Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nichtje lisa - 15588 keer gelezen
Het verhaal dat ik hier ga vertellen is gedeeltelijk waar.

Hallo

Ik ben Ramon, geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben opgegroeid met mijn ouders, en mijn nichtje Lisa. De feiten dateren van een 2-tal jaar geleden, toen ik 18 was en mijn nicht 15. Nu moet je van mij weten dat ik tamelijk groot (1,85) ben, niet echt superheet, maar ook niet lelijk. Mijn nicht is ook niet van de kleinste namelijk een goeie 1,75. Mijn pik is een goeie 15 cm dus dat werkte ook wel. Ik had met mijn nicht een haat liefde relatie. Ik ben nogal verslaafd aan sex, en masturbeer dan ook vaak. minstens eenmaal per dag. Mijn nichtje had mij al eens een paar keer betrapt terwijl ik lag te rukken (ze logeert nogal vaak bij ons)

op een dag was het weer zover. mijn nicht was bij ons en ik kong me niet inhouden. Ik lag weer te rukken toen ik plots een stem hoorde roepen: "BETRAPT!!". Je kunt je wel inbeelden hoe erg ik verschoten was. met een rood hoofd joeg ik haar de kamer uit, maar toen ze zich naar mij draaide zag ik een vreemde blik in haar ogen. haar ogen blonken en keken strak naar mijn stijve pik die nog half uit mijn boxer stak. nog wat van streek besteedde ik hier geen aandacht meer aan en sloot de deur. De dagen daarna deed ze heel anders tegen mij. veel vrijpostiger. ze kwam per ongeluk op plaatsen waar men liever niet heeft dat je nicht daar zit. of ze liet de deur van de badkamer open toen ze ging douchen.

een week of twee later lag ik weer eens te rukken en lag rustig te genieten. ik voelde dat ik ging klaarkomen en wilde dit even uit stellen dus liet ik mijn pik los. Ik dacht dat er niemand meer in huis was, dus deed ik de moeite niet om mijn deur te sluiten of om ook maar een voorzorgsmaatregel te nemen indien er toch iemand zou zijn. mijn pik stond fier omhoog terwijl er enkele druppels voorvocht uitsijpelden. opeens meende ik een geluid te horen. Ik dacht dat het gewoon fantasie was en bleef rustig liggen met gesloten ogen. Plotseling voelde ik een warme lucht rond mijn pik en voordat ik goed en wel besefte wat er gebeurde sloten twee zachte vochtige en warme lippen mijn pik in. Ik probeerde uit bed te springen maar door een hand die plots op mijn buik gelegd was viel ik gewoon uit bed. toen keek ik oog in oog met mijn nicht, die mij intussen tijd alweer stevig op de grond duwde. ik riep uit wat dat godverdomme te betekenen had, maar terwijl ik raasde en tierde pakte ze mijn pik vast en zei alleen maar: "Ik wou gewoon eens proeven". "je lul ziet er gewoon zo lekker uit. ik wel gewoon es weten hoe het nu is om iemand te pijpen. ik durf het niet vragen aan iemand anders. mag ik?". ik wist niet waar ik het had. ik voelde me geil worden en kwam in tweestrijd. ik wist dat als ik toegaf, dat dit verkeerd zou zijn. tegelijk wilde ik ook dat ze me pijpte want ik had allang geen goede beurt meer gehad. intussen zat ze nog steeds met haar hand om mijn pik, en bewoog die langzaam op en neer. dit maakte me gek en mijn geilheid won van mijn verstand. ik zei "oke, maar ik wil wel dat je helemaal naakt bent en doet wat ik zeg". ze stemde hier zeer blij mee in en ging uit de kleren. intussen was ik op bed gaan zitten en met mijn pik recht vooruit.

ik beval haar op haar knieŽen te gaan zitten. ik pakte haar hoofd en leide die naar mijn pik. ik zei haar dat ze mijn voorhuid naar achter moest trekken en korte likejs en kusjes te geven aan mijn eikel. eerst wat onwennig begon ze eraan, maar na een tijdje deed ze het zo goed dat ik al bijna kwam. ik beval haar even te stoppen om te laten uitrusten. intussen tijd begon ik haar kutje te likken en zakte ik af naar haar heerlijke aarsje. ze kreunde van genot toen ik haar aarsje met snelle likjes bewerkte. ik vroeg haar of ze 69 wilde proberen, en ik had het nauwelijks gezegd of ze zat al boven mijn pik en duwde haar kut op mijn mond. ik zei haar dat ze nu mijn pik in haar mond mocht nemen, en me langzaam pijpen. dit deed ze voortreffelijk en even later voelde ik dat ik ging komen. ik waarschuwde haar maar ze ging als een bezetene door. ik voelde me in de hemel. die warme vochtige mond rond mijn pik. ze liet haarzelf nauwelijks de tijd om te ademen. op het laatste duwde ze haar mond zover over mijn pik dat ik in haar keel zat en daar spoot ik dan ook. zeker 5 a 6 dikke stralen stroomden haar keel binnen en ze slikte voor haar leven. door het idee dat haar neef in haar keel kwam, kwam ze zelf ook klaar en werd ik getrakteerd op een douche.we bleven even buiten adem liggen en besloten toen om ons te gaan douchen. ze vroeg mij wat ze ervan vond en ik moest bekennen dat het zalig was. ze zij dat dit voor herhaling vatbaar is, en dat heb ik geweten ook. de volgende ochtend al werd ik heerlijk wakker gepijpt. zo hebben wij elkaar de rest van de grote vakantie dagelijks ong. 2 maal per dag klaar gelikt en gezogen.

op een dag begon ik haar aarsje weer te likken tijdens een stoei partijtje en ik stak langzaam mijn tong naar binnen. ze vondt dit hemels en vroeg mij of ik haar anaal wou neuken. Dit was wel wat raar want ze was nog volledig maagd. toch deed ik het. ik had wel wat glijmiddel staan en smeerde haar geile kontgaatje goed in, en ook mijn pik onderging een smeerbeurt. toen duwde ik hem er langzaam in. wat bij haar gepaard ging met veel gekreun. uiteindelijk begon ze er ook van te genieten en kwam heerlijk klaar.bij iedere stoot kletsten mijn ballen tegen haar kutje aan en ik spoot haar darmen vol met mijn voortplanting materiaal. ik haalde mijn pik uit haar en zag een prachtige creampie.

zo zijn we lang bezig geweest en hebben nog steeds af en toe seks. mijn nicht is mijn prive anaal hoer geworden en we genieten er steeds weer van. bedankt voor het lezen van onze geile spelletjes

ramon

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners