Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oma is 74 jaar en doet alles wat ik zeg - 34511 keer gelezen
Soms zit het leven vol verassingen zoals bij mij. Ik was al 30 jaar en belde ik wel eens naar sexlijnen. Ik was altijd opzoek naar dikke en oudere vrouwen. Ik moest mij dan zelf presenteren. Ik vertelde de waarheid, maar wist ik eigelijk zeker dat wat ik over mijzelf vertelde toch niet geloofd werd. Ik vertelde hoe ik eruit zag en waar ik naar opzoek was en ik benadrukte dat het geen fake was.
Ik ben een halfbloed Nederlandse Surinaamse man en zie er goed en verzorgt uit. Als ik uit ga ben ik nog steeds in trek bij veel dames die jonger zijn dan ik. Zo af en toe is het dan leuk, maar het is niet wat mij erg opgewonden maakt.
Zo een nachtje met een leuke meid van 20 is leuk, maar het is niet waar ik over fantaseerde.
Ik luisterde die avond steeds mij box af of er al reacties waren. Na een tijdje reageerde er een vrouw op mijn oproep. Zij hete Joke. Ze klonk als een oudere vrouw en ze was ook ergens aan de telefoon. De computer vroeg of ik met haar wilde spreken. Ik drukte op de toets en na even wachten kwam ik haar te spreken. Ze vertelde dat ze mijn oproep heel leuk vond en klonk zij mij als een gezellige tante met een behoorlijk accent, want ze kwam uit Overijssel. Ik vertelde haar wat mijn leeftijd is en zij gaf aan dat het leeftijd verschil wel erg groot was, want zij was zelf 74. Met die gedachte werd ik warm en verbeelde mij in dat ik eindelijk een bejaarde vrouw mag neuken. Ik vroeg haar hoe ze eruit zag en raakte we steeds meer aan de praat en waren elkaar aan het ondervragen en ging het onderwerp natuurlijk over sex. Ik vertelde haar dat
Ik niet naar een relatie zocht, maar het heerlijk zou vinden om sex te hebben met een vrouw op leeftijd. Joke was wat verbaasd en vroeg of ik wel eerder sex had gehad met andere vrouwen. Ik blufte en zei dat ik vaak sex heb gehad met oudere vrouwen. Ik vertelde haar wat ik lekker vond en zij vertelde mij wat zij lekker vond. Ik vroeg haar of zij een rok aan had. Jammer genoeg gaf zij aan dat zij een broek aan had. Ik vertelde haar dat ik boter geil ben en het liefst met haar wilde afspreken. Zij wilde het wel, maar was zij bang dat het allemaal niet echt is en ik niet kom opdagen. Ik besloot mijn mobile nummer aan haar te geven en als zij mij belt ik haar nummer krijg. Joke vond het goed en ik gaf haar mijn nummer. Ik hing de huistelefoon op en ik werd gebeld. Zij gaf mij haar nummer van haar huis. Ik belde daar naar toe want dat was een stuk goedkoper.
Ik vertelde haar dat ik haar zo snel mogelijk wilde zien. Ze plaagde wat en vroeg of ik met mij pik aan het spelen was. Ik was inderdaad over mijn broek aan het wrijven en had een behoorlijke bobbel. Ik vroeg haar of zij met haar kutje zat te spelen. “Nee” zei ze een beetje kattig, want zij vond dat maar niets. Het moest echt zijn. Daar was ik het natuurlijk direct mee eens en vroeg aan haar wanneer ik dan naar haar toe kan komen. Ik drong aan op morgen. Eerst vond ze dat wat te snel, maar bleef ik wat zeuren en toen maakte we afspraak. Ik kreeg haar adres en ik zou rond de klok van 11:00 in de ochtend bij haar zijn.
De volgende dag was ik vroeg wakker en opgewekt. Ik pakte de auto en reed naar Raalte. Ik belde haar dat ik onderweg was. Ik vroeg haar of ze er zin in had. Ze kon ook niet wachten. Ik vroeg haar of ze een rok aan heeft. “Ja zei ze,
ik heb een rok aan. Ik vroeg of ze daar panty,s onder heeft. “Nee” zei ze. “ Ik heb geen pantys onder mij rok. Ik vertelde dat ik dat jammer vindt want ik ben gek op pantys en het liefst bruine pantys. Joke zei dat ze zal kijken of ze er nog een paar heeft. Na 1 ½ uur was ik in Raalte en zocht ik naar de straat. In gedachte zag ik Joke steeds voor mij als een bejaarde vrouw met een lange rok en daar onder pantys. Ik stelde mij alles voor en mijn hard begon te bonken toen ik in de straat aan kwam. Ik parkeerde mij auto en liep ik naar haar huis. Ik belde aan en mijn hart zat in mijn keel. Ik was zo opgewonden en vond ik het erg spannend, want een bejaarde vrouw van 74 en een jongen van 30 dat was nogal een verschil. Met jongen vrouwen ben je wat losser, maar hoe doe je dat met bejaarden vrouwen? Voor bejaarden moet je respect hebben is mij altijd geleerd. Ik besloot het gewoon op mij af te laten komen. De deur ging open. En daar stond een bejaarde stevige dame met een bril op en een rok aan.
Ze lachte en liet mij binnen. De deur ging achter mij dicht en ze keek heel erg vrolijk. Ik keek naar haar en ik was super warm. Ik gaf haar direct een kus en stelde mij voor. We liepen de woonkamer binnen en gingen op de bank zitten.
Ik kon mij ogen niet van haar afhouden. Ze was een echte oma. Ze was al 8 jaar weduwe en had een aantal kleinkinderen, waarvan de foto’s aan de muren hingen. We kregen een gesprek over die sexlijnen en dat het voor haar de aller eerste keer is dat zij iemand heeft uitgenodigd. Ik was vereerd en vroeg of het nu tegenvalt. Joke lachte en zei dat, dat niet zo is, maar vond zij het gek dat ik niet liever een mooie jonge vrouwen zoek. Ik legde mij hand op haar knie en gaf haar een kus. Ik liet alles los wat ik wel of niet kan doen. Mij gedachten waren alleen nog maar ik wil met deze oma spelen. Zij kuste mij terug en voelde en kneep zachtjes in mij kruis. Joke stond op en volgde ik haar naar de slaapkamer. We gingen op de rand van het bed zitten. Ik was zo geil en zo nieuwsgierig wat er onder haar kleding zat. Ik kneden haar tieten en dat waren enorme joekels.
Ik ging op mij knieën voor haar zitten en deed haar rok een stukje naar boven.
Ik kuste haar benen en had zij zoals gezegd heerlijke bruine pantys aan. Ik ging met mijn hoofd onder haar rok. Ik was zo geil. Alles waar ik ooit over gefantaseerd heb gebeurd nu echt. Joke had een paar dikke stevige benen en ik besloot er met mij hoofd tussen te kruipen. Ik voelde met mij handen en gezicht dat haar slip erg nat was en zij een dikke kut heeft. Ik werd steeds geiler en wat dominanter. Ik stond op en haalde mij lul uit mijn broek. Ik pakte haar hoofd en sloot zei direct haar mond om mijn eikel. Het was een heerlijke gezicht. Een bejaarde vrouw zat heerlijke aan mij lul te zuigen. Ze stopte even en vroeg of ik niet in haar mond wil spuiten en begon het verhaal dat haar man dat vroeger ook wilde, maar zij niet. Ik vond dat wel wat jammer, maar dat mag de pret niet drukken. Ik vroeg Joke om op bed te gaan liggen. Ik ging langzaam met mijn hoofd tussen haar benen en scheurde met mijn handen haar panty kapot.
Ik deed haar slip opzij en zag ik een grote kut met een klein beetje grijzige haartjes. Ik trok haar lippen wat uit elkaar en zag daar een heerlijke glimmende rozige kut. Ik ging langzaam en zachtjes met mijn tong door haar kut.
Ik vroeg aan haar hoe lang geleden zij gelikt is. Joke vertelde dat, dat heel erg lang geleden is. Haar man wilde haar niet likken. “Ik begreep dan wel waarom je, je man niet klaar wilt pijpen en wilt slikken” gaf ik aan. Joke zei dat, dat er niet veel mee te maken heeft, maar dat ze het gewoon vies vindt. Ik legde Joke uit dat als ik haar lik ik ook vocht binnen krijg en dat ook gewoon door slik. Ik vertelde haar technieken waardoor ze minder last heeft van slikken. Ooit heb ik dat ergens gelezen. Ik begon haar te pesten en ging stevig met mijn toch door haar kut. Ze kreunde en stoten met haar kut omhoog. Ik keek naar haar en was ik nog steeds onder de indruk dat ik een vrouw van 74 lig te likken. Ik stopte een vinger in haar kut en volgde er al snel nog een vinger. Ze was nat en hoorde haar kut soppen. Van dat geluid werd ik super geil. Ik spuugde die kut onder en het vocht droop haar kut uit. Joke kreunde en kwam hard klaar. De deken waar ze op lag was drijfnat. Ik vroeg haar om te gaan staan. Dit deed ze. Ik ging languit op bed liggen met mijn gezicht bij de rand van het bed. Ik begon steeds
Dominanter te worden en begonnen mijn vragen steeds meer op bevelen te lijken. “Ga op mijn gezicht zitten” zei ik. Ze deed wat ik vroeg. Met haar grote kont ging ze op mij gezicht zitten. Ik snakte naar adem en kon zo af en toe net wat lucht meepakken. Ik wilde dat Joke mijn gezicht vast pakte en hard ging neuken. Joke pakte mij gezicht vast en duwde mij tegen haar kut. Mij hele gezicht was nat. Ik vroeg Joke zich om te draaien en weer op mijn gezicht te gaan zitten. Ze deed dit en drukte zij wild mij gezicht tegen haar kut. Mijn neus werd tegen haar anus fijn gedrukt. Het leek wel of ik onder de douche stond mij hele gezicht en haar was kletsnat. Joke ging op haar rug liggen en moest zij even bij komen. Ja ze was natuurlijk niet de jongste meer. Ik kuste haar. Ja lik je kutsap maar van mij gezicht. Ze was heel braaf en deed wat ik vroeg. Ik wilde dat zij op haar knieën ging en vroeg ik aan haar of ze een gebit in heeft. Dat klopte. Ik wilde dat zij haar gebit uit deed. Ze twijfelde, maar ik moedigde haar aan dat ik dat lekker vind. Ik wist helemaal niet of dat lekker was, maar dat leek mij wel. Joke deed haar gebit uit en begon op mij pik te zuigen. Ik gaf haar bevel hoe zij mij moest pijpen. Spuug op die pik, ik wil je op mijn pik zien kwijlen. Joke spuugde telkens op mijn commando op mijn pik. Grote slierten spuug dropen van mijn pik. Wat Joke niet in de gaten had was dat ik steeds wat zaad los liet en dit mengde door haar spuug over haar gezicht en stopte de massa dan weer in haar mond en moest ze dat weer uit haar mond laten glijden. Wat was dit geil
Joke moest op bed gaan liggen en van mij met haar kut spelen. Ik vroeg aan haar of ze een vibrator of een dildo in huis heeft, maar helaas. Ik vroeg hoe zij zich zelf dan bevredigt. “ Met mij vingers” zei ze. Ik vroeg of ze dan nooit wat in haar kut doet. Joke lachte even en zei” heel af en toe een komkommer.
Ik vroeg of zij een komkommer in huis heeft. Joke stond op en liep naar de keuken en kwam terug met een komkommer. Ik had ook een verassing want ik had glijmiddel bij mij dat ik onderweg had gekocht.
Joke ging op bed en ik wilde dat zij met haar zelf ging spelen. Ik keek op afstand toe. Het was zo geil. Ik gebruikte Joke als speeltje om al mijn fantasieën erop los te laten en als ik een beetje aandring laat ze alles wel toe en blijkbaar geniete ze de zelf ook van want haar gekreun en nattigheid was zeer aanwezig. De hele slaapkamer rook naar geiligheid. Ik liep naar haar toe en wilde dat zij vanaf nu mijn oma is en ik haar ook zo noem. Ze keek mij even aan, waarop ik de komkommer van haar over nam en ermee door haar kut roerde. Dit was zo geil.
Ik heb nooit zulke sex beleefd. Ik wilde dat Joke op ze hondjes gaat zitten.
Ik ging achter haar staan en ging met mijn vingers door haar kut. Eerst 1 vinger en daarna met 3 vingers. Ik smeerde glijmiddel over mijn hand en probeerde steeds meer aan te drukken. Joke kreunde steeds harder. Ik wilde dat zij zelf met haar kont gaat bewegen. “Neuk mijn hand “ zei ik. Ze neukte mij hand. Ik spuugde op haar anus en pakte nog meer glijmiddel. Het was een glibberige massa. Ik duwde voorzichtig een vinger in haar anus. Ze voelde het en wilde dat niet. Ik vroeg of ik haar pijn deed. “Nee” zei ze. Ik beloofde haar dat dit lekker gaat worden. Ze liet het toe en stopte ik een vinger in haar kut. Joke kreunde en genoot schijnbaar. Ik nam een andere positie in zodat ik met mijn lul in die grote grot van Joke kan rammen. Ik haalde mij pik zo af en toe uit haar kut en moest zij haar kutsap er aflikken. Zij moest die bruine pik die onder de witte sappen zat helemaal schoonlikken, daarna dauwde ik mijn lul weer in haar kut. Ik stopte een vinger in haar kont en voelde met die vinger mijn lul door haar kut stoten. Joke genoot en zei” ik heb nog nooit een vinger in mijn kont gehad.” Is het lekker” vroeg ik haar. “Ja kreunde ze. Ik pakte nog meer glijmiddel en begon haar kont voor te bereiden op mijn lul. Ik dauwde nog een vinger in haar kont en daarna nog 1. Joke gaf aan dat het nu wel wat gevoelig werd. Ik stopte even. Ik vertelde haar dat ik een idee heb wat ik geil vindt. Ik vroeg of ze touw heeft. Ze keek mij aan van, wat ben je van plan. “Ja ik heb vast wel ergens touw in de schuur. Joke moest die van mij ophalen en een schaar. Ze ging weg en kwam even later terug met een lang stevig touw. Ik vroeg haar op bed te gaan liggen, ik knipte het touw in stukjes ik bond haar vast op haar buik. Ze kon nog wel wat op haar knieën, maar verder kon zij geen kant op. Joke vroeg wat ik ging doen en vertelde haar af te wachten. Ik deed haar billen uit elkaar en Joke begon meteen te jammeren “ niet in mij kont, niet in mijn kont.” Dit maakte mij boter geil. Ik spuugde op haar anus en likte met mij tong hard haar kont. Joke begon te kreunen. Ik stak weer een vinger in haar kont en protesteerde Joke zachtjes. Ik pakte het flesje glijmiddel en spoot dit in haar anus. Ik deed meerdere vingers in haar kont en begon Joke zich wat meer te verzetten. “ Doe dit nou niet” vroeg ze zachtjes.
Ik luisterde niet en ging door waar ik mee bezig was. Ik pakte de komkommer
en stak die in haar kut. Joke kreunde het uit. Ik verving mij vinger voor mijn lul en duwde mijn eikel tegen haar anus. Ik drukte door en Joke riep” wat doe je nu, niet doen” Wacht even zei ik. Ik drukte mij lul steeds dieper haar aars in en ik ging met die komkommer hard door haar kut. Het geklaag van Joke begon over te slaan in genot en riep ze dat het steeds lekkerder wordt. Ik pompte die ouwe bejaarden in haar kont. Ik hield het niet meer en trok mijn pik uit haar kont en moest zij mij pijpen. Ik hield haar hoofd vast. Ik moest opletten dat ik niet te gewelddadig werd omdat ze anders in mij lul stikte, dus ik moest de diepte beperken. Spuug op mijn pik oma, spuug erop. Joke deed dit. Ik voelde dat ik klaar ging komen. “Zuigen oma, zuigen” verplichte ik haar. Ik kwam met grote golven in haar mond. Joke wilde zich terug trekken, maar hield ik haar hoofd vast. Het sperma droop langs de hoeken van haar mond. Ik haalde mijn pik uit haar mond en wilde ik dat ze alles over mijn pik heen spuugt. Dit deed Joke heel snel. “Doe je mond open oma. Joke deed haar mond weer open en stopte ik mijn lul weer terug in haar mond. Joke moest mijn hele lul schoonlikken. Toen ze klaar was maakte ik haar los. Joke ging afgepeigerd op ben liggen en ik kwam rustig naast haar liggen. Ze was even in shock. Ik vroeg of ze had genoten. "Ja" zei ze nog wat van de wereld. Na dat we waren bijgekomen ben ik weer terug naar Amsterdam gegaan. Ik dacht dat ik wel te ver ben gegaan en dat ik mij te veel heb laten gaan. Ik dacht dat ik nooit meer wat van Joke zal horen, maar binnen een week belde zij mij en zou zij het leuk vinden om een keer af te spreken. Ik vond het een goed plan en gaf haar een opdracht. Zij moest nog een leuke oudere vrouw zo gek zien te krijgen om met ons mee te doen.
Hoe dit afloopt en of Joke daar toe bereid is lees je de volgende keer.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners