Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeder huilt - 28853 keer gelezen
Deel 1: Een Stoute Jongen

De tijd waar ik het nu over heb is al lang geleden. Alles was anders in die tijd. Er was nog geen mobiele telefoon of internet en zelfs bijna geen TV. En de vrouwen waren minder bezorgd om hun uiterlijk. Mijn moeder was geen uitzondering. Ze liet zichzelf vaak half bloot zien, maar als haar zoon besteedde ik daar nooit enige aandacht aan. Pas jaren later realiseerde ik me dat ze misschien exhibitionistische neigingen had.

Mijn moeder droeg altijd van die gebloemde katoenen jurken, maar in huis droeg ze meestal een duster. Ze droeg zelden een beha en ze droeg haar duster zo losjes dat vaak een groot gedeelte van haar borsten zichtbaar was.Mijn moeder moest vaak huilen. Als er iets naars gebeurde, dan begon ze meteen te huilen. Maar als er iets heel leuks gebeurde dan begon ze ook vaak te huilen. Soms had haar huilen een reden, maar soms ook niet. Ze kon in tranen uitbarsten om trivale zaken, zoals wanneer ze iets vergeten was te kopen in de supermarkt of zo.

Tegen de tijd dat ik zestien werd, was mijn moeder in de dertig. Ze moet zeer aantrekkelijk geweest toen mijn vader haar koos haar als zijn bruid, maar nu was ze gerijpt tot een volwassen vrouw. Haar rondingen waren helemaal ontwikkeld en alle mannen keken haar na, wanneer ze naar buiten ging. En zij genoot van die aandacht, omdat ze die niet kreeg van haar man.

Op een dag kwam ik thuis en zag dat mijn vader en moeder ruzie hadden en bezig waren elkaar uit te schelden.

"Wat is er aan de hand?" vroeg ik.

"Dat gaat jou niets aan!" riep mijn vader boos en greep mijn moeder bij de haren en trok haar mee naar hun slaapkamer. Ik hoorde haar huilen en jammeren. Ik voelde me boos en wilde dat ik mijn vader had kunnen tegenhouden, maar ik kon niets doen dus ging ik maar de deur uit. Na een uurtje kwam ik terug en vond mijn moeder bezig in de keuken. Mijn vader was nergens te bekennen. Moeder weende dikke tranen en haar mooie bloemetjesjurk was helemaal gescheurd. Ik ging naast haar staan en vroeg:

"Gaat het, mams?"

"Je vader heeft me geslagen. En nu heb ik blauwe plekken over mijn hele lichaam," zei ze snikkend.

"Wat erg mams, zal ik wat zalf smeren op je blauwe plekken?"

Ze veegde haar tranen weg en knikte. Ik ging zalf halen. Toen ik terugkwam had mijn moeder haar gescheurde jurk uitgedaan. Ze droeg geen beha en haar grote borsten bungelden vrij als twee rijpe meloenen. Ik schrok ervan, maar moeder deed er heel kalm over.

"Het spijt me mams, ik kwam binnen zonder te kloppen," zei ik.

"Je hoeft geen sorry te zeggen, Steven, ik ben je moeder en ik voel geen schaamte, als jij naar mijn lichaam kijkt. Je hebt deze borsten toch gebruikt om aan te zuigen toen je klein was?" zei en tot mijn verbazing streelde ze haar grote borsten liefdevol.

Ze liet me de blauwe plekken op haar armen zien. Er waren rode striemen bij en schrammen die aandacht nodig hadden. Ik wreef er zalf op. Haar borsten waren groot en stonden overeind op haar borst. Haar tepels waren onwaarschijnlijk groot en bruin. Hun donkerbruine kleur was heel opwindend voor mij. Als ze sprak, dan wiebelden haar borsten mee. Maar ze waren nog vol en stevig en ze hingen niet slap. Ik wist niet of ik haar borsten mocht aanraken, dus vroeg ik:"Wat denk je, mams, moet er ook zalf op je borsten?" En ik probeerde om haar de zalf aan te geven. "Hier mams, wrijf jij het er zelf maar op."

"Doe niet zo raar, Steven. Als je mij zo graag wilt helpen, doe dan mijn borsten ook maar."

Ik stak mijn bevende handen uit naar haar deinende borsten en liet mijn handen tot rust komen op het zachte bovendeel. Haar borsten waren helemaal bloot en ik kon elke millimeter ervan bekijken en ook haar rechtop staande donkerbruine tepels. Voorzichtig smeerde ik de zalf over haar borsten. Mijn piemel heel stijf te worden, ondanks dat mijn hersenen mij vertelden dat dit niet mocht van mijn moeder.

"Doen ... je tepels ... ook pijn, mams?"

"Ja Steven, die doen ook pijn."

Ik had er geen idee van, hoe gevoelig vrouwelijke borsten zijn, en ik begon de zalf stevig over haar tepels te wrijven. Onmiddellijk riep zij: "O mijn God!" en ze trok zich snel terug.

"Laat die tepels maar," zei ze.

"Wat is er dan, mams?" vroeg ik.

"Het voelt net alsof er kleine insecten over mijn tepels kruipen."

Ik maakte aanstalten om ermee op te houden. De reden was dat mijn erectie erg pijnlijk werd, door het kijken naar haar half naakte lichaam. En ik dacht niet dat mijn moeder mij nog meer van dat prachtige lichaam zou laten zien.

"Hé, nog niet stoppen, Steven," zei ze, "Ik heb ook striemen op mijn rug."

Ze draaide zich om en liet me haar rug zien. Ik liet mijn blikken glijden over haar weelderige rug. En terwijl ik haar blote rug goed bestudeerde, smeerde ik zalf op alle blauwe plekken en begon vervolgens haar rug te masseren. Ik hoorde haar zachtjes kreunen.

"Het is erger dan ik dacht," zei ik en mijn moeder begon weer zachtjes te snikken. Meestal maakte haar snikken mij boos, maar op die dag maakte het mij week van binnen. "Het maakt me droevig, mams, om al die blauwe plekken te zien."

"Je vader, hij is soms een beest," snikte ze en tranen liepen over haar wangen.

Ik had haar hele rug gedaan, dus vroeg ik: "Zijn er nog meer plekken, mams?"

"Ik schaam me om het je te vertellen, maar ik heb ook pijn aan mijn billen."

"Geen probleem," zei ik.Mijn zelfvertrouwen was gegroeid, dus schoof ik haar slipje naar beneden. Moeder hielp me om het helemaal uit te trekken. Ze trok haar billen uit elkaar voor mijn inspectie. Die billen waren wel blauw op een paar plekken, maar er was geen ernstig letsel. Maar ik wilde dit leuke spelletje graag zo lang mogelijk rekken, dus wreef ik zalf op het gehele oppervlak. Hoewel haar benen dicht bij elkaar waren, kon ik de schaamharen in haar bilspleet zien zitten. Binnen enkele minuten werd ik een man, in plaats van een jongen, en mijn moeder had er geen idee van. Nee, dit was niet genoeg. Ik wilde nog meer te zien!

"Oh mams, de binnenkant van je linkerdij is ook blauw."

"Echt waar? Maar ik voel daar helemaal geen pijn," zei ze verbaasd.

"Dan is het misschien irritatie," probeerde ik.

"Helpt die zalf ook tegen irritatie?" vroeg ze onschuldig.

"Oh ja, zeker, het verzacht alles."

"Wrijf er dan maar wat op."

Moeder opende haar benen en daarbij liet ze me iets zien, wat ik nooit gedroomd had om ooit van haar te zien te krijgen! Oh Gottegot! Ik zag plotseling haar rijpe vrouwenkut in volle glorie!

Ik wreef met mijn vingers op en neer langs de binnenkant van haar dijbeen. In die hoedanigheid kreeg ik een intiem en expliciet uitzicht op haar vagina. Haar clitoris, haar buitenste schaamlippen en het roze vlees aan de binnenkant waren goed zichtbaar. Ik zag wat mijn moeder wilde dat ik zou zien, en waar ze trots op was, haar prachtige geslachtsorgaan! Haar rijpe kut straalde een warme gloed uit en ik kon de warmte voelen tegen de rug van mijn hand. Ik probeerde om kalm te blijven, maar mijn piemel stond op uitbarsten. Ik besloot dat ik nu snel met dit spelletje moest stoppen.

"Het is klaar, mams, je kunt je weer gaan aankleden," zei ik.

"Dank je Steven, ik voel me een heel stuk beter, nu."

Haastig verliet ik de kamer. In de badkamer gooide ik wat water over mijn hoofd in de hoop om de aanblik van haar naakte lichaam uit mijn gedachten te bannen. Geen succes. Ik liet mijn broek zakken en staarde naar mijn stijf rechtop staande piemel. Er zat nog steeds wat zalf op mijn hand, en ik begon mijn piemel in te wrijven. Het plezier was zo intens! Schaamteloos fantaseerde ik over mijn naakte moeder, terwijl ik mezelf masturbeerde. Ik kwam kreunend klaar. Oh wat een stoute jongen was ik!

Wordt Vervolgd...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners