Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Na het logeren... - 36551 keer gelezen
Toen ik thuis terug kwam van het logeerpartijtje bij mijn oom en tante ( lees “De 1e keer…) en we, in kleermakerszit op mijn kamertje op het bed zaten, vroeg mijn zus hoe het geweest was. “Lekker!”, zei ik lachend. “Lekker? zei ze, “hoe kan een logeerpartij nou lekker zijn”. “Ik weet niet of ik dat wel kan vertellen, zonder dat ik op mijn lazer krijg”, zei ik met een big smile. “Wat er met jou aan de hand is weet ik niet hoor, ik vraag het nog wel eens”, zei mijn zus gepikeerd en wilde opstaan.“ Als je belooft het niet tegen mam te zeggen wil ik het wel vertellen”, zei ik met een rood hoofd.

Toen ik het hele verhaal, over dat onze tante mij met haar mond bevredigd had, ik haar kutje gevingerd en gelikt had en mijn lul in haar had gestoken, aan het vertellen was begon ze zenuwachtig heen en weer te schuiven op het bed. Haar soepele rokje schoof wat omhoog en twee mooie dijen en een stukje van haar onderbroekje kwamen in zicht. “Wil je zeggen dat je met je tong in haar kutje hebt gezeten en zij jouw plasser in haar mond heeft gehad? Gadver, daar plas je mee hoor”. “Ja lieve zus van me, dat is helemaal waar. Maar het was zo lekker om te voelen en te doen. Heb jij nooit met jezelf gespeeld of nog beter laten spelen?“ “Ik heb samen met Brenda, haar vriendinnetje, wel eens mijn vinger naar binnen gestoken”zei ze met een rood hoofd. “Maar ik vond er niets aan en het voelde niet zoals jij nou zogenaamd verteld”. “Was je wel opgewonden dan” vroeg ik. “Nee, maar nu heb ik het wel warm gekregen en voelt het allemaal wat dikker daar vanonder. Net zoals bij jou zo te zien”.
Inderdaad had ik een behoorlijke stijve gekregen door het vertellen én het zien van haar benen en broekje.
“Zal ik jou eens vingeren en likken dan?”, fluisterde ik zenuwachtig, Bang voor het antwoord.
“Je bent mijn broer hoor gek” zei ze maar kwam wel een beetje naar voren zodat ik nog beter zicht kreeg op haar dijen en broekje. Ook zag ik nu dat er een klein vochtig plekje zat in haar kruisje. “Volgens mij wil je wel maar durf je niet” zei ik gedurfd. Ik boog me naar voren en streek snel met mijn hand over haar broekje. “Je bent nat aan het worden en dat zegt wel wat”.
“Wil je het echt doen en is het echt zo lekker als je verteld hebt?” Ik zei niets maar trok haar benen onder haar weg en legde haar op haar rug op mijn bed. Haar rokje was nu helemaal opgeschoven en ik kon haar broekje met de natte plek nu goed zien. Ik drukte een kus op dat bolle plekje en mijn zus slaakte een diepe zucht. “Doe je kontje een beetje omhoog schat”. Langzaam trok ik haar broekje over haar billen en schoof het langs haar benen en voeten naar beneden. Ik drukte mijn neus in haar kruis en snoof diep. Met grote ogen keek ze me aan en zei “ruikt dat nou lekker”. Ik gooide haar broekje op de grond en kroop naar boven om haar een kus op de mond te geven terwijl ik mijn hand op haar kutje drukte. “Jezus broertje wat doe je met me”. Ik ga je verwennen en zorgen dat je niets liever doet dan met sex bezig zijn”zei ik met mijn mond in haar hals.

Ze draaide haar hoofd naar me toe opende haar mond en kuste me. Onze tongen vonden elkaar en ondertussen drukte ze haar heupen naar boven en haar kutje tegen mijn hand.
Ik voelde met mijn vingers aan haar gleufje en merkte dat ze al behoorlijk nat was. Heel voorzichtig gleed ik met mijn nu natte vinger over haar kittelaartje. “Wat doe je nou weer”, vroeg ze. Ik vinger jouw natte kutje en je genotsknopje. “Doe maar, het voelt lekker”.
Ik kroop langzaam naar beneden en drukte een zoen op haar beide rechtopstaande tepels.
“Zal ik mijn truitje uitdoen?”, vroeg mijn heerlijke zusje. Ze ging een beetje moeilijk overeind en trok haar truitje over haar hoofd. Een bh droeg ze niet omdat het daarvoor te warm was. Ik wreef met m’n vrije hand over haar borst en nam tenslotte haar dikke tepel tussen duim en wijsvinger. Terwijl ik onderwijl haar andere borst met mijn lippen verwende. “Dit voel ik echt wel vanonder”, zei ze terwijl ze met haar handen in mijn nek kroelde.
Aangespoord door haar en vast van plan het door mij geleerde in de praktijk te brengen ging ik weer een stuk lager en rook haar vochtige warmte. Met mijn handen op haar borsten drukte ik mijn mond tegen haar kutje. Met mijn tong likte ik links en rechts naast haar lipjes.
Met een zachte kreun drukte ze haar kontje omhoog en zocht met haar kittelaartje mijn tong. Ik likte nu tussen haar inmiddels gevulde lippen en zoog haar kittelaartje naar binnen. Ik nam mijn mond van haar heerlijke zachte natte kutje en zei, “Zal ik maar stoppen met het likken van je kutje waar je uit plast”? vroeg ik gemeen. “Asjeblieft niet broertje, het is zo lekker”.

Ik schoof mijn handen onder haar kontje en trok zachtjes haar lipjes vaneen met mijn duimen. Haar kittelaartje stak zijn koppie al behoorlijk ver naar buiten. Ik drukte mijn mond op haar kut en woelde met mijn tong heerlijk door haar warme natte doosje. Met het puntje van mijn tong roffelde ik haar kittelaartje. “ohh ja broertje, lik mijn pruimpje steek je tong er maar in en zuig op mijn clitje, dit is zo geil!!!”. Schokkend drukte ze haar geile doosje tegen mijn gezicht en met haar handen draaide ze haar dikke tepels in de rondte. Ik stak twee vingers in haar strakke natte kutje en wreef over die ribbeltjes aan de bovenkant, waarvan mijn oom zei dat dat de G spot is. “Stop!”, gilde ze “ik moet pissen, nee ga door, jezus ik pis in je bed!!!”. Met een kreun kromde ze haar lijf tegen me aan en sloeg haar hoofd wild heen en weer. “Oh, ik kom klaar!!, broertje ik kom klaar!!!, lief broertje ik kom klaar!!!!! Hijgend spoot ze een klein straaltje in mijn mond. “Zusje je spuit!!!” kon ik nog net uitbrengen met mijn mond op haar dansende kut.

Langzaam stopte haar benen met trillen en zakte haar kontje weer op het bed. Ik bleef haar kutje likken die nu wijd pulserend open stond tot het laatste druppeltje geil weg was. “Vond je het lekker lief zusje van me?” Ik kroop weer naar boven en legde me op haar nog trillende lijf. Met mijn dikke lul drukte ik op haar venusheuveltje. Ze keek me aan met een betraand smoeltje en gaf me een zoen op mijn mond. Haar tong maakte een vreugde dansje in mijn mond. “Zo iets lekkers heb ik nog nooit gevoeld, wat ben ik blij dat jij gelogeerd hebt. En jij nou?” vroeg ze zacht. “Wil jij me aftrekken”, vroeg ik. “Als jij me leert hoe dat moet”.

Ik pakte haar hand en legde die op de bult in mijn broek. Ze ging op haar zij liggen en opende de rits. “Trek je broek maar uit, dat is makkelijker”. Zei ze met een rode kleur op haar betraande wangen. Ik deed mijn broek en slip uit en liet mijn stijve lul aan haar zien. “Hij is wel groot hè?”piepte ze een beetje angstig. Ik legde haar hand erom heen en deed haar voor hoe ze er over moest wrijven. “Spuug maar even in je hand, anders gaat het niet zo makkelijk”. Ze spuugde in haar hand en pakte mijn lul weer vast. Langzaam gleed ze in een draaiende beweging op en neer over mijn stijve. “Lekker zacht en toch hard”zei ze nu wat meer op haar gemak. Ze draaide rond mijn eikel met haar hand en ineens drukte ze er een kus op. “Jah, dat is lekker zuslief, ga door dan kom ik klaar in je hand”. “Gaat dat zo snel dan”, vroeg ze om daarna mijn eikel wat verder in haar mond te nemen. “Als je zo doorgaat zeker” antwoordde ik en legde mijn hand op haar nu op en neer gaande hoofd. Met lange halen van haar hand en mond kreeg ik weer dat zalige gevoel van bij mijn tante. “Ik ga komen hoor” zei ik om haar te waarschuwen voor dat wat ze nog niet wist. Omdat ze dit niet wist bleef ze met haar lippen rond mijn eikel. “Ohhh, scheet van me ik kom klaaar!!!”en meteen golfde de warme stralen in haar keel. Rochelend bleef ze zuigen en met haar hand bewegen tot mijn laatste zaad uit mijn eikel gespoten was.

“Dit is lekker, daar lust ik wel pap van”, zei ze en bleef met haar hand en tong aan de gang.
Met zachte drang trok ik haar hoofd naar me toe en we begonnen te zoenen. “Wanneer steek je jouw pik nou in mij?”zei ze met een lach op haar lieve smoeltje. “We gaan nou eerst douchen en mijn bed verschonen. Anders ziet mam het straks nog en daar komt geneuk van”.
“Dat hoop ik wel, hoewel ik het wel eng en spannend vind.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners