Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet verwacht 4 - 9491 keer gelezen
Zoals ik reeds zei zat bij het ontwaken de dag al in mijn hoofd . kon ik weten dat het anders zou uitdraaien .mijn jonge snolletje slaapt nog, ik glijd stil uit bed en dek de tafel en maak warme chocomelk. ondertussen hoor ik haar toch ook stilaan wakker worden. even later staat ze naakt naast me en geeft me een klein kusje op mijn wang.
- eerst even plassen , zegt ze.
- nee! komt niets van in!!
ze kijkt me aan met vragende ogen.
jij gaat plassen, maar niet op de wc. ga maar naar buiten en zet je in het zicht van de keukenraam en daar mag je laten zien hoe je straal uit je kut komt.

bedeesd gaat ze naar de deur en kijkt me dan nog een keer aan. dan opent ze deze en stapt zonder dralen naar buiten. nu had ik haar dit nooit opgedragen als er ook maar enige kans was dat iemand haar zou zien. maar daar ik in een doodlopend straatje sta en er in deze tijd van het jaar amper volk is, is daar geen gevaar toe.
buiten zet ze zich met gespreide benen voor mij en opent dadelijk haar sluis. een zware straal gouden urine verlaat haar spleet en vormt een grote plas voor haar benen.
Deze eerste test is geslaagd. ik weet nu dat ze me zonder veel vragen zal gehoorzamen. al heb ik mijn plannetje voor het bekijken en er iets aan verdienen voor morgen geplant.
ze komt terug binnen en gezamenlijk eten we rustig ons ontbijt.- wat zin de plannen voor vandaag, vraagt ze met guitige oogjes.
- na het ontbijt eerst even winkelen en dan gehoorzaamheid training.
Weer twinkelen haar ogen.
zodra het ontbijt binnen is ruimen we gezamenlijk op en gaan samen naar de winkel. zodra we alles hebben wil ik terug gaan als haar aandacht getrokken wordt door een uitstalling van moderne,frivole hedendaagse lingerie. zonder dralen stapt ze naar de etalage en kijkt haar ogen uit.
Kan ik dus als liefhebber van lingerie wel waarderen en neem haar dan ook mee naar binnen. dadelijk komt een van de verkoopsters op ons af en vraagt of ze kan helpen.
- Kan jij de jonge dame even aan wat leuke onderkleding helpen. laten we zeggen oor zo' n 150 euro.
-Jazeker, komt u maar mee? had u iets in gedachte, richt ze zich nog even naar mij.
- zij is de klant en beslist.
- goed!!
samen gaan ze richting pashokjes,
- doet u even uw broek en trui uit, dan kan ik alvast beginnen met een juiste bh maat te bepalen.

en zo zie ik even later hoe de nodige maten worden genomen en wat later verschijnen de eerste setjes ten tonele. zowat een uur later komen de beide min richting uit. de verkoopster heeft een zeven tl setjes in haar hand.
- Nou papa,mag de jonge dame dit hebben.
- Papa, nee hoor lieverd, mijn jongste verovering, en ja ze mag alles hebben.
met verwondering bekijkt ze ons en haar ogen zeggen genoeg; weer een oude geile bok die en jonge geit dekt,, en ik ??
Twintig minuten later staan we terug binnen en laden alles uit.
_ steek alles even lekker in je tas, kan je het niet vergeten.
- wil i mi er niet in zien?
- dat bewaren we voor later; straks krijg jij alles wat je nodig hebt voor je training.En zo geschied, zowat een uur later open ik een kast in de kleine slaapkamer waar nog een heleboel kleren van min ex in liggen en hangen. dit voor als ze ook nog eens komt om een beurt te, waarom ergens anders gaan als ik heet ben , zegt ze als ik weet dat jij het ook wil en weet wat ik graag heb. en zodoende neuk ik haar toch wel een keer of drie per maand.
maar nu verder met mijn leerlinge. ik neem een rokje uit de kast, kort in een licht stof en voorzien van opgenaaide bloemetjes waar het binnenste van het bloemblaadje is uitgesneden zodat je erdoor heen kan kijken verder een bloesje in witte doorschijnende tulle. dan geef ik haar een stel zelf ophoudende kousen, een slip met open kruis en en een bh met tepel uitsparingen.
- trek dit maar al aan.
ze trek alles uit dat ze aanheeft en begint met de bh.
- he, wat is dat geinig, zegt ze als ze haar eigen tepels door de openingen ziet verschijnen.
dan gaat ze verder maar door de extra opening in het slipje ben ik genoodzaakt haar even te helpen. wat later heeft ze het dan eindelijk aan. nu volgen de kousen en geef ik haar de rest. wat later zie ik een verdomd lekker seksspeeltje voor me staan .door de open gewerkte bloemetjes zie je hier een stukje blote bil en daar dan weer wat van haar slipje. ze krijgt nog een zwart schoentje met een vijf centimeter hoog hakje.
-Oke; daar gaan we.

ik neem haar bij de hand en begeleid haar naar buiten. in het zonnelicht ziet ze er verdomme lekker uit.
even later lopen we als een koppel hand in hand naast elkaar. dan laat ik haar hand los en leg deze op haar rug en schuif langzaam naar beneden. haar wiebelende billen voelen lekker aan. Ik stop en trek haar tegen me aan, en dadelijk zoekt mijn tong haar warme mondholte om met de hare te spelen.
even snel als het begon stop ik.
- ga nu maar een meter of vijf voor mij lopen en volg mijn bevelen op.
even kijkt ze me angstig aan maar gaat dan toch op weg als ik haar een duwtje tegen de billen geef .
- STOP!! " mijn stem lijkt wel deze van een of andere
leger korporaal".
TIL JE ROK OP EN TOON ME JE BILLEN!
langzaam zakken haar handen naar de zoom en tillen dan uiterst langzaam de rok op en toont haar billen .
GA NU VERDER!
en weer gaat ze door steeds een pas of vijf voor mij.
na een drie tal minuten geef ik het volgende bevel.
SLA LINKS AF EN GA DOOR!
ik stuur haar en ander doodlopend straatje in en laat haar tot achteraan lopen.
STOP! EN BUIG VOOROVER MET JE HANDEN OP DE BANK.
haar billen steken nu als een fort achteruit. ik zet me achter haar, open mijn broek en binnen twee seconde steek ik door de open slip mijn inmiddels harde lul in haar kut. verdomme ! is die nat. Na amper vijf stoten voel ik haar krampen en spuit haar geil over mijn lul. bevend op haar benen staat ze te hijgen als een stoomtrein. zelf kom ik niet veel later klaar en spuit har sleet letterlijk overvol. Ik trek me terug, doe een stap achter uit.
KOM RECHT EN DRAAI NAAR RECHTS EN WANDEL TERUG;
ze gehoorzaamt en in de zelfde volgorde lopen we weer
terug ; aan het einde volgt het volgende bevel.
STOPPEN; TREK JE SLIP UIT EN LEG HET OP DE HAAG DAAR;
Haar handen verdwijnen onder haar rok en trekken het slipje van haar billen en leggen het op de haag. ze wil zich omdraaien maar min stem houd haar tegen.
VOOR JE KIJKEN VUILE SLET;
,, later vertelde ze me dat ze niet wist wat het was, maar mijn militair klinkende bevelen maakte haar week en zo geil dat ze me liefst daar ter plekke had geneukt ''
GA NAAR RECHTS EN LOOP LANGZAAM;
En weer gaan we verder. minuten lang loopt ze zwijgzaam voor me zonder ook maar een keer om te kijken.we komen nu vooraan en rechts heb je de zwemvijver met speeltuin en voetbalveld. links hiervan is een sanitair blok met doucheruimte en wc.
ik stuur haar daar naar toe en laat haar voor de deur halt houden. voor haar reikend open ik de deur en duw haar hardhandig naar binnen en duw haar een douchecabine in.
voor ze beseft wat er gebeurd trek ik haar kleren uit en beveel haar wat te doen.
ZITTEN!!
zonder morren zakt ze door haar benen en neemt plaats op de koude vloer.ze wil iets zeggen, maar snel leg ik mijn hand op haar mond en gebaar haar stil te zijn. een geluid in het gebouw heeft me gealarmeerd. dan horen we beide hoe twee stemmen elkaar toespreken.
ja, lekker duw je vinger naar binnen! als jij mijn borsten zuigt antwoord de andere; hier zijn duidelijk twee meiden aan het werk met elkaar;minuten horen we hoe ze elkaar opgeilen en verwennen en horen even later hoe ze beide met korte tussentijd klaarkomen.
als ik even later de deur van het betreffende hok hoor opengaan doe ik het onze ook open. verschrikt kijken twee meisjes van een jaar of zeventien me aan.
- zo dames, lekker geweest.
met rood hoofd kunnen ze enkel knikken.
niet erg hoor, iedereen heeft recht op plezier. dan valt hun oog op Christa die nog steeds op de grond zit ,, naakt''. haar bollen zin duidelijk te zien en beide kijken hun ogen uit. dan is het ,, ik denk de oudste van de twee '' die spreekt
- van hetzelfde gedacht met je vrouwtje.
Christa is nu recht gestaan en komt naast me staan.
- man, ben je gek, nonkel ja, nonkeltje neuken.
- heb jij seks met je nonkel??? Jezus heb je er niet een voor mij.
- ja, ik neuk met mijn nonkel. hij heeft me gisteren ontmaagd en vandaag gaan we verder.
dan spring ik weer in.
- en jullie met elkaar!!
- experimenteren ja, jongens willen we nog niet aan.
- dat is jullie keuze. maar neem me niet kwalijk, ik zou graag verder gaan .
beide groeten ons en maken aanstalten om weg te gaan. ik draai me naar Christa en duw haar weer naar binnen. ik hoor echter de buiten deur niet open gaan en vermoed dat de dames hopen op een voorstelling. ik laat dan ook bewust onze deur op een kier staan en gebied Christa om op haar knieŽn me te zuigen.dadelijk zit ze op haar knieŽn en neemt mijn stijve in haar mond. dadelijk wordt mijn vermoede bevestigd . twee rode hoofdjes kijken gebiologeerd door de kier naar binnen.

zodra mijn lul nat en stijf genoeg is laat ik haar rechtstaan. zet haar tegen de achterwand en til haar linkerbeen op en zet het op het aanwezige bankje. haar kut staat nu open en har roze vlees vraagt om te worden geneukt. ik verzet me iets en laat dan min lul haar grot inglijden.-Kijk een echte mannen lul, zegt de een.
- zat die maar bij mij in mijn kut; hoor ik de andere zeggen.
zelf bepaal ik het tempo en neuk haar rustig en diep. al snel gaat haar ademhaling de hoogte in en laat zich gaan.
- dieper!!.... dieper en harder!!! laat me komen. sta al een uur op scherp en ben zo geil. en zodra ik enkele malen hard en diep doorstoot voel ik haar kut samenknijpen en spuit haar kut sap naar buiten. zodra har orgasme wegebt draai ik haar om en laat haar de handen op het bankje zetten. zelf sta ik nu voor de twee in profiel en ze zien dan ook hoe mijn lul weer in haar grot verdwijnt en haar weer begint te rammen;
- ik voel mijn kut gewoon nat worden van te kijken naar die twee.
- ik zou die wel even in mijn spleet willen!
beide zijn zich niet bewust van het feit dat ik weet dat ze nog staan te kijken en besluit hen even te testen. ik buig me voorover en fluister iets in het oor van mijn partner.
snel trek ik mijn kleren uit en ga op de grond liggen. Christa zet zich schrijlings over me heen en laat zonder dralen haar plas in mijn mond lopen.
- o, jongens. hij drink gewoon haar pis. hoe geil.
- god, o god ik kom klaar , fluistert de andere.
en hij hoort hoe haar geil op de vloer terecht komt.

zodra ze is uitgeplast neemt ze weer haar positie in en schuit hij zin lul weer in haar spleet. het temp ligt hoog en al snel komt ze weer een keer klaar. ook hij is nu zover en trek snel zijn fluit uit haat grot, trekt even aan zijn eigen lul en spuit dan alles tegen haar kut, kont en over haar rug.zodra hij verslapt voelt hij hoe hij moet plassen en opent zonder dralen zijn blaas. met kracht spuit hij haar kut en kont proper en ziet het geil met de plas tussen haar benen op de grond spetteren.Vanuit zin ooghoek ziet hij de hoofdjes verdwijnen en open snel de deur.
-genoten , vraagt ik twee verschrikte rood hoofdige meisjes.
geschrokken weten ze niet wat zeggen. het duurt dan ook even voor eentje iets zegt.
-ik wel en zij ook. maar zou toch graag in haar plaats geweest zijn, knikt ze in de richting van Christa.
snel gaan min gedachten door min hoofd .
-dat heb ik wel gehoord. en wie weet kan dat geregeld worden.
vragend kijken ze me aan.
Hebben jullie vanavond tijd. kom dan tegen acht uur naar het kroegje vooraan en we zullen zien wat we kunnen regelen.
even kijken ze elkaar aan en knikken dan.
-we zullen er zijn , klink het het zowat in koor.
- oke , dan zien we jullie vanavond!
en dan verdwijn ik weer in het hokje en hoor ze nu eindelijk doorgaan. Christa heeft heel die tijd naakt staan luisteren en ik zie pretlichtjes in haar ogen.
- ga jij echt iets regelen met hen. zou ik wel echt geil vinden. kan ik ook experimenteren met meisjes.
- is de bedoeling!!
dan kleden we ons beide aan . ik laat min slip uit en trek zo min joggingbroek aan. zij trekt het rokje terug aan en wil de bh nemen. deze neem ik echter en steek hem bij het slipje dat ik achter haar rug van de haag nam. ze kan nu enkel haar bloesje aan doen en haar borsten de vrijheid gunnen. nog even doe ik een knoopje meer los en samen verlaten we het gebouwtje. in de verte zien we nog net de twee jonge vrouwen weggaan en zwaaien even. op weg naar onze stek zie je de enkele passerende mensen met grote ogen naar haar vrij huppende borsten kijken .deze ogen dan ook lekker . na een tijdje zin we terug en eten snel een boterham om dan even op bed te gaan liggen.wat rusten voor vanavond.

W

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners