Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder en zoon verliefd 3 - 6892 keer gelezen
Dennis was helemaal gelukkig. Dat was al zo geweest toen mama hem had betrap toen hij in bed lag te masturberen en het van hem had overgenomen maar nu….. nu had hij zijn moeder geneukt en hij wilde meteen doorgaan. Zijn pik was nog ongelofelijk stijf.

Ook Esther vond het heerlijk zo met haar jongen seks te hebben. De hele dag had ze aan niets anders kunnen denken en ze had het gewild net zoals ze had aangevoeld dat haar zoon niets liever wilde dan in haar aanwezigheid te zijn. Ze had de sfeer in huis zo gemaakt dat het wel een liefdesnest leek, kaarsjes, gedimd licht en ze had zich sexy aangekleed om hem te laten zien dat ze wilde…

Verliefd trok ze Dennis tegen zich aan zodat hun blote lijven tegen elkaar aan schuurden. Weer voelde ze zijn pik tegen haar lipjes duwen. Ze voelde de begeerte zowel in hem als in haarzelf.

"Kom mee naar boven jongen..." fluisterde ze, "dan zal ik je leren wat echt neuken is..."

Toen ze dat zei schokte zijn pik tegen haar kutje...

"ja mam, graaaaaggggg" kreunde hij...

Esther liet hem voor zich uit de trap op gaan en halverwege pakte ze zijn lekkere lul tussen zijn benen door vast.

"even pijpen schatje..." zei ze hijgend van geilheid en nam zijn pik in haar mond en neukte hem met haar zuigmondje om hem vervolgens met moeite los te laten en hem voor zich uit te duwen naar de slaapkamer waar alles ook al in gereedheid was gebracht. Wat kaarslicht, satijnen laken en kussens, kortom een zeer romantische sfeer.

Esther kuste hem nog even toen ze voor het bed stonden en liet zich toen achterover zakken. Dennis genoot van het zoenen met zijn moeder. Dat was echt wat verliefde mensen deden en verliefd dat was hij….. dat was hij op zijn moeder en niemand anders.Esther voelde de vlinders in haar buik, de buik die haar jongen zojuist had volgespoten met zijn zaad. Ze wilde met hem knuffelen…. Maar nu wilde ze meer. Ze schoof naar het midden van het bed en opende haar benen voor hem.

"lekker kaal ben je mam..." zei Dennis, ook al had hij haar onderlijf al eerder uitvoerig bestudeerd.

"Speciaal voor jou gedaan jongen..." fluisterde zijn moeder met schorre stem.

Ze stak haar armen naar hem uit en liet hem weer tussen haar benen komen. Hij wurmde iets zodat zijn pik tegen haar poesje kwam .

Beiden sidderden van de spanning... zijn eikel stootte ongedurig tegen haar lipjes. Ze was geil en nat en haar schaamlippen waren gezwollen en geopend voor de pik van haar zoon. Ze pakte zijn harde staak beet, leidde hem naar haar ingang en zijn pik schoof direct haar natte tunnel in. Voor de tweede keer had ze de lul van haar zoon in haar kut en werd er nog meer opgewonden van. Ze legde haar benen wijd uit elkaar en streelde door zijn haar. Terwijl ze hem aankeek zei ze: “Ik voel hem steeds harder worden jongen…” en ze lachte lief naar hem.

“Dat voel je goed mama,” zei haar zoon bijna overmoedig. “Je bent ook zo lekker…”

Meteen steigerde zijn pik weer en Esther wiegde uitdagend met haar heupen en

trok hem omhoog zodat zijn pik nog wat dieper in gleed.

"Wip lekker op en neer..." moedigde Esther haar zoon aan. "Lekker in en uit... hmmmmm jongen... je doet het goed hoor..." en daar was niets aan gelogen. Hij deed het geweldig... het voelde fantastisch en haar opwinding werd verdubbelt doordat het haar eigen zoon was die haar neukte. Wat een lekkere pik had hij.

Hij lag met zijn gezicht tussen haar borsten en sabbelde al neukend op haar tepels zodat haar kut om zijn paal krampte van genot.

“Lekker hè..." fluisterde ze hem zijn oor.

“oh ja mam...” kermde hij, "had je me maar eerder betrapt..." hij wipte nu in een hoog tempo op en neer.

"Kom maar weer lekker klaar in me... geef me je zaad... " riep Esther die zelf al klaar lag te komen.

Dennis kermde het uit... en spoot zijn jongenskwak diep in haar buik.

"ohhhhhhh heerlijk Dennis... voortaan slaap je bij mama in bed... wij zullen heel veel genieten, maar niemand mag dit weten hoor..."

Met zijn pik die nog steeds stijf was en in haar zat, lag Dennis op haar buik lekker na te genieten. “Fijn mam..., lekker met jou en in dit bed…” fluisterde hij, “ik zal er nooit met iemand over spreken hoor!! Mag ik nog eens?”

Zijn pik bleef stijf toen hij klaargekomen was en hij begon weer te stoten.

“We kunnen ook andere standjes doen…” zei Esther.

Haar zoon keek haar verbaast aan.

"Ga liggen dan ga ik op jou..." zei ze en feitelijk was ze teleurgesteld toen zijn pik uit haar gleed.

Gedwee ging Dennis op zijn rug liggen en zijn moeder liet haar poesje over zijn harde paal zakken en begon te wippen.

"Oh mam... dit is ook lekker..." kermde hij, "en… zo kan ik overal goed bij..." Hij pakte haar borsten en streelde over het nylon van haar kousen en begon vol opwinding omhoog te stoten. Ieder keer als Esther zakte kwam hij omhoog.

Ze drukte een tepel in zijn mond en hij zoog er heerlijk aan. Geile scheuten schoten daardoor door haar onderlijf en ze begon weer klaar te komen. Een wild orgasme raasde door haar lijf en ze kneep zijn pik bijna uit haar kut. Wat een genot...

Ze zag haar zoon met grote ogen naar haar kijken en hij verkrampte helemaal. Zo maar uit het niets kwam hij ook weer in haar klaar. Zijn derde ejaculatie in een klein kwartiertje...

Nahijgend van hun orgasme lagen ze naast elkaar lieve kleine zoentjes gevend en elkaar liefdevol strelend.

"wat was dat lekker zeg..." fluisterde Esther in zijn oor.

"Ja mam, dat was heel lekker... ik vond het fijn om op jou te liggen maar jij op mij is ook wel fijn..." antwoordde hij en stootte zijn pik alweer tegen haar buik.

"Ben je nog steeds stijf jongen..." zei Esther en tastte naar zijn inderdaad nog volop stijve pik. Die jonge jongens toch altijd met een harde pik, testosteron tot boven hun kruin. Pffffff waar was ze aan begonnen.

Ze moest om mijn eigen gedachten lachen en vroeg hem of hij alweer wilde.

"Oh ja mam..." riep hij enthousiast.

"Kom dan maar..." zei ze moederlijk en draaide zich op haar rug, "neuk mama maar lekker... "

Ooooh wat lekker zeg om zijn moeder zo vol verlangen te mogen mee maken. Op zijn knieën ging hij tussen haar benen zitten en hield haar benen vast en duwde ze omhoog en wat naar achter. Met één hand bracht hij zijn harde pik tussen haar lipjes. Hij sopte en plaagde haar wat, duwde hem steeds een stukje naar binnen maar haalde hem er dan uit en masseerde er haar opgezwollen schaamlipjes mee.Esther kreunde en genoot met haar ogen dicht.

Toen ze haar hand naar haar klitje liet glijden duwde Dennis haar hand weg. Hij wist wat ze wilde gaan doen en had bedacht om dat voor haar te doen. Terwijl zijn pik door de ingang van haar kutje heen en weer bewoog, begon hij met zijn duim haar klitje te masseren.

Esther vond het duidelijk fijn en daar werd haar zoon dan weer extra opgewonden van... Hij duwde zijn pik steeds verder in haar terwijl hij haar klitje bleef masseren met zijn duim...

Esther werd helemaal gek. Ze kon niet anders zeggen dan dat haar zoon een natuurtalent was. Alsof hij nooit anders had gedaan plaagde hij met zijn eikel haar lipjes en hij wist ook heel goed dat haar clitoris de meest gevoelige plek bij een vrouw was en hij streelde die al neukend met zijn vingers tot ze gek werd van genot.

Ze kreeg een fantastisch zoveelste orgasme van deze avond en haar sap sproeide langs zijn pik tegen zijn onderlijf en ballen.

Dat was het moment dat hij diep in haar stootte en haar in een traag tempo begon te neuken. Diep er in... bijna eruit en dan weer diep er in... en zo maar door. Ze werd gek en ze kon wel merken, hij ook.

"Neuk mama maar lekker... " hijgde ze.

"Ja mam... altijd... ik zal je altijd neuken..."

"en je vriendinnetjes dan...? " vroeg ze met een vleugje van jaloezie bij de gedachte dat ze hem ook wel eens kwijt zou kunnen raken.

Hij antwoordde er niet op want het werd hem te veel... misschien wel de gedachte dat hij nu ook seks met vriendinnetjes zou kunnen hebben. Hij spoot haar voor de zoveelste keer vol...

"Je hebt toch een vriendin...". begon ze toen ze weer naarst elkaar lagen uit te puffen.

Dennis werd wat verlegen van haar vraag maar gaf haar eerlijk antwoord.

'Ik ken wel een leuk meisje,” zei hij. “Daar ga ik wel eens huiswerk maken na school, maar we hebben nog niet eens gezoend,” zei hij wat teleurgesteld. “Maar mam, ik heb jou nu toch…” zei hij er achteraan. Ik wil alleen jou mama….”

Esther moest een beetje lachen, “je kan toch niet alleen met mij naar bed blijven gaan..” zei ze.

“Maar jij dan mam….. jij hebt toch ook niemand om mee te neuken….” vroeg hij.

Esther zuchtte diep en na een korte aarzeling vertelde ze dat zijn ome Henk af en toe op bezoek kwam en dat ze daar regelmatig mee naar bed ging.

Dennis keek niet eens vreemd op toen zijn moeder hem vertelde dat ze met haar broer naar bed ging en neukte. Hij kende geen jaloezie en eigenlijk vond hij wel geil om te horen. Ome Henk was zijn lievelings oom. Geinige vent, altijd vol humor. Zijn pik zwol op toen het helemaal tot hem doordrong. Als vanzelf gleed hij op het warme lijf van zijn moeder en duwde zijn harde paal weer bij haar naar binnen.

Terwijl hij haar lag te neuken ontwikkelde zich bij Esther een heerlijk visioen ze moest denken aan de dochter van haar broer. Een heerlijk lief meisje in de leeftijd van haar zoon. Wat verlegen, maar misschien kon ze haar ook wel wat seksles geven. Het idee deed haar schede samentrekken en ze melkte door de samentrekkingen het zaad uit de pompende pik van haar zoon.

Hoewel Esther nooit getrouwd was geweest kreeg ze nu het idee van een huwelijks nacht. Af en toe vielen ze even in slaap maar al snel werd ze weer wakker als haar zoon haar voor de zoveelste keer lag te neuken.

Toen Dennis die ochtend naast zijn moeder wakker werd, en haar lag te bekijken en bewonderen, werd hij vrijwel direct weer opgewonden. Hij realiseerde zich wat er tussen hen was ontstaan...datgene waar hij al lange tijd over fantaseerde. Haar mooie lichaam en super lief en vrouwelijke uitstraling.

Hij trok het dekbed voorzichtig van haar af en keek naar haar borsten. Zo mooi en zo stevig. Ze lag op haar rug en had alleen nog maar de kousen en het gordeltje aan, zo waren ze in slaap gevallen.

Haar nylons zaten gerimpeld en gedraaid om haar benen maar hij vond het een reuze sexy gezicht. Hij deed voorzichtig haar benen vaneen en heel stil begon hij haar lipjes te likken. Ze rook heerlijk naar de seks van die nacht... langzaam maar zeker voelde hij de opwinding bij zijn moeder toenemen. Ze begon te kreunen en deed toen haar ogen open.

"goedemorgen lieve jongen... smaakt je zaad lekker... " vroeg ze lachend.

"Als het mijn zaad is wat ik proef... dan is het niet vies hoor mam..." zei hij, “maar ik proef vooral je lekkere kutje..."

“Je maakt me gelukkig als je mama zo verwent,” zei ze zachtjes.

Dennis smolt weg van die woorden...mmmmmmh. ‘Deze vrouw heeft me een echte man gemaakt’ dacht hij.

Esther had dezelfde gedachten en merkte nu dat haar zoon die nacht een volwassen man was geworden, zowel in daad als in woord. Zijn puberale gedrag en onverschilligheid was helemaal verdwenen. Ze slaakte een zucht van genot en het idee over haar nichtje nam steeds meer vorm aan. Ze draaide zich en ging op haar zij liggen met haar rug naar hem toe en zei hem dat hij achter haar moest komen liggen zodat hij van achteren zijn pik in haar poesje kon steken. Ze duwde haar billen tegen zijn pik en tilde één been omhoog. Op deze manier kon zijn stijve pik achterlangs in haar lekkere kutje glijden.

Toen hij harder begon te stoten kreunde Esther: “zal ik je nichtje Maartje een keer uitnodigen, want die weet niet wat ze mist!”

Dat idee maakte hem nog geiler en hij begon nog harder te stoten! Hij ging klaarkomen en pakte haar heupen beet om elke stoot nog even dieper aan te trekken... Tegelijkertijd voelde zijn moeder ontspannen en zich helemaal over geven aan haar orgasme.“ja mam….. Maartje…” kermde hij toen hij zijn zaad in haar loste.

Ze wilden wel de hele dag wel in bed blijven maar er moesten nog boodschappen gedaan worden. Esther had een drukke baan en moest het van de zaterdag hebben om haar huishoudelijk taken te vervullen. Gelukkig was Dennis een geweldige hulp voor haar en gingen ze later die dag samen naar de supermarkt.

Onderweg vroeg Denis hoe dat zou gaan met Maartje, hij was wel nerveus aan het worden...

"Maak je geen zorgen lieverd, het is toch een leuk meid, wat verlegen maar als ik me niet vergis is ze met hetzelfde sop overgoten als mijn moeder, mijn broer en als jij en ik en lust ze er wel pap van..." zei Esther in de auto tegen haar zoon.

Hij zat nerveus te grijnzen en ze pakte zijn hand en legde die op haar been. Hij streelde over haar kousen en ging onder mijn rokje.

"Geile jongen..." plaagde ze hem, "Mama geil zitten maken in de auto... We moeten dadelijk maar even gaan neuken... want ik ben heel geil... Geil van jou en geil van ons nichtje..." giechelde ze er achteraan. En beiden waren waar.

Zodra de boodschappen in huis waren trok Esther hem in de keuken tegen zich aan. Ze maakte zijn broek open en ging op de keukentafel zitten. Al snel zat de pik van haar zoon diep in haar leerde hij alweer een nieuwe mogelijkheid om te neuken.

Toen ze klaargekomen waren en de boodschappen waren opgeruimd gingen ze samen naar de badkamer. Ze stonden allebei naakt voor de spiegel. De spiegel waarin Dennis haar mooie lichaam al zo vaak stiekem had staan begluren. Nu was het niet meer stiekem...

Esther zag dat hij naar hen keek in de spiegel en dat hij met een trotse en bewonderende blik haar naakte lichaam aanschouwde.

“Weet je dat je mij zelfvertrouwen geeft en me laat inzien dat ik er nog best mag zijn, lieve schat van me..” zei ze en trok hem tegen zich aan. Hij bleef in de spiegel kijken hoe hun naakte lijven elkaar raakten. Ze glimlachten naar elkaar in de spiegel. ‘Wat een fantastische vrouw is ze toch!’ vond Dennis.

De hand van zijn moeder gleed naar zijn ballen en ze aaide er zachtjes over.

“Zal ik je ballen kaal scheren. Al staat er nog niet veel haar op” zei ze lachend. “De meeste meisjes zullen het prettig vinden als het heel kort of kaal is daar beneden.”

Dennis vond het een prima idee. Het feit dat zijn moeder kaal was daar onder had hem best wel opgewonden.

Esther ging op het douchekrukje zitten en hij kwam tussen haar benen staan. Hij keek omlaag en zag haar borsten van boven af. Doordat ze hem begon in te zepen duwden haar armen haar borsten lekker naar elkaar. Prachtig!

Dennis kon er niks aan doen dat zijn pik weer hard werd. Zijn moeder is gewoon TE lekker.

Het scheren was jammer genoeg zo gedaan, want dat was ook al zo fijn. Ze spoelde het zeep en de losse haartjes weg en liet daarna haar hand controlerend tussen zijn benen en over zijn ballen glijden.

“Hihi lekker die jonge pik van je!” kermde ze, “voel maar eens hoe glad het is, je nichtje zal dat zeker waarderen,”

Het was erg inderdaad erg zacht.

Esther keek hem vragend aan terwijl haar hand samen met die van hem het resultaat bevoelden. Doordat ze op dat lage krukje zat, was de afstand tussen zijn steigerende stijve en haar mond niet ver meer uit elkaar.

“Zou je alsjeblieft eventjes zo lekker op mijn piemel willen sabbelen en met je tong mijn eikel masseren zoals laatst” vroeg hij en voelde zich brutaal waardoor hij rood werd.

Ze gaf geen antwoord, althans, geen woord... Ze bleef hem ondeugend aankijken en toen ze zijn pik in haar mond nam en hem geweldig verwende keek ze hem vragend aan alsof ze wilde weten of ze het goed deed...

Met zijn hand aaide haar zoon over haar wang die bol stond omdat zijn pik hem opvulde. Het voelde heel fijn en intiem. Maar Esther had in de gaten dat hij bijna klaarkwam, en ineens stopte ze.

Plagerig maar toch serieus zei ze met een knipoog dat ze nog een hele nacht en de volgende dag hadden om te sexen,

Ze ging haar benen en kutje ontdoen van de kleinen stoppeltjes en Dennis vond het geil om te zien.

Ze douchten zich fris en droogden elkaar af.

“trek je weer die kousen met dat rokje aan?” vroeg de jongen. “Ik vind je dat erg mooi staan mam.”

Ze vond dat duidelijk leuk om te horen want ze begon er van te glunderen.

“Ja hoor schat, natuurlijk doe ik dat voor jou..” zei ze lachend, “je vindt nylons wel lekker hè…”

Dennis kon niets anders doen dan knikken toen hij naar zijn moeder keek die de kousen om haar mooie benen rolde. Haar benen werden nu nog mooier vond hij.

Dat weekend en de dagen erna stonden volledig in het teken van de liefde en de seks tussen moeder en zoon. Dagen die wellicht nooit meer zouden terug komen.

Ook keken ze met spanning uit naar de dingen die komen zouden want het toeval wilde dat ome Henk had gevraagd of Maartje een weekend bij hen mocht komen logeren. Nu logeerde Maartje wel vaker bij haar tante en neef, maar nu kwam het wel heel mooi uit… en… zou het wel eens heel anders kunnen zijn dan normaal.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners