien. Maar zijn aandacht wordt al snel afgeleid door het te strakke laag uitgesneden topje dat zijn moeder draagt. Haar enorme tieten springen er bijna uit. Hij moet moeite doen om zich in te houden en haar niet nu hier op de trap al te grijpen. Eigenlijk ziet zijn moeder er lekker sletterig uit en dat is waar hij enorm op geilt. Als ze in de taxi stappen geniet hij net zoveel van de bewonderende en geile blikken van de chauffeur als zijn moeder.
Hij fluistert tegen de chauffeur: Als je ons gratis naar her vliegveld brengt zorg ik dat je met haar tieten mag spelen terwijl ze jou zuigt. Hij ziet de gretige blik en weet dat ze een deal hebben. De zoon zegt tegen zijn moeder. Ik heb geen geld bij me en heb de chauffeur beloofd dat jij hem zou zuigen dus kom maar voorin zitten dan kan je vast beginnen. Zijn moeder schikt er een beetje van want sletterig kleden is een maar een wildvreemde zomaar zuigen op bevel van je zoon… Nou komt er nog wat van. Ze kruipt naar de voor stoel en tijdens het rijden maakt ze de rits van de chauffeur open. Zijn stijve pik springt gelijk uit zijn broek en even moet ze slikken. Zijn pik is echt enorm dik en ook nog eens behoorlijk lang. Moedig begint ze te likken. Eerst zachtjes over zijn eikel. Met haar spuug maakt ze hem helemaal nat . Ook zijn ballen (die overigens wel een wasbeurt konden gebruiken) likt ze vol overtuiging.
Als heel zijn pik lekker opgewarmd en nat is neemt ze voorzichtig het puntje van zijn pik in haar mond. Ze moet haar mond maximaal openen om de dikke pik zelfs maar een beetje binnen te krijgen. Uiteindelijk lukt het haar en ze wil langzaam haar mond laten zakken. Maar de chauffeur grijpt haar bij haar hoofd en duwt haar over zijn pik. Ze heeft het gevoel dat ze stikt maar blijft toch moedig doorzuigen. Al na een paar keer op en neer gaan spuit hij zijn zaad diep in haar keel. Ze krijt geen kans om te ontsnappen want hij houdt haar hoofd stevig vast. Als zijn zaad moet ze slikken. Ze stappen uit en haar zoon fluistert morgen op het strand ben je van mij. Ze voelt zich smerig en misbruikt maar vreemd genoeg voelt ze haar kut gloeien van genot en als ze later op de wc zit voelt ze dat haar kut druipnat is.
Mmm dat wordt nog een spannende vakantie mompelt ze terwijl ze het niet kan laten zich snel even klaar te vingeren op de wc.

De vlucht verliep snel en als ze aankomen schijnt de zon hun al heerlijk tegemoet.
Kom mee roept ze tegen haar zoon. We gaan shoppen. Ik moet een nieuwe bikini.
Haar zoon gaat maar wat graag mee maar stelt wel een voorwaarde. Ik wil dat je de bikini in de winkel past zonder kleedhokje. Ze lopen samen de winkel in en een beetje zenuwachtig staat zijn moeder bij de bikinis te kijken. Ze hebben er een paar die een beetje haar maat zijn maar haar zoon geeft er een aan waarvan ze al gelijk ziet dat haar tieten daar nooit helemaal inpassen. Trek je kleren maar uit ma. Een beetje beschaamt doet ze wat haar zoon vraagt. Hij geeft haar echter niet gelijk de bikini aan waardoor ze langer naakt staat dan ze eigenlijk zou willen. Als hij uiteindelijk de bikini geeft doet ze hem snel aan en is blij dat die in ieder geval iets bedekt ook al vallen haar enorme borsten er bijna helemaal buiten.
Nee dat is niks ma. Trek maar uit. Ze wil gelijk haar kleren aandoen maar haar zoon zegt nee pak die bikini in de etalage maar even die is wat groter.

Beschaamd loopt ze naakt door de winkel. Tot overmaat van ramp staan er toevallig ook nog wat mensen te kijken in de etalage. Ze twijfelt maar haar zoon zegt haar door te gaan. Ze stapt de etalage binnen en negeert alle mensen die haar geschokt (en geil) aankijken.
Ze pakt de bikini en doet deze aan als ze weer bij haar zoon terug is.
Goed zo ma dat had ik niet van je verwacht. Snel rekenen ze af en lopen naar de boulevard.
Mmm het topje zit toch wat strak hoor lief voel jij eens even. De zoon voelt aan haar heerlijke borsten en spuit bijna in zijn broek van geilheid als hij die harde knoppen eindelijk aan mag raken. Hij masseert de borsten van zijn moeder en trekt aan haar tepels. Haar knoppen zijn keihard en steken nu echt door de stof heen. Ja je hebt gelijk zegt die. Trek maar uit dat is beter. Zijn moeder loopt nu naast hem met haar blote borsten en zijn hand glijdt naar haar billen. Steeds vaker verdwijnt zijn hand in haar broekje en raakt soms net diep genoeg binnen om haar boter geile kut te stelen. Zijn moeder houdt het nu ook niet meer uit en trekt hem mee het strand op. En daar midden tussen al die toeristen op een vol strand trekken ze beide hun zwemkleding uit en duikt de zoon op zijn bloed geile moeder.

Hij heeft alle zelfbeheersing verloren en wil nog maar een ding. Zijn pik diep in die grot van zijn moeder. Hij trekt hard aan haar gezwollen tepels en ramt wilt zijn pik tegen haar kut. Zijn moeder duwt met haar hand zijn eikel in de goeie richting want het gaat te wild om zo binnen te kunnen dringen. Hij bijt in haar tepels terwijl hij nu in volle vaart ZIJN moeder begint te neuken. Ahhhh Ahhhhhhh Jaaaaaaaaaa Jaaaaaaaa kreunt ze ga dooooooooooor.
Ze hebben elkaar zo opgegeild de hele dag dat ze het beide niet lang volhouden. Op het moment dat haar zoon haar kut vult met zijn heerlijke zaad komt ook zij schokkend van genot luid kreunend klaar….
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners