Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet verwacht 9 - 3868 keer gelezen
na hun uitspatting in de tuin en hun ontbijt is het voor Noor en Tamara tijd om zich klaar t maken om naar huis te gaan;daar er in de verblijfplaats zelf geen douche of bad moet Bert improviseren. nu is dit niet de eerste maal dus is alles snel geregeld. vier grote potten water op het vuur . enkele badlakens op de grond en uit het tuinhuisje een ovaal kinderbadje. zodra het water kookt vult hij het bad en zorgt voor washandjes, zeep en handdoeken en ook een haarborstel wordt klaar gelegd. dan kijkt hij naar de drie vrouwen.
- zo dames, gedaan met de pret. klaarmaken en vertrekken .
geen lastige vragen thuis en ik krijg hopelijk geen kwade
ouders aan de deur.
tegen hun zin staan er twee op en maken zich klaar om zich op te frissen.Bert kruipt bij Christa en begint haar te strelen en terwijl de twee andere zich wassen kunnen zij zich niet inhouden en al snel verdwijnt zijn lul in haar kut . en nog voor de beide klaar zijn met wassen heeft hij haar alweer een orgasme bezorgt en zijn zoveelste lading van de afgelopen dagen in een kut gelost.zodra de twee zich hebben afgedroogd willen ze zich aankleden. maar zodra ze hun slipje willen aandoen houd hij hun tegen.
- die geef je maar hier , zegt hij rechtstaande.
hij neemt ze aan, pakt enkele plastiek zakjes en steekt er telkens een slip in. laat er goed de lucht uit en verzegeld ze . dan schrijft hij er hun namen op en bergt ze weg in zijn collectie.
Noor is degene die het snelst van de verbazing bekomt.
- zonder slip naar huis .
- ja, kan je muis afkoelen en ik herinner me jullie nog
lang.
even uit het lood geslagen gaan ze toch verder en een later staan ze gekleed klaar om te vertrekken. terwijl de drie meisjes hun gegevens uitwisselen selecteert Bert beelden uit de opnames en maakt er een leuk geheel van naakte parende lijven van. drie kopie' s worden gemaakt op de pc. dan zoekt hij een foto van en leeuw op de pc zet er een titel op ( Afrika) drukt deze drie maal af en steekt de cd' s in een hoesje. de foto' s knipt hij bij en gebruikt deze dan om in de hoesjes te steken.elk van de drie krijgen een exemplaar .
- kunnen jullie die gewoon tussen de andere cd zetten op je
kamer en niemand zal iets vermoeden. kan je nog eens
terug kijken op deze dagen.
na ze aan te hebben genomen wordt er afscheid genomen.
- mogen we nog eens terug komen? vraagt Tamara met smekende
ogen.
- jullie zijn welkom wanneer je het wil ? maar stuur steeds
even eerst een sms je. dat ik hier iet zit met vijf
tegelijk.
dan gaan ze door. Bert en Christa kijken hun nog even na. zodra ze uit het zicht zijn trekt hij de gordijnen terug dicht en nestelen ze zich voor hun laatste uurtjes samen op het bed. al snel vallen ze in slaap. gelukkig heeft Bert zijn gsm alarm geactiveerd.zodoende worden ze om twee uur gewekt. na elkaar nog wat te hebben gezoend staan ze op. Bert maakt alles klaar zodat ook zij zich kan wassen.haar slipje geeft ze zelf aan hem.
- doe er maar een aan uit de kast.
- nee! rij zo naar huis. kan ik mijn hete kut laten koelen.
als zij klaar is wordt haar reistas gepakten en maakt ze zich klaar. het korte kleedje dat ze aanhad siert ook nu weer haar lichaam.
buiten maakt hij haar tas vast op de bromfiets en draait deze voor har om.zij neemt plaats en door het korte kleedje ziet hij recht tegen haar blote kut. zie maar dat je zo geen ongevallen veroorzaakt als je bestuurders afleid.
niet op zijn opmerking lettend trekt ze hem dichter bij, zoent hem en vraagt
- neem me nog een keer voor i vertrek!
- sorry meid, maar het is nu echt tijd om te vertrekken en
om mijn wapen rust te gunnen.
teleurgesteld neemt ze zijn hand, duwt deze tussen haar benen tegen haar pruim.hij voelt hoe ze kletsnat op haar bromfiets zit. toch trekt hij zijn hand terug en kust haar tot afscheid .
- kom binnenkort maar eens terug.
even knikt ze en start dan haar vervoermiddel. hij opent de poort en zij rijd vlotjes weg. haar nakijkend tot ze uit het zicht is doet hem snel even aan de afgelopen dagen denken. zodra hij haar niet meer ziet komt de realiteit weer boven.
hij gaat naar binnen en begint aan het opruimen. eerst het bedegoed en handdoeken verzamelen en snel in het wasmachine in de tuinberging. dan worden de kussens afgenomen met een vochtige doek. wel makkelijk bedenk hij zich die kussens in skai .vervolgens worden de speeltjes zorgvuldig afgewassen en gedroogd waarna ze met wat talkpoeder worden bestuift.dit trekt het achter gebleven vocht lekker weg en blijven ze langer goed .
bip -bip .. bip
zijn gsm geeft aan dat er en bericht is .
hij neemt het toestel druk op openen . een bericht ontvangen
Nancy donderdag 14 aug 2013.
hij druk op openen .

he ! geile bok . kom morgen langs voor een heet weekend.
sta geil en wil je pik in al mijn gaatjes.

Nancy.

het vooruitzicht van weer een geil heet weekend met zijn hete ex doet hem watertanden.ondanks dat ze uit elkaar zijn neuken ze nog vrij regelmatig met elkaar.en zij is echt niet vies van de extremere dingen.
dan gaat hij verder met opruimen en na een twee tal uren is alles weer pik fijn proper en op orde en zou niemand ook maar bedenken dat hier de afgelopen drie dagen een ware orgie heeft plaatsgevonden;hij besluit nog enkele uurtjes naar de vijver te gaan om te vissen.als hij wat later de vijver betreed ziet hij dadelijk dat hij niet alleen is. zij vriend die op de kop zit is er ook .
- dag Ludo , alles goed .
- ha , hier . dag Bert . ben jij er ook . heb je niet
gezien de afgelopen dagen.weg geweest.
- ja ben enkele dagen weg geweest net terug.
hij kan toch moeilijk zeggen dat hij drie dagen heeft liggen neuken met drie jonge vrouwen.
- kom je ook nog wat proberen.
- ja, even alles nazien voor zaterdag de wedstrijd. morgen
alweer vrijdag en als ik iets tekort heb kan ik nog naar
de winkel.
- dat is waar . alle amuseer je .
- Jij ook Ludo.
en weg is Bert naar zijn plek.

enkele uren later krijgt hij honger en bergt alles op.na de poort te hebben afgesloten gaat hij naar zijn verblijf.
in het voorbij gaan ziet hij dat het bordje te koop van de caravan naast hem verdwenen is . verwonderd kijkt hij even naar de plaats waar het enkele uren geleden nog hing.
zo, denkt hij nieuwe buren.
na het eten gaat hij tv kijken en ontspannen. tegen een uur of elf kruipt hij in bed.
de volgende ochtend ontwaakt hij door de eerste zonestralen die door het gordijn piepen.
na zich snel even te hebben opgefrist kleed hij zich aan en gaat een kleine wandeling maken. die voert hem zoals steeds langs de vijver waar hij de tijd neemt om alles eens na te kijken . zijn er dode vissen. werken de pompen nog of hebben ze onverwacht bezoek gehad .aan het einde waar zijn plaats is gaat hij even op een stoel zitten en kijkt naar de oever. sinds enkele dagen zit er een ijsvogel te broeden. hij kijkt graag naar hoe het dier visjes aanbrengt voor de jongen .
na een half uurtje is het negenen gaat hij terug om te winkelen.tegen tienen is hij terug en ziet dat er een wagen naast hem staat. bij het dichter bij komen ziet hij een vrouw staan van een jaar of dertig. slank ,blond en een stevige d cup. lange slanke benen in een koker rokje en een nauw aansluitend bloesje.
lekker snoepje denk hij . maar zal wel verboden terrein zijn.
hij bergt alles op en zet zich dan met de krant in zijn tuin en slaat zo onopvallend de nieuwe buur gade. het valt wel op dat er geen man te zien is. kan toch nog interessant worden.
tegen twaalf gaat hij eten en dan wordt de tuin aangepakt. alles in nu opgedroogd en na alles te hebben gewied en het gazon te hebben gemaaid veegt hij alle stenen nog aan.na een tweetal uurtjes is alles weer perfect proper en is hij tevreden. het materiaal afkuisen en wegbergen en het weekend kan weer beginnen.
ondertussen komen de eerste weekendgangers al aan en wordt er wat gebabbeld en nieuwtjes uitgewisseld.
tegen vier zit hij van de tuin te genieten als hij het poortje hoort opengaan.zijn ogen vallen zowat uit hun kassen. Nancy komt het terrein op . holly schit . zo heeft hij haar nog nooit gezien; haren stijlvol gedaan en eenvoudig maar mooie opgemaakt. doorschijnend roze bh onder een witte tule bloes. zelfs deze twee dingen over elkaar kunnen haar donkerbruine tepelhoven niet verbergen. daar moet elke vent die ze tegenkwam wel een stijve van hebben gekregen. aan haar voeten mooie witte schoentjes met een hakje . haar benen gehuld in crème nylons met een visnet motief. maar het meest verbluffende is het rokje dat ze aan heeft. zelfs nu ze stilstaat om de poort te sluiten kan het de onderkant van haar slip niet verbergen. nu ja slip , de kleine driehoek kan met moeite haar schaamhaar bedekken.
verdomme , zijn lul is onmiddellijk kei en kei hard.
ze brengt haar lichaam naar zijn stoel , buigt zich stilzwijgend voorover en duwt haar tong hard naar binnen . haar hand neemt de zijne en duwt deze onder de stof tegen haar schaamheuvel.

dan doet ze iets onverwachts. met haar vrije hand haalt ze zijn lul uit zijn bermuda, zet haar benen schrijlings naast de zijne en zak voorover. zijn eikel wijst nu recht naar haar schaamlippen. ze omvat zijn lid en met en beweging laat ze haar kut over zijn lul schuiven.
zich niets aantrekkend van de omgeving wip ze met kleine voor andere bijna onzichtbare wipjes op zijn lul.
eindelijk kan hij iets zeggen;
- god nog aan toe. wat maakt jou zo geil.
- wat denk je; heb dit niet voor niets aangedaan. voel me
al de hele week een slet. en je moest de venten eens zien
onderweg. die maakten me al geil alleen met hun blik.en
wees maar zeker dat er vanavond veel vrouwen niet gaan
weten wat hun overkomt
er gaan er zijn die al weken niet meer gepakt zijn die
niet weten op het eind van de avond hoe vaak ze zijn
klaargekomen.haar kordate aanpak en haar eigen geilheid zorgen ervoor dat ze beide binnen twee minuten klaarkomen. haar geil vermengt met zijn vocht maken een natte plek op zijn bermuda. moeilijk om je in zo' n situatie stil te houden en de buren al niet te alarmeren;
na hun belevenis buiten gaan ze naar binnen. Nancy die bi is ziet dan de buurvrouw.
- o, hebben ze een nieuw snoepje geparkeerd naast de deur.
daar moet ik eens werk van maken een van de dagen.
- hoe lang blijf je dan.
- normaal tot maandag avond. maar wie weet.
ze bergt haar spullen weg en het valt haar op dat alles zo netjes is. die heeft weer bezoek gehad. zo goed kent ze hem! vervolgens sluit ze de gordijnen en duwt hem op de bank nadat ze zijn bermuda van zijn billen trok. nog voor hij goed en wel stilzit sluit haar mond zich al rond zijn pik. Jezus, wat maakt haar zo heet. dit is de eerste keer dat ze zijn lul in haar mond neemt. dit heeft ze nog nooit eerder gedaan.
- man, welke drugs neem jij. zo geil heb ik je nog nooit
gezien.
- de schuld van de nieuwe overburen van me. elke avond
neukt de dochter haar vriendje met open gordijnen en al
het licht aan. en haar bed staat recht voor het raam. ik
zie letterlijk hoe zijn geil na de daad uit haar kut
loopt.
ik zie haar zuigen op zijn lul, hem haar kut uitlikken en
hoe hij haar in alle denkbare standjes en gaatjes neemt.
ben zelfs al naakt voor het raam gaan staan en mezelf
gevingerd.
en ze hadden het gezien. toen hij de volgende dag bij
haar weg ging zette ik de vuilnisbak net buiten. nu ja
net, wist dat hij rond die tijd vertrok.
zijn opgestoken duim zie genoeg.zijn lid is ondertussen weer stijf en hij verwacht dat ze hem weer in haar kut wil! niets is minder waar.
- kom bok van me steek hem eens in mijn kont.
ze buigt zich ondertussen al voorover met haar handen op de zitting en bied hem haar kont aan. die moet toch wel onder het een of ander spul zitten. zo heeft hij haar vroeger nooit mogen pakken.
snel neemt hij een tube vaseline die in het kastje met de medicijnen ligt en smeert een tweetal centimeter op haar aars. met zijn vinger brengt hij het eerst in har sluitspier en smeert deze even door. dan plaatst hij zijn eikel tegen het gaatje en druk hem langzaam bij haar naar binnen; kreunend ontvangt ze hem in haar darm.
- man, spannend , ik voel me geheel gevuld.
Bert begint rustig in haar kont te bewegen. hij wil haar zeker geen pijn doen de eerste keer. misschien mag hij dan wel vaker in haar kont kutje zitten.
in een rustig tempo stoot hij nu in een uit haar.
- zeg zit jij op eieren te broeden of wat. laat me eens
voelen dat je blij bent dat je eindelijk in mijn reet mag
neuken.
even van de kook schud hij met het hoofd. die is verdomme goed geil. maar al snel verhoogt hij zijn tempo en stoot nu wel degelijk stevig door.
- steek een vinger in mijn kut.
hij buigt zich voorover en steekt een vinger in haar kut. hij voelt hoe het gedeeltelijk opgedroogde geil van de eerste keer klevend haar kut verlaat door een verse lading heet geil dat uit haar spleet loopt.
niet lang nadat zijn vinger in haar vagina kroop voelt hij hoe ze begint te schokken en klaar komt op zijn hand. haar geil maakt letterlijk een plas tussen hun voeten.
- kom kerel, los die lading nu maar in mijn darmen.
en met een laatste stevige stoot plant hij zijn lul diep in haar darmen en spuit haar vol met een lading die hij nog nooit heeft gelost. na hijgend blijven ze tegen en in elkaar staan. na enkele minuten komt zij recht en laat zijn verslapte lul uit haar kont glijden. haar aars blijft nog even open staan en het geil loopt dan ook gedeeltelijk uit haar darm langs haar benen.

nat van het geil en zweet kruipen ze tegen elkaar en even later zitten ze met gesloten ogen te genieten va de afgelopen belevenissen.

Bert ontwaakt het eerst uit zijn roes. een blik op de klok leert hem dat het ondertussen zeven uur is. zacht maakt hij haar ook wakker.
- ik ga nog even naar de kantine . even iets drinken en een
pijltje gooien.
- o, goed hoor ga ik even mee.
en even later begeven ze zich naar de kantine . daar is het al vrij druk. en het hoeft zeker geen betoog dat alle ogen en niet alleen die van de mannen op haar gericht zijn.
Bert laat niet blijken dat hij wat zenuwachtig is voor de reacties van andere! de meeste kennen Christa ook al lang en zijn zeker niet gewoon dat ze zich zo sletterig kleed.
maar niemand zegt iets en verwelkomt hen zoals anders.
het valt natuurlijk wel op dat zij iets meer aandacht krijgt van de mannen.het wordt een gezellige avond en als ze besluiten om even na tienen naar de caravan te gaan zien ze bij het buiten gaan een van de leden zijn vrouw staan neuken tegen een boom.
- er gaan er nog wel enkele een beurt krijgen vandaag.
- wees daar maar zeker van. is zijn antwoord.
als ze bij de buur caravan passeren zien ze dat de buurvrouw nog in haar ligstoel zit met weinig aan.
- even kennis maken , zegt Christa. en stuurt Bert door. zie jz dadelijk wel in de slaapkamer. Bert snapt haar hint . de slaapkamer is het dichts bij de buurvrouw haar stoel gelegen en de venster staat open. dus kan hij misschien volgen.
Christa stapt op de buurvrouw af en schrapt haar keel.deze kijkt op uit haar boek . Christa stelt zichzelf voor en geeft haar een hand. zij stelt zich voor . Linda, 31 en dienst weduwe. Christa kijk haar even aan.
- O sorry . mijn man is militair en zit momenteel zes maanden in het buitenland . vandaar dat weduwe.
Christa snapt het nu.
- ga zitten. kunnen we even kletsen. en wat later zijn de dames in gesprek. af en toe vangt hij wel iets op maar het meeste gaat verloren in het lawaai van de kantine;
- zijn jullie altijd zo geil. vraagt Linda plots.
even weet Christa niet wat zeggen. mar ze herstelt zich snel.
- geil?
- heb jullie wel bezig gezien toen je aankwam. dacht je nu
echt dat ik niet zou merken dat jullie seks hadden. sta
nu zelf al enkele weken droog en heb er een neus voor
ontwikkelt.
- normaal is het niet . maar de laatste tijd krijg ik meer
en meer zin om de slet uit te hangen en seks te hebben.
tot voor gisteren heeft hij me nog nooit in mijn kont
mogen neuken. zelfs toen we getrouwd waren.
- o zijn jullie dan geen stel.
- niet meer in de wettelijke zin. maar waarom zou ik een
ander zoeken om te neuken als ik weet waar ik het ten
alle tijden kan krijgen en dat hij weet wat ik tot
hiertoe graag had. al is daar wel even verandering
ingekomen.
tot zijn verbazing ziet Bert dat Christa steeds dichter
bij Linda is gaan zitten en haar hand op deze haar bil legt. nog nooit is ze openlijk voor haar bi zijn uitgekomen.maar nu staat hij va, niets meer te kijken na vanmiddag.
hij ziet hoe ze langzaam met haar hand naar de rand van het broekje gaat van de buurvrouw. deze laat het gewillig gebeuren en voelt dan ook snel hoe de vingers van Christa onder het rekkertje door naar haar schaamheuvel kruipen.
gewillig spreid ze de benen en bied haar getrimde poesje maar al te graag aan aan de vingers van haar nieuwe vriendin.
hij ziet dat de vingers van zijn ex langzaam de lipjes openen en binnen dringen in de schede van Linda.deze ligt met gesloten ogen te genieten en ziet niet dat Christa teken doet aan hem om te komen en stil te zijn . hij gaat naar de andere kant en neemt zacht zonder een woord te zeggen plaats naast zijn ex. deze steekt haar andere hand in zijn bermuda en voelt dadelijk de stijve lul, in zijn broek.zonder een klank te maken spreekt ze tegen hem. hij ziet alleen haar lippen bewegen maar kan genoeg herkennen.
- lekker heet geworden van wat je zag.
hij knik alleen;

dan doet ze teken dat hij even enkele passen achteruit moet doen. zelf buigt ze zich voorover en fluistert iets in het oor van Linda. deze licht de billen op en laat gewillig haar broekje van haar billen stropen.even later volgt haar topje en ligt ze naakt zichtbaar voor iedereen die passeert naakt in haar zetel. Christa neemt een tepel in haar mond en stopt weer een vinger in de grot van Linda . deze ligt te kreunen van genot en is zich totaal niet bewust van zijn aanwezigheid .
minuten speelt ze met haar nieuwe speeltje. deze gaat steeds harder en harder kreunen en gooit plots haar onderlichaam naar voor . ingehouden gillend om niet heel het domein te laten weten dat ze klaarkomt spuit ze haar geil over de vingers van Christa.met gesloten ogen blijft ze liggen en geniet na van de vingers in haar kut en van de lippen die nog steeds aan haar tepels zuigen.
- wat er ook gebeurd laat je ogen dicht.
Linda knikt .
Christa doet teken aan Bert dat hij zijn bermuda moet uitdoen en naast haar komen staan. ze neemt zijn harde lul in haar hand en lied hem dichter bij Linda. dan neemt ze deze haar hand en legt ze op de harde staaf van Bert. even schrikt ze maar het gevoel van een stijve warme lul in haar hand kan ze toch niet weerstaan.

Christa laat Linda nu recht komen zitten en leid zijn penis naar haar mondt ze de lippen en zuigt hem gulzig in haar mond en samen met haar hand bewerkt ze zijn staaf. Christa en Bert genieten van het zicht van hun genietende buurvrouw.
na enkele minuten vindt Christa het genoeg en haalt zijn staaf uit haar mond. ze drukt een kus op de lippen en duwt haar tong naar binnen.Linda laat het gewillig toe en zoekt spontaan de kut van Christa. eens deze gevonden glijden haar vingers zonder moeite haar grot binnen; even laat ze haar doen; maar dan wordt het tijd voor iets anders.

ze haalt haar kut van de hand. laat haar nieuwe vriendin dan rechtstaan en voorover buigen. zonder een woord weet Bert wat te doen.hij neemt plaats achter Linda en zet dadelijk zijn eikel tegen haar natte pruim.dadelijk zucht ze . eindelijk weer eens een pik in haar kut , flitst er door haar hoofd.
met lange halen neukt hij haar terwijl Christa toekijkt en zichzelf verwent. de spanning van dit moment is voelbaar en het duurt niet lang voor zij ingehouden laat merken dat ze haar hoogte punt nadert.
- ja ,ja o,o jaaa ik koom ik kom ik kommmmmmmmmmmmmmmm en haar spleet spant zich rond zijn lul en duwt haar sappen naar buiten. ze staat blijkbaar al een tijdje droog. zelden heeft hij zo een rijk en overvloedig orgasme meegemaakt.en als hij dan hoort dat ook Christa komt kan hij zich ook niet meer houden en spuit de derde keer die avond een lading geil in een kut.

even staan ze onwennig bij elkaar maar dan omhelzen ze elkaar en wordt er danig gekust.
dan nemen ze afscheid van haar en gaan naar hun eigen stekje. Christa heeft nog wel iets in haar oor gefluisterd.zodra ze binnen zijn vraag hij wat.
- O gewoond dat onze deur altijd los is en open staat en ze
steeds kan binnen komen wanneer ze wil.
even later liggen ze in bed en kruipen dicht tegen elkaar aan. dan horen ze hoe de deur zacht open en dicht gaat en twee seconden later kruip en een Naakt Linda naast hen in bed! Bert ligt nu tussen twee lichamen in maar vindt dit niet erg. zacht vallen de drie in slaap.

wat zal de morgen brengen.
hierover meer in het volgende deel dat ik misschien morgen al schrijf .
- oke ik ga slapen;morgen wedstrijd.
- ja laten we dat maar doen. is al vermoeiend geweest
vandaag.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners