Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nicole 2 - De Webcam - 8486 keer gelezen
De vorige keer heb ik je verteld hoe ik een pleziertje heb beleefd met mijn nicht Esther in het kleedhokje van het zwembad. Sindsdien ben ik dus seksueel actief. Ik heb mezelf daarna een aantal keren gevingerd. Maar stiekem fantaseerde ik al over een lul in mijn kutje. Nu zal ik niet zomaar met jan en alleman het bed in duiken. Dus dat werd nog lastig.

Op een dag zit ik achter mijn computer wat te chatten. Nu zul je wel denken. Een eigen computer op je kamer, wat een luxe. Ja, dat klopt, al is het een 2e hands. Mijn had deze al eens gekocht maar vond het een paar maanden later toch weer tijd voor een nieuwe. Hij speelt nog al veel games, waar deze niet zo goed voor is schijnt. Toen mocht ik deze voor bijna niks van hem overnemen dus vandaar. Als het wat later wordt is er eigenlijk niemand meer om mee te chatten. Ik besluit dus wat rond te surfen en kom op een gegeven moment wat erotisch getinte site’s tegen. Nou ja, misschien zocht ik ze ook wel een beetje op. Ik bekijk wat van filmpreviews (ik ga niet voor zo’n hele film betalen) en lees wat van die opwindende verhalen.

Ik lees op een gegeven moment een verhaal over een meisje wat een dildo gebruikt om klaar te komen. Nu had ik al wel van het woord gehoord, maar er nog nooit een gezien. Via google kom ik wat meer info en plaatjes tegen. Nu heb ik er zelf nog geen maar het idee vind ik spannend. Ik word er geil van en steek een hand in mijn slipje om weer eens wat met mezelf te gaan spelen. Ik doe mijn bloes open zodat ik met mijn andere hand gemakkelijk bij mijn borsten kan om daar ook af en toe over te strelen. Zo lig ik een paar minuten te genieten. Op een gegeven moment lees ik een verhaal over een meisje dat voor het eerst wordt geneukt. Dan wil ik ook iets in mijn kutje steken. Maar wat? Een dildo heb ik niet. Ik kijk wat rond en zie niet zo gauw iets liggen. Dan doe ik mijn bloes weer dicht, sta op en loop naar beneden om iets te zoeken. Mijn ouders zijn blijkbaar nog niet thuis want de kamer is leeg. Uiteindelijk vind ik in de voorraadkast een leeg flesje bier.

Ik besluit voor het flesje te gaan en neem het mee naar boven. Daar aangekomen kleed ik me helemaal uit voor ik weer achter mijn computer kruip. Eerst surf ik nog wat tot dat ik weer opgewonden raak. Voorzichtig steek ik de fles tussen mijn schaamlippen en begin hem heen en weer te bewegen. Ik heb al snel de smaak te pakken. Hmm, heerlijk zeg. Ik probeer tussendoor nog wat op het scherm te lezen, maar al snel lukt het me niet meer om de aandacht erbij te houden. Vol overgave lig ik mezelf te bevredigen met het flesje en streel ik mijn borsten. Ik beweeg het flesje rustig heen en weer. Wel probeer ik het steeds iets dieper. Het duurt dit keer niet zo lang tot ik voel dat ik klaar ga komen. Op het moment dat ik dat voel begin ik het flesje als een wilde in mijn kutje te pompen. En ja hoor, een aantal tellen later kom ik weer heerlijk klaar. Uitgeteld blijf ik even zo zitten. Als ik dan wat bijgekomen ben hoor ik dat mijn ouders al thuis zijn. Ik besluit dus om het flesje niet gelijk terug te brengen. Dan lees ik nog wat nieuws en na een minuut of 10 zet ik mijn pc uit en ga in bed liggen.

Een paar dagen later zit ik weer achter de pc. Ik krijg het verzoek van iemand om mij toe te voegen op msn. Zowel zijn screenname als het mailadres zeggen mij niks maar ik ben benieuwd dus ik voeg deze persoon wel toe. Op dat moment is hij (zo later blijkt) niet online. Op een gegeven moment zie ik hem echter online komen en niet lang daarna begint hij tegen me te praten. In het begin is het erg vriendelijk. Hij verteld wat over zichzelf, niet wie hij is maar wel wat hij doet enzo. Maar al snel neemt het gesprek een rare wending. Hij doet allerlei oneerbare voorstellen waar ik niet op in ga. Hij wil dat ik voor de webcam een striptease weggeef, en later gaat het zelfs zover dat hij me wil zien vingeren. Als hij merkt dat ik er niet op in ga wordt de toon wat dwingender. Ik weet even niet wat ik er mee moet. Dan stuurt hij een filmpje door en zegt dat ik maar even moet kijken. Nieuwsgierig als ik ben accepteer ik het filmpje. Als ik het open schrik ik, dat ben ik met het bierflesje in mijn kut. Dan schrijft hij: ‘Zo nu overtuigd, ukkie?’

Dan opeens krijg ik iets in de gaten. De enige die mij ukkie noemt is Paul, mijn 2 jaar oudere broer. Ik besluit hem op heterdaad te betrappen. Ik zeg dat ik er nog steeds niet op in ga. Hij dreigt om het filmpje dan op Internet te zetten en door te sturen naar mijn school. Die reactie had ik al wel verwacht. Ik schrijf dan zogenaamd beangstigd. “Nou ok dan, ik zal de cam alvast aan zetten. Maar ik moet eerst ff naar het toilet.” Hij schrijft terug: ‘Ok, maar schiet wel op. En trek iets opwindends aan.’ Dan nodig ik hem uit voor een video gesprek. Hij heeft zijn cam natuurlijk niet aanstaan. Als deze aanstaat streel ik eerst wat over mijn borsten. Ik zie hem schrijven: ‘goed zo.’ Dan schrijf ik dat ik nu naar het toilet ga. Natuurlijk hoef ik niet echt te plassen. Wel besluit ik dat dit setje leuker is dan wat ik aan heb dus ik kleed me wel om. Daarna is het tijd om hem te verrassen. Ik vind het best wel eng. Maar aan de andere kant ook wel licht opwindend. Wat nu als hij en ik? Nee, dat kan niet. Kom op Nicole, het is je broer. Denk ik dan. Ik loop zachtjes richting zijn slaapkamer. Ik duw voorzichtig de deur iets verder open. En inderdaad. Meneer zit ondertussen met zijn lul uit zijn broek te kijken naar het bewuste filmpje. Ik besluit even toe te kijken. Maar helaas, Paul trekt zich nog niet af.

Dan moet ik maar naar binnen. “Zo Paul, dus jij bespioneert me?” Paul kijkt op en kijkt me vervolgens verschrikt aan. ‘Huh, huh, hoe wist je dat ik het was.’ “Simpel, niemand noemt me verder ukkie.” ‘O shit, damn daar had ik niet aan gedacht. Maaruh, je gaat pap en mam toch niks zeggen hè. Die worden boos als ze dit horen.’ Ik antwoord: “Ja en terecht, je eigen zusje proberen te chanteren om dit soort ondeugdelijke dingen te doen. Maaruh jij geilt dus wel op mij?” Paul kijkt me verbaasd aan. “Nou?” ‘Tja, als je het wilt weten. Eigenlijk wel een beetje.’ “Ok, ik weet het goed gemaakt. Ik zal een mooi lingerie setje aantrekken en die striptease geven waar je om vroeg. Maar dan wil ik dat jij je eigen tegelijkertijd aftrekt.”

Na enige aarzeling stemt hij dan toch in. Ik ga terug naar mijn kamer. Zet de cam uit en pak een leuk setje uit de kast. Want wat ik nu aan heb is niet zo spannend. Daarover doe ik dan wel weer mijn gewone kleren. Dan loop ik terug naar zijn kamer. Ik ga weer naar binnen en doe de deur achter me op slot. Ik loop op hem af terwijl ik de knoopjes van mijn bloesje één voor één losmaak. Hij pakt ondertussen zijn stijve pik vast en begint zichzelf langzaam af te trekken. Als mijn bloes los ik doe ik mijn armen uit de mouwen en gooi deze opzij. Dan maak ik de knoop van mijn broek los en trek deze langzaam naar beneden. Niet in een keer, maar zo op een neer. Een stuk omlaag en dan een klein stukje weer omhoog. Als deze op mijn voeten hangt trap ik ook deze weg. Ik streel wat over mijn borsten en door mijn string heen over mijn gevoelige plekje. Paul zit zich nog steeds af te trekken en kijkt verlekkert toe. Dan is het de beurt aan mijn BH. Ik maak de sluiting los en laat de BH langzaam iets zakken. Als mijn borsten tevoorschijn komen laat ik deze de BH op de grond vallen. Paul wil met zijn handen naar mijn borsten grijpen. Hij kan er net niet bij maar ik loop weer iets naar hem toe en laat hem ze ongeveer 3 a 4 seconden aanraken. Dan doe ik weer en stap achteruit en wijs naar zijn lul. Hij gaat weer verder met aftrekken. Ik steek een hand onder mijn string en streel mezelf. Met mijn andere hand streel ik dan weer over mijn borsten. Ik voel dat ik van onderen wat nat wordt van geilheid. Dan zet ik mijn handen aan de rand van mijn string en rol deze langzaam naar beneden. Als ik dan helemaal naakt ben ga ik recht voor paul staan met mijn armen wijd.

“Zo meneer, bevalt het u?” ‘Jazeker.’ Kreunt hij terwijl zijn hand nog steeds om zijn lul zit en deze op en neer beweegt. Ik kijk even toe. Maar al gauw wil ik meer. Ik loop op hem af en zak door mijn knieën. Ik pak zijn lul over en begin hem verder af te trekken. ‘O zusje wat doe je nu. Dat was niet de afspraak. “Moet ik stoppen dan?” ‘Nee ga vooral door als je wilt.’ “Ok”. En zo zit ik een tijdje met zijn lul in mijn hand. Dan vind ik dat het tijd is om weer een stap verder te gaan. Ik zet mijn lippen tegen zijn eikel. Met mijn tong lik ik er aan. Dan laat ik hem langzaam in mijn mond verdwijnen. Zoals ik in een filmpje heb gezien begin ik mijn mond heen en weer te bewegen en hem dus te pijpen. ‘O ja, dat doe je goed.’ Hoor ik hem na een tijdje kreunen. In het begin ben ik wat voorzichtig maar als de tijd wat verstrijkt laat ik zijn lul steeds iets dieper in mijn keel glijden. Daarna voer ik het tempo wat op. Paul zit ondertussen achterover op zijn bureaustoel en kreunt van genot. Dan na enkele minuten hoor ik zijn ademhaling iets verzwaren. En niet veel later kreunt hij: ‘Ooh, Nicole ik ga zo klaarkomen. Als je zo door gaat spuit ik in je mond’ Ik maak een ja beweging met mijn hoofd waarmee ik aangeef, laat maar komen. En enkele seconden later is het zover. ‘O ja, Nicole. Ik ga komen. Ik ga spuiten in je pijpmondje. O ja ooo jaaaaaaaaaaaaah!’ Kreunt hij het uit op het moment dat ik zijn warme zaad in mijn keel voel spuiten.

Het smaakt een beetje bitter, maar eigenlijk wel aardig. Ik besluit dan ook om alles zo veel mogelijk door te slikken. Echter door de hoeveelheid en de kracht waarmee het in mijn mond spuit kan ik niet voorkomen dat er een paar druppels lekken op mijn blote borstjes. Als hij klaargekomen is sta ik op. Strijk met mijn vinger het geil van mijn borsten en lik het geil voor zijn neus op. Dan draai ik om. Pak mijn spullen bij elkaar en loop terug naar mijn eigen kamer.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners