Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nichtje Willeke - 18274 keer gelezen
Als mijn tante en oom weer eens bonje hebben gehad, logeerden mijn nichtje Willeke en mijn neefje Peter een aantal dagen bij ons.

Zo ook deze Pinksterdagen weer. Het is warm op mijn zolderkamer. Ik slaap slechts gekleed in mijn onderbroek.
Het is nog vroeg, als ik wakker wordt van een geluid. Kleine Peter heeft de grootste pret als hij kan stoeien met zijn grote neef. Hij kan niet meer slapen en komt mijn kamer binnengeslopen. Ik houd me slapende en als hij vlakbij is, grijp ik hem onverwachts. Dikke pret. "Peter", hoor ik Willeke fluisterend, "waar ben je?". Ze loopt stilletjes mijn kamer binnen. Ik kijk op en zie haar binnenkomen. Ze is een schitterende verschijning. Donker haar, lichtbruine ogen, stevige borstjes en een lekkere kont. Iedere jongen kijkt naar haar om. Regelmatig heb ik mij al afgetrokken, me voorstellend hoe zij er naakt zou uitzien.
ALs ik haar zie, in een klein slipje en een strak T-shirtje, reageert mijn lul meteen.
Ze komt dichterbij en wil Peter meenemen. "Laat hem toch even", zeg ik, en ik grijp hem nog steviger vast.
Ik voel mijn lul stijver worden. "Het is pas vijf uur", zegt ze. "Hij is nu toch wakker", zeg ik, terwijl zij op de rand van mijn bed gaat zitten. Mijn pik steigert bijna mijn broek uit.
Terwijl ik Peter een beetje kietel, trek ik een been op, totdat ik haar aanraak. Mijn bovenbeen duwt net tegen haar kontje. Ik voel de stof van haar slipje. Even sluit ik mijn ogen, mijn pik doet bijna zeer, zo stijf als hij nu is.
"Is er iets?", vraagt Willeke en ik schud vlug van nee. "Het is een lief manneke", zegt ze. "Ja, bleef hij maar zo", antwoord ik. Voorzichtig wrijf ik mijn bovenbeen langs haar kontje. Ze legt haar hand op mijn bovenbeen en kijkt naar mijn kruis. Het kan niet anders, dan dat zij mijn snoeiharde lul opmerkt. Ze glimlacht, en blijft naar die bobbel in mijn slip kijken. Ze beweegt haar hand iets verder naar boven. Ik zie aan het groeien van haar tepeltjes, dat zij dit ook opwindend vindt. Ik doe alsof ik niets in de gaten heb, en probeer Peter nog steeds te kietelen. Ze schuift haar hand steeds verder naar boven en raakt mijn slip aan. Dan voel ik haar beide handen van de bovenrand van mijn slip. Ze probeert, stiekempjes, de bovenrand iets naar onder te schuiven. Nog steeds doe ik alsof ik niets in de gaten heb. Ze gaat steeds verder. Langzaam voel ik de rand van mijn slip over mijn eikel schuiven. Ik besluit dat dit nu niet verder kan. Niet met Peter erbij. Vlug zwaai ik mijn been over haar heen, en klem haar hete lijf tussen mijn benen. Ik voel haar stevige borstjes. Met een kreetje laat ze zich achterovervallen. "Hebbes", zeg ik, en voel meteen haar hand op mijn kloppende lul. "Ik ook", zegt ze lachend. Bijna kom ik klaar. Ik laat haar en Peter los en zeg "Ik moet even naar de Wc" en sta op. Peter staat ook op en loopt terug naar zijn bedje. Willeke legt een hand op mijn been en vraagt "Kom je nog terug?" Ik kijk achterom en knik. Het kost me veel moeite om met een stijve pik te pissen, maar uiteindelijk lukt het me om alles te lozen.
Voordat ik terugloop, besluit ik om mijn lul snel even te wassen. Het warme water en het schuim laten mijn lul weer snel stijf staan. Vlug droog ik alles af, en loop naar boven. Ik kijk even naar Peter en zie hem alweer in diepe slaap. Het bed van Willeke is nog leeg. Als ik in mijn kamer kom, zie ik dat ze onder mijn laken ligt. "Kom er snel bij", fluistert ze. Voordat ik in bed kan stappen steekt zij een arm onder het laken uit en pakt de rand van mijn slip. Ze trekt hem omlaag "Trek die maar uit". Ik blijf staan, maar doe niks. "Of zal ik dat doen?", zegt ze en komt overeind. Ze heeft haar shiRtje al uitgetrokken. Haar stijve tepeltjes steken rechtvooruit op haar stevige borstjes. Ik zucht "Wat ben je mooi". Mijn lul klopt pijnlijk in mijn slip. Ze gaat rechtop zitten, ik blijf naar haar blote borstjes staren. Ze laat mijn slip los, en pakt met beide handen haar borstjes vast. "Vind je ze zo mooi?". Ik knik. Ze neemt haar tepeltjes tussen duim en wijsvinger en begint te draaien. Ik loop op haar af en steek mijn handen uit. "Wacht even", zegt ze en ze staat op. Dan zie ik dat zij ook haar slipje heeft uitgetrokken. Voor het eerst zie ik haar helemaal naakt. Ik bedwing me, om haar niet meteen vast te grijpen. Ze komt dichterbij en trekt me tegen zich aan. Dan pakt ze mijn hoofd en drukt haar lippen op de mijne. Haar tong zoekt een weg tussen mijn lippen. Hartstochtelijk gaat haar tong over mijn lippen en vindt mijn tong.
Ik streel haar rug. Voorzichtig leg ik mijn handen op haar billetjes.
Haar handen glijden over mijn lijf en vinden mijn slip. Haar beide handen glijden in mijn slip en voorzichtig streelt zij mijn snoeiharde pik. Een rilling gaat door mijn lichaam.
Dan laat ze me los, gaat op haar knieŽn zitten. Ze pakt de rand van mijn slip, stroopt de slip langzaam omlaag. Mijn harde pik springt uit mijn slip. Ze laat mijn slip langs mijn benen omlaag glijden. Aandachtig bekijkt zij mijn kloppende lul.
Rustig schuift zij de voorhuid over mijn paarse eikel terug. Er verschijnt een druppeltje voorvocht. Voorzichtig steekt zij haar tong uit en likt het druppeltje op. Dan kijkt ze me aan, en laat haar tong over haar lippen glijden. Wat zou ik haar lippen graag om mijn lul voelen. Langzaam begint ze me af te trekken. Wat een heerlijk gevoel. Mijn ademhaling gaat steeds sneller. Ik kijk naar beneden en zie dat ze, terwijl zij me aftrekt, een hand tussen haar benen heeft. Dan opent ze haar mond en neemt mijn pik in haar mond. Haar tong streelt over mijn eikel. Ik voel mijn ballen samentrekken. "Ik ga komen", hijg ik. Ze laat mijn lul uit haar mond glijden.
Met beide handen masseert ze mijn kloppende pik. Na een aantal keren trekken, kom ik met schokkende lul klaar. Snel drukt zij mijn lul tussen haar tietjes. Met stralen spuit mijn zaad tussen en over haar tietjes en kin.
Ze laat mijn nog schokkende pik los, en wrijft mijn zaad over haar tietjes uit.

Ik pak haar bij haar schouders, help haar omhoog, en duw haar voorzichtig op mijn bed. Ze zit op de rand van het bed. Nog steeds masseert zij haar borstjes met mijn zaad. Ik duw haar op haar rug. Ze ligt dwars op mijn bed. Terwijl ik naast mijn bed kniel, pak ik haar enkels en duw haar benen omhoog. Terwijl zij haar benen spreidt, zich ik hoe haar kutlipjes glinsteren van haar kutsappen. Ik buig naar haar toe. Ik leg een hand op haar nauwelijks behaard heuveltje. Zij rilt een beetje als ik haar aanraak. Met beide handen spreid ik haar kutlipjes. Ik streel haar lipjes met mijn wijsvinger. Voorzichtig druk ik een kus op haar poesje. Ik laat mijn tong tussen haar lippen glijden. Steeds vlugger beweeg ik mijn tong. Ze drukt haar onderlijf omhoog. Met een verstikte kreet kromt ze haar rug. Ze duwt mijn hoofd tegen haar onderlijf. Sidderend komt ze klaar. Dan zakt ze terug op bed. Ik ga naast haar zitten en kijk naar haar tevreden gezichtje. Glimlachend kijkt ze me aan. "Dat was lekker", en geeft me nog vlug een kus op mijn wang. Dan staat ze op en pakt vlug haar shirt en slip. Ze trekt haar shirt over haar hoofd, kijkt nog eens om en gooit haar slipje naar me. "Bewaar deze voor me", en loopt vlug naar haar kamer.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners