Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder en zoon verliefd 2 - 8076 keer gelezen
De vrouw waar hij zo van hield en die hij zo bewonderde maakte zijn hoofd echt op hol. De manier waarop ze dat toetje opdiende vond hij super geil. Dit omdat hij al vaak had gedroomd over dat ze dat bij hem zou doen. Hij had het in een seksboekje eens gezien en dat leek hem zo lekker...

Esther wist dat dit het lievelingstoetje van Dennis was en had ook wel gedacht dat die manier van opdienen hem wel zou opwinden.

Dennis keek toe hoe zijn moeder tegenover hem aan tafel zat en de slagroom van de banaan likte zag hoe ze de banaan in haar mond schoof...en er weer uit liet glijden... ."dit is jou piemel die mama nu likt” fluisterde ze en gaf een knipoog.

Haar zoon aan de andere kant van de tafel had een broek die op springen stond...

Zijn moeder "pijpte" de banaan alsof het zijn stijve was en ondertussen begon ze nog te voetje vrijen ook onder tafel.

Esther liet haar voet langs haar zoon zijn been omhoog schuiven en terwijl ze met de banaan in de slagroom dipte om vervolgens beide in haar mond te schuiven, liet ze haar voet tussen zijn benen naar zijn stijve voeren.

Dennis hart klopte in zijn keel. Het begon erop te lijken dat zijn mam datgene wilde doen waar hij al lang over fantaseerde. In het kaarslicht zag hij haar mooie borsten boven tafel en hij flapte eruit, "mam ik hou van je!"

Esther was bloedgeil geworden toen ze zag hoe haar zoon zo opgewonden werd van haar. De opwinding was zeker wederzijds en ze wilde meer van hem. En het was nu voor haar overduidelijk dat hij ook wel wat in haar zag. Toen ze allebei hun toetje op hadden zei Esther ineens, "vond je het lekker lieverd?" Ze keek met erg ondeugende ogen naar hem en zag hem hunkeren wat haar nog geiler maakte.

Hij knikte terwijl Esther zijn adem hoorde schokken... "Ga je maar douchen, dan ruim ik wel af... dan kunnen we zo misschien samen een filmpje kijken of zo? " opperde zijn moeder en gaf hem weer een knipoog.

Dennis liet zich dat geen 2 keer zeggen en ging onmiddellijk naar boven. Hij ging meteen de badkamer in. Hij had een stijve zoals hij nog nooit eerder had gehad. Hij voelde aan alsof hij nooit meer slap zou worden. Toen Dennis in zijn onderbroek voor de badkamer spiegel stond, zag het eruit alsof zijn stijve een tentstok was in zijn onderbroek... De elastiek bij zijn onderbuik en zijn liezen stonden strak gespannen en zweefde boven de huid... en toen hij zijn onderbroek naar beneden deed voor het douchen plopte zijn jonge jongenspiemel, super stijf weer omhoog toen hij onder het elastiek uit schoot. Onder de douche, met zijn ogen dicht dacht hij aan seks met zijn moeder. Hij wilde niets liever dan dat ze hem zou aanraken en met zijn piemel zou doen als wat ze met die banaan deed. Hij zag in gedachte haar geile mondje om zijn pik schuiven en zag hoe haar stijve tepels vooruit priemde. Hij pakte zijn stijve en speelde wat tijdens het douchen. Maar hij wilde geen druppel zaad verspillen en alles voor zijn liefste mama bewaren. En dat deed hij ook braaf!

Esther had toen Dennis ging douchen de tafel afgeruimd en in de vaatwasser gedaan, eigenlijk een klusje die haar zoon altijd deed, behulpzaam als hij was. Behoorlijk opgewonden ging ze op de bank zitten en zette een filmpje klaar dat ze van het internet had gedownload. Het leek haar wel toepasselijk een oudere zus die haar broertje tot seks verleidde.

Dennis kwam binnen, hij had een short en een T-shirt aangetrokken en liep op blote voeten.

"Zo lieverd... lekker fris... is de hardheid van je piemel wat afgezakt..." zei Esther met een brok in haar keel, want ze zag dat die vraag volkomen overbodig was. Zijn ding stond recht vooruit in de ruime short.

"Nee mam, hij wil niet kleiner worden... " hakkelde Dennis.

Ze moest grinniken en klopte op de bank naast haar. "kom maar fijn bij mama zitten..." zei ze met verleidelijke stem. Ze keken even naar het scherm waar het meisje bezig was de pik van haar broertje vrij te maken en toen pakte Esther de hand van haar zoon en legde die op haar bovenbeen net onder de zoom van haar opgetrokken jurkje. Hij kon net niet de boorden van haar kousen zien.

Gretig streelde Dennis over haar been, hij vond het nylon prettig aanvoelen maar vooral dat hij zijn moeder mocht strelen maakte dat hij al bijna klaar kwam.

Esther deed hetzelfde bij hem en streelde over zijn blote been tot het pijpje en dan weer terug. Ze kon het niet meer houden, filmpje of niet... ze had zich van alles voorgenomen voor deze avond dan moest het er ook maar meteen van komen. Ze greep naar de erectie in zijn broek en zei dat hij zijn broek beter uit kon doen.

Dennis kwam al bijna klaar toen de hand van mama zijn pik vastpakte en in een mum van tijd lag zijn broekje op de vloer.

Esther keek gulzig naar de immens stijve paal van haar zoon. "oh Dennis... wat is hij mooi... en stijf..." ze liet haar vingertoppen langs de schacht van zijn harde jongenspik glijden. Dennis trilde op zijn benen.

"Ik zal je alles over seks leren, lieverd..." zei Esther met dichtgeknepen stem, "nu ga ik doen net als daarnet bij die banaan..." Gulzig hapte ze de eikel van haar zoon in haar mond en een tel later zat de eikel tot in haar keelgat. Ze genoot van deze heerlijk jongenslul... hmmmmmm wat had ze hier naar verlangd...Dennis stond te piepen en te kreunen, dat mama zijn pik in haar hand had gehad, zoals gisteravond, was al niet te houden geweest en nu had ze zijn pik helemaal in haar mond. Het gevoel was niet te beschrijven. Hij keek naar de mond van zijn moeder die zijn pik liefdevol afzoog. Het was direct zover... hij slaakte een kreet: "mama wat doe je nou... ohhhhhhhhhhhhhhh..." en met geweld stootte hij zijn pik in haar mond en liet zijn zaad de vrije loop. Hij trappelde met zijn voeten, moest zich aan het hoofd van mama vasthouden terwijl hij zijn ballen in haar mond ledigde.

Esther moest bijna kokhalzen toen haar zoon zijn pik zo diep in haar mond duwde en klaar kwam. Eigenlijk had ze gehoopt dat hij z'n orgasme iets langer zou kunnen uitstellen want pijpen vond ze het lekkerste wat er was. Maar ze begreep het natuurlijk best dat Dennis zo'n eerste keer heel intens beleefde en was aan de andere kant ook niet verbaasd dat hij zo snel kwam. Ze slikte zijn zaad door met zijn eikel nog tussen haar lippen. Ze wilde niets van zijn heerlijk zaad verloren laten gaan. Ze moest wel een paar keer slikken en dan keek ze gelukzalig in de ogen van haar zoon. Hij keek zo verliefd naar haar dat ze bijna smolt... wat was die jongen toch een heerlijke vent...

Ze kwam overeind en liet haar jurk van zich af glijden. Zijn ogen verslonden haar lijf, haar borsten die uit haar beha welfden, haar buik mooi strak en glad... haar benen omhuld met de kousen en hij keek vooral naar haar kutje.

"Ma... mag... ik jou... ook zien..." hakkelde hij.

Ze smolt weer van deze verliefde knaap... trok hem tegen zich aan met zijn gezicht tussen haar borsten.

"Ja lieve jongen..." zei ze zacht... "je mag het allemaal zien..." Ze pakte z'n hand en legde die op haar borsten en liet hem een van haar mooie tieten uit de cup halen. "Lik maar... zuig maar... " zei ze en tastte ondertussen naar zijn pik die nog steeds stijf was en tegen haar been drukte.

Dennis deed erg voorzichtig toen hij de borst van zijn moeder beet pakte en uit haar beha haalde. Haar hand had de zijne op de borst gelegd maar vanaf daar moest hij het zelf weer doen, althans dat nam Dennis aan en hij deed dapper een poging. Ondanks dat hij nooit eerder een blote borst had vastgehad wist hij wel van filmpjes dat jongens op de tepel sabbelden terwijl ze zachtjes de borsten masseerden. Hij deed wat na wat hij gezien had en merkte al snel dat zijn moeder het fijn vond. Dennis voelde zich koning op dat moment wat hem meer zelfvertrouwen gaf. Hij kroop tegen haar aan zodat haar tepels tegen de zijne aan kwamen en drukte haar tegen zich aan terwijl hij zijn moeder in haar nek kuste. Ze vond het duidelijk erg fijn.

Dennis voelde hoe de hand van zijn lieve mam zijn stijve pik weer had gevonden. Terwijl ze kreunde van de tong van haar zoon in haar nek begon ze Dennis zachtjes af te trekken en begon met haar duim de onderkant van zijn eikel te bewerken. Die jongen wist niet meer hoe dat hij het had. Hij voelde hoe er weer een druppel uit zijn eikel vloeide en keek wat verschrikt. Hij dacht dat hij al weer zou klaarkomen, wat hij nog niet wilde...

Esther lachte lief toen ze haar zoon wat verschrikt zag kijken. "Je vind het fijn hč jongen?, vroeg ze". Dennis knikte.

"Dan dan is het niet erg als je klaarkomt hoor schatje, dat hoort erbij. Maar dit is gewoon wat sap dat ervoor zorgt dat het allemaal lekker glad is en als je er bij een meisje in gaat dat het dan soepeltjes gaat als je bij haar binnen komt, snap je wat ik bedoel?"

Dennis keek alsof hij het niet helemaal begreep maar knikte toch weer ja. "Mam wat je net deed was echt fijn, ik bedoel met je mond", zei hij ineens en voelde zelf dat hij er een kleur van kreeg.

Esther plaagde haar zoon en ze zei, " Dit bedoel je?" Meteen hapte ze zijn pik weer in haar mond. Ze keek omhoog om zijn reactie te zien terwijl ze smikkelend op zijn stijve sabbelde. "Mmmmpph mmmmm”, met volle mond vroeg ze, “pijpen vind je dus lekker? Mmmmmssllp mmm"

"Jaa echt wel mam", kreunde Dennis.

"Weet je dat er nog wat lekkerder is jongen?" vroeg ze hem terwijl ze zelf ook botergeil geworden was...

"Wat dan mam?", hijgde Dennis.

"Dat komt nog wel…” zei Esther lachend… “eerst nog meer les lieverd…. kijk... zoals jouw pik nat wordt zo wordt mijn onderkantje ook nat, hier voel maar..." Ze pakte zijn hand en legde die nu op haar kruis. Haar dunne transparante slipje was doorweekt. Van schrik trok Dennis zijn hand even terug maar zijn moeder hield zijn hand vast en drukte haar pubis tegen zijn vingers.

"Voel je hoe nat mama is...?" fleemde ze.

"Ja mam... heel erg nat... ben... ben... jij ook ... uhhh ... klaargekomen..." hakkelde hij.

Esther moest weer lachen om haar onervaren en naďeve zoon "nee lieverd, nog niet... maar dat wil ik wel..." zei ze licht hijgend.

Terwijl Dennis haar kruis aan het verkennen was trok ze hem tegen zich aan. Strak tegen haar lijf en dan... ineens... perste ze haar lippen op de zijne en zoende hem vol liefde. Ze duwde haar tong tussen zijn lippen en zocht in zijn mond naar zijn tong.Dennis hield zijn adem in... wat deed mam nu weer... hij tuimelde van de ene ervaring in de andere... wat was dit prettig... zijn tong kwam direct in beweging en stoeide met die van mama die zijn pik met haar hand omklemde en er hard in kneep om vervolgende zijn harde staak tussen haar benen te wurmen zodat hij geklemd zat tussen haar dijen.

"Ga maar een beetje heen en weer..." fluisterde ze opgewonden om hem vervolgens weer te gaan tongen.

Dennis had het niet meer... zijn hand nog steeds op haar natte kruis, zijn pik tussen haar dijen en haar tong in zijn mond... "hhhhhh mama... wat is dit fijn allemaal... kom je nu klaar..." hijgde hij tussen twee kussen door.

"Nog niet schatje..." zei Esther met dichtgeknepen stem, "wil jij mama laten klaarkomen?"

"Jaaaaaaaaaaaaaa..." riep haar zoon enthousiast.

Ze lieten elkaar los en Esther deed haar beha af en liet haar slipje zakken.

Dennis nam een paar passen afstand en keek naar het bijna naakte lijf van zijn moeder... "ohhhh mam... wat ben je mooi..." hij staarde naar haar volle borsten en naar haar onderkant.

Esther ging op de stoel zitten en spreidde haar benen. Ze trok haar gezwollen schaamlippen vaneen en toonde haar zoon haar roze kut.

"Kom maar dichterbij jongen..." zei ze moederlijk.

De jongen zakte op zijn knieën tussen de gespreide benen van zijn moeder. Esther toonde hem haar binnenste en buitenste schaamlippen, haar kittelaar en haar schede en vertelde er bij dat het allemaal heerlijke dingen voor een man waren en dat de vrouw daar supergevoelig was, vooral haar klitje. Hij kwam met zijn vingers bij haar kut en streelde alles met enige terughoudendheid.

"ga maar even naar binnen..." moedigde Esther hem aan.

Dennis voelde de vochtige warmte van haar schede en werd steeds brutaler door zijn vinger steeds dieper in haar te laten gaan. Hij voelde de schede om zijn vinger trekken. Esther leerde hem met zijn duim over haar gevoelige knobbeltje te gaan en toen hij dat een paar keer deed schokte ze en schudde ze en kwam hevig klaar...

Dennis schrok van het klaarkomen van zijn moeder. Ze maakte heftige bewegingen met haar heupen en kreunde luid. Hij wist niet dat ze het juist lekker vond en klaar kwam dus wilde hij van schrik, bang het verkeerd te doen, zijn hand terug trekken. Maar Esther had dat al lang in de gaten en pakte zijn pols en hield zijn hand op de plek en fluisterde geil, “Je verwent me schatje, je laat me klaarkomen”. Ze keek haar zoon recht in de ogen toen ze dat zei, en Dennis werd gevoed met trots wat hem de moed gaf om nu voorzichtig met een tweede vinger bij haar naar binnen te glijden. Toen hij lekker op zijn plek zat met zijn vingers in haar vagina liet hij zijn duim weer mee werken in het spel. Zoals hij het even daarvoor had geleerd.

Dennis keek nu steeds naar zijn moeder omdat hij het niet verkeerd wilde doen...maar ze zei hijgend..., "lieve jongen mmmmmm niet bang zijn... je doet het zo goed...! Je laat mama helemaal tot naar de 7e hemel gaan zoals jij me aanraakt... zoals net met je vingers in mijn kutje terwijl je mijn klitje bewerkt met je duim. Je doet het perfect zo mmmmhh..." en met haar ogen dicht genoot ze van hoe haar zoon ‘fijne kneepjes’ oppikte.'

Esther was zo geil geworden dat ze weer even het heft in handen nam. Ze trok haar zoon naar zich toe tussen haar benen die ze wijd uit elkaar had gespreid... Dennis werd zo door zijn moeder naar haar toe getrokken dat hij met het topje van zijn natte eikel tegen haar open gevouwen klets natte schaamlipjes kwam.

Ondanks dat bij de aanraking tussen zijn stijve pik en de lipjes van mam een heftige scheut door zijn lijf voelde van genot durfde hij niet door te gaan en hield weer wat terug.

Esther lachte lief en zei "lieve jongen, je hoeft niet nerveus te zijn. Mama is er voor jou en jij ook voor mij, en je maakt me zooo opgewonden dat ik je wil laten voelen hoe het is om met je stijve bij een vrouw naar binnen te glijden tussen haar natte lipjes... je hebt net gevoeld hoe nat die van mama waren toch schat? Je vingers gleden er zo gemakkelijk in... zo gaat dat ook met je pik..."

Ze wilde het nu... ze had hem nog beffen willen leren... maar ze hadden nog tijd genoeg samen. Ze pakte zijn harde pik vast en leidde die tussen haar fluweelzachte schaamlippen. "Duw maar lieverd..." fluisterde ze in extase. Ze kruiste haar benen over zijn rug en voelde de pik van haar zoon porren om de weg te zoeken in haar bruisende binnenste. Ineens schoot hij door en zoog ze de pik van haar zoon diep in haar kut.

"Ohhhh mam... ik zit er in... " kermde Dennis.

"Ja jongen, ik voel het lekker diep... ga maar op en neer... in en uit..." kreunde Esther.

"Ohhhhh mam... wat is dit lekker..." zei Dennis hijgend... "ahhhhh ik neuk... mam ik neuk..."

Esther glimlachte en trok hem tegen zich aan... boven op haar... Ze zocht zijn mond en tongde hem diep...

Dennis had snel de slag te pakken en instinctief ging zijn harde jongenslul in en uit haar kut. Hij voelde de wanden van haar schede om zijn pik klemmen precies zoals even daarvoor was gebeurt maar toen met zijn vinger. Dit was veel lekkerder. Hij besefte dat hij de geslachtsdaad verrichte... zoals hij al zo vaak op een filmpje had gezien... deed hij nu zelf. Hij neukte... met zijn moeder nog wel. Hij kon zich op dat moment ook niet voorstellen dat hij het met een ander zou willen doen. Dit was hemels. Ook al was hij even daarvoor in de mond van mama klaargekomen kwam zijn orgasme opnieuw aanstormen.

"rustig aan lieverd..." trachtte Esther hem iets te temperen maar het was al te laat. Met wilde stoten schoot hij zijn jongenszaad in mama's kut...

Esther genoot van het hete sperma dat haar buik overspoelde. Het was al weer een paar maanden geleden dat ze warm zaad in zich had gehad. Het zaad van Henk, haar broer. Wat was ze toch een incestbeest... besefte ze en kwam tegelijk tot de slotsom dat ze het heerlijk vond. Wat niet mag... is altijd lekker... dacht ze genietend van de nastoten van haar zoon.

Ze streelde met haar kousen over zijn heupen, trok hem nog dichter tegen zich aan en knuffelde haar zoon. Ze wilde hem nooit meer loslaten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners