Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nichtje Leren Kennen - 19988 keer gelezen
Het is inmiddels 13:50 uur. Ik zou Richard mijn neefje ophalen om samen met hem naar de verjaardag van mijn oma te gaan. Het is het jaarlijkse uitje waar niemand op zit te wachten, ieder jaar spreek ik met Richard af om samen met hem naar de verjaardag te gaan om er het beste van te maken.

Richard woont samen met mijn tante Janneke en zijn zusje Lindsey samen. Mijn oom de vader van Richard en Janneke is enkele jaren geleden helaas overleden.

Mijn tante (niet de dochter van mijn oma) heeft geen contact meer met mijn oma en mijn ouders wonend in het buitenland zullen ook niet aanwezig zijn. Je kan je voorstellen, dodelijk saai dus.

Om 14:00 kom ik bij Richard voorrijden en ik druk 3x op de toeter, enkele seconde later komt Richard naar buiten lopen gevolgd door zijn zusje Lindsey.

Ikzelf ben 23 jaar, Richard 21 jaar en Lindsey is 16. Richard zelf is een doodgewone jongen, geen nerd maar ook zeker geen macho. Lindsey daarentegen is wel een populair meisje en zij ziet er ook prachtig uit. Lang blond haar, mooie ogen, perfecte lach, heerlijk kontje en een lekker C cup. Lindsey oogt bij de meeste altijd heel onschuldig, maar na verhalen van Richard weet ik wel beter.

Ik heb Lindsey nooit bekeken zoals ik andere meiden bekijk, maar op het moment dat zij samen met Richard de deur uitstapte bleef mijn blik enkele seconde gericht op deze mooie verschijning. Ik betrapte mijzelf erop dat ik mijn bloedeigen nichtje geil vond.Ik werd gewekt van de autodeur die Richard achter zich dichttrok. We gaven elkaar een hand en vroegen hoe het was. Richard en ik hadden opzich een goede band met elkaar, we zouden nooit echte vrienden worden maar zo af en toe kwamen we elkaar tegen tijdens het uitgaan en maakte dan een praatje met elkaar.

Met Lindsey had ik niet zo'n goede band. De reden hiervoor zal zijn dat ze een stukje jonger dan mij is.

We hadden er alle 3 zoals gewoonlijk weinig zin in en we besloten in de auto al dat we er niet heel lang zouden blijven. Richard moest dan ook vroeg zaalvoetballen.

De autorit duurde niet erg lang. Tijdens de rit had ik mijn spiegel een klein beetje versteld zodat ik stiekem richting achterbank kon kijken naar Lindsey. Dit had zij totaal niet door dus ik kon lekker mijn gang gaan.

De middag verliep snel en aan het eind van de middag gingen we richting huis. Hé nu mag ik voorin hoorde ik Lindsey ineens zeggen tegen haar broer. Oké nou goed dan, als jij dat zo graag wil ga jij toch lekker voor zitten. En Lindsey kwam met een big smile naast me zitten.
We praatte over koetjes en kalfjes en al snel waren we het huis van mijn tante.

> heb je hyves neef?
< ja ik heb wel hyves ja, voeg je me toe?
> ja is goed liefste neef die ik heb!
< ja je hebt ook maar 1 neef zei ik lacherig.

10 minuten later was ik thuis. Ik kleedde me uit en ging lekker onder de douche staan. Al snel ging mijn gedachte naar mijn nichtje. Wat was ze lekker! Ze was niet alleen lekker, ze straalde geilheid uit, ze zag er lief uit maar ook meteen sletterig. Ze doodonschuldig aankijken, maar tegelijkertijd keek ze je aan alsof ze je ging opvreten.. Ik kon haar niet plaatsen.
Deze gedachtes deed het bloed in mijn hele lichaam stromen, en het leek wel alsof al het bloed naar 1 plek verplaatste, mijn pik! hij was keihard geworden en ik verwende mijzelf dan ook lekker onder de douche, door mijn geilheid duurde het niet lang voor grote klodders heet zaad door de douche heen spoten. Met een luide kreun kwam ik klaar!

Na deze heerlijke douche pakte ik mijn laptop en meldde me aan op msn.
Een uitnodiging Liinndsseeey.01@opwindend.net (géén echt e-mailadres uiteraard) wilt u toevoegen op msn. Ik kreeg 2 keuzes, of accepteren of verwijderen. Ik koos natuurlijk voor accepteren. Ik had ook een mailtje, ik opende mijn mailbox en zag het dat het een vrienden uitnodiging was voor hyves. En net nadat ik Lindsey geaccepteerd had als vriend kreeg ik een krabbel. Leuk je weer gezien te hebben neef! Ik krabbelde terug: ja vond ik ook, tot snel!Lindsey was veel op msn. iedere keer als ik me aanmeldde was zij er ook., en begon ze meteen tegen me te praten. En iedere keer was het om 21.45 maar neef ik ga naar bed welterusten. De gesprekken gingen over koetjes en kalfjes, geen boeiende dingen dus.
Ik had nog steeds geen indruk van haar gekregen, was ze nou een lief onschuldig meisje of was het een slettebak die ieder moment van de dag zin had ik een lekkere stijve lul in haar lekkere natte kutje?

De dagen verstreken en dus ook veel gesprekken over koetjes en kalfjes. Ik merkte aan mezelf dat zij mij nieuwsgieriger maakte als ik zelf van te voren had kunnen denken. Ik dacht steeds vaker aan der, niet dat ik verliefd was, maar ik wilde Lindsey neuken.
Het werd na een paar weken zo erg dat het een obsessie begon te worden. Ik wilde mijn eigen nichtje neuken en het moest en zou me lukken. Maar hoe? Ik kon toch niet gaan proberen om mijn eigen nichtje te versieren. Wat als het niet zou lukken?

Ik moest een plan bedenken. Maar wat?

Ik besloot om een ander msn-account aan te maken. Ik had op internet gespeurd naar een foto van een andere jongen. Maar het moest wel een foto zijn van een jongen die wat weg had van mij. Niet dat ik opzoek was naar een look-a-like maar het moest wel zo dicht mogelijk in de buurt komen. De foto plaatste ik in het msn schermpje. Maar ja wat was de reden dat ik haar zomaar zou toevoegen? ze zou er zeker naar vragen, en als ik geen goed antwoord verzon zou ze me zeker weer blokkeren en verwijderen. Ik had voor mezelf besloten te zeggen dat ik bezig ben om meiden te interviewen en dat ik haar msn adres via via had gekregen, Ik hoopte dat ze zou toehappen. Nu moest ik alleen nog een onderwerp verzinnen voor mijn interview. Ik wist door de afgelopen gesprekken dat zij zich veel bezig houd met 'mode'. Ik had nog wat andere foto's van die jongen van internet op mijn laptop gezet om meerdere foto;s aan haar te kunnen laten zien eventueel om zo geloofwaardig mogelijk over te komen.Nu mijn plannetje in mijn ogen goed in elkaar zat moest ik alleen nog verzinnen hoe ik met een verzonnen persoon en een verzonnen verhaal ervoor kon zorgen dat zij in mijn bed terecht zou komen. Ik besloot om maar te beginnen met mijn plannetje en zien wat er van terecht zou komen. Ik kon nu in ieder geval toewerken naar iets wat ik als neef niet zou kunnen bereiken.

Ik voegde haar toe en nog geen minuut later sprong er een venstertje open. Hey en jij bent?
Ik ben Mark, ik heb je email adres via via gekregen. Ik ben opzoek naar mooie meiden die ik kan interviewen over een onderzoek dat ik verricht voor mijn werk. Het gaat over mode en modeshows. Kennelijk had ik meteen haar interesse gewekt en ze vroeg me van alles over wat voor werk ik deed en wat er met de uitslag van het interview zou gebeuren. Na een mooi verhaal uit mijn duim gezogen te hebben kreeg het gesprek een ander wending.
Hoe oud ben je eigenlijk, waar kom je vandaan? We praatte over hobby's en alles en nog wat. Ik was van plan om eerst haar vertrouwen te winnen voor ik verder zou gaan.

Er verstreken enkele dagen en de gesprekken gingen over meisjes en jongens. Ze was vrijgezel (dat wist ik natuurlijk al) en dat beviel haar wel. Alleen sex met een vast persoon miste ze. One night stands had ze ook weleens maar dat vond ze niet zo lekker als sex met een vast iemand.
Het gesprek ging een richting op waar ik op uit was. Ik vroeg haar of ze geheimen had die ze nooit tegen iemand had verteld.
> ja die heb ik :$ (blozende smilie)
< oja? en ga je die aan mij verklappen, of is dat iets dat privé is?
> ik laat me soms opdrachten geven voor de webcam in ruil voor 30euro en dan doe ik 10 minuten lang wat een jongen wilt dat ik doe.

Ik wist niet wat ik las. Hier had ik wel 30 euro voor over natuurlijk! mijn hart pompte inmiddels weer al het bloed in mijn lichaam naar mijn pik en die was ondertussen zo hard geworden zoals hij nog nooit is geweest. Ik haalde mijn pik dan ook meteen uit mijn broek en begon er meteen aan te trekken, het duurde dan ook niet lang voor ik mijn hele buik ondergespoten had.


> Zou kunnen. Ik heb een ander msn account en daarop doe ik dat. Ik vind het geil en ik verdien er veel geld mee. Ik kom alleen niet met gezicht in beeld, Als ze toevallig een bekende zou treffen zou die niet weten dat zij het is.
< wat is je e-mailadres van dat wachtwoord dan voeg ik je toe.
> ze gaf me haar e-mailadres en zij dat ik moest wachten tot 22.00 want ze is van 22.00 tot 00.00 actief op haar andere msn account.Ik kon niet wachten tot het 22.00 zou worden. En jahoor 22.00 precies kwam ze online. Hey zei ik en drukte meteen op haar webcam.

> niet zo snel meneertje eerst betalen.

Er kwam een venster naar voren van IDEAL en daar moest ik 30 euro naar overmaken. Als ik dat gedaan had kreeg ik een wachtwoord door die ik aan haar moest vertellen als bewijs dat ik betaald had.

Eenmaal betaald accepteerde zij haar webcam en er kwam een strak buikje naar voren op de webcam. Ze had een mooie zwarte BH aan en een mooi zwart stringetje.

> vind je het wat schatje?
< ja zeker weten, maar ik zie je liever naakt!
> dat kan geregeld worden. Kleed jij je maar vast uit en geniet van wat je te zien krijgt.

Ik ging achterover zitten en aan alles was te merken dat ze hier veel ervaring mee had. Ze begon een geile striptease. Er kwamen 2 prachtige tieten op het beeld tevoorschijn met mooie kleine en stijve tepeltjes. Ze speelde met haar tieten, hier mij een aantal seconde goed mee te vermaken ging haar stringetje naar de grond. ze ging op haar stoel zitten en tegelijkertijd werd haar webcam versteld zodat ik haar gezicht niet kon zien. ze ging achterover zitten en zette haar voeten op haar bureau. Ver genoeg uit elkaar zodat ik een goed beeld had op haar natte kutje. Ze begon zichzelf heerlijk te vingeren. Tot ze hiermee stopte.

> wil je me horen klaarkomen?
< ja natuurlijk!
> maak nog 10euro over en je zal me heerlijk horen klaarkomen.

Ik wist niet hoe snel ik die 10 euro over moest maken. Na dit gedaan te hebben hoorde ik ineens gekreun uit mijn speakers komen. Dit vond ik zo ongelooflijk geil en al snel kwam ik weer klaar. Ik was zo geil dat mijn pik niet verslapte, hij bleef kaarsrecht vooruit staan en ik bleef er maar aan trekken. Het duurde niet lang voordat ook zij klaarkwam. zo geil als ik was kwam ik precies op hetzelfde moment klaar. Ik zat ondertussen helemaal onder mijn warme zaad.

> vond je het geil schatje?
< ja zeker. Dit moeten we snel overdoen.
> je weet me te vinden. iedere dag tussen 22.00 en 00.00

En plots was ze offline.

Ik ging onder de douche staan om mezelf schoon te maken, onder de douche kwam alles nog even terug in gedachte en ik trok me nog lekker af toen ik de beelden nog eens terug spoelde in gedachte. Wat was ik blij dat mijn plannetje al enigszins geslaagd was.
Maar hoe geil ik het ook vond, het was nog niet waar ik op uit was.

Lindsey bleef maar door mijn hoofd in spoken de dagen erna. Ik wist het nu zeker: ik zou en moest haar neuken! het werd echt een obsessie voor me.

De dag erna meldde ik mij weer aan. Lindsey was online met haar eigen msn account, het was immers nog geen 22.00.> hey! vond je het geil gister?
< ja zeker weten!
> mooi! alleen nu weet je mijn geheim, heb jij ook geheimen die je kwijt wilt.

Ik dacht oke, nu moet ik een hengeltje gaan uitgooien!

> haha ja je hebt gelijk zei ik. Ik fantaseer vaak van mijn nichtje. Ik wil sex met haar. Maarja het is mijn nichtje, familie, en familie maakt denk niet zoveel kans bij haar.
< ze lachte alleen: hahahahahaha
> ja domme gedachte he?
< nee helemaal niet. Ik heb ook een leuke neef en ik heb me de afgelopen tijd al vaak op hem klaar gevingerd.

Nu wist ik het zeker, ik ga haar neuken! deze woorden klonken als muziek in mijn oren ( in mijn chatsessie als muziek in mijn ogen)

< oja? kijkt hij ook weleens naar je op de webcam?
> nee hij heeft me nog niet gezien maar zou het wel super geil vinden om voor hem een showtje op te voeren

je moest eens weten dacht ik. Maar nu moest ik wat verzinnen zodat ik niet door de mand zou vallen. Wat als ze weet dat ik het ben. Dan zou ze misschien kwaad worden en dan is alles verpest.

> en hoe zit het met jou nichtje? hoe oud is ze? heb je al eens een poging gewaagd? hoe zou jij het aanpakken om je nichtje te neuken? ik wil het ook graag maar ik durf niet?
< nee heb nooit wat met haar gedaan, heb de laatste tijd wel goed contact met haar maar ik durf ook geen actie te ondernemen.
> ja je hebt een geile fantasie. Als het zo ver komt moet je het me meteen vertellen. Ik wil alles weten.
< ja is goed ik zal je alles vertellenWe sloten het gesprek af en ik wist nu dat ik haar kon neuken. Ik wist dat ze ondeugend was, ik wist dat ze geld verdienen door haar lichaam te laten zien op de webcam. Maar dat ik haar zou kunnen neuken had ik nooit durven denken.

De volgende dag besloot ik haar een sms te sturen.

De volgende dag kreeg ik een tik op mijn hyves. Lindsey slaat op de billen van haar neef, met een knipoog erachter. Blijkbaar had ik haar geprikkeld met ons gesprek. alleen zij wist niet dat ik het was.

Ik besloot haar terug te tikken: Ik geef je een kus Lindsey.

Op msn begon ze te praten. Spannend hoor neef! jammer dat je mijn neef bent anders kon je die kus komen halen. Ik zei dat ik het ook jammer vond dat ze mijn nichtje was anders had ik die kus meteen komen brengen.

> wat eet jij vanavond? mijn moeder is een weekend weg en Richard is bij de voetbal. Ik moet alleen eten en ik heb daar geen zin in. Heb je zin om voor me te koken neef?

Ik wist nu dat het er deze avond nog van zou komen. Wat een goed plan was dit geweest. het was precies gelopen hoe ik had gehoopt. Het was verder gegaan dan ik had durven dromen. Maar deze droom zou uitkomen!
...................................................................................................

Dit is hoe ik en mijn nichtje een spannende tijd tegemoet gingen. Willen jullie weten hoe het verder allemaal ging? graag reacties!

Dikke kus aan alle geile nichtjes hier!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners