Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet verwacht 2 - 13213 keer gelezen
Zoals in deel 1 beschreven heb ik de dochter van mijn nicht ontmaagd.

vermoeid zijn we ingedommeld en als ik na een tijdje wakker wordt ligt ze op haar zij met de benen wat opgetrokken. haar jonge kutje steekt zodoende onder haar billen wat naar achteren. Als wil hij zeggen ,, pak haar nog een keer " laat mijn lul zich weer voelen en wordt langzaam harder. Zachtjes verschuif ik wat en laat mijn eikel haar warme nog natte schaamlippen beroeren.
of ze geil is weet ik niet echt maar dadelijk hoor ik een zucht aan haar zwoele lippen ontsnappen . ik wil haar niet dwingen en laat mijn eikel dus gewoon met lichte druk tegen haar schaamlippen liggen .
blijkbaar is ze ondertussen ook wakker geworden maar laat dit enkel merken door licht met haar kontje te bewegen .hierdoor openen haar lippen zich een beetje en schuift mijn inmiddels keiharde lul zonder enige moeite verder haar grotje binnen .
zacht kreunend begint ze langzaam haar kont te bewegen en alsof een hand mijn lul kneed gebruikt zij hiervoor haar natte gleuf. mijn hand zoekt haar borsten en kneed de bollen met zachtheid maar toch stevig . weer voel ik haar tepels hard worden en kreunt ze steeds harder. zelf begin ik haar nu te berijden en trek mijn lul steeds bijna uit haar als zij voorwaarts beweegt en duw hem met zachte dwang helemaal naar binnen als zij weer richting mijn billen komt .
minuten liggen we zo te bewegen. dan dwing ik haar zichzelf nog iets meer in foetus houding te leggen. zodra ik helemaal in haar zit voel ik mijn eikel steeds tegen haar baarmoeder aandrukken . haar zachte kreunen gaat over in zwaar hijgen en iets meer verbaal taalgebruik .- Ooooo , ja dieper. geile beer , ram je lul in mijn grot . ik duw met min voeten de hare zover mogelijk van me weg waardoor ik nu de maximale diepte van haar spleet kan benutten . bij de volgende stoot stop in dan ook zodra ik tegen haar uterus aan zit .
Door nu langzaam met mijn bekken te spelen voel ik hoe mijn eikel haar baarmoedermond openduwt en zich haar broedkamer eigen maakt . door de diepte die ik nu bereik zitten mijn ballen letterlijk tussen haar schaamlippen gekneld .
- ja , ja ! o lekker , ben helemaal gevuld . neuk me nonkel ! neuk me .
mijn handen gebruiken haar borsten nu als houvast . haar harde tepels schuren tegen mijn handpalmen en worden steeds harder en harder. met heel korte halen laat ik mijn eikel net niet uit haar baarmoeder komen en duw hem met een korte hevige ruk weer binnen . Haar kut vocht smeert haar schede steeds meer en loopt langs mijn lul,uit haar kut .
wat eerst nog stil kreunen was is over gegaan in hevig paar gebalk . vergelijk het met twee bronstige zeeleeuwen die op een strand liggen de bulderen.
-Ja , ja lekker nonkel lekker diep in mij . pak me .
- schit , ben precies een geil sloerie aan het kweken .verdomme meid wil je me nu al laten spuiten , wil je je schade binnen een paar uur inhalen .
- ram die worst in me en laat me spuiten , los je dikke ballen in mijn geile kut .
haar opzwepende gebabbel doet me het tempo verhogen en mijn lul gaat nu steeds meer naar buiten en naar binnen , haar baarmoederhals staat nog steeds open en verwelkomd mijn eikel bij elke stoot . minuten lang ram ik min lul steeds weer als een stoomhamer haar kut in en voel ne een tijdje dat ze gaat komen . en inderdaad ; drie stoten later gilt ze ,, ik kom , ik kom klaaaaaaaaaaar en haar overvloedige sap stroomt als een waterval langs mijn lul en haar kutwanden naar buiten . Weer word de natte plek onder onze billen groter en groter . zodra ik voel dat haar orgasme afneemt stoot ik nog eenmaal mijn lul naar binnen tot in haar baarmoeder en stop dan . sidderend als een blad in de wind eb haar hoogtepunt weg . twee ? drie minuten later beweeg ik weer langzaam in haar nog steeds drijfnatte spleet en voel al na een tiental stoten dat ze er weer een gaat krijgen . Ik grijp haar borsten nu vast als waren het stalen steunen die een olifant moeten binnenhouden . mijn bovenste been gooi ik over de hare en terwijl weer een golf van sappen haar spleet verlaten ram ik min lul met alle nog in min lichaam zittende kracht naar binnen . voel mijn eikel weer haar smalle baarmoederhals binnen dringen en los briesend als een stier mijn lading recht haar broedkamer binnen .

gelukkig is dit een rustige periode op de camping of de buren kregen een gratis sekshoorspel te verwerken . Nu is er gelukkig in heel mijn straatje verder niemand aanwezig en op de hele camping zin er slechts een 8 tal bezet en dan nog helemaal aan de andere kant . en veel volk komt er toch niet op het gedeelte waar ik sta . is namelijk een doodlopend straatje .

na genietend laat ik mijn lul in haar kut tot hij er vanzelf wordt uitgedrukt door haar bewegingen . mijn geil vermengt met haar sappen stromen naar buiten en vullen de kamer nog meer met geile geuren . onze bezwete lichamen kleven letterlijk aan elkaar . zuigend komen ze dan ook los als ik me van haar verwijder en nog voor ze goed en wel weet wat er gebeurd mijn lippen rond haar open kut vast zuig en mijn tong over haar klitje laat glippen. dadelijk drukt ze haar heupen omhoog en krijgt haar derde orgasme binnen een tiental minuten .
dan zakt ze als een natte pudding terug en ligt kermend en gillend te sidderen op het bed . ik leg me naast haar en voel haar dicht tegen me aan kruipen . minuten liggen we zo tegen elkaar tot zij de stilte verbreekt .- Man heb ik een honger gekregen !
nu begon bij mij dat gevoel toch ook zijn kop op te steken .
- dan zal ik snel voor wat eten zorgen !
ik stap uit het bed en begeef me naar de keuken en rommel wat in de kasten . binnen een kwartier heb ik een maaltijd van erwten en wortelen met instant puree en worst in elkaar gestoken . zij is ondertussen bij me komen staan en tijdens het koken vraagt ze me .
- Bert , tante Nancy heeft me ooit verteld dat je mij vroeger ook al een hete , knappe meid vond en graag met mij eens wou neuken .
-he ! wat deden jullie zoal als je bij ons was en ik er niet bij was .
- praten over het leven en over jou . Ben namelijk ook altijd wel wat verlieft op jou geweest . Als ik zag hoe liefdevol jij met tante omging kreeg ik vaak een raar gevoel. en toen ik dit aan haar eens vertelde heeft ze me gezegd dat dat gevoelens van verliefdheid waren .
Wij hebben er vaak over gepraat maar ik heb nooit de stap durven zetten om iets met je te beginnen , ondanks dat zij mij vertelde dat ze het niet erg zou vinden .
Nu wist ik niet meer wat zeggen . Blijkbaar ging ik nogal over de tongen bi mij twee favoriete meisjes .
ondertussen heb ik ook snel de tafel gedekt en zitten we even later naakt te eten .
de verrassing die ze op dat moment voor me had , was nooit bij me opgekomen . halverwege staat ze op en vraagt me waar de glazen staan .
- links boven het vuur , bovenste schap en fris staat in de ijskast .
ze neemt een groot glas uit de kast , sluit deze spreid haar benen en prompt zie ik haar het glas tussen haar ben steken en het vol zeiken . dan zet ze het dampende vocht voor me en zegt ?? schol ".
ik kijk haar aan met vragende ogen.
jij drinkt toch graag plas met kut vocht en je eigen geil . iets dat ik heb onthouden uit mijn gesprekken met tante .
die hadden verdomme geen geheimen voor elkaar , flitst het door mijn hoofd . ik laat me deze traktatie echter niet afnemen en zet het glas warme vocht aan min lippen en nip er even aan . een rilling gaat door me . verdomme , zo'n lekkere lichte zoete smaak had ik niet verwacht en ik drink het glas dan ook in een teug leeg .
dan eten we verder zonder al te veel te praten . ikzelf bedenk wat ik nog allemaal met haar wil doen en of ik haar bepaalde dingen wil opdringen of het liever aan het wederzijdse willen ga over laten . na het eten ruim ik af en zetten we ons op de grote bank in de zit hoek . tegen elkaar gekropen begin ik op een plannetje te broeden . maar daar vertel ik later wel meer over .
de gedachte aan onze dagen samen noppen me even te stoppen en de druk ergens te verlagen .

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners