Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Na jaren durfde ik mijn vader te verleiden - deel 1 - 20193 keer gelezen
Vanaf mijn pubertijd werd ik hevig verliefd op hem, onbereikbaar maar wel mijn grote sterke held, mijn vader Olaf. Ik ben opgegroeid in een gezin met een broer van nu 23 en een zus van 21 jaar, zelf ben ik pas 18 geworden en woon als enigste nog bij mijn ouders thuis. Mijn broer ging 2jaar geleden al samen wonen en mijn zus is afgelopen jaar op kamers gaan wonen in een andere stad van wegen haar studie. Nadat mijn zus ook uit huis was ben ik voorzichtig aan begonnen mijn vader duidelijk te maken dat ik geen klein meisje meer ben en op momenten hevig naar hem verlangde als jonge vrouw. Mijn moeder Monique is 46 jaar en nog steeds een goedverzorgde sexy vrouw om te zien, ik lijk (volgens de familie) sprekend op mijn moeder qua karakter en uiterlijk. Wij zijn beide ongeveer van de zelfde lengte 1. 72, onze voorgevel is een volle cupmaat verschil, mam heeft 75D en ik 75C. Verder weeg mijn moeder rond de 70 kg en ik rond de 59-60 kg en zijn haar haren inmiddels kort geschoren geblondeerd en heb ik lang blond krullend haar tot ver over mijn schouders. Mijn vader is een grote, brede lange man van 1. 95 met donkere krullen waar inmiddels hier en daar een paar grijze plukjes in te voorschijn komen, wat ik hem sexy vind staan. Hij sport nog steeds s, avonds een paar keer per week en weeg denk ik zo 90 kg, hij is dus nog vrij strak en slank voor zijn leeftijd van 48 jaar. Hij is tandarts en heeft een druk praktijk, maar weet nog steeds tijd te vinden ondanks zijn drukke werkzaamheden voor het gezin.

Toen mijn zus uit huis ging heb ik haar (grotere) kamer betrokken naast die van mijn ouders, eerst sliep ik op de bovenste etage. Onder protest van mijn moeder, want die had liever gehad dat ik in mijn oude kamer bleef. Sinds ik deze kamer heb werd ik ook ineens hoorbaar geconfronteerd met het seksleven van mijn ouders die een paar keer per week nog steeds behoorlijke actief waren, in de weekeinde deden zij dit nog uitgebreide. Jaloers werd ik zelfs op mijn moeder als ik haar daarna weer onder de douche hoorde gaan, lekker geneukt door mijn vader. Ik zag ook regelmatig dat mijn moeder geen slipje en BH droeg in huis, zodra ik zag dat zij haar BH niet aan had en in een kort rokje liep letten ik meer op haar als zij ging zitten of ergens voor bukten. Ik heb vaak haar blote kutje gezien met haar streepje schaamhaar onder haar rokje zonder dat zij zelf hier erg in had. Ik kon het ook altijd merken als mijn vader s, avonds thuis kwam, op de manier zoals zij hem dan zoende en zich tegen hem aandrukte wist mijn vader ook gelijk dat zij bezig was hem geil te verleiden. Ook hij had niet echt door dat ik hun best wel door had, als mam maar even in de keuken stond en ik was in de woonkamer dan stond hij regelmatig ook in de keuken even onder haar rokje te voelen en hoorde ik hun lachen. Ook neukte zij op die avonden op verschillende plaatsen in ons huis een vluggertje als ik ergens in huis was, of zij deden het in de garage, in ons tuinhuisje of als mijn moeder de was aan het doen was. Ik probeerde hun steeds te betrappen als ik maar het vermoeden had dat zij bezig waren met elkaar, maar tot begin dit jaar was mij dat nog niet gelukt, telkens weer stonden zij net gereed naast elkaar als ik ergens binnenkwam lopen. Ik wist dan dat mijn moeder net geneukt was en zijn sperma tussen haar benen moest ophouden, bij mijn vader zag ik dan zijn stijve lul (snel opgeborgen voor mij) nog in zijn broek staan.

Ik had mijn vader toen nog niet met een stijve blote lul gezien, wel als hij stond te douchen zag ik zijn lul wel eens, slap ook veel groter en dikker als ik bij de jongens had gezien waar ik vanaf mijn 17e mee neukte, maar in levende lijve stijf had ik zijn lul nog nooit gezien. Zelf had ik het klaarkomen en dat steeds weer heerlijke gevoel ontdekt vanaf mijn 16e, als ik neukte met een jongen kwam ik soms wel eens klaar, maar meestal kwamen die jongens al klaar als ik nog niet zover was. Door mezelf te vingeren of stiekem wel eens de vibrator of dildo van mijn moeder te gebruiken kwam ik veel heftiger klaar als dat ik geneukt werd door een jongen. De pil kreeg ik op mijn 17 maar deed het toch altijd voor de veiligheid met een condoom om geen besmetting op te lopen. Zoals vermeld voelde ik mij verliefd en erg aangetrokken naar mijn vader, als ik met hem stoeide en hij mij vast greep vond ik dat altijd heerlijk, altijd kuste wij elkaar op onze mond, wat ik ook heerlijk vond was zijn geurtje of parfum, alles vond ik heerlijk aan pappa. Maar nooit betaste hij mij aan mijn tieten of tussen mijn benen, hij zorgde altijd voor een bepaalde afstand tussen ons, terwijl ik juist wilde dat hij eens wat verder ging. Als ik stond te douchen en pappa kwam binnen ging hij meestal weer snel de badkamer uit, op mijn kamer kwam hij ook niet vaak, of het moest even zijn om wat te zeggen of te vragen. De laatste tijd kleden ik mij uit in mijn kamer en zat dan alleen in een klein stringetje achter mijn computer in de hoop dat hij binnen kwam, maar dan kwam hij nooit eens onverwachts binnen. Ik vond het super geil als ik in mijn kamer mijn ouder met elkaar bezig hoorde, als mijn moeder geneukt werd maakte zij daar altijd veel geluid bij, ik kon precies horen wanneer zij klaar kwam. Het was mij opgevallen dat mijn vader haar dan meestal bleef door neuken en zij meerdere keren achter elkaar klaar kwam, voor hij onder een brul pas zelf veel later klaar kwam. Ik luisterde met mijn oor tegen de muur gedrukt en neukte dan mezelf met de dildo van mijn moeder als zij ook bezig waren, ik fantaseerde daarbij dat het mijn vader lul was die mijn kutje naar een orgasme neukte, heel geil kwam ik dan. Als ik uit ga word ik nog altijd door mijn ouders s, nachts opgehaald, of door mijn moeder, en soms door mijn vader.

Begin van dit jaar begon dan ook als een spannende week voor mij. Mijn vader was de eerste week van januari nog vrij na de feestdagen, normaal zijn wij in die periode op wintersport maar dit jaar hadden mijn ouders besloten pas wat later in het jaar naar de wintersport te gaan.
Dinsdag 1 januari was nieuwjaarsdag, wij hadden oud jaar gevierd bij mijn opa en oma en waren laat in de nacht met zijn drieŰn thuis gekomen en zouden uitslapen de volgende morgen. Ik werd al om 9. 30 uur wakker en was ook gelijk goed wakker, in de kamer van mijn ouders kwamen alweer geluiden die ik herkende als dat er weer geneukt werd. Ik luisterde een paar minuten en besloot hun slaapkamer in te lopen met zogenaamd de vraag of ik een ontbijtje voor hun moest klaar maken, een beetje gemeen onder de omstandigheden waaronder ik hun nu wel eens samen neukend wilde betrappen. Ik deed alleen een string aan (ik slaap altijd naakt) en opende hun deur, mijn moeder keek verschrikt op haar schouder, zij zat bovenop pappa en was bezig hem te neuken, ik zag dat zijn lul helemaal verborgen zat tussen haar billen in haar kutje, alleen zijn grote ballen kon ik nog zien. Snel en geschrokken ging mijn moeder van het lichaam van mijn vader af en rolde terug op haar rug naast hem, haar tepels stonden heel stijf en haar lichaam glom van opwinding, wat kom jij doen vroeg mijn moeder. Ik bleef rustig staan en zei vrij kalm, ik wilde vragen of jullie trek hadden in een ontbijtje op bed, dat is lief van je zei mijn vader, maar je kies daar wel een ongelukkig moment voor. Ik schoot in de lach, nou zo ongelukkig zien jullie er niet uit, nee je weet wel wat je vader bedoel Claudia reageerde mijn moeder ge´rriteerd, die ook haar benen strak tegen elkaar gesloten hield. Mijn vader lag er op zijn rug als god in Frankrijk bij, zijn lul was wel iets afgenomen in erectie maar lag nat van het vocht uit het kutje van mijn moeder toch nog steeds behoorlijk aanwezig op zijn buik, alleen was zijn eikel terug getrokken, ik kon mijn ogen er niet van af houden. Ik zag nu ook dat zijn ballen en schaamstreek helemaal kaal waren, dat moest hij recent hebben gedaan want een paar dagen hiervoor had ik hem onder de douche gezien en had hij wel schaamhaar.

Wat blijf je daar nou staan zei mijn moeder behoorlijk ge´rriteerd, ga maar een ontbijt maken voor ons. Ik zag mijn vader wel kijken of mijn lichaam, ik voelde een heerlijk geil gevoel opkomen toen ik even in zijn ogen keek. Ja lekker Claudia glimlachte hij, doe er ook maar een paar eitjes bij waarbij hij mij een knipoog gaf. Ik liet mijn ouders weer alleen en zei het ontbijt te gaan maken, ik bleef nog even luisteren achter de gesloten deur, die pest meid doet het erom hoorde ik mijn moeder zeggen, telkens als wij bezig zijn is zij in de buurt. Nee joh zei mijn vader, dat is gewoon toeval, ze word ook ouder en gaat zich ontwikkelen, je ziet toch hoe haar lichaam aan het veranderen is de laatste tijd. Wat bedoel je daar mee vroeg mijn moeder, nou Claudia heeft precies jouw lichaam, alleen is zij nog wat tenger. Nou ik voel mij hier niet prettig mee zei mijn moeder, je maak maar een slot op de deur, zag je hoe zij naar je keek. Jij lig hier met een stijve lul die nog nat is van mijn kut en onze dochter staat jou te bewonderen, dat val wel mee Monique lachte mijn vader, ik zou ook zo gekeken hebben vroeger als ik mijn ouders zo zou hebben gezien. Kom pijp mij even schat vroeg hij, maak mijn lul nog even lekker hard met je heerlijke pijp mondje, daar wil ik even mee wachten hoorde ik mijn moeder zeggen, straks staat zij weer voor onze neus. Met een smille op mijn gezicht ben ik daarna aan het ontbijt begonnen, het was mij gelukt, ik had hun betrapt en zien neuken. Ik bleef wel gelijk super geil, die lul van mijn vader was het einde, die wilde ik ook ooit eens voelen in mijn kutje. Netjes naast elkaar gelegen onder het dekbed bracht ik hun ontbijt, de dag verliep verder normaal en er werd niet meer over gesproken. Vanaf dat moment begon ik goed na te denken hoe ik mijn vader kon verleiden om een keertje seks met mij te hebben, het nadeel was dat mijn moeder altijd in de buurt is en vaak alles snel door heb.

Drie dagen later nadat ik hun had betrapt ging mijn moeder, zoals altijd in de wintermaanden s, morgens naar de tennishal en was ik alleen thuis met pappa. Ik had s, nachts in mijn bed liggen bedenken hoe ik hem kon benaderen zonder dat het er dik bovenop lag dat ik hem aan het verleiden was. Pappa zat al vroeg in zijn kantoor toen mijn moeder was vertrokken zag ik toen ik mijn bed uitkwam, in alleen mijn string liep ik zijn kantoor in. Je heb vakantie zei ik, ga je nu ook zitten werken, nee ik moet alleen een paar rekeningen overmaken zei hij en daarna ben ik hier klaar. Ik zag hem naar mijn lichaam kijken, je ben precies je moeder jaren geleden glimlachte hij, maar zou je, je niet eens aankleden, je ben geen klein meisje meer Clau (zijn koos naampje voor mij) . Ik vind het lekker om zo te lopen lachte ik, ik ga zo douchen en mij aankleden. Nee dan is het goed lachte hij. Het liefs was ik zo op zijn schoot op zijn bureaustoel gaan zitten, maar dat durfde ik niet. Ik vroeg of ik n het douchen koffie voor hem moest zetten, ja dat is lekker zei hij, maar douche eerst even en kleed je aan. Enigszins teleurgesteld van zijn reactie ging ik douchen, maar kleden mij daarna wel lekker sexy aan, ik deed een kort rokje aan, ondanks dat het daar niet echt het jaargetij voor was, deed geen slipje en BH aan met wel een doorschijnende blouse waar mijn tieten in te zien waren. Pappa zat al op de bank in de woonkamer de krant te lezen toen ik beneden kwam, zo jij ziet er fris uit lachte hij. Vind je het leuk vroeg ik toch wat onzeker, ja natuurlijk zei hij, alleen denk ik niet dat je vandaag zo naar buiten kan. Zijn ogen hadden een mooie glans toen hij naar mij keek, ik begon nu al mijn kutje te voelen toen ik zo verleidelijk voor mijn vader stond, je moet eens weten ging het door mijn hoofd dat ik ook geen slipje aan heb, dat ik geen Bh aanhad was hem zeker niet ontgaan. Mijn tepels stonden stijf vooruit in mijn blouse en dat had hij heus wel gezien. Kom even naast mij zitten gebood hij, ik ging naast pappa zitten waarbij mijn super korte rokje opsloeg en mijn kale kutje zichtbaar voor hem werd. Ik weet het al een tijdje Clau zei hij dat je mij probeer te verleiden, ik verschoot van kleur en angst toen hij dat zo rechtstreeks zei.

Zie deel 2.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners