Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder en zoon verliefd 4 - 5191 keer gelezen
Maartje had een vermoeden dat er iets heel bijzonders stond te gebeuren toen ze bij haar Tante Esther zou gaan logeren.

Ze voelde zich opgewonden. Het was echt niet de eerste keer dat ze bij haar tante en neef ging logeren, maar toen haar pap de afspraak maakte toen ze bij haar tante waren zag ze Tante Esther op een vreemde manier naar haar kijken en ze gaf een knipoog alsof ze wilde zeggen ‘dit gaat een heel fijn weekend worden’.

Op een bijzondere manier voelde ze zich aangetrokken tot haar tante. Ook al vond ze het zelf vreemd, Maartje voelde zich de laatste tijd zeer aangetrokken tot een vrouw. Wellicht kwam dat omdat ze een beetje ervaring met een vrouw, dat wil zeggen met haar vriendin, had opgedaan. Ze hadden zich een keer uitgekleed, toen ze op haar kamertje huiswerk zaten te maken en ze hadden elkaars lichaam verkend. Het was zelfs iets verder gegaan, op een zeker moment hadden ze hevig met elkaar staan zoenen wat ontaarde in tongzoenen en ze hadden ze vervolgens op elkaar tepels gezogen. Een keer daarna, nog maar kort geleden waren ze weer op bed gaan liggen en hadden ze aan elkaars kutjes gevoeld en er kusjes op gegeven.

Met een jongen had ze nooit iets gehad, in feite had ze nog nooit iets in haar poesje gehad, ja, vingers als ze zich in bed in slaap lag te vingeren.

Tante Esther is de iets oudere zuster van haar vader en haar meest favoriete tante. Ook haar zoon, haar neefje, Dennis vind ze een leuke knul. Eerlijk gezegd dacht ze wel eens aan hem als ze zichzelf lag te vingeren.

Haar vader en haar tante waren genetisch precies hetzelfde en dat zelfde had ze ook gemerkt bij zichzelf en bij Dennis. Kennelijk hadden haar vader en zijn zus dat meegekregen van hun moeder. Maartjes Oma leek uit hetzelfde hout gesneden, niet dat er ooit iets gebeurt was maar dat voelde ze gewoon.

Ze was nog nooit zo zenuwachtig geweest toen ze bij haar tante aanbelde. Normaal gesproken had ze dat nooit maar nu trilde ze over haar hele lijf.

Toen ze bij hen binnen kwam voelde de atmosfeer al wat broeierig en het viel haar op dat haar tante heel sexy was gekleed. Ze kon diep in haar decolleté kijken en ze had meteen gezien, toen tante Esther naast haar kwam zitten dat ze kousen aan had en geen panty. Opwindend gezicht vond ze het maar ook zo spannend.

Esther en haar zoon hadden zich helemaal opgedirkt voor die avond. Tante Esther had een rok aan en een heel mooi bloesje, wat open hing waardoor haar beha met haar borsten wat naar buiten staken... Ze had op verzoek van Dennis ook een paar kousen met jarretelles aangetrokken.

Esther was net zo zenuwachtig als haar zoon. Ze hadden het fantastisch gehad de afgelopen weken. Esther noemde het, ook al was ze nooit getrouwd geweest, haar wittebroodsweken. Maar ook al had ze niets liever gedaan dan hem voor zichzelf houden, was ze uit liefde voor haar zoon ook van mening dat hij een leeftijdgenootje zou moeten zoeken.

Dennis vond de meisjes uit zijn klas en zijn vriendenkring wel leuk maar niet iets om iets mee te beginnen. Op een zeker moment had Esther voorgesteld of hij Maartje hun nichtje, de dochter van Esthers broer iets zou zijn. Esther wist dat haar zoon zijn nichtje heel erg leuk vond en toen duidelijk werd dat Maartje een weekend bij hen zou komen logeren was het misschien een kans om seks met z´n drieën te hebben.

Toen ze hem dat voorstelde had ze stomende seks met haar zoon. Sinds die eerste keer dat ze met elkaar hadden geneukt had ze haar zoon bij zich in het grote bed genomen en was hij iedere nacht bij haar. Ze leefden min of meer als man en vrouw ook al had Esther het idee dat bij een ‘normaal’ stel de seks niet zo onstuimig kon zijn als tussen haar en haar zoon.

Van de zenuwen was Dennis bijna vanzelf romantisch geworden, en had kaarsen in de woonkamer aangestoken en de verlichting op een warme kleur gezet. Grappig want dat zou hij normaal nooit bedenken en het viel zelfs zijn moeder op.

Esther ging voor de drankjes zorgen en keek naar het tweetal in de kamer 'Wauw!, wat een prachtige meid is het toch’ vond ze. Echt helemaal geschikt voor haar zoon.Maartje had goed haar best gedaan om er lekker en sexy uit te zien. Haar donkere, lange haar op een knotje op haar hoofd, strak bloesje en een wijd uitlopend rokje met een mooie glanspanty en enkellaarsjes met een pittig hakje. Vrolijk en lief lachend ging ze naast Dennis zitten... Hij durfde haar niet direct aan te kijken zo dicht bij zich.

Buiten het zicht van Maartje stond Esther haar zoon stiekem uit te dagen. Ze deed haar rokje omhoog en bukte zo, dat haar borsten uit haar bloesje tuimelden... Dennis wist niet meer waar hij moest kijken en voelde dat hij een harde begon te krijgen door wat z’n moeder deed.

Het idee dat het Maartje wel eens op zou kunnen vallen maakte hem zo nerveus dat hij naar de wc vluchtte...

Esther gniffelde toen ze hem gehaast de kamer zag verlaten, ze had hem opgewonden. Nu was dat niet zo'n wonder, ze had hem min of meer beloofd dat het voor hem misschien wel wat zou zijn om met Maartje de liefde te bedrijven. Welke jongen zou bij dat vooruitzicht niet permanent met een stijve lopen.

Esther informeerde hoe het met haar vader ging. Haar vader en Esther hadden nogal eens seks met elkaar. Uiteraard wist Maartje daar niet van maar in een openhartige bui had Esther aan Dennis haar geheim verteld en dat het feit dat ze seks met hem had niet zomaar iets was. Kennelijk zat het in de familie.

Maartje was een verlegen meisje, ook al had haar tante het idee dat onder haar verlegen uiterlijk een hitsig ding zat. Terwijl Esther met haar zat te praten vlogen de ogen van haar nichtje van haar decolleté naar haar benen en naar haar gezicht en dan weer naar de prachtige gelakte nagels van haar tantes handen waarmee ze voortdurend over haar kousen kraste.

Dennis was weer een beetje afgekoeld en kwam de kamer weer in. Hij observeerde hen beiden en droomde daarbij weg! Zijn nichtje heeft best wat gelijkenissen met zijn moeder en hoe langer hij ze samen bekeek hoe meer Maartje op Esther leek, vond hij.. Alleen wat jonger en verlegen. En volgens hem was ze inderdaad net als z’n moeder en hijzelf supergeil...

Ze zaten gezellig te kletsen en op een zeker moment zei Maartje dat ze haar tas ging uitpakken.

"Ik zal je helpen meid... " haastte haar tante zich te zeggen en samen gingen ze naar de bovenverdieping.

Esther gebaarde Dennis te blijven zitten tot ze hem zou roepen.

Maartje pakte haar tas uit en Esther zag dat ze nogal wat kleren had meegenomen, veel te veel voor een paar dagen zou je zeggen. Ze nam een mooi jurkje op en zei dat ze wel benieuwd was hoe die haar zou staan.

"Zal ik 'm even aandoen dan..." zei Maartje spontaan. Ze knoopte haar rokje los en haar bloesje en toonde haar lieve borstjes verpakt in een prachtig doorzichtig behaatje. Haar tepeltjes stonden hard en drukten door de dunne stof. Onder haar panty had ze een string in dezelfde stof.

"Wat ben jij een mooie meid zeg..." complimenteerde tante Esther haar.

Ze begon helemaal te stralen en toen Esther haar vroeg of de jongens om haar heen dwaalden, vertelde ze dat dit inderdaad het geval was maar dat ze nog nooit met een jongen iets had gehad.

Esther streelde haar wang met de rug van haar hand en liet haar vingertoppen zachtjes over haar schouders dwalen. Maartje liet het gewillig toe en ineens trok Esther haar tegen zich aan en zoende haar op haar mond.

Maartje schrok wel iets maar trok zich niet terug. Ze begon meteen terug te tongen.

"Wat zou je er van vinden dat je het vanavond voor het eerst met een jongen doet..." hijgde Esther in haar oor en liet haar handen over haar billen glijden.

"Met Dennis?" vroeg ze wat angstig maar met een verheugde blik...

Esther knikte... en nam haar nichtje weer stevig in haar armen en tongde haar opnieuw. Maartje beantwoordde de tongzoen gretig en haar handen gleden nu ook over de rug en heupen van haar tante.

“We kunnen nog wel even zo samen… toch?” fluisterde Esther licht hijgend.

Maartje knikte met een verlegen blik en bleef knikken toen Esther vroeg of ze het al eens met een meisje of vrouw had gedaan.

Dit meisje was meer ervaren met vrouwenliefde dan Esther in eerste instantie had verwacht.

"Tante Esther... mag ik u uitkleden.." vroeg ze.

Maartje had gelijk ten slotte was zij al half naakt en Esther nog geheel gekleed. Het meisje maakte haar rok los en Esther knoopte zelf haar blouse open.

Haar nichtje keek bewonderend naar de best wel grote boezem van haar tante en vergeleek die in de spiegel van de kastdeur met die van haar zelf.

Esther sloot een hand om haar lieve borstje en de ander om die van zichzelf. "Voel maar eens het verschil..." zei ze en liet haar hetzelfde doen.

Dennis kon het in de woonkamer niet meer uithouden. Zachtjes ging hij de trap op en keek door de half openstaande deur van de logeerkamer en zag Maartje met haar kleine borstjes in haar hand en die te vergelijken met de grote borsten van zijn moeder. Toen ging zijn moeders grote hand op haar kleine borsten en Maartjes kleine hand op zijn moeder grote boezem. Maartje giechelde en vroeg, "Tante Esther, worden mijn borstjes ook zo groot als die van jou?'‘wat een geile meid’ dacht Dennis. Zijn pik stond hard in zijn broek en van geilheid verraadde hij zichzelf met een luide kreun Hij liep met een knalrood hoofd en overdonderd door verlegenheid de kamer binnen. Maartje had hetzelfde en zedig probeerde ze nog haar borstjes met haar armen te verbergen.

Esther had Dennis nog niet verwacht, eigenlijk wilde ze boos worden maar ze herstelde zich razendsnel door deze ongemakkelijke situatie snel onder controle te nemen.

“oh ha 'Dennis, vind je niet dat je nichtje een prachtig lichaam heeft? Ze heeft toch geen enkele reden om onzeker over dit mooie lijf te zijn,” zei ze terwijl ze van Maartje naar haar zoon keek en weer terug.

Dennis knikte en likte zijn lippen “Nee dat hoeft je zeker niet hoor lief nichtje van me. Je bent zeker mooi en als ik jullie zo naast elkaar zie lijk je wel de jonge versie van mama,” zei de jongen welgemeend en hij had moeite met de enorme harde in zijn broek.

Maartje bloosde er van maar was wel blij met het compliment van haar neefje.

“Hier jongen, voel jij dan ook eens…” zei Esther nu het ijs gebroken leek. Ze gebaarde naar het andere borstje van Maartje.

Dennis kwam meteen in actie en keek met een keiharde pik in zijn broek in de spiegel naar zijn hand op haar linker tietje en de hand van zijn moeder op haar rechter tietje. Met zijn andere hand streelde hij over zijn moeders rug en billen.

"Mam..." fluisterde hij in zijn moeders oor, "willen jij en Maartje lekker gaan geilen samen. Lijkt me geil om 2 vrouwen te zien spelen..."

Esther slikte, wat een volwassen en opwindend voorstel van haar zoon. Ze verplaatsten zich naar haar slaapkamer en ze zei tegen hem in de stoel te gaan zitten en naar hen te kijken….. en alleen maar te kijken.

Hitsig tongde Esther weer met haar nichtje en ze maakten elkaars beha's los. Ze wreven hun blote borsten tegen elkaar, tepels gevoelig gezwollen. Langzaam liet Esther haar hand over het kruisje van het grietje gaan. Maartje kreunde zacht en liet bijna brutaal haar eigen hand over het kruis van de volwassen vrouw gaan. Zij had nog die panty aan, maar omdat Esther kousen droeg kon ze zo bij haar poesje als ze het broekje wat aan de kant deed. Onwennig hield Maartje zich in en gaf zich volledig over aan de strelingen en zoenen van tante Esther.

Esther was zo opgewonden, snel stroopte de panty van haar nichtje naar beneden, gevolgd door hun slipjes. Ze stonden naakt voor het bed te zoenen en langzaam zakten ze op het grote bed. Esther streelde de lieve meisjes borsten, blies haar adem over de harde tepeltjes en trok het meisje liefdevol tegen zich aan. Ze bleven elkaar onafgebroken zoenen en hun handen dwaalden over elkaars lijven. Nu het poesje van haar nichtje bloot was liet Esther haar vingers over het buikje van het grietje dartelen en vond al snel haar gezwollen schaamlipjes. Voorzichtig ging ze over haar clitoris en het meisje sidderde van geilheid en tongde haar tante gretig en diep. Esther merkte meteen dat haar voorgevoel juist was, wat was dit een geil meisje. Toen ze haar vingers tussen de schaamlipjes liet gaan voelde ze hoe nat ze was en toen ze voorzichtig een vinger in haar maagdelijke kutje stak hoorde ze het soppen.

Esther pakte de hand van haar nichtje en bracht die naar haar kokende onderlijf. Wat onwennig liet Maartje haar vingers over de schaamlipjes van haar tante glijden en ook zij voelde de vochtige hitte van haar poes. Ze voelde dat haar kut helemaal glad was. Tante onthaarde zich kennelijk. Bijna brutaal stak ook zij een vinger en de schede van de oudere vrouw. Ze voelde de sappen overvloedig over haar vingers gaan.

“oh ja Maartje….. oh lieve schat van me…… ja vinger me…. ohhhhh meid wat lekker….” kreunde Esther en ze gaf zich helemaal over aan het gevinger van het meisje.

Esther kromde haar vinger in het poesje van Maartje en dat ontlokte bij het grietje een gesmoorde kreet. Hitsig duwde ze haar tongetje in de mond van Esther. Ze kronkelde met haar frêle lijf tegen haar aan.

“oh schatje…… ik wil je likken….” kreunde Esther. Ze zakte naar beneden, kuste en zoog aan haar tietjes en ging al zoenend via haar naveltje naar haar kruisje. Maartje was lichtbehaard en Esther besloot daar later wat aan te doen maar nu... nu wilde ze niets anders dan haar beffen. Esther had wel vaker geile dingetjes gedaan, maar nu met haar nichtje... dit was anders en het ging als vanzelf...

Maartje slaakte een luide kreet toen de tong van haar tante over haar klitje ging. Ze had wel iets meer ervaring met een meisje, niet heel veel maar genoeg om te weten wat 69 was.

Het geile grietje wurmde zich tussen de benen van haar tante zodat Esther boven was en zij onder. Ze keek naar de kale poes van Esther. Pffff dit was wel iets anders dan het poesje van haar vriendin. Wat waren de schaamlippen dik gezwollen en wat stond haar kittelaar als een klein pikkie recht overeind. Gretig likte ze over het harde boontje. Esther schokte en slaakte een kreet.

Maartje genoot van dit heerlijke poesje waarvan de sapjes heerlijk zoet smaakte.

Heel even kwam Esther met haar gezicht omhoog uit het goddelijke poesje van haar nichtje. Ze zag dat Dennis zich helemaal had uitgekleed. Een hete scheut ging door haar lijf vanwege het zicht op haar jongen en omdat het allemaal zo geil was en Maartje haar zo fantastisch aan het likken was.

"kijk Maartje, hij heeft zich ook al bloot gemaakt... hij zit te rukken... met dat ding wil hij je wel neuken hoor..." kermde Esther in extase. Ze voelde het lijf van haar nichtje verstijven van geile opgewondenheid.

Maartje wist niet wat ze hoorde, zo had ze volwassenen nog nooit horen praten, hoewel haar vader af en toe wel dubbelzinnige dingen kon zeggen, dit tot grote irritatie van haar moeder. Maar ja, bij haar tante was de situatie nu toch al een en al seks. De spanning was intens maar ze wilde niet naar de pik van haar neefje kijken. Ze had nog nooit zo'n ding gezien. Daar kwam bij…. ze kon hem niet eens zien omdat haar tante op haar gezicht zat. Ze likte weer….Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners