Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder en zoon verliefd 5 - 4313 keer gelezen
Het was heerlijk om hun nichtje bij zich te hebben. Ook zij hadden niet verwacht dat ze al snel met elkaar zouden gaan spelen. Dej vrouwen hadden elkaar al snel gevonden en die rekenden er echt niet op dat Dennis er al zou snel bij zou komen. Esther had heel andere plannen gehad voor dit weekend maar de dingen gaan zoals ze gaan. Nu lag ze met haar nichtje op bed te negenenzestigen en Dennis zat op een stoel naar hen te kijken terwijl hij met zijn pik speelde.

Maartje concentreerde zich op het poesje van Tante Esther en hield haar ogen gesloten. Ze genoot al likkend van de tong van haar tante die goddelijk lekker door haar lipjes woelde en over haar klitje ging.

Dennis vond dat sensuele en erotische samenspel tussen zijn moeder en zijn nichtje zo intens geil dat hij niet lang toe kon kijken. Twee van die heerlijk vrouwen op bed…. dat had hij nog niet eerder gezien. Zijn erectie was immens. Terwijl hij keek naar zijn moeder en Maartje die elkaar aan het likken waren rukte hij zachtjes aan zijn stijve paal. Zijn moeder, met haar gezicht tussen de dijen van het jonge meisje zat zo uitdagend met haar kontje naar achteren, dat hij opstond en achter haar ging staan. Gretig masseerde hij met zijn natte eikel van zijn steigerende pik een weg tussen haar natte lipjes.

Maartje schokte op. Ineens was hij er... ineens merkte ze verandering en zag ze die pik van zo dichtbij dat ze de druppeltjes op die dikke knop goed kon zien. Zonder zich in te houden schoof haar neef zijn ding in de kut van tante Esther... IN DE KUT VAN ZIJN MOEDER!!! realiseerde ze zich ineens. Hij was zijn moeder aan het neuken en ze zag het vlak voor haar ogen.In een flits wurmde ze zich onder haar tante uit en keek op de rand van het bed gezeten naar hen. Wat ze zag... had ze nog nooit gezien. Tante Esther die zat op haar knieën te kreunen van genoegen en haar zoon die stevig met zijn pik in haar zat. Sowieso had ze nog nooit iemand anders seks zien hebben maar dit... dit was wel heel opwindend.

Met korte haaltjes neukte Dennis zijn moeder met zijn eikel precies tussen de lipjes. Dan stootte hij hem er diep in en maakte de halen wat langer.

Esther kreunde “Ja, lekker jongen...mmmmh, je bent zo’n goede leerling,” hijgde ze.

Dennis zag dat Maartje ervan onder de indruk was en naast hen naar hen zat te kijken. Daardoor deed hij nog extra zijn best en haalde zijn pik weer uit zijn mama's kutje en pakte hem aan het begin van de stam tussen zijn vingers. Zo kon hij bewegingen maken van links naar rechts en van boven naar beneden over en in zijn moeder drijfnatte gleuf. Hij speelde een heerlijk soppend plagerig spelletje en maakte zijn moeder helemaal gek.

Zijn nichtje was erg opgewonden geworden van het feit dat haar tante Esther en neefje zo lekker met elkaar bezig waren. Dennis zag hoe ze naar hem keek. Hij voelde zich wel een beetje stoer en trots dat hij al wist wat hij moest doen en dat hij al verder was dan zijn een paar maanden oudere nichtje.

Esther gebaarde Maartje voor haar te komen liggen en het meisje ging met haar sappige poesje voor haar tante liggen en liet zich door haar likken.

De soppende geluiden waren zo geil, en het gekreun van genot was zo intens dat Dennis voelde dat zijn pik begon aan te zwellen om zich met kracht te laten 'ontploffen' diep in zijn moeders warme kutje...

Esther merkte dat haar zoon op punt van orgasme stond.

"Dennis wacht even,”zei ze hijgend, “ik zeg dit met tegenzin maar haal je pik even uit me en stel het even uit..."

Met evenveel tegenzin voldeed de jongen aan het verzoek van zijn moeder. Die keek naar Maartje en vroeg "Zullen we daar samen eens naar kijken?”, en gaf haar een knipoog.

Maartje die nog nooit eerder een pik had gezien, laat staan van dichtbij, was erg nieuwsgierig en stemde onmiddellijk in. Dennis moest op zijn rug op bed gaan liggen met zijn benen wijd. De jongen Dennis voelde zich best ongemakkelijk nu zijn nichtje en moeder naast elkaar op hun knieën naar hem en met name naar zijn lichtelijk verslappende pik zaten te kijken.

Maartje zat er met haar neus boven op en zag hoe zijn pik aan het slinken was.

"Ohhh Tante Esther, Wat ziet er dat schattig uit!,” zei ze lief.

“Ja meid, dat is best schattig,” zei Esther, “maar zullen we hem weer eens laten groeien? Dat is ook leuk om te zien, hoe hij in schokjes weer groot word..." Ze toonde haar nichtje hoe ze subtiel kon beginnen met strelen over de binnenkant van bovenbeen naar de onderbuik, en dan langzaam naar de penis toe...

Maartje deed onmiddellijk na wat haar tante haar voordeed en keek gebiologeerd toe hoe de pik van haar neef groeide tot maximale grote. Toen tante Esther over de stam ging strelen pakte Maartje giechelend zijn al weer wat hardere pik voorzichtig tussen haar vingertjes en begon zachtjes te strelen. Esther deed voor hoe ze moest aftrekken.

Het voelde eerst wat knullig maar zeker niet minder geil en al snel had Maartje het door. ‘Zit in de familie die aanleg voor seks...’ dacht Dennis. Al snel was ze alleen bezig en streelde ze al met één hand zijn ballen terwijl ze hem met haar andere hand zijn pik streelde en zo nu en dan de voorhuid over zijn eikel trok en dan weer terug.

Het werd steeds aangenamer en zijn pik stond weer keihard. Er parelde wat voorzaad uit zijn gaatje.

Het meisje keek er met ontzag naar en vroeg haar tante of Dennis nu aan het klaarkomen was. Esther legde geduldig uit dat dit voorzaad was en dat dat als een soort glijmiddel fungeerde maar dat je het ook op kon likken

Esther voegde de daad bij het woord en likte de druppeltjes van de eikel en hapte hem even in haar mond.

Maartje die natuurlijk van haar vriendinnen al had gehoord wat pijpen was raakte helemaal in extase toen ze haar tante met die pik bezig zag.

"Ohhhh tante Esther, dit is super maar……. wil je me leren pijpen….? Ze keek haar tante met een super geile blik aan.Esther moest wel even lachen om Maartje toen ze vroeg of ze haar wilde leren pijpen. Eerst had ze het idee dat haar lieftallige nichtje heel erg blue was, maar nu wist ze dat ze overal voor in was.

Ze zoende haar op haar mond en ze vielen achterover op het bed "ja hoor lieve schat" fluisterde Esther in haar oortje, "ik ga je alles leren... en niet alleen pijpen..."

Ze kroelde lekker tegen haar aan, haar frisse jonge vrouwenlijf voelde heerlijk.

Toen ze zo oud was als Maartje nu had ze zelf veel seks met een vriendin, dus vrouwenliefde was haar helemaal niet onbekend. Integendeel Esther had een vriendin, die was lesbisch en moest echt helemaal niets van mannen hebben. Zo nu en dan kwam ze bij haar vriendin en dan kwam het wel voor dat ze samen stomende vrouwenseks hadden.

Heerlijk voelde haar zachte huid aan en ze gingen zo in elkaar op dat ze Dennis een beetje leken te vergeten.

Esther vond ook dat ze helemaal geen haast moesten hebben, ze hadden nog een heel weekend voor de boeg en ze konden al die tijd aan elkaar besteden. Dat vooruitzicht maakte dat er een golfje geil uit haar schede vloeide.

Dennis ging tegen zijn moeder aan liggen en hij streelde haar en dan Maartje. Maartje genoot van de liefkozingen en ze tastte met haar hand over haar tantes lijf heen om Dennis aan te raken met haar vingertoppen. Hij rilde en Esther fluisterde tegen hem "kom maar tussen ons in liggen jongen..."

Even later lag hij prinsheerlijk tussen de vrouwen in en streelden ze over zijn borst, hals, benen, lendenen en zo verder maar kwamen niet bij zijn pik en ballen. Esther leerde Maartje dat ook zijn tepeltjes heel gevoelig waren en zo lagen ze ieder aan een tepel van Dennis te zuigen.

Op een zeker moment duwde Esther een van haar tepels in de mond van haar zoon en gebaarde naar haar nichtje hetzelfde te doen.

Voor het eerst werd Maartje door een jongen op haar tepeltje gezogen. Ze kirde en ze hijgde en lag gewoon klaar te komen van de opgebouwde seksuele spanning.

Haar tante dook tussen haar benen en likte haar sapjes op waardoor ze nog een keer klaar kwam.

De pik van Dennis stond recht omhoog en toen zijn moeder terug kwam van het kutje van Maartje hapte ze die lekkere pik weer even in haar mond.

Maartje keek gebiologeerd toe... ze ging van de ene naar de andere opwindende ervaring. Ze had 2 mensen zien neuken, had een pik in haar hand gehad, ze hadden elkaar liggen strelen, ze had het poesje van Tante Esther gelikt en zij die van haar en Dennis had aan haar tepels gezogen samen met zijn moeder. Dat was echt heel erg geil. Ze kwam klaar als een gek, een overheerlijk gevoel, dat ze nog nooit eerder had gevoeld meteen gevolgd door een volgende ontlading toen tante haar poesje uitlikte.

Ze keek naar haar tante die de pik van haar zoon diep in haar mond nam om daarnaar de eikel te likken. Esther wenkte haar om dichterbij te komen.

Aarzelend maar heel nieuwsgierig en boordevol spanning kroop ze naar Dennis en Esther toe. Ohhh wat was de pik van haar neefje groot, hard en dik. Ze zag de lippen van haar tante om de eikel krullen om vervolgens haar mond langzaam over de pik te schuiven zodat het ding nagenoeg in haar mond verdween. Het meisje vond dit een geil gezicht. Ze had haar vriendinnen wel verhalen horen vertellen over pijpen maar of ze het ooit gedaan hadden wist ze natuurlijk niet zeker .

Ze schrok toen haar tante de eikel van haar neef voor haar gezicht hield.

“Lik maar lieverd….” zei Esther schor van de opgekropte geilheid.

Voorzichtig likte Maartje over de eikel. Esther likte de andere kant van de pik. Zou ze het doen? Maartje rook de bedwelmende muskusachtige mannelijke geur, die haar opwinding alleen maar deed toenemen. Esther nam een beetje afstand en ineens had ze de pik voor zich alleen. In een opwelling hapte ze de harde staak in haar mond. Ohhh nu had ze een echte pik in haar mond. Hij klopte en voelde heerlijk aan.. Wat was pijpen lekker zeg... en ze hoorde Tante Esther zeggen dat ze een natuurtalent was. Opnieuw likte ze over zijn eikel en dan gleed haar mondje weer om zijn paal. Ze wist wel hoe het moest zag Esther wel, ze hoefde haar niet veel meer te leren als het om pijpen ging.

Ze tongde even met haar zoon "lekker jongen...?" vroeg ze hem...

Dennis begon in de mond van Maartje te stoten en kwam nu wel heel diep. Het meisje probeerde hem zo ver mogelijk in haar keel te krijgen, maar de tranen schoten in haar ogen toen zijn eikel probeerde haar keelgat in te gaan en moest hem proestend uit haar mond laten gaan.

Ze zag dat tante Esther met Dennis lag te zoenen en dat hij zijn moeder lag te vingeren. Drie vingers zaten in haar poesje.Ow ze wilde nu ook van alles in haar kutje... in ieder geval die heerlijk pik van Dennis. Ze zoog hem nog een keer op en wilde op hem gaan zitten om dat ding in zich te stoppen.

Esther hield haar echter tegen..."nog even wachten liefje... we hebben de tijd... je krijgt hem echt in je kutje... maar nu nog even niet..." zei ze

Maartje voelde zich wel een beetje teleurgesteld... bijna was het zover geweest... bijna had ze geneukt! Ze gaf zich niettemin over aan het verzoek van Tante die vond dat ze haar ontmaagding op de juiste manier moest doen...

"de eerste keer... zal je nooit vergeten..." zei Esther "dus moet die eerste keer ongelooflijk lekker zijn..."

Ze had natuurlijk gelijk... dat wist Maartje diep in mijn hart ook wel... maar ze wilde zo graag...

Dat zijn moeder Maartje zo tegen hield om niet al op mijn pik te gaan zitten, vond Dennis erg opwindend. Het stelde op deze manier allemaal echt wat voor, in plaats van dat alles te snel gaat en daardoor misschien een stuk minder fijn is. "lieve schat van me, heb even geduld want ik wil haar net zo voorbereiden dan zoals wij ons hebben gedaan.., snap je?" fluisterde Esther in zijn oor.

Dennis gaf zijn moeder een knipoog van verstandhouding.

“Ik wil jou eerst nog even neuken hoor mama, want ik verlang daar gewoon constant naar...” zei de geile jongen tegen zijn moeder. “misschien kunnen wij nog wat in verschillende standjes doen en kan Maartje kijken wat haar het lekkerst lijkt voor de eerste keer"

"maar je mag nog niet klaarkomen hoor, beloof je dat?” fluisterde Esther hem toe. “Ik wil dat je alles bewaard voor Maartje”

Maartje ging er echt voor zitten zo dat ze hun nu even goed kon bekijken.

Dennis ging op zijn rug liggen en trok zijn moeder op zich.

"Oh, lieve jongen,... dit vind jij wel een lekker standje hč schatje?”

Esther sloeg haar been over zijn heupen heen. Dennis bekeek zijn moeder, hij vond het geil dat ze nog haar kousen aan had wat haar nog aantrekkelijker maakte dan dat ze al was.

Esther ging in de juiste positie zitten met haar kutje vlak boven zijn harde paal. Ze raakten elkaar daar nog niet maar de intense warme gloed straalde al van een afstandje uit en Dennis voelde zijn eikel de warmte absorberen van haar kutje.

Maartje was er zo nieuwsgierig van geworden dat ze achter haar tante van dichtbij tussen haar benen mee keek hoe ze over de pik van haar zoon zakte. Heel rustig, beetje bij beetje, tot zijn pik helemaal in haar zat.

Dennis gromde van genot en probeerde oog contact met Maartje te krijgen om te peilen of ze het geil vond, maar ze was helemaal gefocust op hoe zijn moeders kutje zijn stijve herhaaldelijk opslokte en weer even vrij liet, en daarna meteen weer opslokte en toch weer vrij liet...

Het duurde niet lang voordat de spanning tussen hun beiden weer helemaal op scherp stond. Als ze elkaar in de ogen keken rolde bij beiden de tranen van geluk en opperste geilheid over hun wangen. Tegelijkertijd realiseerden beiden zich dat ze niet door konden neuken en tot het uiterste gaan.

Dennis probeerde niet aan het klaarkomen te denken door zijn aandacht te richten op haar borsten... Hij pakte met beide handen haar borsten beet en duwde ze teder tegen elkaar en begon op haar tepels te sabbelen. Hij vond het fijn om er op te sabbelen en dacht er aan hoe lief ze hem daarmee had groot gebracht.

Door zijn gedachten ebde zijn aanstormde orgasme wat weg en kon hij dus nog even door. Maar het gevoel van bijna klaarkomen weer zeer snel terug. Zijn pik begon wat meer te zwellen en begon te kloppen. Hij wachtte net iets te lang met zijn pik uit zijn moeders goddelijke kutje te trekken waardoor hij een golfje zaad in haar achterliet en sijpelde er wat warm zaad over haar schaamlipjes.

Maartje keek er betoverd naar en slurpte zijn ontsnapte zaad, wat uit haar tantes kutje liep, op en smulde vervolgens het laatste druppeltje zaad van zijn eikel.

‘Wat is dat nichtje van mij toch een geil meisje’ dacht Dennis. Het had hem veel moeite gekost om zijn zaad te bewaren voor haar ontmaagding, maar het was gelukt! En dat beloofde wat voor zijn nichtje...

Na een poosje stond Esther op en liep naar de slaapkamer deur. Ze gebaarde Maartje om met haar mee te gaan. Tegen haar zoon zei ze lief: "Zorg jij maar dat je uitrust en je zaadjes binnen houd. Je mag dadelijk Maartje je eerste lading geven en ik wil ook nog wel wat van je…" Ze grijnslachte, gaf hem een knipoog en verliet heupwiegend op haar hakken zijn kamer.

Dennis vleide zich met allerlei heerlijke gedachten op zijn bed. De meisjes waren samen in de badkamer...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners