Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nieuw gezin - 22264 keer gelezen
Hai ik ben Linda, 24 jaar en een slanke vrouw en zie er goed uit, door mijn studie woon ik nog bij mijn moeder in huis. Tot op enkele maanden geleden had ik nog een vriend en ik had niets te klagen over sex, maar we verschilden van elkaar en we gingen dan ook beide ons eigen weg. Daar ik veel van sex hou was ik dus aangewezen op mijn dildo en soms lag ik lekker te geilen met een vriendin van me. Dus ik ben ook BI, maar daar gaat dit verhaal niet over.
Sinds enkele maanden heeft mijn moeder een nieuwe vriend en eindelijk is dat eens serieus na alle ellende die ze al heeft meegemaakt. Mijn moeder is 50 jaar en ziet er nog heel goed uit, mooie borsten en een goed figuur. Hij is 53 en ziet er goed uit, helaas wel een klein buikje. Hahaha
In het begin kwam hij alleen in de weekenden en als ze naar bed gingen hoorde ik de sexgeluiden uit hun kamer en ik lag me dan te vingeren en later gebruikte ik mijn dildo. Maar gaande weg dacht ik bij gebruik van de dildo dat het zijn lul was en ik verlangde ernaar. Thuis waren wij vrij open en als mijn moeder ging douchen liep ze alleen in een string over de overloop en hij in zijn boxershort en dan zag ik die bobbel en werd dan ook geil. Ik verlangde er steeds meer naar en mijn moeder was blij dat wij zo goed met elkaar konden opschieten.

Hij was weer een weekend geweest en ik had wederom mijn dildo gebruikt dat weekend, die maandag zaten mijn moeder en ik op de bank tegen elkaar. We hadden allebei niet veel aan. Ik zat in een string en een shirt en mijn moeder zat in haar badjas. Tijdens het gesprek kwam het over sex en ik bekende dat ik het wel eens met mijn vriendin deed, zij was open over haar ervaringen en ze bekende dat ze wel weer naar hem verlangde. We werden er allebei geil van en mijn moeder vroeg naar mijn BI ervaring, ik vertelde haar alles en tijdens het gesprek voelde ik mijn kut nat worden. Terwijl ik tegen mijn moeder aanzat streelde ze per ongeluk met haar duim over mijn brost en die reageerde direct, mijn moeder merkte het en ging ook even door. Mijn string werd al aardig nat en ik draaide me om naar mijn moeder en streelde haar borst ook even, de tepels stonden stijf op haar borsten. Ze vertelde dat ze geil van me werd en dacht ook aan haar vriend. Ze wilde het wel eens ervaren en zodoende gingen we dan ook naar haar slaapkamer, ik had even een dildo uit mijn kamer gehaald. We zijn beide geschoren en we waren beide zo geil als boter en ik gebruikte de dildo en zij noemde constant de naam van haar vriend. Haar vriend heet Bram en ze kwam klaar op de dildo, daarna pakte zij de dildo en zij toen. Nu ga ik Bram bij jou gebruiken, ik werd er zo geil van dat ik me hem dan ook voorstelde dat ie me befte en neukte. Ik vingerde mijn moeder en beide kwamen gillend klaar, dit is die week nogmaals gebeurd.
Net voor het weekend kwam mijn oma ten val en mijn moeder zou haar moeder gaan helpen, ze zou zaterdagavond terug komen en vroeg of ik Bram kon plezieren tijdens haar afwezigheid. Toen ze weg ging knipoogde ze naar me en ik begreep even niet wat ze ermee bedoelde, het leek wel dat ik toestemming kreeg.
Vrijdag in de avond zou hij komen en ik had die dag vrij, het was mooi weer en ik zat heerlijk in de tuin. De zon brandde lekker op mijn lichaam en ik voelde een beetje spanning in mijn lichaam, hou zou toch pas vanavond komen en ik had dus even tijd voor mezelf. Ik naar binnen en deed de tuindeur op slot en ging naar de kamer van mijn moeder, ik kleedde me uit tot aan mijn string. Op dat moment belde mijn vriendin even en die maakte me nog geiler tijdens het gesprek en zij wist va de vriend van mijn moeder en ook zij vond hem we wat.

Ik lag me op bed te strelen en trok aan mijn harde tepels, ik droomde dat Bram dit deed en mijn string werd nat van mijn geil. Ik had een zeer kleine string aan en die bedekte al niet alles. Ik streelde me over mijn kut en voelde de lipjes door de stof heen en ik kreunde de naam van Bram en zei neem me schat, neuk me Bram en spuit je zaad diep in mijn kut.
Opeens schrok ik van iemand die in de kamer kwam, ik zag Bram in de kamer komen en hij keek me aan. Ondanks dat ik schrok ging ik verder en hij keek naar mijn natte string waar je de kutlipjes doorheen zag. Ik keek hem geil aan en zag de bobbel in zijn broek groeien en ik wenkte hem dat ik hem wilde. Hij kwam bij me en streelde mijn lekkere D, jij zoog aan mijn punten en die zijn nog nooit zo hard geweest. Ik streelde over zijn broek en voelde zijn lul zwellen en ik deed zijn broek open en tork deze met zijn boxer in 1 keer naar beneden. Zijn lul sprong direct omhoog en ik verlangde naar die lul.
Hij kleedde zich verder uit en ik streelde me weer, toen hij naakt was kwm ie tussen mijn benen zitten en begon mijn string te strelen en te likken. Hij likte het geil uit mijn string, het kwam met golven uit mijn kut. Opeens wilde ik zijn lul diep in mijn kut voelen en zei dan ook dat ie me moest neuken. Hij kwam boven op me en drukte zijn lul tegen mijn kut aan en stootte zachtjes door. Ik gilde van genot en hij begon me wild te neuken, zijn eikel drukte tegen mijn klit en ik voelde dat ik zo ging komen. Ook hij gaf aan dat ie zo zou komen en hij wilde zich terug trekken, ik sloeg mijn benen om hem heen en drukte hem weer diep mijn kut in en voelde zijn zaad diep in mijn kut vloeien. Op dat moment kwam ik gillend klaar en ik was nog nooit zo klaar gekomen en we lagen daarna lekker tegen elkaar. Hij was dus eerder gekomen zei hij en daar hij een sleutel van de achterdeur had kon hij doorlopen, ik was wel blij met de situatie.
Daarna zijn we samen gaan douchen en hij heeft me nogmaals klaar gemaakt onder de douche en ik heb hem toen verteld over de ervaringen met mijn moeder. De avond zaten we lekker tegen elkaar aan op de bank en we hadden alleen een broekje aan, hij heeft me wederom opgegeild en later nogmaals langdurig geneukt en zo gingen ook de nacht in.

Zondag kwam mijn moeder thuis en zij begroette Bram hartstochtelijk, ze vroeg aan hem of ik hem goed verzorgd had en ze kneep in zijn lul. Heeft deze het ook goed gehad vroeg ze en hij antwoordde van ja. Mijn moeder ging naar boven om zich om te kleden en kwam in een kort jurkje terug en ze ging in de tuin zitten, ik bemerkte dat ze er niets onder aan had en ik keek soms tegen haar kut aan. Toen ze me wenkte vroeg ze me hetzelfde te doen, dus ik naar boven en deed een kort rokje en topje aan. Mijn BH en string liet ik uit en toen ik naar beneden kwam keken ze me beide aan. Mijn moeder werd geil en haar tepels drukten door de stof heen en bij mij gebeurde precies hetzelfde. Bram zag dat en ik zag de bobbel in zijn korte broek spannen. Op dat moment ging de bel en ik zag dat mijn vriendin er was, zij begroette me met een tongzoen en keek me geil aan toen ze zag dat ik geen BH droeg. Ze streelde me in de gang en ik werd nog geiler, toen ik even door de huiskamer naar de tuin keek zag ik dat Bram mijn moeder streelde en hij hield op toen ik naar binnen kwam. Mijn vriendin kuste beide even op de wang en i voelde haar spanning opbloeien, zij is ook gek op mijn moeder en ook daar zag ze dat ze zonder BH zat. Ze keek me aan en ik knikte en ze liep naar binnen en bij het naar buiten komen zag ik dat ze haar BH uit had gedaan.
Haar shirt was wijd en bij iedere beweging zagen wij haar borsten, Bram keek gespannen en mijn moeder vroeg wat er scheelde. Hij wees naar zijn bobbel en mijn moeder zei, schat doe hem uit dat zit prettiger en zij knoopte zijn broek al open. Wij keken geil toe en zagen zijn dikke lul in zijn boxer zitten. Mijn moeder ging verder en bevrijde zijn lul en begon hem te pijpen en mijn vriendin streelde me over mijn dijen en voelde al snel mijn natten kat. Haar vingers gleden er in en Bram en mijn moeder zagen dat. Bram streelde de klit van mijn moeder en alle vier werden we geil en gingen dan ook snel naar boven, ieder naar hun eigen kamer alleen bleven de deuren open en we hoorden elkaar. Nadat mijn moeder geneukt had met Bram kwam ze naar mijn slaapkamer en begon mijn vriendin te beffen en ik ging snel naar Bram. Ik zat heerlijk op zijn lul en luisterde ook naar de geluiden in de kamer naast ons. Ik pompte door en zag mijn vriendin en moeder bij ons komen en terwijl ik neukte likten beide mijn borsten. Mijn vriendin vroeg of zij hem ook mocht neuken en mijn moeder knikte en we wisselden en Bram neukte mijn vriendin zo haard mogelijk, mijn moeder en ik streelden zijn ballen en ik voelde dat ie klaar zou komen. Hij trok zich terug en al snel spoot zijn sperma op ons drieen en we likten het op.
Die avond heeft ie alleen mijn moeder geneukt en de volgende dag zou hij weer weg gaan, mijn moeder vroeg of hij niet bij ons wilde wonen en voor ons beide een man wilde zijn en zodoende woont ie nu bij ons en zo hebben wij beide ons neuk maatje en soms mag mag mijn vriendin meedoen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners