Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet verwacht 3 - 9242 keer gelezen
Terwijl we op de bank zitten is zij het die het voortouw neemt . Haar vinger streelt zachtjes mijn eikel. Ik laat haar doen en wacht af . Onverhoopt stijft mijn lul weer op,door de gevoeligheid kan ik een kreun moeilijk onderdrukken . Terwijl ze me verder streelt vind mijn hand haar linkerborst.
Dan begint ze te praten .
- Volgens tante was jij al vroeg verlieft op me. Ze zie al vanaf dat ik een jaar of dertien was .
Nu kan ik dat hier wel gaan ontkennen, maar het is dus de waarheid. Op die leeftijd woonde wij slechts enkele tientallen meters van elkaar af en zij kwam toen wekelijks wel een keer of vier over de vloer . Steeds was ze wat anders dan de andere meisjes van haar leeftijd . Ik heb dat letterlijk een aantal jaren kunnen volgen. altijd wat forser,meer bedeeld van boven en iets voor op haar leeftijd vond ik steeds .
- Wel dat is dus echt zo. Ik heb je altijd al een voor mij aantrekkelijke jonge vrouw gevonden. telkens je bi ons kwam moest ik me echt wel inhouden om je niet te vragen met me naar bed te gaan .Zo ook die keer ,, denk dat je een jaar of 17 was ''toen je na onze verhuis weer eens kwam logeren. Ik was toen aan de gang aan het schilderen. Het was een hele warme zomerse dag, en jij en Nancy besloten om te gaan zonnen in de tuin ;toen jullie zo' n uurtje in de tuin lagen kon ik het niet laten even naar de slaapkamer te gaan die uitkeek op de tuin.
,, Nu kon je vanop de grond niets zien van wat er in de tuin gebeurde, deze was helemaal aangelegd met diverse hagen die alles in kamers verdeelde " Nancy lag dan ook altijd naakt te zonnen .
zo ook deze dag, vanuit de kamer kon ik echter alles zien en zag hoe jij na een kort gesprek met haar ook je bikini uittrok om je lichaam aan de zon te tonen. binnen vijf tellen stond ik met een stijve. Ik ben toen naar jouw kamer gegaan en zag daar op je bed het slipje liggen dat je had uitgedaan op je bikini aan te doen. De natte plek trok me aan als een magneet. Mijn neus werd toen verwend met een ongelooflijk geuren pallet. Ik heb toen Nancy geroepen om even naar de kleur te komen kijken, maar van verf heeft ze toen niet veel gezien . Ze was nauwelijks binnen of ik het haar gewoon op de tafel gezwierd en dadelijk mijn op barsten staande lul,in haar spleet geduwd. Al na vijf stoten heb ik haar volgespoten. Toen is ze verder komen zonnen en ik ben weer gaan schilderen .
- Dat weekend herinner ik me nog, hoor. Wist toen niet goed wat het was maar het viel me wel op dat tante toen als op een wolk liep en dat haar schaamhaar toch plots zo nat was. Weet zelfs nog welk slipje het was.een wit oma model met groene bloemen op. een van de modellen die mijn moeder passend vond voor mij. Heb dat trouwens nadien nooit meer gevonden!
- Zal ik het je tonen!
- Heb jij dat weggenomen?
- Ja, en heb het nog steeds liggen, met nog een aantal andere.
- O, dat van mij kan ik nog begrijpen. dat kon je nemen maar die andere?
- die nam ik uit de wasmanden als ik ergens op bezoek was. Nu was dat meestal heel gemakkelijk omdat de wasmand toch in de badkamer stond en daar ook het wc was in de meeste gevallen .Andere zijn dan weer van vroegere vriendinnetjes en eentje heb ik ooit zelf van de buurvrouw haar kont gestroopt.
- Zomaar??
- Was tijdens een feestje voor haar verjaardag. we waren alle vier nogal aangeschoten en gingen op een bepaald moment doen,durven of de waarheid spelen. Na wat onschuldige dingen werd ik gevraagd wat ik koos. Ik zie toen doen! Zie je tante dat ik de buurvrouw en kus moest geven op haar blote kut. Iedereen keek me aan alsof ik dit nooit zou doen, maar daarin vergisten ze zich. binnen twee minuten lag haar rok op de grond, knielde ik voor haar en trok haar slip naar beneden en planten een kus op haar natte kut. Was dan ook een lekker wijf .Ondertussen beginnen mijn ballen toch wel pijnlijk te worden. Ik laat haar opstaan en plaats nemen op mijn schoot terwijl ik mijn penis naar binnen begeleid. Haar natte spleet verwelkomt hem met warme geurende sappen .Mijn handen omvatten haar middel en geven het tempo aan waarin ze moet op een neer gaan. Met bevende stem praat ze weer.
- Ik weet nog dat je me die keer tijdens het logeren op een avond bekeek alsof je een spook zag . Tante vertelde me later die avond waarom.

- Dat zal ik ook niet snel vergeten. Je vroeg of je een douche mocht nemen voor we gingen eten. Je bent naar boven geweest en komt terug beneden in de achterplaats waar de douche stond. Wij zaten samen op de bank onder de veranda en jij komt doodleuk ,, met enkel een handdoek rond je lichaam " in de deuropening staan om nog iets te vragen. Wat blijkt, staat je handdoek onderaan open en kijk ik recht tegen je schaamhaar aan.

- dat vertelde tante me ook later die avond. Ik vroeg haar toen waarom ze vroeg of jij niet mee onder de douche mocht met me. Ik had haar vraag wel gehoord maar er eigenlijk niet verder bij stilgestaan. Bleek dat jij me graag eens naakt wilde zien en ze hoopte dat ik ja zou zeggen zodat ze jou kon verrassen met een douche met mij.

- ja, meid: was toen al gek van je! en nu zit je dus hier!
Tijdens het praten wordt haar ademhaling heviger en heviger. ook ik voel me weer opgelaten en opgewonden. reeds voor de derde keer vandaag ga ik haar vol spuiten en krijg er maar niet genoeg van .

- Heb je hier ook seksfilms liggen? vraagt ze me plots.
- heu, ......... ja.
- zet je er dan eentje op nu? kunnen we kijken en verder neuken !
Ik schuif haar van me af en voel hoe haar kletsnatte spleet van me afgaat.
Dan open ik een kast onder de tv en vraag haar wat ze wil zien. gewoon, lesbisch, partnerruil of heeft ze nog andere voorkeuren.
- Heb je ook eentje waarin er met de vrouwen hardhandig wordt opgetreden en slaafs behandeld .
- De juffrouw weet wat ze wil.
ik rommel even tussen de dvd 's en vindt er een waar ik van denk dat het haar wel zal aanstaan.Ik steek het schijfje in de speler, druk op play en neem weer plaats op de bank. ze schuift zelf haar natte spleet weer over min lul en bepaald zelf het tempo. Deze film is er een waarin de vrouw nogal stevig wordt aangepakt als slaaf. vastgebonden weerloos wordt ze gevingerd; met vibrators bewerkt en krijgt zelfs mannen pis over haar heen.Op het moment dat de man die haar bewerkt de deur opent en drie mannen binnen laat die op en stoel gaan zitten toekijken, voel ik iets in haar houding veranderen. Haar handen grijpen de mine en leggen deze op haar borsten .
- toe nonkel, kneed mijn bollen tot ze pijn doen.
- ben je zeker?
- ja, gebruik me als je slaaf, neuk me hoe je wil, verneder me.
dat laat ik me geen twee keer zeggen. haar borsten kneed ik tot ze rood worden. Dan duw ik haar van me af en leg haar op haar buik op het koffietafeltje. snel neem ik een touw uit de kast naast de zetel en bind haar handen samen. Vervolgens steek ik het touw onder de tafel door en bind een eind aan haar linkervoet en het andere aan haar
rechter . Haar gelaat is nu amper een halve meter van het scherm verwijderden als de vrouw in de film een klap op haar billen krijgt , likt het wel of deze op haar billen terecht kwam. ze kreunt en tracht haar billen naar boven te duwen als wil ze zeggen , ik ook.
Zacht tik ik dan ook op haar billen. eerst links en dan rechts.
- Oooo, nog! nog!
wat harder gaat de volgende op haar billen en weer wat harder. Na een tik of tien gloeien haar billen als rijpe aardbeien. en als ik een volgende klap op haar billen geef, zie ik hoe ze verstijft en gillen klaarkomt. Haar sappen vloeien rijkelijk uit haar grot. golf na golf vormt een plas onder haar en na enkele minuten valt ze slap voorover.

Mijn lul is nu zo hard geworden van dit schouwspel dat je er een ijzer zou kunnen op plooien. Ik zak dan ook door mijn knieen, druk mijn benen tussen die van haar, en schuif die harde worst in haar drijfnatte speet.Rillend ontvangt ze mijn worst. opgehitst door haar gedrag grijpt mijn linkerhand haar haren en trek haar hoofd naar achteren en min rechter zoekt een borst. buiten zinnen van geilheid g ik tekeer als een beest en spuit haar na enkele stoten mijn lading in haar geile spleet . Uitgeput leun ik achterover en kik hoe min geil in slierten uit haar kut loopt. Dan maak ik haar los en zie hoe ze zich omdraait en me en kus geeft.
- was ij ook zo geil als ik , vraagt ze.
- ja meid, vooral van jou gedrag. dat zag ik echt niet ik jou.
-Ik weet ook niet hoe het komt maar ik vond het gewoon weg zalig om gebruikt te worden. denk dat ik min schade wil inhalen en het gedacht dat die kerels op tv naar mij aan het kijken waren maakte me gewoon weg heet.
- Jij zou dus ook wel eens een keer in het echt willen bekeken worden?
- O, als dat zou kunnen.
- kan geregeld worden en misschien zelfs zo dat je er nog wat kan aan verdienen!
- Ga je me de hoer laten spelen met andere venten???
- nee, zeker niet, maar ik weet wel iets, maar dat is voor morgen.

daar het al vrij laat is besluit ik dat we maar naar bed gaan en uitrusten voor morgen ;we kruipen dicht tegen elkaar en als haar hand mijn lid omvat en wil beginnen rukken, moet ik tot mijn spijt haar hand weghalen.
- nee, lieverd; doe me dat niet aan? drie keer is echt wel genoeg voor vandaag. als je morgen nog wil vrijen moet je me die rust wel gunnen . en zo eindigde onze eerste ,, soms verrassende " dag. en morgen ???????????
dat zit al in mijn hoofd.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners