Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Neline, mijn geile nichtje ontmaagd - 48539 keer gelezen
Mm Neline... ze was blond, net 16 jaar een heerlijk koppie, onbezorgd, een groeiend, maar nu al opwindend lijf waarin haar geile vormen meer en meer tot haar recht komen.. Kortom een heerlijke maar (weet ik nu) ook een geile vrouw in wording. Een nymf met passie en zo jong nog… Haar heupen waren mooi breed geworden in het laatste jaar: een echte vrouw in wording. En dan haar kontje.. mm.. mijn flinke lul groeide vaak schoksgewijs tot ongekende grootte als ze weer eens voor me stond en bukte om wat op te rapen. En dan haar borsten, jeetje wat waren die borsten meer dan heerlijk. Nu al een C-cup en dan pas 16! Peervormige ongelooflijk stevige borsten, met tepelhoven om te smullen. Hoe ik dat weet? Ik heb ze vastgehouden, geproefd, gelikt, keihard gemaakt, mijn lul heeft er tussen gezeten... Zomaar? Nee, ze is wel begerig, maar nog niet zo vrij.. ’t Ging opeens ongelooflijk lief en spontaan, lees maar…

Vanavond ben ik alleen thuis en zit lekker even wat te computeren als de bel gaat. Ik loop in mijn korte broek naar beneden, doe de deur open en zie dat mijn nichtje Neline voor de deur staat. “Mag ik binnen komen oom?” vraagt ze? Natuurlijk is dat geen probleem want Neline komt heel regelmatig en is als je ’t zo zou zeggen kind aan huis.

Ze loopt langs me heen en per ongeluk komt haar hand in het voorbijlopen tegen mijn kruis aan. Mijn lijf reageert als veroorzaakte haar hand een elektrische schok. Die kan haar niet zijn ontgaan want een zachte kreun ontsnapt aan mijn mond. “Sorry” zegt Neline met een rood hoofd… Mm. Schiet het door me heen, wat is ze geil! Rood hoofdje en o zo lekker gekleed. Een rokje om haar geile kontje, en een mouwloos shirtje, wat haar bh onverbloemd laat en de aanzet van haar borsten zelfs accentueert.Ze gaat zitten en ik haal voor haar en mij wat te drinken. Met haar benen heen en weer wiebelend probeert ze haar rokje zodanig te plooien dat haar slipje verborgen blijft. ’t Lukt maar gedeeltelijk, want waar haar geile benen samenkomen zie ik een miniscuul wit slipje op haar heerlijk gebruinde huid. Pff.. mijn lul wordt schoksgewijs wakker en stijver. Een nadeel (of voordeel…) van een korte broek is dat de stof snel tekent en een bobbel ook voor Neline zichtbaar werd. Ik loop naar haar toe met onze drankjes en buig me naar de tafel. Mijn ogen niet gericht op de tafel, maar op de inkijk van haar heerlijke meisjesborsten. Mmm.. als ik haar oom niet was zou ik haar beetpakken, zoenen, over de tafel leggen, haar slipje wegschuiven en mijn stamper naar binnen persen. Persen ja, want nauw zal ze zijn mijn geile slettenichtje…

Ik zie onder me dat de ogen van Neline naar mijn harder wordende lul gaan. Ze wordt niet minder rood, maar ik zie ongemerkt dat ze langs haar lippen likt. Ze zal niet ervaren zijn denk ik, maar het vrouwelijke instict van een mannenlul dicht in de buurt is ook Neline niet vreemd… In mijn gedachten zie ik haar ontluikende kutlipjes lichtelijk naar buiten gaan en haar vulvaatje zich openstellen voor mannelijkheid.

Ik besluit naast Neline te gaan zitten en praat met haar over van alles en nog wat: school, thuis enz. Ook vriendjes komen aan bod. Neline geeft (en o heerlijk ze kleurt weer) dat ze nog niet zoveel ervaring heeft met vriendjes. Ze zijn vaak zo nerd en simpel…

Ik pak mijn drinken en Neline ook. Ik zie haar heerlijke body weer uit een andere hoek. Neline kijkt naar links en ineens pakken onze ogen elkaar. Ze zucht diep en ik vraag wat er is. Met een rood hoofd zegt ze dat ze zo’n raar gevoel in haar buik heeft, alsof er een knoop inzit. Ik vraag waar en ze wijst het aan. Onherroepelijk beweegt mijn hand naar haar strakke meisjesbuik en bij haar aangekomen streel ik haar lijf. Mm.. heerlijk ome Marc zegt ze ga maar door. Ze komt half tegen me aan leunen. Een en al jeugdige openheid en zonder geraffineerde bijbedoelingen… Ze laat haar hoofd achter over zakken maar stopt abrupt als ze merkt dat mijn schoot hoger is en inmiddels keihard. Ze lacht zachtjes.. Oompje toch… Toch buigt ze haar begeerlijke lijf niet terug, maar legt haar hoofd naast mijn lul die nu bijna steigert. Ik kijk via haar meisjesdecolleté nu bijna tot haar navel en zie de welvingen van haar borsten helemaal in optima forma. Mm.. Neline’s tepeltjes worden hard. Hoe vaak zijn ze al hard geweest vraag ik me stil af… Ik streel met mijn rechterhand in steeds grotere bewegingen. Daarbij raak ik de onderkant van de borsten van Neline steeds net iets harder aan en kom ik gevaarlijk dicht bij haar onderbuik uit. Neline sluit haar ogen en zucht af en toe diep. Ik stop, maar ze kreunt zacht, haast onhoorbaar zacht: “nee, ga maar door ome Marc, nu niet meer stoppen’.

Neline draait haar hoofd en ligt nu met haar onschuldigde mondje tegen mijn lul aan. Alleen de stof van mijn korte broek en onderbroek zitten er nog tussen. Dan ineens draait ze zich naar mij toe. Ome Marc: ik denk dat ik geil ben geworden van u, want mijn meisjeskutje jeukt ineens zo hard en ik kan alleen maar denken aan uw grote piemel.
O, ik weet dat het gaat gebeuren. Mijn lieve lekkere meisjesnichtje gaat van mij zijn en ik van haar! Dat is nieuw en verwarrend maar wel zo ongelooflijk geil dat ik bij de gedachte al haast klaarkom ! Mijn vrouw zou me vervloeken, maar de begeerte is zoveel groter dan de angst daarvoor…Ik pak Neline beet en zet haar recht voor me op schoot. Haar heerlijke benen weerszijden van me. Haar meisjeskutje tegen de stof van mijn broek. Zacht, haast teder, beweeg ik mijn mond naar de hare. Haar meisjeslippen gaan ongemerkt langzaam open en onze monden vinden elkaar, onze tongen omstrengelen elkaar. Jeetje, dat doet ze heel, heel erg goed. Met gesloten ogen kronkelen we tegen elkaar op elkaar af en toe in de ogen kijkend. Onze ogen bevestigen onze gevoelens. We willen elkaar, ondanks dat ik zoveel - haast 18 jaar - ouder ben. Mijn handen dwalen ervaren langs haar lijf geen ronding overslaand: haar schouders, armen, de zijkant van haar borsten naar haar billen. Als ik haar billen streel dringt Neline zich ineens tegen me aan. Ik voel haar borsten met harde knopjes tegen mijn borst persen, haar armen om me heen, haar tong diep in mijn mond. Ze fluistert zacht maar indringend in mijn oor: ik wil je oom Marc, vandaag en helemaal. Wilt u me een echte vrouw maken?

Niets liever dan dat! Ik trek mijn shirt over mijn hoofd en even later is er een kronkelend geile meid bezig met haar tong elke plek van mijn lijf te verkennen. Alsof ze een ervaren sletje is! Haar borsten hangen half uit haar shirt en ik trek haar shirtje uit en laat haar borsten uit haar bh ploffen. Mm.. wat is ze lekker. Ze ruikt heerlijk naar een loops meisje dat eindelijk haar wens in vervulling ziet gaan. Ik lik haar tepels harder dan hard! Ze begint hardere geluiden te maken. O wat kreunt ze en steunt ze heerlijk. Ze wil een echte vrouw worden! (.) (.)
Neline kijkt me aan en vraagt haast onderdanig of ze mijn lul verder mag verkennen. Ik hou haar niet tegen, integendeel! Ik vertel haar hoe ik het lekker vind. Mijn eikel met dat ene gevoelige plekje, de lange schacht van mijn penis, de zware ballen die ze ook niet mag vergeten. Ik stel Neline voor dat we tweerichtingsverkeer volgen en dat ik haar meisjeskutje zal verwennen. Dat vind het inmiddels geile meisje wel wat! Ze biedt zich geil kijkend aan. Kom maar oom!

Mm.. en dan proef ik haar. Zo zoet, zo heerlijk, maar ook zo nat! Haar kutje staat al open om een man te ontvangen, zonder moeite! Haar lipjes wijd opengesperd, de binnenste schaamlipje goed zichtbaar, de buitenste opgezwollen. Haar sappen vloeien over mijn tong. Ze verstart en schokt, kronkelt over mijn tong en ik ga dieper en dieper haar warme vulva in. Dan buigt ze zich voorover en aarzelend, maar zeker likt ze mijn eikel. Dieper en dieper gaat mijn paal dat geile mondje in en zonder schroom neemt ze mijn lul tot achter in haar keel. Ongelooflijk: deep throat alsof ze het elke dag doet. Ze komt. Haar eerste orgasme bij haar oom. Straaltjes geil vocht verspreiden zich in mijn mond en ik merk dat ze harder en harder pijpt. Flitsend gaat haat tong. Sneller en sneller. Alsof ze tien jaar ouder is. Dan kom ik. Het is ook niet te houden met zo’n geil meisje die zich uitleeft. Mijn zaad spuit omhoog uit mijn ballen, via mijn paal zo de dat geile meisjesmondje in. Neline laat zich niet kennen al is het de eerste keer dat ze mannenzaad proeft. Ze slikt en slikt, vier vijf keer en als ik mijn laatste druppels in haar mondje pomp kijkt ze me zo lief en geil aan dat ik haar weer wil zoenen. Mmm.. zegt ze. Nooit gedacht dat het zo lekker was ! Ik wil echt meer nu!

Mm.. en zo geschiedde. Mijn paal werd gewoon niet slap met zo’n geil meisje op schoot. We zoenden en rolden door bed. Onverzadigbaar. Op zoek naar het intieme. Ze wil mijn paal zien tussen haar strakke borsten. Net zoals in dat geile pornoboekje dat ze thuis heeft verborgen. Mmm. .. ik vind het supergeil om te zien dat mijn nichtje mijn lul tussen haar borsten heeft en mijn pik steeds weer de weg naar haar lieve gezichtje kiest. Dan zegt Neline dat ze het echte werk wil. Ontmaagd me oom, mijn vliesje is door het turnen al weg, maar ik heb nog nooit een lul in me gehad. Het taalgebruik van Neline past zich aan naarmate ze meer vrouw wil. Eerst een piemel, nu een lul! Mmmm.. Ja maar zeg ik… Niets maar zegt ze. Ik slik de pil, dan moet van mama. En nu wil ik u. Echt oom Marc, u moet me een echte sexvrouw maken. Ze spreidt zich op bed voor me uit. Jeugdige onschuld met een blozend gezicht met razend geile ogen die vol verwachting haar ontmaagding smeken. Ik zet mijn eikel tegen het kutje van mijn nichtje. Ze duwt haar meisjeslichaam verlangend omhoog en mijn eikel dringt zich tussen haar lipjes die zich om mijn eikel spannen. Ik doe voorzichtig. Wil haar geen pijn doen. Langzaam en nu – als mijn eikel binnen is – ineens sneller zak ik in dat lieve meisje. Ik voel haar lijf zich opspannen en dan ineens ben ik echt binnen: mijn ballen tegen haar kale kutje met dat lieve streepje schaamhaar er boven. Mmm… ze beweegt goed mee. Een zalige cadans van een dikke lul in een klein meisje, glimmend vocht van Neline op de lul van Marc, een eikel die keer op keer tegen haar baarmoeder in wording duwt. Dan ineens schakelt Neline op: ze gaat naar een hogere genotsversnelling. Hard, harder en nog harder gaan we te keer. Ze smeekt me: oom Marc laat me voelen hoe zaad in een meisje aankomt! Ik voel mijn ballen kolken en borrelen en kan me niet meer inhouden. Ik tel mee: drie, vijf, zeven keer spuit ik een wolk aan zaad bij Neline naar binnen op het moment dat ze zelf gillend schreeuwt: ja oom Marc dit wilde ik al zo lang bij u!

Ik lig bij haar, beide moeten we bijkomen. Dan staat ze op en zegt verschrikt: ik moet nu echt gaan naar mama, anders zwaait er wat. Ze kleedt zich aan maar laat haar slipje bij mij. Voor u oom Marc als aandenken aan onze eerste sexdate. Volgende week woensdag weer? Dan moet tante toch weer werken? Ze stapt naar buiten: een vrouw geworden meisje, wiegende heupen, een klein beetje moeilijk lopend, maar met een buikje vol van mijn warme zaad en van genot glanzende ogen…Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners