Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Moeders onverwacht bezoek - 37088 keer gelezen
Het was al een paar jaar geleden dat ik op mijzelf was gaan wonen.
Na een prettige jeugd vond ik het tijd voor een plek voor mij eigen. Hoewel ik het wel klote vond voor mijn moeder die alleen overbleef, vader was naar een jong mokkel vertrokken toen ik jong was.
Moeder kwam af en toe nog langs om de boel op te ruimen en dat vond ik wel fijn,
meestal deed ze dat als ik aan het werk was.
Dit ging altijd perfect en ze kreeg op zijn tijd een mooi bloemetje voor de moeite.

Tot ik na een weekend zwaar stappen op maandag besloot niet te gaan werken.
De drugs had rijkelijk gevloeid en lag lekker op de bank te spacen met het restant van het weekend. Ik had me ziek gemeld en dacht nergens meer druk om te hoeven maken.
Laptop op schoot en de warmte ervan bij mijn ballen en het spacegevoel zorgde voor een geil gevoel in mijn ballen en besloot er wat aan te doen.
Ik zocht op een site wat leuke filmpjes op en om intens van het geluid te genieten had ik mijn koptelefoon opgedaan.
De filmpjes over jonge mannen die betrapt werden door oudere vrouwen en hun daarna keihard neukten bezorgde mij een joekel en ik was na 15 minuten nog steeds heerlijk aan het trekken en door de drugs had ik nog niet de drang om te spuiten.
Terwijl ik de laptop op de bank legde en voor de verandering effe lekker op mijn knieŽn ging zitten voor het scherm zag ik in het hoekje opeens een persoon staan.
Opeens verstijfde ik helemaal en in 5 seconden dacht ik van alles, maar kwam snel tot idee dat maar een persoon zomaar in mijn huis kan staan.
Ik was zo geil en bleef als een zombie doortrekken terwijl ik me eigen naar achter liet vallen zodat ik weer normaal op de bank lag en mijn laptop zo zette dat ik goed kon zien wat er schuin achter me gebeurde. Ik besloot om een ander filmpje te kiezen waarbij een jongen door zijn moeder betrapt word waarna ze hem een handje komt helpen.
Hierna zat ik eigenlijk niet meer met mijn gedachten bij het filmpje maar meer hoe ik dit ging aanpakken, ik schaamde me behoorlijk, maar was ook boos dat ze onaangekondigd in mijn huis was geweest, normaal zegt ze het van te voren.
Mijn moeder is 42 jaar en ze ziet er nog goed uit, met flinke cup DD en volle kont.
Het viel me ook op dat ze niet stiekem weer weg was gegaan en ik kon ook vaag zien dat het haar niet onberoerd liet.

Opeens zonder na te denken draaide ik me om en deed net of ik schrok..
Ook zij schrok zich een hoedje ook omdat ze met een hand in haar BH zat en de bovenste knopjes los zaten van haar blouse.
Ik riep 'boos': wat doe jij nou hier en hoelang sta je hier al??
Mijn moeder begon zachtjes te stamelen: ehhh.. iets te lang denk ik.
Vind je dit normaal mij zomaar te begluren, dat je niets zegt als je binnenkomt..
Maar ik had je geroepen omdat ik de auto voor de deur zag, maar dat heb je niet gehoord denk ik.

Ondertussen werd mijn lul niet slap ondanks dat er niet meer aan gewerkt werd.
Maar ik was nog zo geil als boter.. Ze zei: wat moet ik doen, moet ik weggaan?
Ik zei dat dat niet hoefde maar dat dit wel een hele ongemakkelijke situatie was geworden en ik behoorlijk pissed off was. Ze begon zachtjes te snikken en ze zei dat ze beter gelijk weg had kunnen gaan toen ze me betrapte, maar ze wist ook niet waarom ze was blijven staan. Ik zei: aan je kleding en houding te zien heb ik wel een vermoeden waarom je niet gelijk wegging..

Ik kroop over de bank heen naar haar toe en met mijn broek op half zeven ging ik voor haar staan, de inkijk in haar boezem was enorm en had zo'n zin om als een klein kind hier heerlijk op te liggen sabbelen..
Ik zei tegen haar dat ze op moest gaan zitten en dat deed ze ook, ik ging er naast zitten besloot brutaal met mijn hoofd op haar schoot te gaan liggen.
Je hebt wel wat goed te maken he, maar dat leek haar geen goed idee.
Ik riep boos wat denk je nu wel een beetje met jezelf spelen en je eigen zoon te begluren.
Nog steeds in een roes van de drugs kwam het denk ik behoorlijk agressief over.
Ze probeerde me weg te duwen, maar ik trok haar bloesje open en de beha trok ik naar beneden. D'r grote borsten waren echt fantastisch en ik begon gelijk heftig er aan te zuigen. Ze stribbelde flink tegen maar ik was niet van plan hier mee te stoppen.

Opeens schopte ze met haar knieŽn me van haar af en viel ik op de grond.
Ik stond op en riep dat als ze niet mee zou werken ik het wel op mijn eigen manier zou doen.. Ze begon nu nog harder te huilen en riep wat doe je nu allemaal, gedraag je.
Wie moet zich nu gedragen gilde ik terug als je dit niet had gewild had je weg moeten lopen, nu ben ik zo geil en jij gaat mij daarvan afhelpen.
Ik ging op mijn knieŽn voor haar zitten op de bank en propte zo mijn lul in mijn mond en neukte haar gezicht.. Ze gaf niet gelijk mee maar na luttele ogenblikken werd ik heerlijk gepijpt door haar. Na een paar minuten haalde ik hem uit haar mond en begon haar tieten een neukbeurt te geven. Alles in mijn lichaam tintelde en dit voelde echt perfect. Ik had geen remmingen meer en zag haar niet als mijn moeder maar meer als een sletje die ik zwaar wou misbruiken..

Ik beval haar te gaan liggen op de bank en ging omgekeerd zitten bij haar tieten en ging met mijn reet net boven haar hoofd zitten, likken kreng.
Ze begon heerlijk mijn sterretje te likken terwijl haar tieten flink onder handen werden genomen. Ik kneep erin en ook haar tepels waren heerlijk om mee te spelen.
De adrenaline schoot niet alleen naar mijn hoofd maar ook merkte ik dat het niet lang kon duren voordat ik zou klaar komen. Ik draaide me weer om en beval mijn moeder weer om te pijpen, en terwijl ik met haar tieten voor me om en om haar mond en tieten neukte, stopte ik mijn lul zo ver in haar mond dat ze begon te kokhalzen, opdat moment kwam ik keihard klaar in haar mond en ze stikte bij erin zoveel was het, en het zaad kwam langs mijn lul die er nog in zat sijpelend naar buiten op haar tieten.

Terwijl ze hoestend en proestend het zaad langs haar mondhoeken wegveegde bood ik haar een flesje drinken aan die op tafel stond, en gaf haar een kusje op haar voorhoofd.
Tot ik opeens bedacht wat ik haar voor drinken had gegeven, terwijl ik dat dacht dronk ze het al op. Ze had haar broek nog aan maar de rest van haar lichaam zag er helemaal uitgewoond uit. Ze keek niet zo boos meer, maar ook niet echt blij..


Wat er daarna gebeurt vertel ik misschien nog wel een keer.
Reacties zijn altijd welkom op Youri2010@hotmail.com
Dit verhaal is niet op waarheid berust


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners