Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet verwacht 10 - 5442 keer gelezen
jullie zullen wel al gemerkt hebben dat het enkele afleveringen al niet meer alleen over familie gaat. ik blijf het echter hier posten om iedereen die aan het verhaal begint de kans te geven alles mee te krijgen.
de volgende ochtend wekt het alarm Bert. zoals altijd al geweest is is hij nu ook op tijd wakker. vroeger was het de gewoonte om nog even met elkaar te spelen of nog een vluggertje te doen voor hij naar de wedstrijd ging.
nu voelt hij de twee lichamen naast hem.beide handen zoeken een schaamheuvel en legt deze erop.langzaam laat hij een vinger in de spleet van Nancy glijden en zodra deze reageert ook een in de grot van Linda.twee lichamen drukken zich stevig tegen zijn handen en laten gewillig toe dat hij hun even snel klaar vingert.
- nog steeds die geile beer van vroeger. zegt Nancy en druk een zoen op zijn wang. Linda is echter al verder.
- harder, laat me komen.
en zodra hij een tweede vinger in haar flamoes propt schopt ze de dekens weg en spuiten haar sappen letterlijk tientallen centimeters ver het bed op.
- vinger me. nee niet stoppen door gggggaaaaaaaan.
en een tweede lading spuit uit haar kut.Nancy ziet hoe haar ex hiervan geniet en trekt zijn vinger uit haar kutje.snel zet ze zich boven zijn mond en drukt haar kletsnatte spleet tegen zijn lippen.snel steek hij zijn tong in haar natte spleet en na vijf halen over haar klit spuit zij zich leeg in zijn gulzige mond.
- likken, likken ! zuig me leeg. ja ik koooooooooooom klaaaaa aaaar. en golf na golf verdwijnt in zijn keel;

even leggen ze zich terug naast elkaar en genieten ervan.
- Linda: jij gaar toch niets tegen je vent zeggen.je mag
mijn ex gebruiken wanneer je wil maar hou het voor jezelf.
- natuurlijk. ga toch geen gratis neukertje weggooien.en
dan tevens jou verliezen.
zij is dus duidelijk ook bi.hebben ze er alle twee iets aan. denkt Bert.
hij maakt zich nu los van de twee en kleed zich aan. snel een boterham en een laatste kus aan de dames en hij maakt aanstalte om door te gaan.
- doe niets wat je niet zou doen als ik erbij ben. zegt hij Nancy lach alleen geheimzinnig. en zegt dan.
- je ziet wel wat er vandaag nog allemaal gebeurd.

Bert verlaat nu de kamer en gaat naar het tuinhuisje alles halen en vertrekt naar de vijver. het is al vroeg een lekkere dag en het gaat warm worden. dat voel je nu al en het is amper 8 uur. in de kantine wordt betaald en dan gaat hij alles klaar zetten en voorbereiden.om negen uur stipt weerklinkt het start signaal. als sloeg een grote hand de deelnemers , plots is het muisstil rond het water.Bert kan alleen maar op het gehoor afgaan.zijn plaats ligt helemaal achteraan recht als je binnenkomt.rechts naast hem staat een grote wilgenbos die alle anderen het zicht op hem onttrekken. zij kunnen alleen zijn hengel boven het water zien .hij zelf kan niets zien van de andere.het voordeel is dat je niet word afgeleid door de bewegingen van andere hengels en dat hij soms wel eens onder de wedstrijden zijn lul uit zijn broek kan halen en zichzelf even kan oppompen voor later op de dag. hij speelt dan met zichzelf tot hij zijn orgasme voelt naderen en stopt dan. dit doet hij wel tot vier keer. na de wedstrijd bezit hij dan ook een stevige lading die Christa dan maar al te graag in ontvangst nam. deze dag zal echter anders lopen.na een klein half uurtje voelt hij zijn steiger bewegen en kijkt opzij.Nancy stapt op zijn plaats en doet teken stil te zijn. ze buigt zich over
hem heen en neemt zijn hengel uit de handen en legt deze in de voorziene houders. dan ziet hij dat ze een kleed aanheeft met in de rok een split of vijf.

ze ritst zijn broek open , haalt zijn half harde lul eruit en trekt deze in een mum van tijd hard.dan gooit ze de rok wat naar achteren en stapt schrijlings over hem heen met het gelaat naar hem.
verdomme flitst het door zijn hoofd als hij merk dat ze er totaal niets onder aan heeft en haar spleet zonder enige moeite over zijn lul schuift.
hij weet dat hij niets mag laten merken aan de andere. echter makkelijk gezegd. Nancy beweegt langzaam op zijn steeds harder wordende lul.dan voelt hij weer een beweging. achter hem voelt hij ook iemand plaatsnemen.als hij het hoofd wat draait ziet hij Linda staan in een lang lichtbruin kleedje waarvan alle knoopjes los zijn en ziet dat ook zij er niets onder aan heeft.Nancy beweegt verder op zijn lul en grijpt ondertussen beurtelings naar de borsten en kut van Linda.

muisstil gaan ze hun geile gang de twee dames. ze zoenen elkaar, spelen met elkaars borsten en Nancy vingert Linda en duwt regelmatig haar natte vingers in zijn mond om ze te laten droog likken. steeds weer herhaalt zich dat ritueel. na enkele minuten voelt hij hoe Nancy' s kut begint te knijpen in zijn lul. ik ga klaarkomen fluistert ze in zijn oor en dadelijk voelt hij de warme sappen over zijn schoot lopen.
ze doet teken aan Linda om even achteruit te gaan en stapt van zijn stevig rechtopstaande lul en doet dan teken aan Linda het over te nemen. even kijkt deze verwondert en angstig maar zet zich dan toch in dezelfde houding op hem. ook haat kut is kletsnat en ontvangt zijn lul zonder enig probleem.wat later zit ook zij op zijn harde te rijden en met de kut en borsten van Nancy te spelen . ook haar vingers moet hij regelmatig droog likken.bij haar kan hij het echter niet laten om met haar borsten te spelen.wat een genot. en wat een verschil in borsten.
Nancy: 110 d grote vlezige licht hangende ballen met tepels ter grote van een euro en nog grotere donkerbruin tepelhoven.
Linda; 80 B niet al te grote stevig vooruit priemende heuveltjes met kersenpit grote tepels die op een doorn lijken zo spits en bijpassende roze iets uitpuilende tepelhoven.
voor een liefhebber van borsten zoals hij een waar feest.
- ik ga klaarkomen ,fluistert Linda net hoorbaar voor hun drie. Nancy buigt zich naar haar oor en zegt iets voor hem onverstaanbaar tegen haar noemen we het maar liefje. deze steekt dadelijk haar handen onder zijn shirt en zoekt zijn tepels. verdomme de geile slet. heeft ze toch wel niet gezegd tegen Linda dat hij graag aan zijn tepels voelt spelen. hij heeft alle moeite om het niet uit te kreunen van geilheid. het duurt dan ook niet lang of hij spuit schokkend zijn geil diep in de spleet van Linda en ziet hoe Nancy genietend meekijkt hoe haar liefje ook sidderend en bevend klaarkomt en zijn schoot nog meer onder het geil zet.Linda drukt haar mond op de zijne om haar gil te smoren en lijkt wel gekleefd aan zijn lippen . na een tweetal minuten is ze gekalmeerd en stapt van hem af? de beide dames fatsoeneren hun kleding en in stilte verdwijnen ze hem in een roes en met kletsnatte schort achterlatend.hij haalt zijn hengel uit het water en hoort van aan de overkant,
- ha ge zijt nog wakker. dacht dat ge sliep.
- nee, nee. hij beet toch niet en had mijn hengel
weggelegd om enkele nieuwe lijntjes te maken.
ze moesten eens weten dat hij zijn andere hengel heeft gebruikt en er twee ferme vissen mee heeft gepakt.nu moet hij alleen nog iets bedenken om zijn natte broek straks te verklaren.

het eind signaal klinkt. snel alles opruimen en dan mee wegen. maar nog eerste voor die broek zorgen. hij pakt zijn emmer en giet deze leeg.
- verdomme!!
- problemen ?vraagt iemand.
- mijn emmer glipt uit mijn handen en heel mijn broek nat.
- erin gepist zeker!
zouden ze iets vermoeiden spookt het door zijn hooft.

zoals steeds na de weging wordt er nu ook wat nagepraat en gedronken. Bert drink echter nooit alcohol en weet zich dan ook goed te beheersen als iemand een opmerking maakt.
- dat nieuwe buurvrouwtje van je lijkt me een geweldig hete
griet. die zou ik wel eens willen pakken.
- is me nog niet echt opgevallen. we hebben gisteren wel
snel even kennis gemaakt en ja, ze heeft een leuk lijf
maar haar nu een hete noemen , Nee .
- zou het een alleenstaande dame zijn .
- nee har man is een groene baret. para dus. kijk maar uit
en laat haar maar met rust.
hij gaat haar al moeten delen met Nancy en dat is genoeg.
Hij besluit dat het tijd is om door de gaan. de honger knaagt.
als hij aankomt liggen de dames rustig naast elkaar naakt in hun lig zetel van de zon te genieten. ze zijn wel zo slim geweest om zich zo te leggen dat niemand die passeert kan zien dat ze naakt zijn.nu passeert er heel weinig volk hier door het doodlopen van het straatje tegen een omheining.
hij gaat naar binnen en eet snel een boterham. doet zijn zwembroek aan en haalt zetel drie uit het tuinhuisje en zet deze tussen de dames in. lijkt wel of ze dit verwachte .hij past er net tussen zodat lichamelijk contact mogelijk is.als hij zit wip hij even met de billen en stroop zijn zwembroek af en legt het ding naast hem neer.nog voor hij ligt grijpen twee handen naar zijn wapen. een pak de roede en de andere zijn zak.en het spel begint.
het duurt nu echter wel wat langer om hem stijf te krijgen. het is dan ook een vermoeiende week geweest en ze lijkt nog niet over.na een uur lijkt er wat leven in te komen en de twee sparen dan ook geen moeite om hem op sterkte te krijgen.
- komt ervan als je in de week met jonge dingetjes zit te
spelen.
verbaast kijkt hij naar Nancy.
dacht je nu echt dat ik je verzameling niet wist
liggen.en er zijn er weer drie nieuwe bij gekomen. dus
heb je je blijkbaar geamuseerd want ze zijn zelfs nog nat
in het kruis. kan dus hooguit van deze week zijn. o en is
Christa eindelijk gelukt. hoe heb je haar zover gekregen.
- ze vroeg het zelf. en wie ben ik om zo een geil teefje af
te slaan.
- ja, het is wel een lekker ding. en ze kijk schuldig in zijn richting.
- heb jij haar ook gehad?
- ja , al enkele jaren geleden toe ze zeventien was is ze
op een dag bij me komen aanwaaien met enkele vragen over
dat tussen jongens en meisjes en het is geeindigd tussen
twee vrouwen.
toch was het een lekker ding om te neuken denk hij bij zichzelf.
- zullen we gaan wandelen, vraagt Nancy met een
geheimzinnige glimlach. Bert denk te weten wat ze wil.
- mij goed. zegt hij. ook Linda stemt in
- kan ik de omgeving even leren kennen.
wat later stappen ze licht gekleed samen naar de grote poort vooraan, steken de parking over en dan schuin de straat en verdwijnen in een dreef met grote beuken.
na een kwartiertje stappen neemt Nancy plots de hand van Linda en trek deze mee achter Bert aan de struiken in.een vrij goed verborgen pad verschijnt als hij de nodige takken opzij duwt.zodra ze erdoor zijn zien Linda een klein strand aan een niet al te groot ven. het zand voel arm aan onder de hete middagzon.Bert spreid snel een groot laken op de grond. nu snapt ze waarom hij die zak meesleurde.
in een mum van tijd is hij en Nancy naakt en lopen naar het ven. dadelijk stappen ze het water in. even twijfelt ze nog en kijk rond. ze ziet dan ook dat je absoluut niets kan zien van wat er achter het struikgewas is en kleed zich ook uit.even later stapt ze ook het water in.de koude doet haar warme lichaam tintelen. ze gaat in hun richting en staat dan ook even later tot net onder de borsten in het water.
Nancy verdwijnt plots onder water en aan zijn reactie ziet ze meteen wat er daar gebeurt.Nancy duikt op ,neemt een flinke teug lucht en duikt weer onder.
Bert trekt haar dichterbij en zoekt haar schaamheuvel. zijn koude vinger dringt in haar warme kut en laat haar rillen. echter niet van de kou merkt ze maar van genot.
Nancy komt boven en zuigt haar lippen op de hare. als een magneet plakt ze aan haar nieuwe verovering.
dan durft ze ook een stap zetten en neemt zijn lid in haar handen.ondanks de koude voelt deze stevig aan.wat verlangt ze weer naar die worst in haar pruim. ze heeft er al zolang geen meer in gekregen door de afwezigheid van haar man. ze ziet hem graag maar is ook maar een vrouw met behoefte' s.
en dan zo met je gat in de boter vallen naast een stel mensen die wel pap hebben gegeten van seks en genot. Nancy ziet de blik, in haar ogen en voelt instinktief aan dat Linda nog wel even een pik in haar kut wil.

snel en behendig zet ze Bert en Linda met het gelaat naar elkaar. legt zijn handen op haar billen en zegt haar dan
- springen.
Linda springt op en voelt hoe Bert haar mee oppakt.instinktief slaat ze de benen rond zijn heupen en voelt hoe Nancy zijn pik in haar kut begeleid als hij haar wat laat zakken.
zijn koude worst dring diep in haar door. en ze voelt de kilte in haar schedewanden kruipen. het gevoel veranderd echter plots als hij haar steeds weer optilt en laat zakken. hierdoor bepaald hij het tempo, waarmee hij zijn staaf in haar grot boort.
haar lichaam past zich snel aan en ze voelt de temperatuur in haar poesje stijgen.haar wanden voelen zijn geaderde penis haat vullen. haar warme sappen maken zijn koude worst weer beenhard en als Nancy dan ook nog eens haar borsten bewerkt voelt ze zich zo geil als gesmolten boter worden.
- dit had ik nooit gedacht toen mijn man me vertelde dat
hij een caravan had gekocht voor me net voor hij vorige
keer vertrok. hij vond dat ik maar wat meer onder de
mensen moest komen. een geil stel naast de deur die van
neuken houden.
neem me diep, vul me met je stamper. Nancy , trek aan
mijn tepels .
- er staat er eentje geil. zegt Nancy .
en knikt naar Bert.deze weet precies wat ze wil zeggen en stapt met Linda nog steeds op zijn lul gespiest het water uit en laat haar dan pas zakken op de grond.Nancy legt zich op de grond en Bert laat Linda in 69 houding boven haar plaats nemen. beide beginnen dadelijk te likken aan elkaars kut. Bert zet zich op de knieen achter Linda en brengt wat speeksel aan op zijn vinger.dit smeer hij over het sterretje van hun nieuwe verovering.even verstart ze maar gaat dan verder met haar werk. ze weet wat hij wil doen en ondanks dat dit haar eerste keer gaat worden wil ze het maar al te graag. steeds weer bevochtigt hij zijn vinger die nu al veel makkelijker binnen glijd. hij voelt haar ruimer worden in de kont en zet zich nu goed. langzaam zet hij zijn eikel tegen haar sterretje en drukt langzaam zijn eikel haar kontje in.millimeter per millimeter duwt bhij hem naar binnen tot achter de eikelrand.dan wacht hij om haar te laten wennen.dan duwt hij rustig door tot hij naan zijn wortel, in haar darm zit. ook u wacht hij weer even en hoort hoe ze tussen het likken van Nancy' s kut in steeds weer zucht van intens genot.Hij trek zich terug en stoot met veel gevoel en voorzichtigheid zijn knots steeds weer in en uit haar kont.
ze is niet meer instaat haar partner haar kut te likken. ze dreigt te verstikken in haar eigen gekreun en geilheid.
Nancy geeft echter niet op en likt vol overgave de natte kut van Linda en voelt haar al snel klaarkomen.
- O ja, lekker ; ik kom klaar, lik verder, lik verder. en
stoot nu maar eens lekker door daar van achter.
dit is maar een woord. Bert verhoogt dadelijk het tempo en de stevigheid waarmee hij in haar stoot.ze heeft alle moeite om op haar handen en kieen te blijven zitten.
en dan komt ze weer klaar en overspoelt Nancy met haar zoet kut vocht.
- Oooooooooooo ja,jaaaaaaaaaaaaa; o, harder ,harder.zich niets meer aantrekkend van de omgeving zet ze alle registers open. vogels vliegen weg, konijnen rennen weg en kijken alsof er een wolf achter hun zit en een uil roep alsof hij supportert voor hetgeen hij ziet.
- spuit me vol,met je geil. duw het in mijn darm.
man zo geil is ze nog nooit geweest.
en als Bert haar recht tegen zijn buik trekt , haar borsten in zijn handen neemt en stevig kneed gil ze voor de derde maal dat ze klaarkomt en voelt hoe hij haar lading na lading vol pompt met zijn dikke room. vijf , zes , zeven keer pulseert zijn lul een straal in haar kont en vult haar roomsoesje met hete room.

hij blijft nog in haar zitten tot zijn lul van zich zelf uit haar kont glipt . zij buigt terug voorover om te bekomen van de emotie' s die haar lichaam teisteren.haar kut hangt dan ook weer boven de mond van Linda en door het langzaam sluiten van haar sterretje loopt zijn geil via haar bilspleet naar haar kut. Nancy is er als de kippen bij om de vermengende sappen van haar af te likken.
dan wordt het Linda teveel en gooit zich gillend van haar af.
- ik kan niet meer verdragen. ik ben te gevoelig geworden;
hijgend ligt ze naast Nancy. alle drie komen tot rust.
- ik krijg honger! zegt Bert.
de twee dames bevestigen dat.
- laten we ons opfrissen en terug gaan.
ze nemen Linda bij de hand en stappen terug het water in. hier wassen ze zich en elkaar zodat alle sappen van hun lichaam wordt verwijdert. vervolgens stappen ze uit het water , kloppen het grote laken uit en drogen zich daarmee af. al snel ,, mede door de zon '' zijn ze droog en doen de weinige kleren die ze bij hadden aan. even later stappen ze terug door de begroeiing en staan terug in de dreef. een 20 tal minuten later zitten ze op het grote terras vooraan en drinken een fris glaasje wijn. en terwijl de bestelling wordt doorgegeven naar de keuken gaat Bert snel even zijn bankkaart halen zodat hij kan afrekenen straks.


een volgende keer meer

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners