Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nellies Geheim - 21408 keer gelezen
Het is zo bijzonder! Mijn leven staat ineens op zijn kop. Ik ben voor het eerst van mijn leven tot over mijn oren verliefd. Ik ben eigenlijk niet zo'n schrijfster, maar dit wil ik gewoon even kwijt. Dit is een van mijn favoriete sites, dus dit lijkt me een goede plek.

Ik heb volkomen onverwacht de man ontmoet, die al mijn puzzelstukjes op de juiste plaats deed vallen. Verliefdheid, bewondering, lust, geilheid, voor het eerst viel werkelijk alles samen. Hij gaf me de beurt van mijn leven en ik was volkomen overrompeld meteen als was in zijn handen, en dat terwijl ik toch kan putten uit een gulzig leven vol seks waarbij ik de touwtjes meestal zelf goed in mijn handen houd.
Maar ik zal eerst mezelf voorstellen. Ik ben Mia, drieënvijftig jaar oud, volslank zoals ze dat noemen met mijn – wat maakt het uit - twintig kilo te zwaar. Als ik mijn karakter moet typeren, dan ben ik een geil loeder.
Ik geloof of moet ik zeggen geloofde - ja ik moet snel schakelen, mijn leven staat echt op zijn kop! - door schade en schande wijs geworden, niet zo in monogame relaties en ik neem het leven dan ook zoals het voorbij komt. Een geile vent met een mooie harde pik, waarmee het klikt. Het komt eigenlijk zelden voor dat ik hem afwijs uit morele overwegingen.
Dus ja, ik ben er niet trots op, maar ik ga het hier ook niet ontkennen, ik heb denk ik dat ik daardoor nogal wat relaties naar zijn grootje geholpen. Met mijn grote tieten, wespentaille en uitdagend dikke kont zijn er altijd mannen die het met juist met mij willen doen. Ik heb vlees om in te graaien, ik maak iets in ze los, waar kennelijk andere vrouwen terughoudender mee omgaan. Ik ben toegankelijk, vlot van de tongriem gesneden, een flapuit dus spontaan, geïnteresseerd in mensen en vooral eerlijk. Dat spreek mannen aan.
Je kunt me misschien verwijten dat ik niet kritisch ben, maar voor mij hoeven mannen niet hun trouwring af te doen: als ze maar presteren op het moment dat wij het samen doen. Als ik dan weer eens de eerste vrouw blijk te zijn 'die hem wel begrijpt', tja dan zou ik wel een praktijk beginnen als maatschappelijk werkster. Dat zinnetje heb ik zo vaak gehoord na weer een date waarin ik de heren kennelijk tot grote hoogte opzweepte met mij directheid en mijn weelderige lijf. Ik moedig ze aan om zich niet te schamen voor hun drift. Ze mogen voor even een zijn met hun lustgevoelens en lekker op me los.
Dat geeft heerlijk ongeremde seks. Vrouwen die dit lezen: ga eens een gesprek aan met je man, hij heeft negen van de tien keer verlangens die hij graag diep in mij of andere vrouwen wil stoppen, maar niet met jou durft te delen. Pak hem maar eens confronterend aan, moedig hem aan eerlijk te zijn over die verlangens. Er gaat een wereld voor je open. Want hij doet jou in zijn gedachten vaker tekort dan je denkt, en jij doet jezelf tekort als jij zwijgt om de lieve vrede. Confronteer hem, en wie weet tapt hij dan uit een ander vaatje met jou. Een relatie is altijd hard werken en zeker als het gaat om seks. Veel van die getrouwde neukers van me doen niet eens meer de moeite voor hun vrouw en projecteren hun geilste fantasieën op andere liefjes en op vrouwen zoals ik. 'Wil je dit geile setje voor me aandoen' Ze vragen het wel aan mij, maar niet aan jou. Ik snap er niks van dia angst en terughoudendheid. Ik vind het niet mijn verantwoordelijkheid hoe mannen met hun vrouwen omgaan, van mij mag het allemaal. Maar het is ook niet eerlijk. Wat ik maar zeggen wil: Ga zelf niet af zitten wachten. Een man roert nu eenmaal graag zijn pik ook rond in andere kutjes. Dat is nu eenmaal zijn natuur. Maar voorbehoedmiddelen hebben gemaakt dat wij vrouwen zelf niet meer zo terughoudend hoeven te zijn. In die van jou en mij passen ook andere exemplaren. Je mag het onzin vinden, maar ik spreek uit ervaring met meer dan tweehonderd kerels en de conclusie is meestal: Het kutje van de buurvrouw is altijd sappiger dan die van jou.
Laat de kaas niet van je brood af eten en ga maar eens een gesprek met hem aan. Met zijn handen in washandjes boven de lakens praten met jou over zijn en jouw diepste verlangens. Je gaat het vanzelf met elkaar doen vanwege de rooie oortjes. En als dat niet helpt, laat je je liefdesgrotje toch niet verschrompelen omdat hij er onvoldoende aandacht voor heeft? Er zijn vast ook andere mannen die jouw natte grotje vol willen spuiten!

Jeetje, ik lijk wel een predikante, nou ja ik wilde het gewoon even kwijt.
Met mijn drieënvijftig jaar zie ik er nog fris en fruitig uit al zeg ik het zelf. Dat komt door mijn zonnige karakter en zelfvertrouwen, maar ook door mijn eenvoudige leefregels de 3N’s: ‘Nauwelijks drinken, Niet roken en wel Neuken’ en dat laatste ongegeneerd. Maar dat had je al wel begrepen.
‘Nee’ zeggen, het komt dus niet gauw voor in mijn vocabulaire. Als ik hoofdpijn heb, krijg ik liever een beurt dan dat ik een aspirine neem. Veel gezonder bovendien. Nu moet je ook niet denken dat ik altijd mijn benen wijd doe voor een lekkere pik. Ik ben best wel kieskeurig. Ik ben als slagersdochter zoals ik al zei vlot van de tongriem gesneden. Wie ik niet zie zitten schrik ik met mijn scherpe tong meestal op de voorhand al af, wie ik wel zie zitten heeft gegarandeerd met mij een leuke avond of nacht.
Ik heb geen oordeel over het uiterlijk van andere vrouwen, maar ik kan je wel zeggen: mannen geilen meer op mollige vrouwen zoals ik, dan op magere mannequintypes. Op de een of andere manier zijn wij bereikbaarder. In mijn geval in ieder geval wel. Ik ben denk ik het prototype van een soort oervrouw, het is een beeld dat mannen in hun genen nog altijd prikkelt. Ze willen houvast, het stelt ze op hun gemak en ze durven meer zichzelf te zijn, tenminste zo ervaar ik het. Ik ga al heel lang niet meer naar de weightwatchers. Voor dat geld kun je ook een avond gaan stappen ;-)Op de meao was ik een vette zeug: ik draai er niet omheen, zo werd ik genoemd en het klopte. Ik kaande de hele dag door. Maar ondanks die typering, nooit leuk natuurlijk, had ik dus over aandacht nooit te klagen.
Ik was er dan ook al vroeg bij. Ik neukte al op mijn veertiende met vriendjes in het schuurtje achter ons huis. Beide ouders druk aan het werk in de winkel, nu ja je snapt het wel. Daarna werd ik veeleisender en liet ik me al snel nemen door de slagersknecht van mijn vader. Seks, ik vond het al vroeg lekker, mijn moeder wist wat voor vlees ze met mij in de kuip had. Ze zorgde heel verstandig voor de pil. Ik was nieuwsgierig genoeg, dus ik had er geen moeite mee ook al noemden alle jongens mij een slet of een zeug.
Ik kan er nu wel om lachen, die nerveuze rukkertjes die eigenlijk tot niets in staat waren, behalve veel te snel klaar te komen
Op de Meao raakte ik bevriend met Nelleke – Nellie voor vrienden - even fors als ik en we werden –letterlijk en figuurlijk- de dikste vriendinnen. Nellie was uit hetzelfde hout gesneden als ik. Ik zou hier een hele serie verhalen kunnen vertellen over wat wij samen uitgespookt hebben op seksgebied. Ik laat het er bij een, om je een beeld te geven. Uit balorigheid en nieuwsgierigheid gingen we een keer naar een natuurzwembad waar we van wisten dat het ook een homo-ontmoetingsplaats was. We gingen naar de kleedhokjes, waar de heren onbeschaamd hun stijve pik door een gat in de tussenwand heen staken. Wij samen in het hokje voor families. de familiekamer. Zo deden we een wedstrijdje pijpen en trekken. En die kerels maar denken dat een andere vent ze onder handen nam! Een man aftrekken is altijd zo lekker geil om te doen. Ik heb die middag zeker zeven kerels al trekkend en pijpend aan hun gerief geholpen. We leerden die middag meer dan een hele week op school. Ik ben er niet trots op, maar toen was het uit nieuwsgierigheid gewoon vreselijk geil en spannend om te doen. Dat we geen ziektes hebben opgelopen mag een wonder heten.

Ik zou zoiets nu dan ook nooit meer doen. En als er meiden zijn die dit lezen: ik sleur je aan je haren over het asfalt wanneer ik je tegenkom als je zoiets toch wel zou willen doen. De tijden zijn verandert. Neuken moet je helaas ook steeds meer met je kop erbij doen. Ik kan je niet dwingen en je moet het natuurlijk helemaal zelf weten, maar in deze tijd zou ik maar op safe spelen. Ik weet waar ik het over heb, hoe lekker ook, seks is niet altijd een feest als je te onbezonnen bent.
Ik kreeg in die tijd een relatie met een vent van 12 jaar ouder. Hij kon fantastisch neuken, hij was mijn eerste minnaar die echt presteerde, maar hij was ook heel bezitterig en stinkend jaloers. Dan word ik al gauw obstinaat en al snel dook ik stiekem weer met andere mannen in bed. Hij had losse handjes en het gevolg was een echte kuttijd. Na tien jaar, veel te laat, scheidde ik van hem en sindsdien vlinder ik vrolijk rond en geniet ik van het leven.
Ik heb wat vaste vriendjes met wie ik het doe en verder leef ik bij de seizoenen: het heerlijke staande vlees waait mijn bed in zoals bij weersverandering. Wisselvallig, soms stormachtig, dan weer even windstil. Ik ben financieel onafhankelijk, toen ik de slagerijen van mijn ouders verkocht. Ik heb dus veel tijd te besteden, dat helpt natuurlijk ook.
Jezus, wat wijd ik uit over mezelf, nou ja, schrijven is voor denk ik net als neuken, als ik er aan begin dan kan ik er niet mee stoppen. Nu weet in ieder geval wat voor iemand ik ben en snap je me misschien beter.

Maar zo frivool als ik er hier nu over praat, dat is niet altijd eerlijk naar mezelf. Soms voelde ik me ook echt wel eenzaam. De ware zat er gewoon niet bij en voor veel mannen ben of was ik toch echt vooral een lekker uitstapje. ‘Zo’n mollig wijf, waarbij je meteen aan neuken denkt.’ Dat doet ook wel eens pijn.
Maar het lijkt er op dat ik nu mijn lotsbestemming gevonden heb.
Ik durf het eigenlijk nog niet echt te geloven, maar ik denk echt dat ik nu misschien wel mijn grote liefde heb ontmoet. Ik ben ongelooflijk aangepakt en overdonderd door een man die ik heb ontmoet en die kennelijk meteen wist hoe hij mijn knoppen moet bedienen en die zonder omwegen meteen voor me ging omdat er een ongelooflijke klik tussen ons was. ik liet me gewoon meeslepen. Sindsdien is alles anders.De aanleiding is ronduit verdrietig, dat maakt het juist ook zo bijzonder en verwarrend.
Hij heet Camiel. Ik heb hem ontmoet op de crematie van Nellie. Hij bleek haar broer en dat was het best bewaarde geheim van haar leven. Ik wist dat Nellie een rotjeugd heeft gehad, ze liet er weinig over los. Ze vertelde wel eens dat ze een weekendje naar België ging. Ik dacht naar een minnaar die ze voor zichzelf wilde houden. Dat bleek achteraf dus een bezoek aan haar broer Camiel te zijn. Ze wilde er nooit iets over loslaten, dus ik liet dat maar zo.
Uit het niets, zoals zo vaak met die kutziekte, werd Nellie ongeneeslijk ziek. Het ging snel. Binnen drie weken was ze dood. Een heel agressieve vorm van kanker. Een groot drama. Ik was er helemaal kapot van.
Als ik van zijn bestaan had geweten had ik haar broer natuurlijk meteen ingelicht, maar dat is er gewoon op dat moment niet van gekomen. Nellie’s ouders waren jaren geleden al overleden. Ik moest haar er toe zetten om naar hun begrafenis te gaan. Ik snapte het niet, het waren aardige mensen. Er was verder bijna niemand en ik dacht dat ze alleenstaand was zonder verdere familie.
Nadat Nellie was gestorven probeerde ik zo goed en zo kwaad als het ging haar zaakjes te regelen voor de uitvaart. De begrafenisondernemer vertelde me dat er nog ergens een broer moest zijn, zo maakte hij op uit een trouwboekje van haar ouders. Hij zou het verder uitzoeken. In overleg met de begrafenisondernemer verstuurde ik rouwkaarten naar de adressen zoals opgeschreven in haar adresboekje. Daarin kwam ik Camiel voor het eerst tegen. Dit zou vast die geheime minnaar uit Antwerpen zijn, dacht ik, dat het haar oudere broer was kwam geen moment bij me op.
De begrafenisondernemer kon niet meteen uitsluitsel geven over haar broer. Misschien was die ook wel dood dacht hij. De crematie zou daarom gewoon doorgaan.
We waren met een groepje vrienden, kennissen, en collega’s op haar crematie toen hij, Camiel, onzeker binnenstapte in de familiekamer van het crematorium, met een grote bos bloemen. Hij vroeg naar mij, omdat mijn naam als contactpersoon op de rouwkaart stond.
Ik kan er omheen draaien. Hij was halverwege vijftig een sterke stevige man, met grijzende slapen, en een enorm stuk zoals hij op me afstapte in dat zwarte pak en met de boord van zijn overhemd half open. ‘Camiel, de broer van Nellie’, zei hij met een volle warme en onzekere stem. Hij gaf me een stevige hand en keek me indringend aan. Ik was van mijn stuk gebracht en keek hem met grote ogen aan. Hij had de ogen van Nellie.
Met gedempte stem praatten we snel bij. ‘Ik wist het niet,’ zei hij. Ik weet nog steeds niet waarom, maar ze hield me op afstand van ons verleden. ‘Als ik het eerder had geweten, dan…’ Hij schoot vol. Ik legde mijn arm over zijn schouder en troostte hem voor zo ver dat mogelijk was. Ik schoot zelf ook vol. Een deel van Nellies leven was en bleef voor mij ook een mysterie.

Maar je moet snel schakelen tijdens een uitvaart. Ik nodigde hem uit om op de eerste rij te komen zitten en vroeg of hij misschien nog iets wilde zeggen. Hij knikte aarzelend ja. Ik hield mijn eigen gedenkwoord over Nellie en onze vriendschap en haar levenslust. Natuurlijk in de gekuiste versie. We hebben zo veel meegemaakt dat we voor onszelf hielden. Een collega van haar las nog een gedicht voor. De woorden die Camiel onvoorbereid uitsprak, waren uit het hart gegrepen en spontaan uitgesproken. Hij schetste een mysterieuze lieve behulpzame zuster die hem uit de wind had gehouden toen hij grote conflicten met zijn ouders had gekregen. Hij wilde fotograaf worden, maar zijn ouders verboden dat. Nellie was als jongere zus zijn bondgenoot geweest en had in het geniep contact met hem gehouden. Hij vertelde over de ontmoetingen in Antwerpen die hij nu zou missen. Ze had meerdere keren zijn leven gered als hij weer eens depressief was. Zij had er voor gezorgd dat er balans kwam in zijn leven. Hij schoot vol, toen hij vertelde waarom hij haar zou missen. Hij zou zijn best blijven doen om iets van zijn leven te maken. Ik moest ook huilen.
Toen hij klaar was met zijn toespraak, kwam hij naast me zitten. We hielden elkaars hand stevig vast om elkaar te troosten toen het lievelingslied van Nellie door de aula klonk. Het was zo intens.

Je weet hoe het gaat na een uitvaart. Na nog een paar uur samenzijn gaat iedereen zijns of haar weegs. Ik schoot Camiel aan en vroeg hem wat hij ging doen. Zijn komst veranderde de situatie radicaal. Het leek me dat hij in ieder geval naar het huis van Nellie toe moest. Er moesten ook een aantal zaken met de notaris geregeld worden. Eigenlijk was er niets geregeld of duidelijk, behalve de uitvaart dan en die had ik geregeld.
De komst van Camiel zetten alles op zijn kop. Hij voelde er weinig voor om alleen het huis van Nellie te bezoeken en zeker niet vandaag. Hij had er eigenlijk ook niet op gerekend of over nagedacht en hij zei dat hij weinig geld had. ‘Ik ben een armoedzaaier Mia, ik heb geen geld voor een hotel. Ik weet ook niet wat er allemaal moet gebeuren. Ik heb er geen verstand van. Ze leefde haar eigen leven. Kun jij het niet regelen?’
Hij was oprecht en eerlijk. Ik wilde hem graag beter leren kennen om de puzzelstukjes van Nellies leven in elkaar te passen. ‘Je bent de enige erfgenaam vertelde ik, er zal toch het een en ander besloten moeten worden. ‘Je kunt wel bij mij logeren’ vertelde ik. Dan heb je de tijd om de boel te regelen. Ik help je wel.’ Hij keek me dankbaar aan.
We verlieten het crematorium en gingen op weg naar mijn huis. Hij legde zijn stevige hand op mijn dijbeen. Het liet me niet onberoerd. ‘Ik ben je zo dankbaar’ zei hij. Volgens mij was je een lieve vriendin van Nellie. Jammer dat ik je nu pas leer kennen. Het voelde prettig en naturel zoals hij deed en wat hij zei. Ik keek hem aan in zijn ogen. Hij was een warme prachtige man. Als de omstandigheden anders waren geweest, weet ik zeker dat ik hem had proberen te verleiden.

Bij mij thuis zette ik koffie. Hij liep met me de keuken in. Hij keek me onbevangen aan toen hij uit het niets zei.’Ik mag het misschien eigenlijk niet zeggen vandaag. Waarom heeft Nellie je verborgen gehouden voor mij? Je lijkt me zo’n fascinerende vrouw, je bent echt mijn type. Het klonk niet geil of met een toespeling of zo. het klonk heel oprecht.
Ik keek hem zwijgend aan, ik wist niet goed wat te zeggen terwijl ik altijd wel mijn woordje klaar heb. Na enkele seconden zei ik ’dank je, je bent vast een lieve broer voor Nellie geweest. Ik had je ook wel eerder willen kennen’ Ik probeerde het neutraal te houden, maar er hing een onbenoembare spanning in de lucht tussen ons. Zin om te neuken of geilheid was het niet. Een vreemd soort aantrekkingskracht die ik niet kende.

Ik bestelde een uur later eten en we praatten bij over ons deel van ons leven met Nellie.
Camiel was vroeger iemand van twaalf ambachten en dertien ongelukken. hij was aan de drugs gegaan en was daardoor in psychoses terecht gekomen. Hij was een paar keer bijna kopje onder gegaan. Nellie had hem uit die neerwaartse spiraal weten te krijgen. Hij had zijn stress en angstvisioenen inmiddels goed onder controle. Iedere dag een pilletje om dat te onderdrukken had zijn leven radicaal ten positieve veranderd. Hij werkte tegenwoordig als fotograaf in Antwerpen. Hij kon amper het hoofd boven water houden. Hij had een paar vaste opdrachtgevers. ‘Ik maak meestal erotische foto’s voor de poen' zei hij, ‘maar je mag het ook porno noemen, want dat is wat het is. Tegen jou durf ik wel eerlijk te zijn. Nellie heb ik het nooit verteld.’
Hij keek me taxerend en onzeker tegelijk aan. Ik had geen zin in weer een gesprek als maatschappelijk werkster, want daar leken de gesprekken vaak op met de vele mannen op die hun diepste zielenroerselen juist met mij wilden delen na een neukpartij omdat ze zich daarvoor bij mij niet hoefden te schamen. Maar Camiel en ik hadden helemaal niet geneukt. Kennelijk riep ik bij hem op dat hij openhartig kon en durfde zijn.
‘Schat, ieder doet in het leven wat op zijn weg komt. Ik zal je er niet op aankijken en er zijn ergere beroepen toch?’ Ik lachte.
Maar nieuwsgierig was ik wel. Mijn antwoord luchtte hem op.
Na het eten gingen we in mijn zithoek zitten. Ik pakte er fotoboeken bij van vakanties van Nellie en mij. We zaten naast elkaar te kijken, te kletsen en te drinken. De wijn zal ongetwijfeld een handje geholpen hebben, want de sfeer tussen ons werd steeds losser.
Camiel was een man, die mooi was, die kwetsbaar durfde te zijn en die een enorme wijsheid over zich had. Hij zei ook wat hij van dingen vond. Het leek al snel of we elkaar al jaren kenden.
We zaten half naar elkaar toe gedraaid op de bank te kletsen. Weer kwam Nellie even voorbij. Een traan biggelde over zijn wangen. Ik streelde hem als vanzelf weg. Hij liet het toe. Ik trok hem naar me toe en ik streelde zijn rug. Hij sloeg zijn armen om me heen en liet zich gaan. Ook ik moest huilen. Het duurde vijf minuten.
‘Dank je,’ zei Camiel. ‘Je bent zo lief.’
‘Je hebt zo'n oogverblindende uitstraling. Ik herken de lust in jouw ogen. Ik val op Rubensvrouwen.’
We keken elkaar even intens aan en de tongzoen kwam vanzelf. Het was een heerlijke onstuimige kus die me meteen in vuur en vlam zette.
Ineens gingen alle remmen los. Het moest gewoon zo zijn.
Zijn handen dwaalden over mijn lijf en ik stond ineens overal in brand. Als door een lawine werd ik overmeesterd. We keken elkaar intens aan. Het was meer dan zomaar geilheid. We hadden elkaar gevonden om de spanning van het verdriet met elkaar te delen.
Camiel dook boven op me. ‘ik wil je goddelijke lijf proeven’ hijgde hij. ‘alles aan jou maakt me geil, ik wist meteen toen ik je leerde kennen dat er iets tussen ons zou gebeuren.Ik voel dat we voorbestemd zijn voor elkaar.' In een mum van tijd had hij mijn bloes en mijn bh uit en plukte ongeremd aan mijn tieten voordat hij er gulzig op begon te sabbelen. Ik kon alleen maar intens hijgen. Mijn kut begon te kriebelen en te stromen, mijn hart bonkte in mijn keel. Zo heerlijk en onverwachts was ik nog nooit overrompeld. hij wist meteen wat hij wilde. Zijn hand verdween tussen mijn dijen en trok mijn panty kapot en zocht mijn kut waar nu een uitslaande brand woedde. Mijn handen gingen ook op verkenning en ik ritste zijn broek open en ik voelde hoe een megapik naar buiten floepte. ‘Ohh God hij was overal zo mooi! Wat een reuzenpik!’
Het was een kwestie van tijd of we zouden liggen neuken als beesten met elkaar. Daar was geen twijfel over mogelijk.
Hij stroopte ongeduldig mijn panty en slipje naar beneden. Ik deed hetzelfde met zijn broek. Ik wilde hem proeven, die enorme pik, die glimmende eikel! Ik wilde hem aftrekken, ik wilde hem voelen steigeren in mijn handen. Ik wilde zijn zaad doorslikken. Ik wilde ontploffen in tomeloze geilheid met Camiel.
Ik greep zin pik vast om hem te pijpen. Maar op de salontafel lag het fotoboek opengeklapt. Het was net of Nellie me aanstaarde.
En ineens zei ik’ Stop, nee, Camiel stop het kan echt niet! Vandaag hebben we Nellie gecremeerd!’
Ik duwde hem van me af. Hij keek me verwilderd aan en moest net als ik bij zinnen komen.
‘Ik heb echt zin in je, zei ik, maar niet op de dag dat jouw zus en mijn vriendin gestorven is, ik zou het mezelf nooit vergeven.’
Camiel zweeg en dacht na. ‘oké’ zei hij. Je hebt gelijk. Ik liet me teveel gaan. Maar godverdomme wat ben je mooi! Hij kneep nog eens goedkeurend in mijn tieten en mijn kont. hij tongde me weer, maar ik duwde hem a een paar seconden weer van me af. ‘Hij stond op en legde zijn machtige pik terug in zijn slip en trok zijn broek op. Ik fatsoeneerde mijn kleren en mijn haren.
Maar de gebeurtenis liet zijn sporen na in ons hoofd. ‘ik was nog steeds geil van hem, mijn kut stroomde, en hij was overduidelijk ook nog geil van mij. Het was een kwestie van tijd.
Het was elf uur en ik geeuwde. ‘het was een lange dag’ zei ik. Ik zal je de logeerkamer wijzen. Morgen is er een hoop te doen.'
Ik gaf hem beddengoed en een handdoek. Ik was te moe om te douchen en ik ging naar bed. Met een natte kut van Camiel. Ik probeerde de gedachten aan hem te verdringen door de beelden van de crematie voor me te halen.
Ik viel in een onrustige slaap.
Om een uur of een werd ik wakker. Er werd op mijn deur geklopt. Het was Camiel.
‘Sorry, ik kan niet slapen, mag ik bij jou komen liggen. Ik kan je niet uit mijn gedachten bannen. Laten we alsjeblieft neuken, bij jou kom ik tot rust.’
Hij was naakt en hij had een enorme harde pik in zijn hand die fier overeind stond en waar hij zonder gene aan trok.
‘Godverdomme!’ en Nellie dan! zei ik met wanhoop in mijn stem, het kan niet zo zijn, dat we haar zo snel vergeten omdat we allebei geil zijn.' Maar zijn eerlijkheid en zijn aanblik liet me niet onberoerd.Ik wilde ook iemand tegen me aan voelen.
‘Het is inmiddels gisteren. Ze zou het goed gevonden hebben, dat weet ik zeker.’
Hij keek me met een blik die het midden hield tussen wanhoop en verwachting aan. Die pik van hem zag er ook zo verleidelijk uit!
Ik was om. Ik trok mijn nachthemd uit en sloeg mijn dekbed opzij en liet Camiel instappen.
Hij dook op me en begon me gulzig te kussen terwijl zijn handen over mijn lichaam dwaalden. Ik had geen behoefte meer aan een lang voorspel. Mijn nagels krasten over zijn rug en harde kont. Ik voelde zijn bronstige pik langs mijn dijen schuren. Ik greep hem vast en leidde hem meteen in mijn kut. Hij stootte naar binnen en ik kwam meteen heftig klaar. ‘Ohhh wat ben je lekker’ kreunde ik met een hoge hese stem van geilheid ‘Spuit me vol!’ en ik sloeg mijn benen om hem heen.
Ik keek hem aan en verdronk in zijn ogen en hij in de mijne. ik zalg lust, tomeloze lust. Hij begon te stootten. Ritmisch en diep, gulzig en gretig van verlangen. ‘Ik heb jou nodig’ zei Camiel. je wordt mijn nieuwe muze. Ik voel dat jij het bent die ik altijd heb gezocht. Hij tilde mijn been op en legde het over zijn schouder en hield het vast bij de enkel en keek me vurig aan terwijl hij in me ramde. Nog intenser voelde ik zijn pik in me heen en weer glijden. Hij pakte met zijn vrije hand mijn haar vast en keek me strak aan. Hij spuugde in mijn mond. Zo zinnelijk! Hij likte geil langs mijn tong die heerlijk met de zijne worstelde.
Hij greep mijn tieten vast. Kneep er hard in, niets ontziend en hij beet geraffineerd in mijn tepels. Ik hijgde, ik kreunde. Ohh ja ohh ja. Ik gaf me helemaal over, gedienstig, in plaats van dat ik commando’s gaf. Ik werd bemind! Iedere vezel in mijn lichaam pulseerde. Zijn eikel was een knots die mijn binnenste temde. Ik voelde hoe zijn ballen wild tegen me aan klotsten, de zuigende geluiden van zijn gestoot klonken als muziek. Alles klopte!
‘Hij voerde zijn ritme nog hoger op. Harder! Dieper! Jaaah ja ja, Neuk me als een konijn!’ gilde ik Ik veerde als vanzelf mee en zweepte hem op met geile volzinnen, waar ik ieder woord van meende.
‘Je bent vanaf nu van mij Mia. ‘Ik hou van je! Jij ontbrak aan mijn leven, ik weet het gewoon! zei Camiel opgewonden stotend en kreunend ’ Zijn adem gleed ritmisch langs mijn gezicht. Mijn handen klauwden in zijn kont. Mijn nagels krasten in zijn rug. Voor het eerst voelde me ik echt een met iemand. ‘Ik hou godverdomme van je!’ hijgde hij steeds heftiger en om zijn woorden kracht bij te zetten klauwde hij zijn handen in mijn kont terwijl zijn pik bronstig mijn kut geselde. ‘Ik ook van jouuuu…. ‘ het rolde vanzelf uit mijn mond, ik had het nog nooit gezegd! maar mij gevoel nam het over.
Ik kon voelen bij Camiel! Als magneten hadden we elkaar aangetrokken. Mijn kut ontplofte en het volgende orgasme golfde door mijn hele lijf van mijn tenen tot aan mijn kruin. Als het stopte nam een nieuwe golf het over. Zijn eikel klopte diep in mijn kut en spoot een krachtige straal zaad tot in alle hoeken van mijn baarmoeder. We staarden als gebiologeerd in het niets van elkaars ogen. We leken in een andere staat van zijn. We waren voor even helemaal versmolten met elkaar.
Heel langzaam kwamen we bij onze positieven. Al kussend en strelend.
‘Ik meende wat ik zei, alles klopt met jou. Ik weet het gewoon’ fluisterde Camiel. 'Je was geweldig' En hij tongde me weer gretig.
Lieve woordjes fluisterend lagen we in elkaars armen. Het voelde ineens zo compleet, zo anders. Alles hiervoor was tijdverdrijf geweest. We kletsten in lichte vorm van euforie de hele nacht met elkaar en we neukten nog wel vier keer. Alsof we de schade van heel lang droog te hebben gestaan in hadden te halen. Niets ontziend en gretig.
‘Ik wil je lichaam proeven, alle plekjes leren kennen’ zei Camiel euforisch. Hij beet hard in mijn kont, waarna hij me hard van achterlangs nam. Ik pijpte de spierpijn in mijn kaken en ik trok aan zijn pik met een gretigheid alsof mijn leven er vanaf hing en verdronk in zijn ogen. Maar hij was ook zo mooi. Zo groot, zo trots, zo fier, zo’n pik met een heerlijk beaderde schacht, met een eikel en een glans die er om vraagt door mijn tong gestreeld te worden. De heerlijk zilte smaak van sperma in mijn mond. Geuren van liefdessappen en zweet die zich vermengden. Ineengestrengeld vielen we uiteindelijk in een heerlijke slaap. Voor ons allebei leek ineens alles te kloppen.Nellie zou tevreden zijn geweest als ze wist dat we ondanks het verdriet om haar dood als twee dierbaren van haar waren samengebracht.
De euforie was ’s morgens niet voorbij. Ik maakte een ontbijt op bed en na dat ontbijt gaf Camiel mijn kut er weer goddelijk van langs.
Even tot rust gekomen gingen we die middag naar de notaris en brachten een bezoek aan Nellies huis. Voor even een met de leegte die ze had achter gelaten. We omarmden elkaar en huilden samen.

In de drie weken daarna ontruimden we samen stukje bij beetje het huis. Het was hard werken en het ging snel. ’s Avonds doken we na een bad samen meteen in bed. Camiel kookte voor me. We zaten naakt te eten:een vijf gangen menu. Hij kon niet van mijn tieten afblijven. Als ik naast hem zat verdween zijn hand automatisch in mijn bloes om met mijn tepels te spelen. Het was zo goddelijk geil en intiem tegelijk. Hij nam me in mijn kont. Ik kon hem hebben! Het was een geweldige ervaring terwijl ik mezelf mee vingerde. Hij spoot mijn tieten en kut vol slagroom en likte die vervolgens schoon. Ik deed hetzelfde met zijn pik. Dan was hij weer die heerlijk eerlijke man die ongegeneerd zat toe te kijken met zijn armen over de leuningen van de bank. Trots op zijn pik. Commando’s aan mij gevend over wat hij lekker vond. 'Langs het randje jaa ja, daar nog een keer jaah oh lekker!' Zich overgevend aan de zaligheden die mijn mond en tong hem boden. Ik klemde zijn hoofd vast tussen mijn dijen terwijl hij me befte. Ik plaste in zijn mond. Niets was te gek. We keken elkaar intens aan terwijl we met onszelf speelden. Ik wijdbeens vingerend. Hij tegenover me onderuitgezakt rukkend aan zijn pik. Het ging allemaal vanzelf, we waren een team. We gingen op in elkaars lustgevoelens.
De oplevering van het huis van Nellie kwam langzaam dichterbij. We maakten al plannen. We zouden samen een pornostudio gaan runnen in Antwerpen. In de euforie van dat moment leek alles vanzelfsprekend.
Hij als fotograaf, ik de zakelijke kant en als het ons zelf geil zou maken zouden we gewoon meedoen. De wereld lag voor ons open. We waren geschapen voor elkaar. ik had in hem een doel en hij in mij.
De avond voordat we het huis zouden overdragen was Camiel nerveus. ‘ik moet je wat vertellen’ zei hij. ‘Ik wil geen geheimen voor jou hebben.’

En toen kwam de aap uit de mouw. Camiel en Nellie hadden sinds hun puberteit een incestueuze relatie gehad. Het was vanzelf gegaan allemaal. Ze wilden het allebei nadat Nellie hem zichzelf aftrekkend had betrapt in de douche. In het geniep ontwikkelde zich een stormachtige relatie tussen broer en zus. Ze deelden een enorme seksdrive. Dezelfde drive die Nellie en ik in elkaar herkenden en die ons in allerlei geile en ranzige avonturen deed storten. Maar Camiel was het huis uitgetrapt toen zijn vader hen samen in het bed van Nellie betrapt had. Ze probeerden los van elkaar te komen, maar altijd werden ze weer naar elkaar toe getrokken. Ze konden geen relaties aangaan die standhielden. Het was hun geheim geweest. Ik schrok, maar ineens viel alles op zijn plaats. We praatten tot diep in de nacht. Over Nellie, over Camiel, over ons. We neukten en verklaarden elkaar weer de liefde.

De notaris kwam die middag langs voor een laatste inspectie. Het huis was helemaal leeg, schoongemaakt en we zouden het die middag overdragen. Alles was gedaan zoals we het afgesproken hadden.
Camiel zei tegen de notaris dat wij nog even alleen wilden zijn en de voordeur wel achter ons dicht zouden trekken. Hij begreep het.
We liepen samen zwijgend een rondje door het lege huis. Op zolder ging Camiel achter me staan. ‘Dit huis moet met liefde verlaten worden’ zei hij. ‘Lieve Nellie’ het leven gaat verder. Wij kunnen je loslaten met een laatste eerbetoon. Hij slikte en vermande zich.
Hij greep me bij mijn tieten vast onder mijn jas en trok me naar zich toe en kuste me. Ik antwoordde zijn tongzoen gretig en duwde mijn kont naar achteren waar ik zijn snel groeiende paal hard tegen me aan voelde drukken.
Het ging allemaal vanzelf. Het was als een ritueel. Het verleden werd afgesloten, een nieuwe weg kon eindelijk worden ingeslagen. Zinnelijke liefde was wat ons troost bood.
Hij duwde me voorover op mijn knieën met mijn hoofd zijwaarts op de grond. Ik zag hem achter me zitten in de spiegel aan de muur. hij keek me bronstig aan. Hij stroopte mijn rok omhoog en trok mijn panty in een beweging kapot. Zijn handen knoopten mijn bh los onder mijn bloes. Hij liet zijn broek zakken tot op zijn knieën met zijn jas nog aan en duwde in een beweging zijn glanzende pik helemaal tot aan de wortel naar binnen in mijn smachtende kut en greep mijn tieten vast.
‘voor jou Nellie’ hijgde hij, ‘voor jou Nellie’ hijgde ik ook. Onze blikken kruisten elkaar via de spiegel. we hadden het zo afgesproken. Camiel hield nu mijn kont vast en bereed me. Hard stotend in een steeds hoger tempo door drift en verlangen gestuurd, schoof zijn machtige pik in me heen en weer.
‘voor jou Nellie, hijgde Camiel driftig, ‘voor jouw Nellie, ik zal er in jou plaats altijd voor Camiel zijn’ kreunde ik in trance mee terwijl ik mijn kut vingerde en ik Camiel driftig met lange halen in me heen en weer voelde glijden. Hij greep mijn kont vast, pande zijn rug naar achteren en keek in het niets. hij stootte nog een keer heel lang en diep in me. ik voelde zijn eikel kloppen waarna zijn heerlijke zaad me vulde.
Het was een oerkreet waarmee we beiden heftig klaarkwamen. Mijn kut trok samen en het orgasme golfde door mijn lijf. Genot vermengd met verdriet in een mix van tomeloze emoties lagen we een kwartier ineengestrengeld en verfomfaaid in elkaars armen. Camiels zaad droop op uit mijn kut op de vloerbedekking. We besloten het niet op te ruimen als was het om een laatste gedachte aan Nellie in haar huis achter te laten. Langzaam kwamen we bij zinnen en kleedden ons aan en gingen uit eten. Op weg naar huis pijpte ik hem in de taxi. ik kon niet langer wachten.
Ik ben een geil loeder. Nog steeds. Maar voor het eerst van mijn leven was ik door liefde overmand. Volgende week trek ik in bij Camiel in in Antwerpen. Zo meteen moet hij me neuken.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners