Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet verwacht 5 - 2005 keer gelezen
in de vorige delen konden jullie al lezen hoe ik op een maandag ochtend aangenaam verrast werd en ondertussen twee heerlijke dagen doorbracht met de dochter van een tante van me. tijdens deze twee dagen was ik constant bezig om te bedenken wat ik met haar nog allemaal kon doen .
De onverwachte ontmoeting vanmiddag met de twee meisjes opende plots nieuwe mogelijkheden.
hier kunnen jullie al een deel verwachten . of ik alles in een keer zal kunnen neerpennen weet ik niet . maar ik zal alles zeker neerpennen .

De avond begon met een lichte maaltijd vanwege het warme weer . simpel een salade met koude kip .na de maaltijd gaan we samen kijken wat we gaan aandoen op onze afspraak.ikzelf kies voor een slip in tijgerprint met een rits,een losse blauwe joggingbroek en een bijpassend shirt. Christa kiest uit de kast van Nancy een frivool lingerie setje in zacht geel en een door Nancy zelf gemaakt kleedje.ogenschijnlijk uit een stuk,maar niets is minder waar.halverwege is de rok in de breedte voorzien van een klittenband zodat je het onderste gedeelte makkelijk en snel kan wegnemen en zo een korter kleedje creert. het zelfde ter hoogte van de navel . hier is het bovenstuk aan de rok bevestigd met een dubbele klittenband,die je bij beide helften dan kan omplooien en zo een zoom creert waardoor een stuk van de buik zichtbaar wordt.rond het afgesproken uur begeven we ons naar de plaats van afspraak. bij het naderen zie ik de tweee al zitten. van zodra we binnen zin neem ik de leiding en begroeten we eerst de dames. Christa mocht van mij niets zeggen zonder toestemming. gewoon om te laten merken aan de andere dat ik de leiding heb . nadat ze op bevel de twee heeft begroet spreek,ik hen aan.
- Zo, toch gekomen . te nieuwsgierig?
- ja, antwoord volgens mij de oudste.We krijgen niet alle
dagen de kans om nu eindelijk eens een pik in onze kut te
krijgen .
- dan zullen we eerst maar eens deftig kennis maken. Ik ben
Bert en dit is Christa .
- aangenaam, Tamara,bijna negentien en Noortje,net geen
achttien.
handen woorden geschud en kussen uitgedeeld waarbij Christa al dadelijk een voorkeur geeft voor Noortje.Ze duwt haar tong dadelijk krachtig tussen de lippen van het meisje die gewillig haar lippen opent en de draaiende tong begroet.
Bert heeft snel even rondgekeken en een ideale plek in het gebouw gezien om hun ontmoeting verder te zetten.
-Volgen jullie me,en dadelijk gaat hij ernaar toe . de andere volgen hem. hij brengt hen naar een tafel in de uiterste hoek ven het etablissement.banken met een hoge leuning verstoppen de aanzittende en alles is maar van een kant bereikbaar . Christa laat Noortje eerst gaan zitten en zet zich naast haar,Bert doet net het andere,Tamara moet namelijk straks makkelijk van de tafel kunnen opstaan.

( Noortje:ongeveer een zestig,net geen vijftig kilo, lange bruine haren, b 75 en net geen achtien mooie verschijning en vooral een zeer verzorgde dame. Tamara: een tachtig, 68 kilo,natuurlijk glimmende blonde haren,stevige d 80 cup en negentien en al even verzorgt als haar vriendin .)- lusten jullie bubbels ?
uit de drie monden klinkt een volmondig JA.
Bert wenkt dan ook de bediening en besteld een fles van hun beste champagne.
Even later wordt deze gebracht met de nodige glazen en als Bert bij het afrekenen de juffrouw een aanzienlijke fooi geeft met de vraag om hen niet te storen,knikt deze met een glimlach.
Bert opent de fles en vult de glazen.
- op een hopelijk vruchtbare avond? Dit wordt door de andere beaamt. Bert neemt de leiding.
-Dus jullie willen weleens weten hoe een lul in jullie
kutje zou voelen .
-Ja :antwoord Tamara. zij heeft duidelijk de leiding bij de
twee.nu weet hij dat hij juist zat en zij het is die hij zal moeten zien te breken en zijn wil op te leggen .
aan de andere kant van de tafel ziet hij hoe Christa de iets meer beinvloedbare Noortje al lustig zit af te tasten. haar ene hand zit al onder de tafelen de andere speelt stil met de borsten van haar buur.
Bert voelt ondertussen hoe een hand tussen zijn lichaam en broeksband naar zijn prive onderdelen gaat. die laat er ook geen gras over groeien,maar hij zal bepalen wat en hoe en wanneer. dus houd hij haar hand tegen en verwijdert deze.in de plaats hier van buigt hij zich naar haar,neemt haar hoofd in zijn handen en kust haar op de lippen.zij wil dadelijk haar tong naar binnen duwen maar weer houd hij haar tegen.aan haar lichaam voelt hij hoe de twijfel zich van haar meester maakt.nu is het tijd om haar te laten merken wie de meester is en wie de leerling.
stil spreekt hij haar aan.
-Jij gaat nu naar het toilet,zorgt dat je plast met je slip aan en doet deze dan uit. dan kom je terug en geeft me je natte slip.
even kikt ze hem angstig aan,en haar ogen verraden dat ze dit niet van zin is.Bert geeft echter niet snel op en geeft haar hetzelfde bevel,maar nu op een veel dwingendere toon.
het feit dat hij haar,de leider van de twee dames en bevel geeft doet haar twijfelen.eigenlijk wil ze de leiding houden en ondertussen voelt ze een bepaalde kribbeling in haar buik die haar opwind.
als ze dan nog een por van hem krijgt om haar te dwingen knapt er iets in haar houding.ze staat op en wil haar handtasje pakken.Bert houd haar echter tegen. vertwijfeld kijkt ze hem aan.
-ik moet mijn slip toch ergens insteken!
-Geen handtas.draag het zomaar mee.
Haar ogen worden klein en verraden angst.en als hij haar dwingend aankijkt verlaat het restje verzet haar wil en gaat op weg .Terwijl zij weg is neemt hij de tijd om even onder de tafel te kijken wat daar allemaal gaande is .
Nancy heeft de weg naar het kutje van Noortje al gevonden en zit met drie vingers in het natte spleetje.Noortje is wat terughoudender en streelt Nancy' s kutje over haar slip heen. haar ander hand zit al wel onder de bloes van Nancy en kneed haar stevige borsten het gene deze wel kan waarderen.
Dan ziet hij Tamara terug komen van het toilet en merkt haar knalrode hoofd. haar blik verraad angst maar ook opwinding.in haar hand kan hij een glimp opvangen van haar slipje dat ze krampachtig voor de enkele aanwezige wil verstoppen. zelf merkt ze niet dat haar slip lekt door het krampachtig vasthouden.
zodra ze naast hem zit wil ze onder de tafel haar slip afgeven.
- leg maar op de tafel!!
langzaam met veel angst legt ze het natte klein nood op de tafel. de andere zijn te druk bezig om hier iets van te merken.
Bert legt zijn hand snel op het natte hoopje textiel en legt het naast hem op de bank.haar lichaam ontspant.
dan schuift hij zijn hand over haar been naar haar kruis en zodra hij haar venusheuvel voelt verstart hij. een volkomen gladde naakte kut verwelkomt zijn hand.zij heeft dit gezien en spreekt hem aan.
- Dit had je niet verwacht he. vindt je het lekker.
zonder een woord te zeggen verdwijnt hij onder de tafel en steekt zijn hoofd tussen haar benen. even trekt hij aan haar benen en zorgt er zo voor dat haar kut op de rand van de zitbank komt en sluit zijn lippen om haar zachte naakte kut en glipt met zijn tong dadelijk tussen haar schaamlippen
en zoekt haar sappen.
Na enkele minuten voelt hij haar schokken en vloeit haar sap over zijn lippen zijn mond in.
als hij terug plaats neemt naast haar ziet hij hoe ze alle moeite doet om haar emotie' s niet uit te schreeuwen.
_ zo, zullen we dan maar ergens anders verder gaan.
drie monden spreken als een:JA .
-Hebben jullie nog tijd vandaag, vraagt hij de twee .
Raar genoeg is het Noortje die het woord neemt.
-heel de avond en morgen!
-moeten jullie dan niet op tijd binnen zijn.
-neen, we slapen zogezegd vanavond bij de andere.logeren noemen onze ouders dat. wij noemen het seks ervaringskamp.
-O, leuk gevonden. laten we dan maar gaan;
de vier verlaten gezamenlijk het gebouw en gaan richting de verblijf plaats van Bert.
onderweg blijft de zelfde samenstelling van de koppels behouden.de weg duurt wel iets langer dan normaal doordat op regelmatige tijdstippen een van de twee paren wel even iets wil proberen;even een vinger in een kutje steken , aan de borsten van de ander komen, en zelfs even beffen op een bankje.
maar uiteindelijk komen ze op hun bestemming aan.Bert opend de deur en maakt licht.de andere drie volgen hem en even later staan vier geile mensen in de ruimte.
Christa spreekt als eerste.
-ik denk dat we een klein probleempje gaan hebben. het bed gaat te klein zijn.
Bert knikt.maar heeft al dadelijk een oplossing.van de grote kussens op de banken kan je op de grond een groot bed maken. dus Bert begint dadelijk het kleine tafeltje te verzetten en de kussens op de grond te schikken.dan neemt hij een groot laken uit de kast en legt dit over de kussens. dan draait hij zich om en kijkt plots tegen drie naakte vrouwen lijven aan.
voor hij het goed en wel beseft hebben zes handen zijn kleren uitgedaan en voelen er twee aan zijn ballen en lul en sluit een mond zich rond zijn lul . wat van wie is deert hem momenteel even niet. ja moet niet altijd weten wie wat allemaal doet. dat maakt het spannend.
langzaam voelt hij hoe een hand weggaat en ook de mond zich verwijderd.als hij even opzij kikt ziet hij dat het Christa en Noortje waren? zij gaan nu onder zich zelf verder. voor hem blijft dus de wilssterke Tamara over.om de eerste kennismaking voor iedereen aangenaam te maken neemt hi haar mee naar de slaapkamer. zo kunnen beide stelletjes eerst op een rustige manier met elkaar omgaan en later samen verder gaan.in de slaapkamer laat hij haar op het bed gaan liggen en legt zich naast haar. langzaam en zacht kust hij haar op haar hele lichaam geen plekje slaat hij over en sommige krijgen natuurlijk iets meer aandacht. na een tiental minuten begint ze te kronkelen onder zijn aanrakingen.
zelf heeft ze de moet gevonden om ook op verkenning te gaan en concentreert zich vooral op zijn lid en ballen;na een tijdje voelt ze hoe er vocht uit zijn penis komt.nu weet ze wel dat dit nog maar het voorvocht is,maar toch wint het haar op.als hij dan naar haar honingpotje gaat en zijn lul zowat naast haar mond komt te hangen neemt ze deze instinktief in haar mond.als op een lolly begint ze erop te zuigen en likken. Bert voelt dat ze nog wel wat onwennig is maar laat haat rustig zelf uitzoeken hoe en wat .zelf likken zijn lippen haar schaamheuvel en dringt steeds dieper haar grot binnen. en als zijn tong haar klitje raakt voelt hij haar sidderen.niet veel later volgt haar tweed orgasme van de avond en word het tijd om verder te gaan. zijn lul is ondertussen flink hard geworden door haar gezuig.hij bevrijd zich uit haar zuigende mond en draait zich naar haar. ondertussen kijkt hij even naar de andere twee en ziet dat deze lekker aan elkaars kutje likken.
- zo, wat denkt je meid? zullen we eens zorgen dat je en echt vrouw wordt. een die niet alleen ontmaagd is maar uiteindelijk ook een lul in haar kut heeft gekregen.
zwijgzaam knikt ze hem toe van ja. haar ogen smeken eigenlijk zowat om haar eindelijk te bezitten.
hij duwt een been tussen die van haar en opent zo haar benen. zijn andere volgt en zo bevind zijn lul zich nu op enkele centimeter van haar vagina. langzaam zakt hij wat en zet het puntje van zijn lid tegen haar natte heuvel.
langzaam druk hij wat meer door en voelt haar natte lippen zich openen en zijn eikel binnenlaten.hij stop en kijkt nar haar gelaatsuitdrukking.enerzijds angstig maar ook verwachtend glimmen haar ogen van gelukstranen. eindelijk gaat ze vrouw worden. iets wat ze al zo lang wil.
dan zakt hij verder en steekt zijn hele harde lul in haar grot;haar stevige schede spieren sluiten zich passend rond zijn roede.langzaam trekt hij zich terug en laat enkel zijn eikel in haar schede zitten . keer op keer herhaald hij dit. haar lichaam begint te reageren op zijn bewegingen. haar ademhaling wordt sneller en sneller en als hij nog enkele malen in en uit haat kut is geweest spant het zichzelf op, gooit haar heupen naar omhoog en slaakt een gil. voor de derde keer deze avond komt ze klaar.
Met zijn lul diep in har voelt hij hoe haar sappen naar buiten worden geperst en tegen zijn buik spatten. zodra haar orgasme wegebt begint hij haar weer te neuken.
steeds weer sneller en sneller ramt hij zijn lul in haar kut en voelt hoe zijn zak begint samen te trekken en zijn zaad naar omhoog stuwt; weer voelt hij haar kut krampen en haar sappen naar buiten stuwen. haar vierde orgasme is een feit en net op dat hoogte punt ramt hij met een laatste harde splijtende stoot zijn lul diep in haar grot en spuit kreunend zijn lading in haar kut. het lijkt wel een optreden van een of ander metal band, zo gillen ze beide tijdens hun ontlading.na een laatste stoot heeft hij wel een straal of zes haar grot ingestuwd. uitgeput en voldaan zakt hij naast haar op het bed . hijgend komen ze tot rust.
-man, als ik had geweten dat het zo lekker was had ik me al jaren geleden laten pakken door die buurman die me altijd geil aankeek en leuke opmerkingen maakte .in de andere ruimte horen zo hoe het er ook lekker aan toe gaat. luisterend blijven ze liggen en gunnen de meiden hun eerste tijd samen.

hierover vertel ik de volgende keer en dan ook hoe alles verder is verlopen

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners