Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oh zusje, spreid je je benen voor mij - 59502 keer gelezen
Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Jay (21 jaar). Momenteel studeer ik en heb ik daarnaast ook een bijbaantje. Ik woon nog bij mijn ouders en heb een zusje, Elvira (16 jaar).
Ik kan goed opschieten met mijn zusje, maar heb nooit sexuele gevoelens voor haar gehad of daar bij stil gestaan.

Het gebeurde afgelopen zomer (augustus 2010) op vakantie in Kroatië. We waren gezellig met het gezin weg en in Kroatië hadden mijn ouders een leuk huisje aan de zee gehuurd. Eenmaal daar aangekomen zijn we eerst naar ons huisje gegaan om gelijk uit te pakken, even te douchen en uit te rusten. De eerste paar dagen zijn we met het hele gezin samen gebleven om alles een beetje te verkennen en om even samen te genieten van onze vakantie.

Op een dag gingen mijn ouders alleen weg om even alleen te zijn. Dat was voor ons geen probleem, tenslotte zijn zowel ik als mijn zusje oud genoeg om voor ons zelf te zorgen. We konden ons wel vermaken op het prachtige strand en de leuke cafetjes en winkeltjes die op loop afstand van ons huisje lagen. Toen m’n ouders waren vertrokken, zei ik tegen mijn zusje dat ik even ging douchen en daarna een kopje koffie en ontbijt ging nemen bij een leuke restaurantje aan de zee. Ik vroeg of ze zin had om mee te gaan, maar ze wou liever even alleen zijn om te genieten van ’t uitzicht en om even te zwemmen in de zee. Dat vond ik ook goed en liep naar de badkamer. Nadat ik een douche had genomen en me had aangekleed, had ik mijn zusje nog even gedag gezegd. Ik vertrok vervolgens naar de restaurant om een ontbijtje te pakken. Tijdens het ontbijten heb ik zitten nadenken wat ik vandaag zou gaan doen, en ik had wel zin om even lekker heel de dag op ’t strand te gaan liggen en te gaan zwemmen in de zee. Dus vertrok ik na het ontbijt weer terug naar het vakantiehuisje om mijn spullen te pakken.

Bij het vakantiehuisje aangekomen wou ik eerst even kijken wat mijn zusje aan het doen was. Daarom liep ik eerst even naar de huiskamer om te kijken of ze daar was, en dat bleek dus niet zo te zijn. “Elvira!” riep ik, maar ik kreeg geen antwoord. Ze zal wel op ’t strand zijn, dacht ik bij mezelf en liep daarom naar mijn kamer om zwembroek te pakken. Toen ik op mijn kamer kwam, zag ik op de balkon mijn zusje liggen. Maar voor zover ik het kon zien, lag ze naakt... Me zusje mag er zeker wezen, met een cup D, een mooie strakke figuur en een lekker kontje. Ze heeft me niet gehoord en kon mij ook niet zien, omdat ze haar gezicht naar de zee had gericht. De kamer van mij en mijn zusje zitten naast elkaar en hebben een gezamenlijke balkon. We konden via beide kamers op het balkon komen. Vandaar dat ze mij dus ook niet hoorde.
Ik liep rustig naar het raam om haar beter te kunnen bewonderen en ik moet eerlijk zijn, ik werd toch best wel opgewonden door mijn zusje zo naakt te zien liggen. Maar waar ik nog geiler van werd, is dat ik mijn zusje ook haar zelf zag vingeren!!! Ik voelde mijn lul groeien en ik haalde hem vervolgens uit mijn broek. Ik begon mij eigen ook zachjes te trekken.
Na een paar minuten zo naar mijn zusje te hebben staan gekeken, had ik zin om actie te ondernemen en er meer uit te halen. Ik was zo opgewonden geraakt, dat ik mijn zusje wou neuken. Door de geilheid waren bij mij alle remmen los en ik begon na te denken hoe ik dit zou kunnen aanpakken. Ik kon mij eigen niet meer beheersen en ik deed de balkondeur open vanuit mijn kamer en stapte met mijn blote en super harde lul de balkon op. Mijn zusje schrok en haalde snel haar hand tussen haar benen vandaan en deed haar benen tegenelkaar. Ik schaamde mij een beetje en wist in de eerste instantie niet wat ik nu moest zeggen. “Maar eh.., wat doe.., hoe.., wanneer ben jij thuis gekomen?” vroeg me zusje een beetje verward en met haar ogen gericht naar mijn harde lul. “Ik ben net thuis, ik riep je nog maar ik kreeg geen reactie, toen ik boven kwam zag ik jou hier liggen, met jezelf aan het spelen en daar werd ik wel opgewonden van zusje” antwoordde ik. “Oh broertje..” zei me zusje een beetje beschaamd en best wel geil, en ze had er ook een geile blik bij. Ik liep rustig dichter naar haar toe en mijn zusje begon haar benen rustig te spreiden.

“Oh zusje, spreid je je benen voor mij?” grapte ik, maar stiekem meende ik het wel. “Dit kan eigenlijk niet, je bent mijn br...” en nog voor mijn zusje haar zin kon afmaken, begon ik haar te zoenen. Ze twijfelde even, maar liet zich gaan. Ik kon het niet geloven wat er op dat moment afspeeldde. Ik pakte de hand van mijn zusje en legde die op mijn lul. Ze deed haar hand om mijn lul en begon mij zachjes te trekken. “Oh wat is ie lekker hard.” zei me zusje. Ik ging verder met zoenen en legde mijn hand op haar borst. Ik begon haar borst te masseren en ik voelde haar tepels weer stijf worden. Met mijn tong ging ik langs haar kaak via haar keel naar haar borsten toe. Ik kwam aan bij haar tepel en begon eraan te zuigen. Ik zakte verder af met mijn hoofd tot haar kutje. Netjes geschoren en ze was zeer vochtig. Haar kutje zag er zo lekker uit dat ik eraan begon te likken en te zuigen. Ik bespeelde haar clitoris met mijn tong en hoorde mijn zusje zachjes kreunen. Ik voerde de tempo op en begon haar clitoris wilder te bespelen met mijn tong. “Aaahh, ooooohhh, mmmmmm” kreunde mijn zusje.

Na een minuutje deze tempo te hebben aangehouden hoorde ik mijn zusje steeds harder kreunen: “Aaaahhhhh, AAAAAHHH, MMMMM, AAAAAAHHHH”. En ze kwam klaar. Ik stond vervolgens op en bracht mij lul tot haar lippen. Ze begon met haar tong zachjes te likken aan mijn lul en nam hem vervolgens in haar mond. Het was supergeil om te zien dat mijn zusje mij aan het pijpen was. Ik begon ook zachjes te kreunen en het duurde ook niet lang tot ik voelde dat ik bijna ging klaarkomen. “Ik ga komen zusjee..” riep ik, maar ze bleef doorgaan en ik spoot mijn lul leeg in haar mond. Ik bleef maar spuiten, zo’n geil gevoel was dat en mijn zusje slikte alles door. Ik had niet verwacht dat me zusje al zo ervaren was.

“NEUK ME!” riep me zusje terwijl ze terug op haar rug ging liggen en haar benen voor mij spreidde. M’n zusje was toen al aan de pil, dus een condoom was niet nodig. Ik liet het mij ook niet de 2de keer zeggen en ik stootte mijn lul in mijn zusjes kut. Wat een heerlijk gevoel was dat toen mijn lul steeds dieper haar kut in ging. Ik was zo opgewonden, dat ik wild te keer ging. Ik stootte steeds harder en sneller en me zusje begon steeds harder te kreunen: “AHHHH OOOHHHHHHAAAAAHHHHH NEUK JE ZUSJE!!! AAHHHHHH IK GA KOMENN..” Ik kon me ook niet langer inhouden en voelde dat ik weer ging komen. Kort daarna kwamen we samen klaar, mijn lul begon sperma te spuiten als een vulkaan lava. Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen als in mijn zusje. Ik ben nog even op haar blijven liggen en na een paar minuten stond ik op.
“Kom we nemen samen een douche” zei ik. Ik hielp haar overeind en we liepen samen naar de badkamer. We zijn daarna samen naar het strand gegaan om te zonnen en te zwemmen.
We hebben allebei beloofd onze mond hier over te houden en het vaker te gaan doen. Als er leuke reacties zijn, zal ik een vervolg maken over onze andere avontuurtjes.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners