Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet verwacht 6 - 7678 keer gelezen
nadat ik Tamara vier orgasme's bezorgde liggen we naast elkaar. in de aanleunende kamer horen we hoe de andere twee zichzelf ook amuseren. soppende vingers gaan in en uit de natte kutjes en smakkende kussen laten raden dat ze beide botergeil zijn. Noortje is de eerste die kermend klaarkomt. ongegeneerd gilt ze haar lust uit .
- lekker , lekker . duw er eentje meer in alstublieft , ram je vingers diep in me en OOOOOOOOO , ik kom klaar.
de kracht waarmee haar sappen haar kut verlaten is hoorbaar tot in de andere kamer.Bert kan het niet laten en gaat even kijken. hij ziet hoe Christa boven het gelaat van Noortje gaat zitten en haar kut aanbied aan de geile tiener .de tong van Noortje flits dadelijk tussen de natte kut lippen van haar partner. Deze geniet met volle teugen van het gelik en laat niet veel later met luid gekreun weten ook te gaan klaarkomen. Haar sappen lopen als een waterval over de lippen van haar partner . Deze kan alles niet wegslikken en hij ziet dan ook hoe naast haar hoofd een natte plek ontstaat op het laken .
plots voelt hij een hand om zijn pik. Tamara is achter hem komen staan en kan alleen maar het gekreun en gekerm van de andere twee horen .
-Lieverd, ik moet plassen.
Dadelijk rijpt er een idee in zijn hoofd. Voor ze het goed beseft heeft hij snel een kastje open getrokken en staat ze met haar rug naar hem gekeerd en voelt hoe hij haar handen samen bind op haar rug. hij wil even testen hoe sterk haar wil is . ze wordt voor het aanrecht gezet en Bert zet zachtjes de kraan open.
-als je durft plassen voor ik het zeg , krijg je van de zweep.
haar gelaat verraad dat ze in tweestrijd is. hem gehoorzamen of dat verlangen van een zweep de overhand laten nemen. Noortje en Christa zijn er nu komen bijstaan en merken mee op hoe Tamara in een hevige tweestrijd zit .
-Bert , zegt Noortje, ik zou ook moeten plassen . ga je mij dan ook vastbinden. vraagt ze bang.
- nee , voor jou heb ik iets anders in petto.
hij draait zich om en gaat de slaapkamer binnen. ze horen hem even in een kast rommelen en even later komt hij terug met een zakje ballons. met rare ogen kijken ze hem met drie aan. Dan neemt hij Noortje bij de handen en laat ze deze plaatsen op de rand van het aanrecht. Tamara voelt ondertussen steeds meer en meer de drang om haar blaas te ledigen. Bert wil dit nog uitstellen en draait de kraan dicht. hij heeft ondertussen een ballon gepakt en deze over de steel van een houten lepel geplaatst. door haar houding staat Noortje wat gebogen en zien de andere twee hou hij de ballon bij haar inbrengt met de lepel.
Als hij de steel terug trekt blijft de ballon in haar vagina zitten. snel neemt hij de speciale pomp en begint de ballon in haar schede op te blazen .




zodra hij denk dat hij groot genoeg is bind hij hem dicht en gebied haar om even over en weer te lopen .
amper is ze driemaal over en weer geweest in de caravan of haar gelaat verandert in een rode tomaat .
- Dit voelt geil aan . ik wil plassen maar kan niet.
-Normaal, zegt hij. ik heb je plaskanaal geblokkeerd met de ballon.
Christa kijkt dit alles aan met ongeloof. hier ga ik nog wat beleven denkt ze bij zichzelf .Bert neemt ondertussen de gebonden Tamara bij de handen en leid haar naar het wc. hier moet ze met haar bene naast de pot gaan staan zodat ze rechtop stat met haar kut boven de pot.
- denk maar niet dat je er vanaf bent hoor. je moet nog steeds wachten op mijn bevel.
Tamara moet nu alle registers bijzetten om niet te plassen. en als ze dan hoort hoe hij tegen Christa zegt dat ze op handen en voeten moet gaan zitten voor het zicht van Tamara en haar verplicht te plassen boven een teiltje, kan ze het echt niet meer houden en plast gillen haar gouden straal naar buiten.
- Vuile geile bok, sist ze, je hebt me laten klaarkomen door dit alles. verdomme wel lekker zo klaarkomen .
Noortje zit nog steeds met de ballon die haar verhindert te plassen.
- kom jij nu maar eens hier. gedwee komt ze naar hem. zet jij je nu maar eens op handen en voeten. tam laat ze zich zakken en voelt hoe de druk in haat blaas nog groter wordt . Hij schuift het teiltje tussen haar benen. Christa krijgt van hem een naald. even kijkt ze naar het ding maar begint snel te snappen wat hij wil. Bert knielt naast haar en legt zijn twee handen op haar buik, net ter hoogte van haar blaas.Dan drukt hij haar buikwand tegen haar blaas en hoort haar kermen.
-Ik... IK wil pissen, gore klootzak. haar lichaam probeert uit alle macht haar zeik te laten lopen en ze voelt de spanning stijgen.Dan knikt hij even naar Christa. Deze trekt de ballon iets naar buiten en vakkundig doorprikt ze hem. Nu de blokkering is weggevallen lijkt het alsof een brandkraan wordt opengezet. Haar blaasinhoud verlaat fluitend haar schede en tegelijker tijd voelt ze hoe haar lichaam zonder dat ze het verwachte klaarkomt.
-ik.. ik ik stamelt ze , KOM KLAAR gilt ze dan en schuddend spuiten haar sappen gemengd met haar plas uit haar hete kut. van het gekerm en gekreun genietend merkte hij niet dat Christa met een hand de nog steeds op haar plaats staande Tamara vingert en met de andere zichzelf. tot plots twee stemmen gillend hun sappen laten stromen . na het wegebben van hun genot, bevrijd hij Tamara van haar boeien. de drie dames merken dan dat hij met een knoert van een stijve zit. drie paar handen grijpen hem vast en nog voor hij weet wat er gebeurd ligt hij op de tafel gebonden. en hij moet zeggen , vakkundig gebonden. handen boven zijn hoofd en benen links en rechts van de tafel. Christa neemt de leiding.
-Noortje , jij houd je bezig met zijn tepels, en het mag wat harder dan je bij jezelf zou willen; Tamara voor jou zijn aars, en bewerk ze maar goed. liefst met korte dikke dingen. kijk maar eens in die kast waar hij al dingen uithaalde, daar vindt je wem wat.
Zelf neemt ze zijn pik in haar handen en voelt hoe hard deze is. lijkt wel een ijzeren staaf.Noortje durft nu toch iets meer en vindt een doek die ze over zijn ogen legt. niets zien en alleen kunnen vertrouwen op zijn gevoel, doet hem alleen maar heter en heter worden en dikke druppels voorvocht prijken op zijn eikel. Christa likt deze op met haar tong ervoor zorgend dat het contact met zijn eikel kort en minimaal is.
hij voelt ook hoe Noortje aan zijn tepels likt met dezelfde zachte minimale aanraking. Christa laat nu haar tong rond zijn eikel draaien en kneed zijn ballen ondertussen. niet zacht maar ook niet te. vervolgens voelt hij hoe en natte vinger in zijn sluitspier wordt gedrukt en zijn kont opent .
drie,vier maal gaat hij erin en eruit. dan voelt hij hoe een dikker voorwerp zijn kont benadert. en terwijl Noortje steeds harder aan zijn tepels zuigt en trek en Christa zijn lul dieper en dieper in haar mond neemt, voelt hij hoe Tamara een ( hij denkt de roze) vier centimeter dikke dildo in zijn aars duwt en zijn prostaat stimuleert.als een goed geoliede machine werken de drie samen en maken hem gek van verlangen.



minuten gaan voorbij. telkens Christa merkt dat hij gaat komen stopt ze met pijpen en duwt vakkundig op een plaatsje onderaan zijn lul en net boven zijn zak. zo snel als het opkwam zo snel verdwijnt zijn komende orgasme oor weer. dan bedenkt hij dat dit het trucje is dat verpleegkundige leren om een patiŽnt uit zijn roes te helpen als hij geil wordt tijdens het wassen . en zij is verpleegkundige.
steeds hitsiger en hitsiger wordt hij door hun behandeling. steeds weer wordt zijn hoogtepunt uitgesteld. hoelang ze zo met hem zijn bezig geweest weet hij niet. maar plots stoppen ze met al hun activiteiten en laten hem sidderend van genot liggen. geen enkele aanraking meer, geen enkel geluid.
dan voelt hij hoe zes handen zijn lichaam strelen en zijn lul in een mond wordt genomen.
EEN mond; nee hoor: drie monden die elkaar afwisselen. dan weer een kleine hand die zijn tepels bewerk en een dikke vinger in zijn kont, en even later een stevige hand aan zijn tepels en een fijn vingertje in zijn kont. ook hun monden vervangen elkaar continu. hij voelt hoe zijn ballen stilaan beginnen pijn te doen. zijn zak trekt zich strak rond zijn ballen. dan wordt de blinddoek verwijderd en ziet hij hoe de drie niet alleen hem maar ook elkaar verwennen. tepels worden gezogen, vingers in kutjes geduwd en aan elkaar aangeboden om af te likken en de dildo die in zijn kont zat wordt doorgegeven om in hun eigen kutjes te stoppen. steeds geiler en geiler wordt hij. dan wordt alle aandacht op hem gericht. een hand aan zijn tepels , een aan zijn zak en een an zijn aars. en drie monden die afwisselend zuigen aan zijn lul.
- vuile sletten !! ga je me nog laten spuiten.
Voor de dames het sein dat hij gaar is.Christa neemt zijn lul in haar hand en drie monden komen dichter bij. met stevige , direkte halen trek ze hem binnen drie tellen naar een hoogte punt en ziet hij hoe elke straal in een andere mond verdwijnt. na acht stralen is hij de tel kwijt en kan alleen nog genieten van zijn orgasme. zodra ze merken dat hij leeg is, ziet hij hoe ze hun met sperma gevulde mondjes aan elkaar aanbieden en zijn zaad van de ene naar de ander mond overdragen. nog steeds gebonden kan hij alleen maar toekijken.

Dan wordt hij snel losgemaakt en verplicht op de grond te gaan liggen. drie kletsnatte kutjes verschijnen boven hem en in sneltempo worden vingers bij elkaar ingebracht. en al snel komt de ene na de andere klaar en spuiten hun geil op zijn lichaam. zelf is zijn lul terug stijf geworden en hij trekt er dan ook genots vol aan. door hun sappen is hij lekker glad en het duurt dan ook niet lang voor hij weer klaarkomt en zijn geil zich vermengt met hun kut sappen. als hun orgasmes wegebben knielen ze naast hem en acht handen grijpen en smeren om het geil op elkaar te smeren.
dan kruipen de drie dames dicht tegen hem aan en voelen alle vier hoe hun lichaam tot rust komt.
na een tijdje zegt hij
- zal i ens iets te eten maken? ik heb honger. drie meiden beamen dat en even later staat hij te koken. de drie zitten in elkaar gestrengeld op de bank toe te kijken en als ze een 20miknuten later aan de spagettie zitten is hun lichaam hen dankbaar. het smaakt dan ook voortreffelijk .

volgende keer meer .





Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners