Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet verwacht - 27192 keer gelezen
op deze maandag morgen wordt ik tijdens het winkelen gebeld door een dochter van een nicht van mij . of ze even mag langskomen om iets met me te bespreken . haar stem klinkt opgewonden . ik vraag haar of ik haar via de telefoon kan helpen , maar dit beantwoord ze negatief .
dus vertel ik har hoe ze het snelst bij me kan komen daar ik op dat moment in mijn caravan op vakantie ben . nu sta ik maar een goede 35 km van haar Woonplaats . daar ze een brommertje heeft zal ze binnen een uurtje bij me zijn en of ik niet verrast wil opkijken als ze aan komt .
Na afgesproken te hebben dat ze zal bellen als ze aan de inkom is , zodat ik haar kan ophalen winkel ik verder en voorzie extra eten .
na zowat een uur belt ze om te zeggen dat ze is aan gekomen . snel haal ik haar op en kijk verwondert naar de sport tas achter op haar brommer .
- het lijkt wel of je enkele dagen gat blijven ? vraag ik na haar een kus te hebben gegeven die ze bevend en anders beantwoord dan ik van haar gewoon ben .
- is ook zo , zegt ze , als ik tenminste mag , maar daar straks meer over !
na aankomst neem ik har tas me naar binnen en zet deze even in de grote slaapkamer .zelf is ze gaan zitten op een van de grote banken en ik kan haar nu even goed bekijken . het licht gele zomerjurkje omvat haar iets steviger lichaam als een handschoen en laat haar stevige borsten goed uitkomen . ik denk een stevige d cup .
Na haar iets te drinken aangeboden te hebben komt het gesprek op gang . of ik zeker haar moeder niet wil bellen dat ze hier is . en als ze niet mag of kan blijven lost ze het later wel op .
- weet je moeder dan niet dat je hier bent ?
- nee ! voor haar ben ik enkele dagen met vriendinnen weg . anders was er geen denken aan dat ze weg zou mogen .
Dan stel ik de vraag die op min lippen brand !
- Wat brengt je naar hier ?
- Wel , je weet dat ik vorige week 25 ben geworden . trouwens nog bedankt voor het kaartje . mama werd bijna zot toen ze de half naakte man zag die erop stond . maar nu waarom ik hier ben . bevend en met een van schrik vertrokken gezicht spreek ze de volgende woorden ;
- ik kom vragen of ij mi wil ..... ontmaagden !!
dadelijk hoor ik het donderen in Keulen en Parijs .
Schit, nu zat ik eerlijk wel met een stijve van haar niet onprettige verschijning , maar dit slaagt toch alles .
- nou , dat is wel een stevige vraag ! zeg ik haar
- ik weet het , maar ik wil gewoon ook een vrouw zijn en niet langer dat meisje dat geen seks heeft omdat ze van haar moeder niets mag .en nu kan ik wel een of andere jonge knul zover krijgen dat hij me neukt , maar die denkt alleen maar aan zelf klaarkomen en niet aan hoe een maagd te verwennen .
daarin heeft ze ergens wel gelijk .
- en dan denk jij , dat vraag ik even aan nonkel Bert.
- ja , ik weet namelijk van tante Nancy (mijn ex)dat je mij wel een aantrekkelijke vrouw vindt .
nu is dat wel zo . van type vrouw zijn ze zowat hetzelfde , iets dikker dan de doorsnee vrouw , lang haar en een degelijke airbag aan de voorgevel .- ben je nog echt maagd , vraag ik haar.
- Ja , nog geen jongen is er aan me geweest . dat is natuurlijk de schuld van mama . 25 en nog steeds wil ze alles weten , waar ik heen ga , met wie en wat we gaan doen . als ze nog maar denkt dat er een jongen in de buurt zou kunnen zijn slaat ze al in paniek .
- ja we kennen je moeder , zelf een losbol geweest maar jou houd ze echt wel kort .
Ondertussen ben ik dichter bij haar gaan zitten en leg een hand op haar bil. even gaat er een schok door haar lichaam . mijn andere hand leg ik op haar hoofd en draai het in mijn richting . Zacht beroeren mijn lippen de hare en al snel zitten we te tongen . Daar heeft ze wel benul van want haar tong zoekt gretig een weg tussen mijn lippen en beroerd mijn ganse mond .
Dan stuur ik mijn hand van haar bil naar boven . Via haar buik zoek ik haar borsten en streel deze door de stof heen. haar ademhaling wordt zwaar en haar tepels stijven op als dikke kersen . even laat ze min mond los .
- wil dit alles zeggen dat e het wil doen met me .
- Ja , maar het moet absoluut ons geheim blijven . dus ook niet lopen opscheppen bij de vriendinnen . wil echt geen problemen .
- Beloofd , van mij gaat niemand iets te weten komen .
Weer zoekt mijn mond de hare en steek ondertussen mijn hand onder het kleedje nadat ik de drie knoopjes heb los gemaakt . Haar borsten worden ondersteunt door een geweldige bh . fluo roze . de kleur alleen al werkt lust opwekkend. Zelf gaat ze schuchter op verkenning op mijn lichaam . onder mijn kleding beroert ze mij tepels die dadelijk stijf worden; Even schrikt ze en laat ze los .
-niet schrikken . ook die van ons stijven op als we geil worden . ik houd me verder bezig met haar lichaam . min hand verdwijnt onder de rand van haar bh en streelt nu de direct bereikbare tepels . haar ademhaling wordt steeds zwaarder.
Dan voel ik haar hand in mijn schoot en voelt ze de omtrek van mijn volledig stijve lid . aarzelend voelen haar vingers aan mijn lul. Dan sta ik recht en sluit snel de gordijnen . vervolgens laat ik haar de billen even oplichten en wip het kleedje onder haar stevige kont vandaan . als ze terug gaat zitten trek ik het kledingstuk in een vlotte beweging over haar hoofd .Tussen haar benen kijk ik aan tegen een tanga in het zelfde fluo roze. haar dikke schaamhaar puilt er langs alle kanten uit. ik voel mijn lid kloppen in min slip .
Plots voel ik hoe ze mijn joggingbroek naar beneden trekt en voel har staren naar mijn lul die nu iets beter zichtbaar is voor haar . Haar hand grijpt mijn ballen en weegt ze .
ik maak ondertussen haar bh los en laat deze van haar ( slik ) prachtige stevige borsten glijden . lang geleden dat ik nog zulke pracht exemplaren heb gezien . Ik zak op mijn knieen voor haar en neem zacht een tepel in mijn mond. dadelijk voel ik haar zuchten en voel hoe ze genietend haar hoofd in de nek legt . ik wissel van tepel en neem de andere tussen mijn vingers . Volgens mi onwetend opent ze haar benen , als wil ze me uitnodigen ook hier op bezoek te gaan . Min vrije hand gaat dan ook via de zijkant van haar dij naar boven en voel het uitstekende schaamhaar mijn hand prikkelen .
Dan voel ik hoe haar handen mijn shirt naar boven trekt en me verplicht de armen te lichten zodat ze het kan uitdoen . achteloos werpt ze het weg een pakt met beide handen een tepel vast .
- heb jij echt nog nooit met een jongen geweest .kan moeilijk hoor . je weet zo wat je moet doen .
- nee , echt nog nooit . Maar heb veel geleerd van naar vriendinnen te luisteren . en af en toe kreeg ik wel eens de kans om op tv iets te zien .
Dan is het tijd om het laatste stukje textiel uit te doen. Ik laat haar rechtstaan en duw met een voet het kleine tafeltje achteruit . ik haak mijn vingers achter de rand van haar slip en voel haar hetzelfde doen . samen trekken we langzaam de andere zijn slip naar beneden . samen stappen we uit ons laatste stukje kleding . Ik doe een stap achteruit en bekijk haar van kop tot teen . Man , man staat hier een geile verschijning . robust Rubens type met een prachtige voorgevel en een oerwoud aan schaamhaar . gewoon schitterend .
Haar ogen blijven hangen ter hoogte van mijn lul.
- moet dat er echt in straks bij mij .Vergeet dat maar , lukt nooit .
- o awel hoor . als er een kind uit kan komen kan mijn lul er zeker in hoor .
Ik neem haar bij de hand en leid haar naar de slaapkamer . sla de dekens weg en zet haar op de rand . Haar ogen zitten nu ter hoogte van mijn harde penis en geboeid kijkt ze er naar . Als door een magneet aangetrokken komen haar handen dichter bij en schuchter omvatten ze mijn lid . Haar aanraking voelt als gloeiende kolen op min toch al hete lul en een siddering gaat door mijn lijf . dadelijk verschijnt het voorvocht en drupt op haar handen .
Dan doet ze iets onverwachts . haar hoofd zakt naar voor en haar tong likt de druppels op . Dan opent de lippen en neemt de eikel in haar warme mond . snel trek ik me weg . wil niet min eerste lading in haar mond spuiten . en het was bijna zover ! Wil haar niet laten schrikken en haar weg jagen .Zacht tegen haar schouders drukkend laat ik haar gaan liggen en zet me naast haar . nu krijg ik eigenlijk pas echt zicht op haar prachtige lichaam . min hand glijd over haar borsten naar haar buik en dan naar haar gesloten heiligdom dat echter reeds een sterke geur afgeeft . mijn handpalm voelt dadelijk de vochtigheid die al aan haar maagdelijke kut is ontsnapt en haar schaamharen geeft bevochtigt .
voorover buigend gaat min mond richting haar heerlijk ruikende kutje . even ruik ik eraan en druk dan mijn lippen ter hoogte van haar klitje op haar poesje . een schok gaat door haar lichaam en een flinke golf sap vloeit uit haar spleet . dadelijk flitst mijn tong door de onverwachte traktatie. haar maagdelijk sap smaakt naar overrijpe mango . langzaam duwt mijn tong haar schaamlippen uit elkaar en onthullen een sensuele geur die haar kutje een ongelooflijke aantrekkingskracht geven .
Onder het beroeren van haar spleet hoor ik haar ademhaling steeds heviger worden en van zodra min tongpunt haat klitje raakt , spant ze haar lichaam en gillend komt ze voor de eerste keer klaar .
bij elke aanraking van haar klitje spuit een straal geil naar buiten die ik met genoegen tracht op te vangen . de overvloed is echte zo groot dat er al snel een plas vormt tussen haar billen op het laken . dit heeft ook moeite om alles snel op te zuigen.
na een straal of zes ontspant ze en ligt sidderend na te genieten. min mond hangt vol van haar dikke geile sappen .
- nou lieverd , je eerste echte orgasme . lekker ?
- was dit een orgasme . Verdomme nog lekkerder dan ik dacht na al die verhalen van vriendinnen .
- ja dit was er een . en je was er echt wel aan toe .
tijdens het praten glijd ik een vinger in haar natte spleet naar binnen. dadelijk voel ik haar kronkelen . een tweede volgt en al snel een derde . weer ligt ze te kronkelen van genot en laat alles over zich heen komen . Zelf word ik geiler en geiler en vind het tijd worden voor her vervolg .langzaam duw ik haar bene uit elkaar en in een vlotte beweging zet ik mijn knieen ertussen . mijn natte eikel hangt nu slechts centimeters van heet natte grot verwijderd en jaagt een huivering door mijn lijf .
- zo , meid : klaar voor je ontmaagding en een echte jonge vrouw te worden .
met angst in de ogen kikt ze me aan .
- gaat het echt zo'n pijn doen als ze zeggen .
- je gaat het voelen ja , maar echt pijn ? Nee . eerder het gevoel van een lichte tik op de billen .
haar ogen lichten op en haar hete geile stem zegt .
- kom dan maar en maak me een vrouw .
langzaam zoekt mijn eikel haar ingang en verdwijnt dan stukje bij beetje tussen haar natte warme schaamlippen . als ik halfweg de lengte van mijn lul ben voel ik de weerstand die ik verwachte ,, haar maagdenvlies ". ik laat mijn eikel ertegen rusten en trek me dan langzaam terug . laat min eikel net in haar vochtige grot zitten en druk dan weer naar binnen . zo gaat het een minuut of drie in en uit .haar ademhaling wordt weer heviger en haar schede natter en natter . door min hoofd spookt maar een ding . NU moet het gebeuren . en nadat ik me terug trok van tegen haar vliesje ram ik nu met een snelle harde ruk min lul diep in haar . even lijkt het vliesje te willen zeggen ,, vergeet het maar , hier kom je niet binnen " om dan even snel haar weerstand op te geven .met een knal voel ik het knappen en zit ik tot aan mijn wortel in haar spleet . even liet ze een korte gil maar beseft dan al snel dat ze meisje af is een een jonge vrouw is geworden .
zodra ik mijn lul terug trek en weer erin ontwikkel ik een rustig tempo . deels omdat ik op knappen sta maar haar eerst wil klaar rammen als een echt vrouw . stoot na stoot plant ik in haar jonge , gewillige natte spleet . al snel gaat haar gekreun de hoogte in en voel ik steeds meer geil haar kut verlaten . de kleine kamer lijkt wel de binnen kant van een klank box . haar lichaam spant zich op , haar kut knijpt mijn lul er zowat af el als een losgeslagen kudde wilde beesten komt ze voor de tweede keer klaar . golf na golf van haar maagdelijk sap omspoelt mijn lul en doorweekt het bed waar ik vroeger met haar tante hetzelfde deed . in een reflex gooit ze haar benen rond min billen en trekt me haar nog steeds krampende kut in . Het melkende gevoel van haar schede trek mijn lading uit mijn ballen , en briesend als een dolle stier ram ik voor een laatste keer min lul diep in haar en spuit min lading recht in haar baarmoeder . minuten lang gillen we beide van ecxstase terwijl onze lichamen zich ontladen .

Na minuten is het over en rol ik van haar af . sla mijn arm om haar en trek haar dicht tegen me aan . onze bezwette lichamen rillen nog na als ze met bevende stem vraagt , ga ik nu zwanger worden . je ben t in me klaargekomen .
- nee lieverd , ik kan al jaren geen kinderen meer maken . alleen nog losse flodders schieten .
- gelukkig , hoeven we ook geen condooms te gebruiken de komende dagen ; vindt dit gevoel veel te lekker om er een stuk rubber tussen te steken ;
vermoeid liggen we naast elkaar een vallen zonder het te merken in slaap . de kamer ruikt naar een mengeling van rijpe mango , zweet en vooral naar geil .


het spreek vanzelf dat dit niet het einde was van onze dagen samen maar dat is voor volgende keer .

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners