Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet verwacht 7 - 5521 keer gelezen
Na het eten ruimen ze gezamenlijk de tafel af en doen het kleine af wasje.daarna kruipen ze samen op het grote bed vooraan.Christa zoekt nu bewust het gezelschap op van Tamara en dwingt zo Noortje in de armen van Bert.
_ Nonkel, heb jij pornofilms?
- hum. ja.
- kunnen we er even eentje zien samen .
- Als de andere dat ook willen kan dat zeker .
als waren ze een persoon knikken de andere twee van ja.Dus staat Bert op en opent het kastje onder de tv.na even zoeken denkt hij de ideale film te hebben gevonden en steekt deze in de player en drukt op play . dadelijk verschijnt het altijd zo vervelende voorgedeelte met reclame. vijf minuten later begint de film. de film gaat over een jong meisje dat door de buren gebruikt wordt om een seksfilm te maken . ze doet alsof ze het niet wil maar je ziet dat het gespeeld is en ze maar al te graag al die lullen en zaad in haar krijgt . een van de scene' s is dat ze wordt vastgebonden en geen kant uit kan als ze in haar kontje wordt geneukt.- Dat wil ik ook wel eens proberen , zegt Noortje vol
geilheid.
- Wat, zegt Bert; in je kont worden geneukt of vastgebonden.
- alle twee !! ik lek nu al bij het gedacht.
- Wel dan zullen we dat eens doen.
even kijken ze hem verbaast aan. maar ze moeten
toegeven dat ze er alla drie geil van worden.

Bert start dadelijk met de voorbereidingen. hij legt een aantal kussens op een hoop. dan neemt hij uit een klein kastje boven de bank een camera. hij geeft deze aan de andere twee en beveelt hen alles te filmen. dan gaat hij even naar de kleine kamer en komt terug met een schoendoos en zet deze op de bank zonder kussens .
- begin maar te filmen!!
Noortje krijgt het nu toch wel warm als ze ziet hoe de andere twee met het toestel aan de slag gaan en haar in het vizier nemen om haar naakte lichaam op beeld vast te leggen;
Bert wil het nu wat ruwer spelen om haar te verwarren. hij grijpt haar bij de haren en dwingt haar zo op haar buik op de kussens te gaan liggen. haar kont steekt nu uitnodigend naar achter.
Vervolgens neemt hij de doos dichter bij en tovert er een aantal touwen uit te voorschijn.
Christa en Tamara doen hun best om alles zo goed mogelijk vast te leggen.ze zien dan ook hoe hij het eerste touw rond haar knieholte legt en knoopt. vervolgens bint hij het rond haar hand zodat deze verbonden is met haar been. vervolgens herhaalt hij dit met een tweede touw aan de andere kant.
Noortje is nu overgeleverd aan hem en kan zelf niets meer doen.
Om haar nog meer bewegingsvrijheid te ontnemen haalt hij uit de bank een stuk steel tevoorschijn. hieraan zijn op de uiteinden twee stukken velcron aangebracht. hij maakt een vast aan haar linkerknie , drukt haar benen uit elkaar en bevestigt de andere kant aan haar rechterknie. hierdoor steunt ze alleen nog met haar buik op de kussens en draagt zo haar eigen gewicht.


Vervolgens neemt hij een kleine flacon uit de doos en opent deze. langzaam druppelt hij enkele druppels van de olie op haar sterretje. dan strijkt hij dit met zijn vinger open tot op het membraam tussen haar kut en aars. kreunend siddert ze van genot. het feit dat ze hier zo hulpeloos ligt maakt haar al bloedgeil en dan nog het feit dat ze door een oudere vent in haar kont gaat worden gepakt laat haar smelten. als ze weer enkele druppels van de koude olie op haar sterretje voelt vallen rilt ze van genot en voelt hoe haar kut letterlijk begint te lopen.
ze draait haar hoofd een beetje en ziet hoe Tamara op de grond liggend de kut van Christa likt terwijl deze verwoede pogingen doet verder te filmen.Dan voelt ze hoe een topje van zijn vinger lichte druk uitoefent op haar sluitspier. van geilheid en genot kronkelt ze ze goed mogelijk met haar kont en ontspant zich. als door een sterke pomp aangezogen verdwijnt zijn pink als een bliksemschicht in haar darm. het dunne ding brengt echter al de nodige gevoelens bij haar teweeg.ze spant haar bilspieren op om hem nog dieper in haar kont te trekken.
Bert trek deze echter langzaam terug en vervangt hem door zijn wat bredere middenvinger. ook deze wordt in dank aanvaard door haar kont. hij trekt zijn vinger terug en druppelt nu de olie op zijn vinger.dan duwt hij deze terug en gaat een vijftal keer op en neer. dan herhaalt hij dit weer en weer. hij voelt hoe ze meer en meer ontspant en soepeler wordt.

van uit de kant van de ander hoort hij steeds meer en meer gehijg en als Christa gillen op de tong van Tamara klaarkomt kijkt hij even naar het sidderend lichaam dat alle moeite moet doen om recht te blijven terwijl haar orgasme door haar lichaam giert.
zodra haar orgasme wegebt concentreet hij zich weer op zijn willoos slachtoffer. hij neemt een butplug die je kan oppompen. hij steekt het ding in haar geoliede kont en zet er wat spanning op. haar kont wordt zo licht opgerekt en maakt zo de weg vrij voor zijn stilaan op volle sterkte zijnde lul.

Naast zich ziet hij hoe Christa nu met een hand de camera bedient en met de ander een dildo in de kut van Tamara beweegt.
zelf gaat hij even aan de slag met het kutje van Noortje.hij drukt zijn lul tegen haar ingang en glijd als in een pak boter haar grot binnen . langzaam neukt hij haar.
- O, lekker !! gilt ze ; gevuld in mijn twee gaatjes.
O,Bert vul je me in mijn drie gaatjes.
meer heeft Bert niet nodig. hij trekt zich terug en neemt een vibrator uit de doos. hij steekt deze in haar kut en zet hem op maximum. dan maakt hij hem vast met een riem rond haar buik zodat hij blijft zitten. zelf neemt hij nu plaats voor haar en zet zich op zijn kont met zijn benen naast haar.hij grijpt haar haren en tilt haar hooft op. wipt even naar voor en laat haar al geopende mond over zijn stijve van haar eigen sappen natte lul zakken. dadelijk begint ze te zuigen. als heft ze in haar leven nooit iets anders gedaan zuigt ze vol overgave aan zijn lolly.Na enkele minuten trekt hij haar zuigende mond van zijn stijve. hij neemt terug plats achter haar en verwijderd de vibrator. vervolgens laat hij de lucht uit de butplug stromen en haalt ook deze eruit. Ze voelt hoe haar sluitspier zich lichtjes sluit maar toch niet helemaal.
Dan voelt ze hoe een dik hard voorwerp tegen haar sterretje wordt gezet. ze voelt hoe de druk wordt opgevoerd en voelt dan zijn eikel haar donkere achtergrot binnen dringen. sidderend van spanning en genot beseft ze nu pas echt dat ze zal ontmaagd worden in haar kont.
kreunend van genot en spanning geniet ze er echt van . ze wist niet dat het zo lekker ging zijn.
Bert drijft dan zijn volledige zestien centimeter lange harde lul in haar darm. zodra hij geheel in haar zit blijft hij even diep in haar achterwerk zitten. dan neemt hij haar heupen vast en trekt zich terug tot net nog met zijn eikel in haar darm. weer wacht hij even en drukt dan weer voorwaarts .
- ja ,o lekker!! schit geil wordt ik ervan. neuk mijn kont
en spuit me vol.
voor Bert is dit het sein waarop hij wachtte en hij voert nu het tempo stilaan op . zijn ballen kletsen tegen haar druipende kut en worden steeds natter en natter. zijn lul wordt nog harder dan hij al was.
- neuk me , verdomme vuile geile klootzak. pomp je zaad in
mijn darmen. vul me , vul me .
Noortje kan het niet meer verbergen dat ze hoerengeil is en slaat het ene vuile woord na het andere uit .
Bert neemt nu weer de vibrator , zet hem op maximum en stopt het ding in haar natte grot. gevuld in haar twee gaatjes ligt ze te kronkelen en te spartelen voor zover dat mogelijk is .

Bert voelt zijn ballen beginnen koken en zijn zak trekt ze strak naar binnen. hij trekt zich terug met zijn eikel nog in haar aars, gooit zich dan met volle kracht naar voor en boort zijn lul met volle kracht diep in haar. op dat moment komt ze schreeuwend klaar door de vibrator en spuit hij zijn zware ballen leeg in haar kont.straal na straal verdwijnt tot tegen haar stront die nog in haar darmen zit.een halve minuut later is alles voorbij en horen ze hoe Tamara ook klaarkomt op de dildo in haar kletsnatte pruim.
doodmoe van de inspanningen blijft hij nog even met zijn verslappende lul in haar kanaal zitten. dan trekt hij hem t haar kont en ziet hoe het gaatje zich terug sluit . echter niet helemaal. maar dat heeft hij al menig maal gezien en na enkele minuten zal ook het laatste stukje zich sluiten. hij maakt haar los uit haar gevangenis. zij draait zich om en omhelst hem innig.
- Dank je. fluistert ze in zijn oor en voelt hoe ondertussen zijn zaad uit haar darm loopt. van pure geilheid voelt ze hoe haar kut zich weer samentrekt en een spontaan orgasme ontstaat in haar lichaam.nu vloeien de sappen uit haar beide gebruikte gaatjes. vermoeid kruipen de drie tegen elkaar en genieten van elkaars lichaamsgeur en warmte.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners