Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nichtje, hoe pak je het aan - 21803 keer gelezen
Mijn nicht is een paar jaar jonger, doet altijd ontzettend aardig en als ze komen met oom en tante krijg ik altijd een vette zoen. De laatste keer trof ik haar in de gang alleen, ze moest nog wat uit de auto pakken. De rest was al in de kamer toen ze aangelopen kwam. Hoi, zei ze schuchter, deed de deur achter zich dicht, keek nog eens naar de kamerdeur, die op een klein kierje stond en pakte me vol op mijn bek. geschrokken keek ik ook naar de deur en bij en passeren weer vol er op, deze keer drong een tong naar binnen. Ze drukte zich tegen me aan, ik voelde haar zachte borsten tegen mijn lijf en ze drukte haar poes tot diep in mijn kruis. net toen ze me los had, ging de kamerdeur open. Is Tanja er ook al, vroeg mijn vader? met een rood hoofd liep ze door, omhelsde mijn vader en de rest. Mijn moeder zag aan mij, dat ik het er warm van had gekregen. We hadden ze al sinds een half jaar niet meer gezien en mijn schrille nichtje was in ene een volle meid geworden.

Tanja ziet er goed uit, fluisterde mijn moeder tegen me in de keuken. Ik moest haar helpen om de taart naar binnen te brengen. Ja nou, ik voelde me weer rood worden. Na een tijdje verhalen aangehoord te hebben, begon Tanja over muziek te vragen, wat ik aan cd's had. Nu haalde ik alles van het internet en had van mijn zakgeld een hoop lege cd's gekocht. Ik deed er goede zaken mee op school, maar er was ook veel concurentie, ik was niet de enige die het kunstje kende. Meer als 4 euro kreeg je er niet voor. Toch sleet ik er zo ruim 20 in de week, wat me zelf nog geen 5 euro kostte. Anders gaan jullie even naar boven op Tim zijn kamer, maar zet het niet zo keihard dat wij hier moeten schreeuwen. Tanja scheurde gelijk naar boven, inspecteerde mijn muziek voorraad en zette er een op. niet mijn muziek, maar die was ook voor de handel. Zoek maar uit, zei ik. Ik verkoop ze op school en verdien er goed aan, dus kijk maar wat je smaak is. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen en legde er tien voor zich zelf klaar. Wat moet je er voor hebben? Ik verkoop ze voor 4 euro, maar... Ze liet me niet uitspreken. Hoeveel kusjes wil je er voor hebben? Nu voelde ik mijn kans schoon, maar hoe ver zou ze willen gaan? Hoe zal ik het aanpakken, want die tieten wil ik wel eens zien en zeker voelen, maar de rest zag er ook goed uit. Komt er nog wat van, hoeveel? Tja, zei ik, kusjes? Als je er zoveel meeneemt, dan red je dat niet met kusjes. Ze kwam geil tegen me aan staan, pakte mijn handen en legde die op haar tieten. Deze bedoel je zeker. Ze pakte me weer vol op de mond terwijl ik nog steeds mijn handen op haar tieten had. Ik zag aan haar dat ze weer geil werd en ze drukte zich helemaal tegen me aan. Ik schoof een hand onder haar truitje en schoof haar bh opzij. Ik voelde een harde tepeL en een warme stevige borst in mijn hand, Tanja kreunde zachtjes. Dat zijn zeker twee cd's, zuchte ze. Ik kom niet verder als de eerste track, fluisterde ik terug, voor hele cd's gaan we veel verder, daar wil ik veel meer voor zien. Alle jongens zijn ook het zelfde, ze kunnen maar aan een ding denken. Nee hoor, zei ik lachend. Ik kan er wel een heleboel op noemen. Twee tieten, kutje, dat zijn er al zeker drie. Dan wil ik je lul ook zien en vasthouden. Heb je er ervaring mee dan? Nee. antwoordde ze eerlijk, ik heb er nog nooit een vast gehad. Ik wil er alles over leren vandaag. Dan gaan we naar de zolderkamer, daar staat de pc. hier op deze kamer kan je niet horen als ze naar boven komen, op zolder wel. Daar komt ma zo niet snel, die vind de vlisotrap eng.

Ik scheurde even naar beneden om te zeggen dat we achter het internet gingen, om Tanja het een en ander te laten zien. Tanja was al boven. Er stond een bedbank met een zonnehemel er boven, dus dat kwam mooi uit. Weet je zeker dat er niemand kan komen? Nee, ze gaan de vakantie foto's laten zien op de tv, die hebben we allemaal op cd gezet met muziek er onder, die zijn zeker een uur bezig. Pa heeft ze dubbel gemaakt, dus jij kan ze thuis zien, of op de pc. Tanja trok haar truitje uit en bh. twee blanke bolle tieten lachtten tegen mij, ik kon er niet afblijven. Nu eerst jij, laat je lul zien, trek die broek uit. Ik gooide mijn schoenen uit, en mijn broek. Tanja trok zelf mijn onderbroek een stuk naar beneden en mijn half harde paal floepte er uit. Ze bekeek hem aandachtig, voor ze hem met de vingertoppen betastte. Lekker warm, leg hem eens tussen mijn borsten, dat heb ik wel eens op een foto gezien. Op z'n Russies heet dat, neuken tussen je tieten. En aftrekken, moet je er dan aan trekken of zo. Zo noem je dat, maar het is op en neer bewegen en een beetje stevig beetpakken. Ik liet haar zien waar ze hem moest beetpakken en Tanja begon gelijk. Hij wordt steeds groter en harder, lachtte ze. Haar tieten hopten op en neer toen ze bezig was. Ik stond te genieten en lang zou het niet gaan duren. ik ga spuiten, kreunde ik. Doe maar tussen mijn borsten, op z'n Russies. Ze zat op haar knieen voor me zitten en het laatste stukje neukte ik tussen die grote warme bollen. Ik spoot zo hard dat ik haar kin en mond raakte. Ik trok me zelf verder leeg over haar tieten heen. Waua, is dat allemaal zaad? Ze nam het tussen haar vingers en speelde er mee. Voorzichtig likte ze een druppel van haar lippen en proefde. Valt mee, zei ze. Ze had mijn lul al weer beet en ze kneep er een beetje in. een vette druppel verscheen op mijn eikel en Tanja nam mijn paal in haar mond en likte hem schoon. Zuig er eens aan, vroeg ik. Zo met je tong er over en dan zuigen. Nu op en neer, ik neukte wat mee in haar mond, dat is nu pijpen, dat mag je straks nog wel een keertje doen. Ze lachtte, dat wou ik nu effe weten, hoe dat ging. Nu mag je mij eens uitleggen hoe dat kutje precies werkt, want bij het ene meisje die kwam bijna gelijk klaar, terwijl ik er amper aan kwam, en mijn andere meisje lag me aan te kijken van, wat doe je nou en zei dat ze er niets aan vond.

Om te beginnen, trek jij je broek weer aan, ik heb geen zit in kinderen als ik nog op school zit. Als je in ene naar beneden moet, gaan ze er iets van denken. Ik zocht mijn broek op en deed hem aan, Shirt deed ik juist uit, lekker tegen haar tieten aan. Eerst moet je een meisje opwarmen, door haar lekker te kussen, en niet gelijk in haar tieten zitten knijpen. zachtjes kriebelen over haar buik, mag ook wel over haar borsten, maar zachtjes. We gingen op het bed liggen en begonnen te tongen, Tanja lag te kreunen toen ik over haar lijf wreef. Nu over mijn benen en zachtjes over mijn slipje. Ik deed netjes wat ze vroeg. Al tongend begon ze steeds harder te hijgen, zeker toen ik wat sterker over haar slipje ging. Ze hoefde niet te vragen om er een hand in te steken, ze lag tegen mijn hand aan te rijden en bijna smeekte ze om meer. Niet er diep in, fluisterde ze. Voel je hoe nat, zo moet ze zijn. Nu zachtjes door mijn spleetje, voel je een knobbeltje? Daar moet je zijn, dat is mijn klitje, nu langzaam met je vingen rondjes draaien over dat knobbeltje, afgewisseld met wrijven door het geheel, zo jahhh.... Kus mijn borsten en zuig zachtjes aan mijn tepels... Haar buik ging heftiger op en neer, ik werd bijna in haar tieten gedrukt en steeds luider begon ze te hijgen eh jankerig kreunen. IIEEEE jahhhhhh, hou stil, niet bewegen..... Haar benen knelde mijn hand af en ze kromp ineen. Zuigen... Mijn hoofd werd op een tiet getrokken en al die tijd ademde ze niet. OOoooohhhhhh, klonk het diep uit haar tenen en langzaam onspande ze zich tegen me aan. Ze haalde mijn hand weg en zocht mijn mond. Al tongend lag ze tegen me aan te rijden, had me helemaal over zich heen getrokken. Nu mag je me overal kussen, dat is het naspel, langzaam terug ontspannen. eigenlijk een omgekeerd voorspel, had ik zelf bedacht. Ik stak mijn hand weer in haar slipje, haar kut was nog natter als voorheen. Niet aan mijn klitje, maar er een beetje omheen. Oh mijn arme kutje, het klopt helemaal van al krampen en geweld, zalig gevoel is dat. Laat me eens kijken, zei ik. Ze wipte met haar kont omhoog en deed haar slipje uit. Die benen mag je ook kusjes geven.

Ik zat aandachtig te kijken, ze liet haar benen helemaal van elkaar vallen, ik zag haar klit, en keek in haar kut. Ben je geen maagd meer, ik kan er zo inkijken. Ja wel hoor, rond de opening zit een dikke rand, een ring van vlees. Die zag ik duidelijk zitten, maar daar kan je makkelijk een vinger in steken. Weet ik, maar dat is voor gevorderden, dat was je net nog niet, neefje. Ik kreeg zin in meer, en wilde haar nog wel eens zien klaarkomen, alleen nu tussen haar benen. Ruikt best geil, mag ik even proeven, tan? Ja, lik me eens, moet ook lekker zijn. Eerst langs haar kut, toen trok ik haar schaamlippen wat van elkaar en zag haar klitje duidelijk zitten. Ik zette mijn mond er over en likte haar met lange halen over haar klit. OOhhh mijn god, wat zalig. Ga eens door... Weer deed ik het zelfde, ze legde een hand achter mijn hoofd en drukte die steviger tegen haar aan. Haar heupen wiegde mee en gaven het tempo aan. Voorzichtig schoof ik een hand onder mijn kin en vond met mijn middelvinger de opening van haar kut. Ik masseerde de binnenkant en al snel vond ik een plek waar ze heftiger van begon te kreunen. Tanja werd steeds luidruchtiger, gelukkig klonken er van beneden hard gelag en luid gepraat over de foto's die ze zaten te bekijken. Tanja heupen gingen heftiger en ik versnelde mijn tempo. Het duurde iets langer als de eerste keer maar luidkeels kermde ze het uit en knelde haar benen om mijn lijf. Ze hield de adem in en ik wist van de eerste keer dat ik stil moest houden op haar klit, alleen vingerde ik zachtjes door. Ze kreunde goedkeurend zachtes verder op mijn vinger en het leek haar orgasme langer te maken. Voorzichtig haalde ik hem er uit en schoof naar haar tieten op, zoog aan haar tepels. Het handje bleef op mijn hoofd en drukte van de ene tiet naar de andere. Ze trok me verder omhoog en sloeg haar benen om me heen, drukte haar kut stevig tegen me aan onder het tongen en lag bij te komen en uit te hijgen.
Riep je, klonk het van beneden. Het was Tanja haar moeder. Nee hoor mam, zei Tanja geschrokken, ik moest alleen hard lachen. Vermaken jullie je een beetje achter de computer? Ja hoor, zeiden we in koor lachend. Tanja haastte zich om wat aan te doen, omdat haar moeder nogal nieuwsgierig van aard was. Gelukkig hadden we hem wel aangezet en had ik snel mijn Hyves aangeklikt toen haar hoofd boven op zolder verscheen. Gelukkig kwam ze niet verder, dan had ze de bh en slipje van haar dochter zien liggen.

Ze verdween weer naar beneden en Tanja keek wat verschrokken, oef neefje, daar komen we goed weg. Dan moet je ook maar niet zo hard schreeuwen als je klaarkomt. Ze sloeg haar armen om mijn nek, het was ook zo lekker... Mij kutje tinteld helemaal, zo moet hij de hele dag blijven, je moet er maar niet meer aankomen. Ik krijg best wel zin in iets, zullen we naar beneden gaan? Nou je het zegt, ik krijg ook wel zin in iets, jouw mondje. Dat is waar, ik zou je nog pijpen. Want liggend op jouw kutje kreeg ik een ontzettende stijve van, waar ik nog steeds last van heb. Ach schatje, moet ik hem voor je uitpakken. Ze gooide haar truitje weer uit en ging op haar knieen voor me zitten. Ze trok het eerste stukje stevig af, lachte geil naar me. Wil je in mijn mondje? zeg het dan, zeg eens hoe geil je me vind, hoe lekker ik pijp? Ik greep haar bij het haar en propte mijn lul in haar mond. Pijpen kreng, dat tongetje er langs, zo ja. Ik stond haar stevig in haar bek te neuken en ging dieper als de eerste keer, Tanja liet zich gebruiken, zoals ze mij had gebruikt. Ik rook aan mijn hand nog de verse geur van haar kut en voeld het zaad opkomen. Ja het komt, ik beukte sneller en voelde het naderen. ja hier, zuigen, zuigen. Met mijn ogen dicht liet ik me helemaal leegzuigen en tanja kreunde en mompelde wat, maar ik hield haar hoofd vast en mijn lul stevig in haar mond. Langzaam begon ik weer bij zinnen te komen. tanja likte hem helemaal schoon, ze had de slierten aan haar kin hangen , ook haar tieten zaten onder. Ik probeerde er met een klein zoentje vanaf te komen, maar ze trok me stevig naar haar toen en drong met haar tong diep in mijn mond. Nu proefde ik ook mijn eigen zaad en heel mijn gezicht zat onder. Tanja had er lol om, dat ze had onder gesmeerd. We poetsen ons schoon en onder het aankleden vertelde ik haar dat ze geweldig kon pijpen, het lekkerste kutje had en de mooiste tieten. eenmaal beneden ging het drinken er wel in en konden we net het laatste stukje van de foto's zien. Blijven eten deden ze niet en waren aan het eind van de middag weer verdwenen. Kom je gauw weer bij ons, nodigde ze me uit. Mail ik je, zei ik met een knipoog en zwaaide ze uit


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners