Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Monique blijft slapen - 28758 keer gelezen
Monique, mijn nicht, bracht een paar weekjes bij mijn ouders en mij thuis door omdat haar ouders samen weg waren. Monique is 15 jaar, twee jaar jonger dan ik, ze heeft al een lekker B-cup en een heerlijk strakke kont.

De eerste paar dagen verliepen redelijk saai. Af en toe zag ik Monique in een strakke spijkerbroek en een strak truitje op de bank zitten. Dat gaf mij de mogelijkheid om haar eens lekker te bekijken.Aan het einde van de eerste week gingen mijn ouders een nachtje weg, ze zouden de volgende dag rond 7 uur pas terugkomen. Dit betekende dat ik alleen zou zijn met mijn nicht. Ik begon al geil te fantaseren, maar begreep ook wel dat dit toch niet echt ging gebeuren.
Die avond ging Monique douchen, redelijk vroeg voor haar doen. Na het douchen trok ze altijd haar nachtjurkje aan en ging dan gelijk naar bed. Nu kwam ze echter eerst nog beneden en ging tegenover mij op de andere bank liggen. Ze zat geconcentreerd tv te kijken terwijl ik naar haar heerlijke lichaam keek.
Ik merkte dat ik een stijve begon te krijgen en besloot te gaan douchen, om te zorgen dat mijn stijve niet te veel op zou vallen. Na het douchen trok ik een schone onderbroek aan en besloot nog even in de kamer te kijken of Monique al naar bed was.
Toen ik de kamer in kwam lopen zag ik dat ze sliep. Ik probeerde mezelf in te houden maar ik liep naar haar toe en keek onder haar jurkje. Ze had een roze slipje aan dat goed bij haar nachtjurkje kleurde. Toen ik wat beter keek zag ik dat haar slipje iets nat was.
Ik besloot nog een keer, voor de zekerheid, te checken of ze echt sliep, dat was het geval. Ik schoof haar jurkje iets omhoog zodat ik het slipje beter kon zien. Ik schoof mijn hoofd dichter bij haar poes en rook aan haar natte slipje. Hmmm, wat heerlijk rook dat. Ik gokte er op dat ze een vaste slaper was en ik likte over de natte plek heen. Geen reactie, gelukkig. De smaak die ik proefde was verrukkelijk. Het had iets heerlijk zoets, wat het extra geil maakte was het idee dat dit mijn nichtje was.

Door het proeven van haar heerlijke zoetigheid kreeg ik een schot van zelfvertrouwen. Ik besloot de bandjes van haar nachtjurkje over haar schouders heen te trekken en het jurkje van haar borstjes af te slepen. Voor het eerst zag ik de heerlijke borstjes, waar ik al vaak over gefantaseerd had. Haar tepels waren de perfecte grootte, net als haar borstjes. Heel voorzichtig pakte ik een van haar borstjes in mijn hand.


Nog steeds geen reactie, ze sliep echt heel vast. Oh wat was dit geil. Ik besloot zachtjes in haar borstje te knijpen. Toen ik ook hier geen reactie op kreeg besloot ik ook haar andere borstje vast te pakken. Het was bijna alsof ik zat te kijken hoe ver ik kon gaan.
Dat wist ik nu, zodra ik haar tweede borstje vast pakte schrok ze wakker. "Wat doe je?" zei ze verschrikt. Ik probeerde iets te verzinnen, maar tevergeefs. Zij had het al door. "Je zat in mijn borstjes te kneden hŤ, geile neef van me?" zei ze, "Ga gerust verder hoor, ik vind dat wel lekker."
Ik was nog steeds een beetje verschrikt van haar reactie en wist niet wat ik moest doen. Zij wist het wel, ze pakte mijn handen en legde die op haar borstjes. Ik begon ze zachtjes te kneden. Ik boog naar beneden en kuste mijn nichtje op haar mond. Ze pakte me vast en trok me naar beneden. Ze drukte haar mond hard op de mijne en duwde haar tong mijn mond binnen. We begonnen heerlijk te tongen.
Ze liet me langzaam los en begon zichzelf te vingeren. Ondertussen ging ik verder met het kneden van haar borstjes en het tongen van mijn geile nicht. Na een tijdje liet ik haar borstjes los. Ik pakte de hand waarmee ze zichzelf aan het vingeren was en likte deze af. Hmmmm, weer proefde ik haar heerlijke sappen. Ik trok haar slipjes naar beneden en zag haar geschoren poesje. Hij was grotendeels kaal, ze had een streepje boven haar vagina. Ik haalde mijn vinger er doorheen en likte deze af. Toen ging ik met mijn hoofd naar haar poes toe en begon deze langzaam te likken. Terwijl ik met mijn vinger over haar clitje heen wreef, wrong ik mijn tong tussen haar schaamlippen. Ik probeerde mijn tong zo ver mogelijk haar poesje in te drukken. Ondertussen begon Monique te kreunen.
Dit motiveerde mij om haar nog meer te verwennen. Ik haalde mijn tong uit haar poes en begon haar snel over haar poes te likken, terwijl ik mijn vinger nog steeds over haar clitje heen wreef.
Toen kwam ze klaar. Haar sappen liepen haar poesje uit en ik likte zoveel mogelijk op. Dit smaakte nog lekkerder dan het geil van hiervoor.
Haar reactie ik het klaarkomen was dat ze mij achterover duwde. Ze trok mijn onderbroek naar beneden en mijn penis floepte er uit. Ondertussen had ik al een goede stijve. Ze begon mij langzaam af te trekken terwijl ze mijn eikel likte. Hmmmm, heerlijk voelde dit. En wat was het geil, dit was mijn nichtje. Ze begon langzaam op te bouwen en uiteindelijk was ze me aan het pijpen. Na een tijdje pijpen haalde ze mijn penis uit haar mond. "Ik wil dat je me helpt, als ik je zo pijp moet je je penis zo ver mogelijk mijn mond in duwen." Oh wat was dat een geil idee, ze wilde me gewoon deepthroat pijpen. Toen ze me weer begon te pijpen deed ik wat ze vroeg. Ik duwde mijn penis zo ver mogelijk haar mond in. Na dit een paar keer gedaan te hebben kwam ik klaar. Ze ving zoveel mogelijk op in haar mondje maar kon niet voorkomen dat er wat uit liep. Ze haalde mijn penis uit haar mond en slikte zoveel mogelijk door. Wat uit haar mond gelekt was veegde ze met haar hand weg en ze likte vervolgens haar hand af.

"Ben je nog maagd?" vroeg ze. "Nee..." antwoorde ik, waarop ze reageerde met "Mooi zo!" Ik vroeg daarop nog "Jij?" maar ze richtte mijn penis al onder haar poes. Ze liet hem langzaam naar binnen zakken en toen mijn penis volledig in haar poes was verdwenen zei ze "Nee." "Maar ik heb nog nooit zo'n grote in mijn poes gehad," dat beschouwde ik als compliment. Ze begon langzaam op en neer te bewegen en we begonnen allebei te kreunen. Wat was ze heerlijk strak. Het werd als maar geiler en geiler. Ik was gewoon mijn nichtje aan het neuken! Uiteindelijk waren we op vol tempo. Toen mijn nichtje klaar kwam ging ze van me af. Ze ging op haar handen en knieŽn zitten en vroeg me haar op z'n hondjes te nemen. Toen ik ook klaar kwam besloten we ons weer aan te kleden, voor zover dat nodig was, en we gingen ieder naar ons eigen bed.


Wordt vervolgd...

Vragen? Complimenten? Benieuwd naar het vervolg?
Je kunt me bereiken op JonathanMakenzie@outlook.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners