Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder en zoon verliefd 8 - 6691 keer gelezen
Toeval of niet Dennis was die middag een keertje niet naar zijn Opa en Oma gegaan, zoals hij gewend was, maar hij was direct uit school naar huis gegaan. Daar had hij zijn lieve mam in de armen van een man aangetroffen en niet zomaar een man, nee, zijn favoriete oom, haar broer, de vader van Maartje. Binnen de kortste keren lag hij bij zijn moeder en oom in bed. Ome Henk was bi en Dennis had op de een of andere manier ook die gevoelens ontwikkeld. Nu wilde hij zijn oom pijpen.

Dennis dacht aan al die keren dat zijn moeder hem pijpte en hoe Maartje hem had gepijpt en hij wilde het ook zo lekker voor mijn oom doen.
Hij vroeg Henk te gaan liggen op zijn rug. Omdat hij ineens initiatief nam moesten zijn moeder en oom allebei lachen, omdat ze aangenaam verrast waren en het wel leuk vonden.
Zijn oom lag zo ongeveer zoals Dennis had gelegen toen zijn moeder hem voor het eerst pijpte en de jongen ging tussen zijn benen liggen. Hij herinnerde zich hoe zijn moeder had gelegen en ging precies zo liggen. De pik van zijn lieve oom was weer keihard en hij lag er naar te staren terwijl hij zijn bovenbenen, onderbuik, liezen en uiteindelijk ook zijn ballen streelde. Het was geil omdat Dennis aan alles merkte dat zijn oom erg opgewonden was. Dat betekende dat hij het in elk geval goed deed en dat gaf hem meer zelfvertrouwen en hij kroop iets omhoog.

Met zijn rechterhand kriebelde hij zachtjes zijn ballen en zo naar zijn billen en terug. Hij vond dat ook altijd fijn als mama dat bij hen deed, en ome Henk vond het blijkbaar ook prettig.... Hij lag wat te grommen en mompelde zoiets van, 'mmm jij weet hoe het moet'.
Het maakte Dennis nog trotser en geiler en hij pakte zijn stijve vast en streelde hem wat van boven naar beneden en terug maar gleed nog over de huid. Dan pakte hij de pik wat steviger beet zodat hij bij de beweging naar beneden zijn huid mee trok en het kopje van zijn eikel zagHet maakte hem geil en hij probeerde steeds wat verder te gaan. Totdat hij op het punt kwam dat de voorhuid over ‘de rand’ gleed.
Nu had hij zijn glanzende eikel in zijn geheel in beeld.... Voorzichtig trok de jongen de huid door zo ver als het kon waardoor zijn kopje wat onder spanning kwam. Het was wel een verschil die van hemzelf, dit was een volwassen mannen pik....
Hij trok hem voorzichtig wat dichter naar zijn mond en gaf kusjes op zijn ballen en ging zo langs zijn schacht naar boven. Zijn tong gleed langs de onderkant van zijn pik heen en weer, steeds wat meer naar boven richting zijn eikel bewogen. Toen hij bij het ‘riempje’ kwam aan de onderkant van zijn eikel nam hij daar even extra de tijd..

Esther keek naar haar zoon die met de pik van haar broer bezig was. Ze lag stil op haar zij met haar gezicht vlak bij de onderkant van Henk en het gezicht van Dennis. Zo kon ze goed zien dat hij met de ballen van Henk speelde, hem plagend likte langs de stam en dan voorzichtig zijn eikel in z’n mond nam en hem met zijn mond begon te neuken.

Henk streelde haar benen die voor hem binnen handbereik waren. Het liefst was Esther op zijn gezicht gaan zitten zodat hij haar jeukende kutje lekker kon likken maar ze vond dat hij recht had om te genieten van alle handelingen die haar zoon bij hem deed.
Gelukkig vond Henk wel snel de weg naar haar poesje en gingen zijn vingers langs haar opgezwollen schaamlippen en over d’r klitje.
Esther spreidde haar benen iets meer en voelde een vinger naar binnen gaan. Hmmmm heerlijk zeker toen hij haar G-spot wist te raken.... wat een genot.

Dennis pijpte Henk alsof hij nog nooit iets ander had gedaan. Esther was wel voldaan dat ze hem alle facetten van het pijpen had bijgebracht. Iets verderop zag ze de stijve pik van haar zoon hangen toen hij overeind kwam.
Dennis was zo lekker aan het genieten van die pik in zijn mond. Het voelde fijn en ondanks zijn eerste keer ook nog een beetje vertrouwd hoe gek dat ook klinkt. Hij was vastberaden en wilde door gaan tot dat hij klaarkwam en wilde dat in zijn mond zoals hij dat zelf nu al zo vaak bij mama en Maartje deed. Het zaad wat ome Henk in zijn moeders gezicht had gespoten was geil en smaakte naar meer......

Toen hij ging verzitten voelde hij tussen zijn benen een zachte hand die zijn stijve aanraakte. Zijn moeder keek verlekkert naar zijn pik die ze met haar vingers streelde van zijn ballen tot aan het topje van zijn lul. Heel subtiel wist ze met haar vingertop bij de onderkant van zijn eikel een plekje te vinden waar ze met hele fijne gecontroleerde bewegingen haar zoon in hemelse sferen bracht. Ze deed niet veel met haar vingertop maar wel genoeg en op de juiste plek. Het voelde een beetje alsof hij ‘gevingerd werd en het maakte hem zo geil!!

Ome Henk vond het ook duidelijk lekker. Hij pakte het hoofd van zijn neef vast en probeerde zo voorzichtig wat mee te bewegen en duwde zijn pik steeds wat verder in zijn mondje.
“Dennis stop eens als je wilt en ga eens op je rug liggen, dan kan ik op je pik zitten en je lekker neuken. En Henk als jij op je knieën boven zijn gezicht gaat kan je hem in zijn mondje neuken”
Esther voegde de daad bij het woord en liet haar kletsnatte warme schaamlipjes als een muts over de eikel van haar zoon glijden. Toen Esther voorzichtig begon te zakken, zag Dennis de pik van zijn oom voor zijn ogen bengelen.

Voorzichtig maar een beetje brutaal pakte Dennis die pik beet en leidde hem naar zijn mond en slurpte hem naar binnen...... Wat vond hij dat toch lekker die geur en smaak van die lekkere lul, iets wat hij zich nooit eerder had kunnen bedenken.
Hij legde zijn handen op de billen van zijn oom en telkens als hij met zijn stijve naar beneden bewoog trok hij hem aan zodat hij nog wat dieper in zijn keel kwam.

“Oooooh Esje, lekkere zus van me! Je hebt onze genen goed doorgegeven” kreunde Henk en toen hij dat zei voelde Dennis zijn eikel zwellen. Henk begon langzaam maar zeker harder te stoten en neukte zijn neef in zijn mond.
“Oh Es, Wat doen jij en mijn neefje met me” kermde hij het uit.Tja, Esther zat te wippen op de pik van haar zoon en speelde met de ballen van haar broer die met zijn pik in de mond van Dennis zat.
Esther vingerde zijn sterretje, ze wist dat hij dat heel lekker vond en dat hij daar allang geen maagd meer was. Henk kermde en kreunde dat het een lieve lust was. En haar gepomp op de pik van haar zoon liet haar niet koud. Het sopte luid en ze wist dat een orgasme niet lang op zich zou laten wachten.
Haar schede kneep hard in de pik van de jongen.... ohhhhh wat genoot ze en wat genoot Henk, dat liet hij keer op keer luidruchtig horen.

Dennis stootte omhoog in haar pulserende poesje en dan, terwijl ze een vinger een aardig end in het gaatje van haar broer had hoorde ze hem klaarkomen.
Dennis kwam bijna los van het bed, Esther hoorde hem gesmoord kreunen. Ooh wat liet hij zich meeslepen in het moment. Hij had nooit verwacht dat hij ooit zo met zijn moeder en oom in bed zou liggen. Dat pijpen dat lag hem wel, hij kon daar lekker zijn gevoel in uiten en liet zich gaan zoals hij dat van Esther en Maartje had gezien.
Zijn pik explodeerde in zijn moeders zachte warme kutje als nooit te voren. Althans het voelde alsof zijn zaad door de enorme kracht nog dieper in haar buikje pompte. Dennis kneep hard in de dijbenen van zijn moeder, genietend van de gladde stof die daaromheen zat en bleef omhoog stoten.

Henk had zijn pik even uit de mond van zijn neef gehaald omdat hij hem de ruimte wilde geven voor zijn super lekkere orgasme. Ruimte om met kracht in zijn moeders poesje te stoten.
Maar meteen daarna pakte Dennis de pik van mijn oom weer in zijn hand en hapte hem in zijn mond.
De geile jongen stak zijn hand uit naar zijn pik en het onderlijf van zijn moeder en haalde hem terug besmeurd met geil en zaad dat uit zijn moeders kut lekte. Hij smeerde het op de pik van zijn oom en slurpte het zijn mond in. Hij wilde nu niets anders dan de volle lading zaad van hem.

Zijn moeder bood aan om te helpen...." Zal ik de onderkant likken, vroeg ze".
Even haalde Dennis de pik van zijn oom uit zijn mond en zei, "Maar de zaadjes zijn voor mij hoor!!!" En ging snel hij weer verder.
Esther en Henk gniffelden.
"Kom in mijn mond” kreunde de jongen.
Henk genoot van zijn neef die hem zo lekker pijpte en dan begon zijn zuster ook nog eens aan zijn ballen te likken... Zijn neef was juist klaargekomen en die lekkere kut van z’n moeder maar hij bleef geil als wat. Hij kon het ook niet lang meer houden Hij duwde zijn eikel in zijn pijpbekkie en Esther kneedde en likte zijn ballen.... en daar kwam hij.... in de mond van zijn neefje, die niets liever wilde dan zijn zaad.
Henk hield z’n hoofd vast en de jongen stikte bijna in zijn zaad... dat hij diep in z’n keel spoot. Dennis slikte het door en hij proestte en hoestte van benauwdheid. Wat een onverwacht genot, die neef van hem vond zaad net zo lekker als hijzelf, wat een geile familie.

Toen ze naast elkaar lagen uit te rusten babbelden ze nog wat na. Ze hadden alle drie genoten en vonden het zeker een herhaling waard.
Na een lange pauze vertelde Esther dat ze ook seks met zijn dochter, Maartje, hadden gehad.
Henk luisterde met stomme verbazing maar zijn pik zwol op ten teken dat het hem mateloos opwond.
"Hebben jullie in het weekend dat ze hier was met haar liggen geilen...." zei hij met dichtgeknepen keel.
Dennis en Esther knikten en keken elkaar besmuikt aan.
"ongelooflijk...." ging Henk verder, "en heeft ze ook nog sexy lingerie aangehad. Heeft ze dat van jou gekregen?" zei hij tegen zijn zuster.
Esther vertelde hem, enthousiast aangevuld door Dennis het hele verhaal.

Henk gaf toe hier reuze geil van te zijn geworden en aarzelend kwam het er bij hem uit dat als Esther en Dennis met elkaar en met zijn dochter konden geilen, dat hij het ook wel met Maartje kon. Daar had hij eerlijk gezegd wel eens stiekem aan gedacht maar het eigenlijk meteen verworpen. Neuken met zijn zuster was één ding, maar om het nu meteen met je dochter te doen?
Eigenlijk was hij de grens al gepasseerd nadat hij deze middag had gezien dat zijn zuster het ook met haar zoon deed.
Ze spraken af dat hij er niet met Maartje over mocht spreken of iets te laten merken dat hij van hun avontuur wist. Het volgende wat ze bespraken was een weekend te plannen waarop ze alle vier konden.
Aangezien Henk gescheiden was zou het voor hem geen probleem zijn. Maartje moest iets verzinnen, maar het was al zo vaak voorgekomen dat ze bij haar tante logeerde dat ze zonder problemen Maartje te logeren konden vragen.
Zo gebeurde het dat een paar weken later Maartje met een rugzak vol logeerspulletjes aan het eind van de vrijdagmiddag bij haar tante en neef kwam.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners