Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nieuwjaar seks - 13545 keer gelezen
Hey, ik ben Jonas en ik ben 18jaar. Ik ging het einde van 2014 vieren met men moeder. Ze heeft bruin haar, C cup, bruine ogen en een goed gebouwd lichaam en haar naam is Nancy

Ze kwam me kamer binnen in een badjas en zei dat ze eten ging maken, ik knikte en was ergens wel verbaasd. Normaal draagt ze nooit een badjas.

15 minuten later riep ze dat het klaar was. Ik nam plaats aan tafel. Ondertussen bekeek ik haar mooie glad geschoren benen die mijn richting opkwamen met eten. Ze nam plaats tegenover me.

Het was nogal stil aan tafel, we keken beiden naar de televisie. Mijn moeder haar voet zat al heel de tijd tussen men benen te wringen, maar ik dacht dat ze het niet express deed dus keek ik maar gewoon verder.

Tot haar voet men penis bereikte. Ik werd bloedrood. Ze nam haar glas water, nam een slok en liet de rest over haar badjas morsen. Aangezien ik me zo ongemakkelijk voelde met die voet tussen men kruis, ging ik direct een handdoek halen om het af te drogen. Terwijl ik het droogwreef voelde ik haar tepels hard worden. Men paal schoot direct recht. Ze bedankte me en ik ging terug zitten.

"Ik ga men badjas toch maar uitdoen voor ik nog meer mors" zei ze. Toen ze het uitdeed ging alles in slow motion voor me, de borsten die mooi in die bh bewogen, haar string, wit en in kant. Het winde me zeer snel op, maar toch voelde ik me raar bij de gedachte dat ik op me moeder geilde. Toen ze weer ging zitten, ging haar voet weer tussen men benen en daarna naar men kruis. "Ben je opgewonden lieverd?" hoorde ik haar zeggen. Ik schaamde me kapot, ze heeft zeker en vast men stijven gevoeld. "Uhm .. nou ja ik heb nog nooit echt een vrouw in lingerie voor me zien zitten.." zei ik beschaamd. "Heb je ooit al eens onder de kleren geweest van een vrouw?" Waarop ik nog steeds zeer beschaamd "Nee" op antwoordde.

"Je mag altijd de mijne voelen, als je dat wilt." Ik voelde de spanning, en het zou slecht zijn moest ik men eigen moeder betasten, maar ik was te opgewonden en wou weten hoe het voelde. Ik stond op, en voelde aan haar borsten. Ze verloste haar prachtige C cup van haar bh. "Zo gaat het makkelijker." Ik voelde, kneed, wreef,... alles dat je je maar kon bedenken. Ik was zo opgewonden dat ik opeens me mond op haar tepels zette.

Ze kreunde zachtjes en begon over men kruis te voelen. Traag deed ze me rits open, en trok me jeans naar beneden samen met men boxer. Ze nam hem in haar handen, plaatste haar tong op men eikel en bewoog haar tong over de randen. Zeer traag deed ze dit een paar keer. Ook zoog ze hard op men eikel. “Moeder dit voelt zo goed, aaa!” Na die woorden ging ze sneller en nam ze heel men pik in haar mond. Ze ging rechtstaan, ontdeed haar van haar string, duwde me op de bank, en ging op me mond zitten. “Lik het maar lieverd.” Ik begon te likken maar wist geen raad waar te beginnen. “Gebruik je vingers schat.” Ik gebruikte me vingers en ging over haar hele vagina, ik vond haar clitoris en zoog er vol passie en gevoel op.

Ze deed haar kutje van men gezicht, nam me penis vast en zei “Dit wil ik al heel de dag” Ze stopte me pik in haar vagina en bewoog snel. Ik nam haar bosten vast en kneed er goed in. Daarna nam ik haar kontje lekker vast en hielp haar met het bewegen. “Moeder .. ik ga komen!” Ze gaf een gemeen lachje, kwam dicht bij me mond en zei “Nog heel even schat, ik geniet echt!” Waarop een heftige tongzoen volgde.

Me penis twistte helemaal onder het natte. Ik kon het echt niet meer volhouden. Op televisie telden ze al af naar het nieuwe jaar. “Kom klaar in me op 0 lieverd!” Toen ze 0 zeiden, kwam ik klaar in me moeder. Wat had ik gedaan? Ik had me eigen moeder geneukt .. Het schuldgevoel kwam naar boven. Ze ging van me af en zei “Schat je bent het beste wat me ooit overkomen is, je ben zo lekker, jong en zo energierijk!” Ze nam me pik in haar mond en zoog de laatste sappen eruit. Het schuldgevoel ging weg, en ik liet haar daarna nog een paar keer klaarkomen al vingerend.

Hierna hebben we het nog een paar keer gedaan, maar dat komt in mijn andere verhalen!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners