Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder en zoon verliefd 6 - 5458 keer gelezen
Dennis had zich kleurig ingehouden toen hij zijn nicht liet kennismaken met de eerste coïtus die ze in haar leven zag. Nou ja, het was zo ontzettend lekker met zijn moeder dat hij een beetje had gemorst. Maartje had haar tante het voorzaad van de pik van haar neef zien likken en was wel erg nieuwsgierig hoe dat smaakte. Toen Dennis, die van zijn moeder al goed had geleerd zijn orgasme uit te stellen, zijn pik er uit trok had ze zich tussen de dijen van Esther geworpen en likte het beetje sperma begerig van de lipjes van haar tante.

Esther stuurde Dennis naar zijn eigen kamer met de opdracht dat hij daar moest wachten en niet zoals eerder deze avond bij hen mocht komen voordat ze hem haalde.
Gedwee ging Dennis naar zijn kamer en Maartje en Esther gingen badkamer in.
"Zo liefje, " zei Esther, "je hebt nogal wat schaamhaar daar onder, om het echt lekker te hebben is het misschien beter dat we je poesje kaalscheren, vind je dat goed?"
Maartje knikte en haar tante liet haar met haar benen wijd plaatsnemen op de rand van het bad. Snel zeepte Esther haar in en in no-time, kreeg haar nichtje een mooi glad poesje. Toen ze haar poesje met een doekje afveegde likte Esther even over de gladde, zachte lipjes en stak voorzichtig twee vingers in haar kutje.
Maartje genoot van deze aanrakingen, ze schokte en trilde maar Esther liet haar tegen haar orgasme aan zitten.

Ze stonden op en Esther sloeg een arm om de schouders van haar nichtje. Ze nam haar mee naar de slaapkamer en vroeg haar wat zij sexy zou vinden om aan te trekken of beter om mee te verleiden. Ze toonde haar uitgebreide collectie lingerie en na even overal aan voelen en zoeken nam Maartje een rood, heel erg dun en doorzichtig nachthemdje in haar handen.
Esther vond dat ze een goede keuze had gedaan. Het was het bovendeel van een babydoll van nylon met aan de zoom prachtig rood kant. Het meisje deed het aan en schikte de spaghettibandjes keurig over haar ranke schouders. Esther vond dat haar nichtje er prachtig uitzag. Haar borstjes prikten door de stof heen. Het bijbehorende broekje hadden ze maar achterwege gelaten zodat haar kale kutje geheimzinnig achter de rode gloed schemerde.

Esther pakte een paar rode naaldhakken die ze eigenlijk te klein voor zichzelf had gekocht en vroeg haar of ze dat wat vond. Ze hielp haar met passen, misschien iets te ruim maar toen ze het riempje om haar enkel vast maakte zaten de open schoentjes haar perfect.
Maartje deed een paar passen, ze was wel gewend om op hakken te lopen maar zulke hoge had ze nog nooit aangehad. Ze liep de kamer even op en neer.
“Je loopt als een mannequin” zei tante Esther bewonderend. Ze kuste haar lief op haar mond, deed daarna nog even wat aan haar make-up, eigenlijk niet meer dan haar wimpers aanzetten en een klein beetje glosh op haar lippen. Maartje deed hetzelfde en keek haar tante met glinsterende ogen aan.
"ben je er klaar voor...." vroeg Esther met zwoele stem. Ze hield het niet droog toen ze het meisje aankeek en bij het vooruitzicht wat haar zoon van haar zou vinden.
Maartje knikte en bleef met ingehouden adem voor het bed staan.Dennis stond met zijn pik stijf vooruit ongeduldig te wachten. Hij had de geluiden uit de badkamer en later op de slaapkamer gehoord en kon bijna zijn geduld niet bewaren. Esther keek hem goedkeurend aan en kon haast niet uit haar woorden komen.
"kom maar jongen....." zei ze met dichtgeknepen stem. Ze voelde een scheut van afgunst door zich heen gaan maar schudde die rare emotie van zich af toen haar zoon met grote stappen voor haar uit liep. Ze keek naar zijn gespierde jongenslijf en voelde het vocht uit zich lopen, zo erg dat de boorden van haar nylons een beetje nat werden.

Ook al waren ze even oud, Maartje was op haar hakken net iets groter dan Dennis. Hij liep op haar af nadat hij haar bewonderend had opgenomen en zoende haar op haar mond. Hij snoof haar lekkere geurtje op en drukte zijn naakte lijf strak tegen zijn nichtje aan. Zijn pik boog tegen haar buik recht omhoog. Maartje slaakte een diepe zucht en toen leidde Dennis haar naar het grote bed.
Esther vertelde dat het het beste was als ze op haar rug ging liggen. Vervolgens deed ze een kussen onder haar billen.

Dennis stond te briesen als een jonge hengst en klom ongeduldig tussen haar gespreide benen. Meteen porde hij met zijn eikel tussen haar licht vochtige en gezwollen lipjes. Ze keek een beetje angstig en zette zich met haar hakken in het matras schrap voor wat er komen zou.
Het gaf Dennis een superieur gevoel op het moment dat zijn keiharde pik tussen de schaamlippen van zijn nichtje subtiel een weg naar binnen probeerde te banen. Toen zijn pik, als haast vanzelf, langzaam naar binnen werd gezogen hoorde hij Maartje zachtjes kreunen. Hij vond het super dat Maartje ook ontdaan was van haar haartjes en haar poesje net zo kaal gemaakt als zijn ballen en zoals het kutje van zijn moeder.

Hij durfde niet meteen door te duwen en bleef wat met zijn ‘gonzende’ eikel tussen haar lipjes masseren. Heel voorzichtig drong hij steeds wat aan en voelde dat hij op het punt was gekomen dat hij na een kleine stoot echt helemaal bij haar naar binnen schoot...... En dan ineens... Maartje gaf een geil gilletje en keek haast scheel van genot, of was het pijn, op het moment dat hij helemaal in haar zat.
Esther keek trots en met een ongelofelijk geile blik naar haar zoon die voorzichtig zijn pik wat in haar kletsnatte kutje lag te bewegen. Een beetje op en neer maar met kleine haaltjes. Als hij zijn pik in haar liet glijden duwde hij steeds een beetje dieper en hield even aan om zijn pik wat zijwaarts en op en neer in haar te bewegen. Maar alles in een heel traag tempo maar met steeds meer kracht bij het aanduwen in haar kletsnatte kutje.

Maartje trok haar benen omhoog en Dennis pakte beide enkels beet. Hij duwde haar benen verder omhoog en begon geleidelijk wat steviger met zijn pik in haar kutje op en neer te gaan. Het begon een heerlijk soppend geluid te maken en langzaam maar zeker gleed zijn pik met meer kracht op en neer.....steeds wat dieper. Hij was inmiddels zo geil dat zijn pik weer op springen stond. Met enorme wilskracht stopte hij met bewegen want hij wilde nog niet klaarkomen.
Maartje keek even verbaasd en vroeg hijgend…. “Waarom stop je nu? het was zo lekker”
Maar voor Dennis was het net op tijd en zijn pik kwispelde in haar kutje.
“Wat voelde ik nou Dennis…. zooooooooooo lekker…. Kwam je al klaar...”
Door die vraag had hij nog meer moeite zijn orgasme in te houden en trok snel zijn pik uit haar... nu konden ze nog een standje proberen.

Het deed Esther best wel wat die twee lekker bezig te zien. Ze was trots op haar zoon, die haar lessen goed had onthouden. Hij was zo lief voor Maartje en zij hield zich kranig toen hij haar tot vrouw maakte. Ze gaf zich meteen over aan zijn harde stoten en wipte kreunend mee in zijn ritme.
Esther streelde haar kutje en voelde haar gezwollen schaamlippen en de vochtige warmte van haar schede. Ze had de neiging om zich te mengen in hun liefdesspel maar hield zich in. Dit was iets voor hun beiden.

Dennis gromde en Maartje kreunde van genot, ze strekte haar benen helemaal omhoog zodat haar hakken naar het plafond wezen. De jongen wist dat dit een heerlijk gevoel gaf en dat haar kut strak om zijn pik spande als ze haar benen strekte. Hij legde haar benen over zijn schouders en nu kon hij zijn paal goed in het zojuist ontmaagde kutje pompen.
Esther genoot. Wat een tempo had die jongen en wat een zelfbeheersing. Af en toe moest hij even inhouden om niet direct klaar te komen, maar ze wist dat hij op springen stond. Hij had zich al in moeten houden toen hij haar een poosje terug had geneukt en al de tijd dat hij had moeten wachten tot dit moment.Esther hoorde hem zeggen even een ander standje te proberen maar ze moedigde hem aan haar te laten voelen hoe het is om zaad in haar kutje te krijgen. In dit min of meer missionarisstandje ging ze dat het beste voelen.
Ze had Maartje gevraagd of ze iets van anticonceptie gebruikte en ze had haar verteld dat ze sinds al enige tijd de pil slikte. Esther vond zichzelf nog iets te jong om nu al oma te worden.
Dennis ging nu in volle vaart en Maartje gilde dat ze klaar kwam....
"Laat je gaan jongen....." moedigde Esther hem aan, "vul haar met je zaad....."
Met een luide brul spanden zijn billen samen en stootte hij hard op haar onderlijf en kwam diep in haar klaar.
Maartje gilde van genot..... "Ohhhhh ik voel het ik voel je zaad..... oohhhhh wat veel en diepppppppppp...."

Het duurde een hele tijd voordat die twee uitgeschokt waren. Dennis had zich op haar neer laten zakken en tongde haar liefdevol. Maartje klemde haar benen om zijn heupen alsof ze al jarenlang ervaring had met seks.
Uiteindelijk liet hij zich van haar af rollen Esther zag zijn zaad uit haar kutje stromen. Ze had de neiging om het op te likken maar zag roze spoortjes en realiseerde zich dit dat haar maagdenbloed was. Met een paar tissues maakte ze het onderkantje van haar nichtje droog en toen ze haar sterk gezwollen klitje raakte krampte haar buik samen en kwam er een hele golf vaginaal vocht vermengd met zaad naar buiten.
Liefdevol maakte ze ook de pik van Dennis schoon en kon het niet nalaten hem heel even te pijpen. Zijn pik was nog volop stijf.
Esther ging op handen en knieën zitten en kreunde hitsig, "kom jongen..... neuk je moeder..."

Zoals zijn moeder dat aan hem vroeg had zijn pik geen schijn van kans om te slinken. Hij kroop met een pik zo hard als een klein boomstammetje achter zijn moeder die haar heerlijke kont naar hem toe draaide. Een rilling ging door hem heen ‘Ze bleef toch de lekkerste vrouw van de wereld voor hem’.
Terwijl Esther tussen haar benen door naar achter zijn pik beet pakte en hem positioneerde, zat de jongen te genieten van het uitzicht... zijn moeder met haar kousen aan op haar knieën en met haar prachtige borsten vrij bengelend.
Ze boog zich naar het poesje van hun nichtje toe en toen haar zoon diep in haar drong likte ze het heerlijke jonge kutje van Maartje. Esther was geiler dan ze ooit geweest was.....

Dennis genoot van het slurpende geluid dat zijn moeder maakte die alle sappen uit haar gleufje leek te zuigen, en terwijl mams schaamlippen zich om zijn natte eikel vouwden, raakte hij in een soort extase. Het was een onbeschrijfelijk intens en puur gevoel toen hij zijn moeder bij haar billen pakte en zijn pik zo diep mogelijk in haar kutje probeerde te laten glijden. Met zijn ogen dicht dacht hij over deze fantastische vrouw met dat heerlijke gaatje, waar hij zo graag in sopt Dennis genoot tot op het bot bij die heerlijke gedachtes. Het voelde magisch fijn.....
Snel opende hij zijn ogen weer want hij wilde niks missen van deze heerlijkheden.

Maartje had haar benen in de lucht en ondersteunde met haar handen in haar knieholtes om ze omhoog te houden. Haar naaldhakken staken omhoog en Dennis werd er nog geiler van. Van die mooie benen van zijn moeder met de nylonkousen, van Maartjes doorschijnende nachthemdje en naaldhakjes.... Het begon hem steeds meer te doen die sexy kleding.......

Hij bukte voorover en met zijn linkerhand zocht hij steun op mama's schouder en met de andere hand nam hij haar rechtse bengelende borst in zijn hand. Ondertussen schoof zijn pik op en neer en de halen kregen steeds meer en meer kracht. De hand die Esthers borst vast had deed hij open en hield hem vlak en recht onder haar stijve tepel. Oww dat was geil zeg, bij elke stoot schudden haar borsten mee op en neer en zo kietelde haar stijve tepel zijn handpalm en andersom.
De hand die op haar schouderblad lag schoof wat naar boven zodat zijn vingertoppen langzaam over haar schouder reikten en grip kregen. Toen hij op die manier eenmaal grip had begon ik bij elke stoot zijn moeder naar achter te trekken en al snel pakte hij haar zo met beide handen om haar hard en diep te kunnen neuken. Het geluid van het kletsen van zijn onderbuik tegen haar billen en de slurpende en soppende geluiden waren op zich al ophitsend. Esther kreunde het uit van genot en Dennis zag hoe ze met haar tong zijn nichtje in haar kutje neukte en kontje likte.
Dennis deed wat spuug op zijn duim en begon, terwijl hij zijn moeder met volle regelmatige stoten zo diep aan het neuken was dat hij haar baarmoeder raakte, met zijn duim haar kontgaatje te masseren.....

Maartje lag te kronkelen onder de tong van Esther, ‘wat een heerlijke geile meid.’dacht Esther, ‘Dat moest in haar genen zitten want ook haar vader was zo'n geile vent... die ook bijna niet van ophouden wist. Maar daar wist het meisje (nog) niets van’.
Esther liet Dennis even stoppen, ook al deed hij lekker bij haar sterretje. Ze kroop over Maartje heen zodat hun borsten elkaar pletten en ze met haar kon zoenen.

Dennis had nu twee kutjes tot zijn beschikking en dat begreep hij direct. Hij trok Maartjes benen omhoog en ze slaakte een gilletje in de mond van haar tante toen hij weer in haar drong.
Esther gaf wat ruimte, maar dat belette haar zoon er niet van door te gaan met haar sterretje te bewerken met zijn vingers. Ineens voelde ze zijn pik weer bij haar binnendringen en na een paar felle slagen ging hij weer over naar het poesje van hun nichtje en zo bleven ze een tijdje doorgaan.

"Tante Esther..... mag ik nu op Dennis...." hijgde het grietje in haar mond. Kennelijk had ze dat een lekker standje gevonden toen zij Dennis had geneukt nog voor dat zij zelf geneukt was.
Uiteraard vond Esther ieder initiatief goed en even later lag Dennis op zijn rug en zat zij met zijn pik diep in haar op hem te pompen.
Esther ging op de mond van Dennis zitten zodat hij haar drijfnatte poes kon likken. Ze zoog op de tepeltjes van haar nichtje en speelde met haar klitje. Zo kon ze de pik van haar zoon ook in haar voelen glijden. Heerlijk was dat.Dennis streelde over de benen van zijn moeder. Hij vond de gladde stof om haar benen lekker aanvoelen, net zoals ze hem had zien genieten van het gladde babydolletje dat Maartje aan had. Hij knorde van genot en hij likte het poesje van zijn moeder bijna onbeheerst.
Esther kon zich niet voorstellen dat hij al klaar ging komen, hij was nog maar tien minuten geleden diep in zijn nichtje klaargekomen en ze wist uit ervaring dat hij het daarna heel lang vol kon houden.

De tong van Dennis ging van haar lipjes naar haar klit en nu lag hij ook haar kontgaatje te likken. Een geile rilling ging door haar lijf. Ze vond het heerlijk aanvoelen, zijn tong en vingers over haar sterretje. Het was lang geleden dat haar voormalige vriend haar daar had geneukt en dat had ze minder prettig gevonden. Toch besloot ze dat als hij het zou willen het goed te vinden als hij haar in haar holletje zou gaan neuken. Ze wilde hem niets weigeren en alle taboes die er waren moesten hun geilheid maar niet beperken. Uiteraard zijn er wel grenzen, poep en pies seks daar wilde ze echt niet aan.

Esther voelde dat ze klaar begon te komen en aan de geluiden en bewegingen van Maartje merkte ze dat zij ook alweer zover was.. Ze trilde met haar hele lijf en riep ook hardop dat ze aan het komen was.
Even later kwam Dennis met harde stoten in haar klaar. "Ja ik voel je zaad...... ohhhhhh heerlijk diep in me..." gilde hun nichtje, "ohhhh Dennis zo lekker....... ik kom weer....."
Dennis gromde wild toen hij zijn zaad in haar knalde. Met een hand kneep hij hard in haar tietje en de andere hand had hij in het boord van de chique gladde nylonkous van zijn moeder gestoken.
Esther grinnikte en nam zich voor altijd kousen te dragen of ze nu seks hadden of niet. Ze zag hoe die jongen er van genoot net als haar voormalige vriend en haar broer ervan genoten.

Uitgeput en voldaan kropen ze in bed, Dennis in het midden. Na nog even geknuffeld, gestreeld en gezoend te hebben vielen ze in slaap, tot Esther heel vroeg in de ochtend wakker werd en zag dat Maartje op haar zoon zat met zijn pik in haar kutje.

Op die zaterdagmiddag na hun heerlijke geile nacht en ochtend gingen Esther en Maartje even de stad in om te shoppen. Dennis kon ook even bijkomen en had nog een paar klusjes in de tuin te doen. In een lingerie winkel kochten ze een mooi setje voor Maartje en toen ze door de winkelstraat naar de auto liepen stuitten ze op Marjolein, de moeder van Esther en de oma van Dennis en Maartje.
Ze begroetten elkaar uitbundig en op een terrasje dronken ze gedrieën wat. Esther merkte dat haar moeder geïnteresseerd naar het tasje van een bekende lingerieketen keek en maar moeite had om niet de vragen te stellen die door haar hoofd speelden.
Marjolein wist dat haar dochter een hitsige vrouw was en intuïtief voelde ze aan dat er iets meer aan de hand was dan een gezellig tante-nichtje momentje. Ze kon er echter niet de vinger opleggen maar toen ze afscheid van elkaar hadden genomen voelde oma de tintelingen van seksuele geladenheid door zich heen gaan.

Dennis vond het geweldig ook zijn nichtje in kousen en jarretels te zien. Ze hadden seks dat de spetters in het rond vlogen en zo ging het de hele nacht en de volgende dag door.
Ze waren alle drie afgepeigerd toen Henk zijn dochter kwam ophalen. Maar hij had geen enkel vermoeden wat zich dat weekend allemaal had afgespeeld.
Toen haar broer afscheid van haar nam maakten Esther en Henk een afspraak om elkaar snel weer te ontmoeten op een middag. Esther wilde Dennis er nog niet mee lastig vallen..... hoewel…Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners