Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oma masseren - 16038 keer gelezen
Dokter Isabella de Graaf liet Janna haar hemdje omhoog rollen. De ondeugende dokter gebruikte beide handen om Janna’s borsten te “onderzoeken”. De vrouw had een paar enorm grote borsten die niet in verhouding stonden tot haar kleine lichaam. Janna was een 65-jarige vrouw en de oma van Klaas. Op haar grijze haar na leek ze echter veel jonger dan 65.

Dokter De Graaf zag door het raampje van haar spreekkamer een jonge man in wachtkamer zitten. Terwijl ze haar grondige borstonderzoek uitvoerde vroeg ze de oudere vrouw naar de jongen in de wachtkamer.

Janna glimlachte. Haar nervositeit voor het onderzoek en de aanrakingen van de dokter begonnen weg te ebben. “Dat is Klaas, mijn kleinzoon. Hij logeert deze vakantie bij mij. Hij heeft mij vandaag naar het ziekenhuis gebracht”.

“Dat is erg aardig van hem,” zei dokter De Graaf , “Ik ben blij dat u deze zomer een paar helpende handen in huis heeft, mevrouw Schepers. Deze hulp zal de behandeling een stuk gemakkelijker maken.” Dokter De Graaf rondde haar onderzoek met de grote borsten van de vriendelijke oude vrouw af en liet haar zich weer aankleden.

“Wat voor behandeling heb ik dan nodig dokter?”

Dokter Isabella glimlachte in zichzelf. De oude vrouw wist niet dat zij op het punt stond een zeer speciale behandeling te ondergaan. Dokter De Graaf hiel er namelijk van om allerlei onzedelijke escapades voor haar patiënten te bedenken. Hoe groter het taboe, hoe beter. “Ik ben bang dat de circulatie in uw borsten ernstig tekort schiet.”

“Oh mijn hemel,” zei Janna op geschrokken toon.

“Ik raad u aan om uw borsten regelmatig te masseren om de circulatie weer op gang te helpen.”

“En hoe kan mijn kleinzoon mij hierbij helpen dan?”

“Ik ga ervan uit dat hij de massages kan uitvoeren,” zei dokter De graaf met haar gezicht in de plooi. “Zijn sterke, jonge handen zijn veel effectiever in het verbeteren van de circulatie dan de uwe. Het zou eigenlijk een taak zijn voor meneer Schepers mocht hij nog onder ons zijn. Hoe lang is het nu geleden?”

Janna vouwde haar armen over haar indrukwekkende boezem. “Drie jaar. Maar, Klaas zou dat nooit kunnen doen. Hij is mijn kleinzoon!”

“Is er iemand anders geweest in die drie jaar? Vroeg dokter De Graaf.

Janna moest blozen van deze persoonlijke en directe vraag, maar ze gaf toch antwoord want dokter De Graaf was haar dokter. “Nee,” zei ze zachtjes.

“Drie jaar zonder de aanraking van een man is een lange tijd. Maar nu zult u het weer ervaren en het is voor uw eigen gezondheid.”

“Klaas zou dit niet aankunnen. Het is te gek voor woorden. Hij is nog maar 18! Hij wil de grote oude borsten van zijn oma niet aanraken.”

“Waarom roepen we hem niet even binnen om te horen wat hij er zelf van windt. U zult mogelijk verbaasd zijn. Ik denk dat hij het wel begrijpt als het om uw gezondheid gaat.” Dokter De Graaf gluurde naar de kolossale voorgevel en stelde zich in gedachten de dagelijkse behandeling van deze grote uiers voor. De behandeling die zij op het punt stond te geven.

Een paar minuten later stond Klaas naast zijn oma in de spreekkamer van de dokter. “Heb je zin om de zomer samen met je grootmoeder door te brengen, Klaas?” vroeg de dokter.

“Jazeker, mevrouw”

“Ga je haar helpen verzorgen?”

Klaas keek naar zijn grootmoeder en keek daarna weer naar de dokter. “Is er iets mis met haar?”“Maak je niet ongerust, lieverd." Janna sloeg haar arm om haar kleinzoon heen.

“Nou, Klaas, ik heb tijdens mijn onderzoek wat circulatie problemen gevonden bij jouw grootmoeder. Er is een grote kans dat ze helemaal beter wordt maar het zou helpen als jij haar zou willen helpen met haar behandeling.”

“Oké. Vertel maar wat ik moet doen en ik doe het,” verzekerde Klaas de dokter en zijn oma.

“Je grootmoeder moet regelmatig gemasseerd worden om de circulatie te verbeteren. Ten minste een keer per dag. Twee keer zou zelfs beter zijn. Dertig minuten tot een uur. Hoe langer en hoe vaker je dit zou kunnen doen, hoe beter het voor haar gezondheid is. Begrijp je dat?”

“Ja dat begrijp ik,” Klaas knikte met zijn hoofd. “Dat kan ik wel doen”

Janna lachte terwijl ze naar hij kleinzoon keek, maar daarna kreeg ze een serieuze blik. “Het is iets ingewikkelder dan dat, Klaas. Dokter De Graaf zegt dat ik op een bepaalde plek gemasseerd moet worden die uhm…”

“Het is haar borst, Klaas. Ben je bereid om haar borsten te masseren?” vroeg de dokter.

Klaas ogen daalden af naar de grote boezem van zijn oma. Hij begon te blozen. “Uhm… Haar.. Uhm,” stamelde hij.

“Ja, dat klopt. Durf je dat, Klaas?” Dokter De Graaf stond en kwam dichter bij hen staan.

“Je hoeft het niet te doen, lieverd. Ik weet dan het vreemd is en als jij je er niet goed bij voelt hoef je het ook niet te doen” stelde zijn oma hem gerust.

“Kun je het doen voor je grootmoeders gezondheid?” dramde de dokter aan. Ze zag de blik van de jonge man naar de borsten van zijn grootmoeder gaan.

“Ik denk dat ik dat het kan,” antwoordde hij twijfelend.

“Heb je ooit een vrouwen borst gevoeld?” vroeg dokter De Graaf aan hem.

“Een – Een paar meisjes van school,” antwoorde hij. Het voelde ongemakkelijk om dit toe te geven in het bijzijn van zijn grootmoeder.

“Het maakt niet uit, lieverd. Daarvoor hoef je je echt niet te schamen,” stelde zijn oma hem gerust.

“Je hoeft alleen maar even op te letten en te doen wat ik voor doe,” zei dokter De Graaf. Ze greep Janna’s borsten door haar shirt en kneep erin. De oude vrouw snakte naar adem en kleurde rood, maar protesteerde niet. “Masseer ze op deze manier, Klaas. Voorzichtig, maar stevig.” Plotseling nam ze Janna’s tepels tussen haar vingers en kneep erin. Tot haar eigen schrik liet Janna een kreuntje ontsnappen en ze kleurde nog roder. “Je kan de tepels zo vaak je wilt bewerken om de circulatie nog meer te stimuleren. Denk je dat je het aankunt?”

Klaas keek met grote ogen toe. Hij merkte dat zelfs zijn mond open was gezakt. Hij deed zijn mond dicht en knikte. “Ja, ik denk het,” antwoorde hij.

Dokter De Graaf liet de borsten van de oude vrouw los. Janna ademde zwaar. Ze sloeg haar armen nogmaals voor haar indrukwekkende boezem. Ze keek vluchtig naar Klaas en toen hun blikken elkaar kruisten keek ze snel weer weg.

Dokter De Graaf opende een lade en haalde er een tube met crème uit, welke ze aan Klaas gaf. “Smeer deze crème op je oma haar borsten voordat je met de massage begint. Gebruik alleen deze tube en bel mij als hij leeg is, zodat we de verder behandeling kunnen bespreken. Heb je het begrepen?”

"Oké, dat is duidelijk.”De dokter keek naar Janna. “U kunt het dragen van een BH de komende tijd achterwege laten, want dat is slecht voor de circulatie. Laat de meisjes maar vrij spelen.”

“Ja dokter,” Antwoorde de oude vrouw verlegen.

Dokter De Graaf begeleide Janna en Klaas de spreekkamer uit, maar vroeg bij de deur om nog heel even met Janna onder veer ogen te spreken. Klaas kon niet horen wat er gezegd werd, maar hij zag zijn oma knikken en de dokter bedanken.

Op weg naar huis heerste er complete stilte in de auto. Geen van beiden wist wat te zeggen. Elke keer als Klaas naar zijn oma keek, keek hij ook vluchtig naar haar borsten om vervolgens nerveus weg te kijken. Ze kwamen aan bij het gezellige vrijstaande huis van Janna. Janna had hier meer dan 30 jaar met haar man gewoond. Eenmaal binnen maakte Janna een simpele maaltijd die ze samen in stilte op aten aan de keukentafel.

“Ik ruim dit even op en dan stap ik even onder de douche. Wil je… Wil je daarna een massage proberen?” het voelde ongemakkelijk voor Janna om dit te vragen.

“Ja,” antwoorde Klaas. “Maar u heeft al genoeg gedaan, oma. Ik ruim wel op.”

“Dankjewel, Klaas.”" Zei Janna met een glimlach. Ze kneep zacht in de schouder van haar kleinzoon voordat ze de keuken verliet om zich klaar te maken voor een warme douche.

Janna kleedde zich uit en stapte onder de douche. Kalmerend, warm water spoelde over haar lichaam. Ze tilde haar borsten op richting de waterstraal en ademde diep in. Ze kon nog steeds de ervaren handen van dokter De Graaf op haar borsten voelen en ze wist dat ze zo dadelijk Klaas zijn handen op dezelfde plek zou voelen. Janna maakte zich druk over hoe ongemakkelijk dit zou zijn voor hen beide. Ze was daarom vastberaden om de vernedering voor Klaas zoveel mogelijk te beperken. Er verscheen een glimlach op haar gezicht bij de gedachte aan haar geweldige kleinzoon en dat hij bereidt was dit voor haar te doen.

Janna deed de douche uit en droogde zich af. Terwijl ze naar haar slaapkamer liep kon ze Klaas horen in de keuken. Ze wachtte nog een paar minuten in haar kamer voordat ze Klaas riep. "Klaas, kom maar naar mijn slaapkamer wanneer je klaar bent met opruimen. En vergeet niet de crème die de dokter je gegeven heeft mee te nemen.”

Klaas voelde zowel een gevoel van opwinding als angst toen zijn oma hem riep. Hij pakte de tube met crème en ging naar de slaapkamer van zijn oma. Hij opende de deur en ging naar binnen. De lamp op het nachtkastje verlichtte het gebied rond het bed. Op het bed lag zijn oma. Ze had een badjas aan die losjes om haar middel vastgemaakt was.

Janna lachte naar har kleinzoon. “Dag lieverd.”

“Hoi oma” Klaas stond in het midden van de kamer met de tube crème in zijn hand.

“Het zal moeilijk worden om mij te masseren als je daar blijft staan. Kom naast mij zitten op het bed, Klaas.” Janna klopte met haar hand op het bed op de plek naast haar.

Klaas ging naast zijn oma zitten op het bed. Zijn blik gleed naar haar grote borsten. De badjas was een stukje opengevallen rond haar borst waardoor er een beetje roomblank, zacht tietvlees te zien was. Hij keek snel weg, maar het was duidelijk dat zijn oma hem betrapt had. “Sorry,” fluisterde hij.

“Geen sorry. Je gaat ze de komende tijd veel zien. Ik weet hoe ongemakkelijk dit jou maakt.” Janna legde haar hand op die van Klaas. “ik wil dat je weet hoe erg ik het waardeer dat je dit voor mij wilt doen. Johannes is als zo lang overleden en ik heb niemand anders.”

“Ik ben er altijd voor u, oma.” verzekerde Klaas haar.

Janna grijnsde terwijl ze omhoog keek naar het knappe, jonge gezicht van haar kleinzoon.

Ze deed de ceintuur van haar badjas los en liet haar borsten vrij. Klaas staarde nerveus naar de grote borsten van zijn oma. Ze waren echt gigantisch. Groot, zwaar en rond. Blauwe aderen versierden de grote bollen. Haar tepels waren gezwollen en roze. Klaas voelde een brok in zijn keel en voelde ook iets in zijn broek groeien.

“De crème, lieverd. Begin met het inwrijven van de crème.” zei zijn oma.

Klaas kneep een grote klodder van de crème in zijn hand. Zijn hart klopte in zijn keel en zijn handen bevroren. Janna keek haar kleinzoon in zijn ogen en pakte zijn pols en plaatste zijn crèmige handen op haar tieten. “Je doet het fantastisch, lieverd. Begin maar met het uitsmeren van de crème.”

Klas duwde zijn vingers voorzichtig in de borsten van zijn oma. Warm en zacht. Klaas vond ze fascinerend. Het waren net juwelen waar hij zijn ogen en handen niet vanaf kon houden, ook al zou hij nog zo graag willen. Klaas wreef de grote uiers van zijn oma helemaal in met de crème, waardoor ze een olieachtige glans kregen. Het was te mooi om in zijn eigen woorden te beschrijven.

Klaas begon met de massage. Hij kneedde de zijdezachte huid van haar borsten. Hij drukte ze samen en haalde ze weer uit elkaar. Hij wreef over elke vierkante centimeter van het zachte vlees. Zijn handen stopten met wrijven toen hij naar zijn eigen kruis keek. Janna volgde zijn blik en keek ook naar zijn kruis. Ze zag zijn grote erectie door de sof van zijn broek heen.Janna vreesde dat Klaas dit misschien te gênant vond en zou proberen weg te lopen. Ze legde haar handen over de zijne en hield ze op hun plek, bovenop haar tieten. “Het maakt niet uit, Klaas. Het is niet erg, lieverd.”

“Verdomme,” fluisterde hij, “Het spijt mij.” Hij wilde het liefste weglopen en zich verstoppen op zijn kamer, maar zonder zijn handen kon hij niet eens zijn stijve lul bedekken.

“Geen gevloek, jongeman,” zei ze tegen hem. “En denk erom geen excuses meer. Je hoeft je nergens voor te verontschuldigen, lieverd. Dokter De Graaf heeft gezegd dat dit zou gebeuren toen ze mij onder vier ogen sprak. Ze zei dat het natuurlijk is voor jou om opgewonden te raken tijdens het aanraken van mijn borsten. Het maakt niet uit. Je hoeft het niet te verbergen.

Klaas gezicht was zo rood als een biet en hij wist niet hoe te reageren. Hij stamelde “Ik .. uh … uh …”

We kunnen stoppen als je dat wilt . Dat is ook goed.” Zei Janna fronsend. “Ik ben degene die zijn excuses zou moeten aanbieden om jou in deze situatie te brengen. Het is mijn fout.”

Klaas kreeg langzaam meer vertrouwen. Met zijn handen nog steeds op de grote borsten van zijn grootmoeder en haar handen die hem daar hielden, leunde hij naar beneden en kuste haar voorhoofd. “Ik hou van jou, oma. Ik ga door met de massage. Ik wil door blijven gaan.”

Janna liet zijn handen los. “Ik hou ook van jou, Klaas. Jij bent de beste kleinzoon die een oma zich kan wensen.”

Klaas ging door met het strelen van haar prachtige borsten. Krachtig kneedde en masseerde hij haar vlees. Hij deed alles van voorzichtig strelen tot krachtig vastgrijpen. De hele tijd bleef zijn stijve lul pijnlijk gezwollen. Zijn sterke handen bewerkten zijn oma’s grote uiers zonder een teken van ophouden. De vingers van de jongeman begonnen te focussen op de tepels. Hij herinnerde zich dat de dokter hem verteld had hier extra aandacht aan te besteden en deed dit dan ook met liefde. Klaas kneep in en speelde met de tepels van zijn oma.

Janna kreunde, waardoor Klaas stopte met de massage en geschrokken vroeg, “Heb ik u pijn gedaan?”

“Nee,” Janna bloosde. “Je hebt mij geen pijn gedaan. Het voelt erg fijn. Houd alsjeblieft niet op”

“Oh,” grijnsde Klaas “Dan za ik niet stoppen.” Hij rolde haar tepels weer tussen zijn vingers. “Voelt u de circulatie al terugkomen?” vroeg hij.

“Mmmm… jaah,”antwoordde ze terwijl ze zacht kreunde. Haar ademhaling versnelde. Haar borsten kwamen snel omhoog met haar ademhaling. Ze voelden warm aan en haar tepels waren helemaal stijf. Klaas dacht dat hij ze kon voelen pulseren. Ze zagen er zo hemels uit in zijn handen. Hij wilde ze nooit meer loslaten.

Tegen de tijd dat een van hen op de klok keek waren er bijna 90 minuten verstreken sinds het begin van de massage. “Moeten we stoppen? Moet ik gaan?” vroeg Klaas. Hij velde plotseling een schuldgevoel opkomen.

“Nog een par minuten, lieverd. Ik denk dat dit erg goed helpt.”

Klaas voelde zijn schuld gevoel verminderen. Hij voelde zich niet zo’n perverse vent die met zijn grootmoeders tieten speelt als het zijn oma hielp. Een paar minuten werden al snel een kwartier langer. Janna’s borsten waren nu best wel pijnlijk geworden, maar het was een prettige pijn. Ze deed haar badjas weer dicht en probeerde de warmte die ze tussen haar benen voelde te negeren. Deze warmte had ze al jaren niet meer gevoeld.

“Welterusten, lieverd. Ik hou van jou.”“Ik hou ook van jou. Welterusten oma.” Klaas kuste haar op haar wang en kreeg een lieflijke kus op zijn wang terug.

Klaas stond op en verliet de kamer van zijn oma. Lopen was moeilijk na zo lang te hebben gezeten en helemaal met zo’n pijnlijk harde paal. Hij ging naar zijn kamer en besloot om zich niet af te trekken. Hij vond het niet gepast om zich af te trekken op de tieten van zijn oma, maar zijn weigerde slap te worden. Klaas probeerde zich te verzetten en zichzelf in te houden totdat hij niet langer kon. Janna’s toegewijde kleinzoon fantaseerde over haar grote tieten en spoot twee ladingen zaad in de lakens alvorens hij eindelijk inslaap viel.

De volgende week verliep in een zelfde patroon. Klaas gaf zijn oma een borst massage in de ochtend en ’s avonds nog een keer. Een paar van de dagen deden ze zelfs een massage in de middag. De massagesessies duurden meestal een uur of langer en ze waren altijd opgewonden om het weer te doen.

Janna kon haar opwinding aan het eind van de massage beter verbergen dan Klaas dat kon met zijn stijve lul. Ze probeerde om hem op zijn gemak te stellen door heel normaal te reageren op zijn erecties. Het hielp niet dat dokter De Graaf haar verboden had BH’s te dragen. Klaas kon hierdoor niet ontkomen aan de enorme toeten van zijn oma, zelf als hij dat zou willen. Hij begluurde haar en voelde zich daar schuldig over. De manier waarop ze wiebelden wanneer ze liep, de manier waarop een koele bries haar tepels deed verstijven tijdens het ontbijt op de veranda en de manier waarop ze tegen zijn borst gedrukt werden als ze knuffelden. Dit alles zorgde ervoor dat constant met zijn hoofd bij de tieten van zijn oma was.

Janna werd gedurende de week steeds aanhankelijker met Klaas. Ze knuffelde haar kleinzoon als nooit tevoren, wat betekende dat haar grote tieten altijd tegen hem aan schuurden, hem plaagden, hem smeekten om weer aangeraakt te worden. Vrijdagavond keken ze gezellig samen een film op de bank. Halverwege de film legde Klaas zijn hoofd op het einde van de bank. Janna volgde niet lang daarna, waarbij ze lekker tegen hem aan kwam liggen waarbij haar tieten tegen hem aangedrukt werden.

“Vindt je dit erg? Is dit wel comfortabel genoeg?” vroeg Janna.

“Nee,” zei Klaas. “Om eerlijk te zijn voelt dit erg goed.” Klaas zijn lul roerde zich in zijn broek en ze kropen nog dichter tegen elkaar en keken de film verder. Alhoewel hij van de film genoot, werd Klaas zijn aandacht steeds meer getrokken naar de voorkant van Janna’s shirt war hij een blik had op haar grote borsten. Hij wist niet wat hem bezielde toen hij zijn hand op haar borsten legde. Janna verplaatste zich een beetje, maar zei verder niets, dus hij liet zijn hand liggen. Ze keken de rest van de film uit terwijl zijn hand op haar tieten lag.

Op het moment dat Janna naar het journaal zapte toen de film afgelopen was, begon Klaas de borsten echt in zijn handen te nemen. “Mag ik ze masseren?” vroeg Klaas.

Janna deed haar ogen dicht om te genieten van het genot dat zijn aanrakingen teweeg brachten. Ze deed haar ogen weer open en zei “Ja, masseer ze alsjeblieft.” Klaas haastte zich naar haar slaapkamer om de tube met crème te halen terwijl Janna haar shirt uit deed. Er volgde een zeer passionele massage.

De volgende ochtend was er paniek. Er kwam geen crème meer uit de tube. Klaas pakte een schaap en knipte de tube open om de laatste restjes eruit te kunnen halen. Grootmoeder en haarkleinzoon konden nog net een klein beetje crème uit de tube halen voor een laatste tietmassage.

Janna belde het na de massage direct met de praktijk van dokter De Graaf. Maar op zaterdag was de praktijk niet open. Janna was wanhopig. Ze kon niet tot maandag wachten voor de volgende massage. Uiteindelijk wist ze dokter De Graaf te bereiken op haar persoonlijke nummer.

“Dokter De Graaf het spijt mij dat ik u moet storen, maar we zitten zonder crème voor de massages.”

Dokter De Graaf grijnsde aan de andere kant van de lijn. “Jullie hebben nu al een hele tube opgebruikt? De behandelingen moeten dus een positief effect hebben.”

Janna’s wangen kleurden rood. Ze was blij dat dokter De Graaf hen niet kon zien. “Ja dokter. Ik denk dat het heel goed helpt. Weet u of we misschien andere crème kunnen gebruiken die we inde winkel kunnen kopen?”“Nee, sorry. U moet toch echt wachten tot maandag om van mij een andere tube te krijgen.”

“Oh jeetje. Nou ja als het echt zo moet…”

“Er is een andere behandeling die ik zou kunnen aanraden. Iets om de behandeling door te laten gaan tot en met maandag.”

“Wat voor ander behandeling, dokter?” vroeg Janna

“Wat zou u er van vinden om Klaas aan uw borst te nemen?”

Janna lachte nerveus. “Wat!? Mijn 18-jarige kleinzoon borstvoeding geven?”

“Het is niet zo dat u melk hoeft te produceren voor hem. Het zou wonderen doen voor uw circulatie. De massages zullen zonder twijfel alle gevoelige zenuwen in uw borsten hebben geactiveerd. Als Klaas uw tepels zou kunnen stimuleren met zijn mond zou dat het proces alleen maar helpen.” Dokter De Graaf werd zelf geil van de gedachte dat de kleinzoon van mevrouw Schepers aan haar stijve tepels zou zuigen.

“Bent u er zeker van dat dit niet te ver gaat, dokter? Ik ben bang dat dit te zou kunnen gaan.”

“Er bestaat niet zoiets als ‘te ver gaan’ wanneer het uw gezondheid betreft, mevrouw Schepers. U kunt deze oplossing aangrijpen of u kunt wachten tot maandag. Ik wil niet dat die jongen uw borsten ook maar met een vinger aanraakt tot dan. Zonder de crème zou dit alle vooruitgang die tot nu toe met de massages geboekt is teniet gedaan kunnen worden.”

Janna’s zware borsten voelden nog steeds bevredigd na de massage van eerder. Ze wist niet hoe lang haar borsten de liefkozende aandacht van Klaas konden missen. Twee dagen zou als een marteling voelen. “Hij is mijn lieverd, maar hij zou niet als een baby aan mijn borsten willen zuigen. Hoe kan ik hem hier überhaupt mee laten instemmen?”

“Voor dezelfde reden waarom hij u de massages geeft, voor uw gezondheid natuurlijk." Dokter De Graaf lachte in zichzelf.

Een paar minuten later stond Janna in de keuken om Klaas het nieuws van de dokter te verkondigen. Klaas zat aan de tafel met een angstige uitdrukking op zijn gezicht. “Wat zei de dokter?” vroeg hij. Zonder zich te kunnen bedwingen staarde hij nu openlijk naar de geweldige boezem als ze samen in een kamer waren.

“Ze zei geen massages zonder de crème en we kunnen maandag pas een nieuwe tube krijgen.”

“Verdomme.”

“Denk om je taalgebruik,” herinnerde zijn oma hem. “Ze gaf ons een ander optie…”zei Janna langzaam.

“wat voor optie?” vroeg Klaas.

Dokter De Graaf zei …. Dat jij aan mijn borsten kon zuigen als een baby. Ze zei dat het zou helpen bij het verbeteren van de circulatie. Ik hoe weet hoe gek dit klinkt. Ik ben absoluut bereid om deze mogelijkheid te laten varen en tot maandag te wachten als jij dat wil.” Eigenlijk wilde Janna er niet aan denken om het twee dagen zonder de aanrakingen van Klaas te moeten stellen.

“U zou bereid zijn dat te doen als ik dat wil?”

“ja, lieverd. Maar ik wil je niet dwingen. We kunnen een leuk weekend hebben en mijn borsten zouden het ook wel zonder behandeling kunnen uithouden tot maandag als dit niet wil doen. Ik weet dat dit niet is wat een volwassen jongeman wil doen met zijn oma om de tijd te door te brengen. Je bent een geweldige kleinzoon dat je met hier mee wilt helpen.”

Klaas ogen dwaalden onvermijdbaar weer af naar haar borsten. Hij wilde ze zo graag weer aanraken. “Wanneer kunnen we beginnen?”Janna bereidde zich voor om Klaas in haar slaapkamer te ontvangen. Ze wist dat ze binnen enkele minuten het knappe hoofd van haar kleinzoon op haar borst zou hebben en zijn zachte lippen haar borst zouden beroeren. Toen ze klaar was met de voorbereidingen ging ze op bed liggen. Nerveus, maar ook opgewonden riep ze haar kleinzoon.

Klaas duwde de deur open. Zijn oma lag te midden van wat kussens op het bed. De sexy, satijnen kamerjas die ze droeg contrasteerde met de pluizige badjas die ze had gedragen tijdens de eerste massage. Haar grote borsten drukten tegen het dunnen materiaal van de kamerjas.

Janna wenkte haar kleinzoon dichterbij en hij ging naast haar zitten op het bed.

“Ben je er klaar voor, lieverd?”

“Jazeker dat ik er klaar voor ben.”

Janna lachte. Ze opende haar kamerjas zodat hij haar mooie grote borsten kon aanschouwen. Janna deed trok zijn hoofd voorzichtig naar haar borst. Klaas kuste de zachte borsten. Zijn lippen gelden naar beneden en raakten haar tepel. Hij nam de het kleine gezwollen speentje in zijn mond en begon er aan te sabbelen. Hij kon het parfum, dat ze speciaal voor hem moest hebben opgedaan ruiken. Ze rook heerlijk.

Janna liet een zucht van genoegen ontsnappen. Ze kroelde met haar haar vingers door het haar van haar kleinzoon en genoot van de heerlijke sensaties die zijn sabbelen teweeg brachten. Klaas vond haar de smaak van haar borsten heerlijk. Hij bespeelde haar tepel met zijn tong en zoog er daarna op. Zijn handen kneedden haar borsten.

Klaas warme mond voelde geweldig op Janna’s borsten. Ze keken elkaar in de ogen terwijl hij aan haar borst zoog en ze voelden complete eenwording. Zoals de massages hen fysiek dichter bij elkaar gebracht hadden, zo brachten het ‘voeden’ hen emotioneel dichter bij elkaar. Janna drukte het hoofd van haar kleinzoon met alle liefde van de wereld zachtjes tegen haar warme borst. En op dat moment voelde het alsof zij de enigen op aarde waren die er toe deden.

Janna voelde de grote, jonge piemel van Klaas tegen haar dij drukken. Haar kutje was heet en nat geworden. Ze wreef haar dijen tegen elkaar, waarmee ze de harde piemel van haar kleinzoon meer stimulatie gaf. Klaas beet ondertussen zachtjes in de tepel van de ander borst en schraapte voorzichtig met zijn tanden haar stijve tepel. Janna’s vagina brandde nu nog heter en ze kreunde.

Klaas stopte met het zuigen aan haar tepels en duwde zijn gezicht tussen haar zware borsten. Hij zei, “Uw tieten zijn zo groot, oma.” En schudden zijn hoofd heen en weer tussen de grote bollen.

“Tieten? Wat een ondeugend woord voor mijn borsten!” giechelde Janna.

“Sorry, ik had borsten moeten zeggen .” Klaas maakt zich zorgen dat hij misschien iets te speels was en ging verder met het sabbelen op een van haar tepels.

“Nee, je mag ze gerust tieten noemen hoor. Het is wel schattig. Blijf zuigen op je oma haar tieten, lieverd. Ik tref het zo dat jij hier bent om dit met mij te doen.”

Klaas lachte om deze opmerking. Ze stopten niet eerder met deze sessie totdat de tepels van Janna zo gevoelig waren dat Klaas ze niet eens meer kon kussen. Klaas bleef samen met Janna in bed liggen na de sessie. Janna liet haar kamerjas open en hij kroop dicht tegen haar aan met zijn hoofd op haar borst. Janna kuste haar kleinzoon op zijn hoofd en glimlachte in zichzelf.

De rest van het weekend vloog voorbij. Het zuigen aan haar borsten verving de massages prima. De intieme connectie tussen grootmoeder en kleinzoon werd zelfs sterker. Tegen de tijd dat het maandag was gedroegen ze zich as een pasgetrouwd stel.Dokter De Graaf merkte met een zelfgenoegzame lach op hoeveel gelukkiger ze leken. Ze onderzocht Janna’s borsten en benadrukte hoe goed de behandelingen werkten. Dokter De Graaf benadrukte ook nogmaals hoe veel Janna’s gezondheid vooruit gegaan was in een week sinds haar laatste bezoek. De dokter had een lange voorgeschiedenis in het gelukkiger maken van haar patiënten op dezelfde manier als ze deed bij Janna. Ze was dan ook blij om te zien dat ook dit weer een succes was. En ze dacht er niet aan om ze nu te laten stopen.

“Kunnen we nog een tube met crème, of misschien wel twee krijgen?” vroeg Janna.

“Natuurlijk. Het is geweldig om te zien dat jullie twee zo ijverig zijn in de behandelingen.”

Janna en Klaas lachten naar elkaar. “We willen graag doorgaan met het ‘voeden’ zo lang u dat aanraadt natuurlijk. We denken dat het erg heeft geholpen,” zei Janna tegen de dokter.

“Fantastisch. Absoluut, gen probleem. U bent het soort patiënt waar elke dokter van droomt, mevrouw Schepers. Ik zou willen dat elke patiënt zo was als u. Klaas ook. Wat een geweldige kleinzoon is hij ook. Dat hij u zo wil helpen.” Dokter De Graaf knipoogde naar Klaas.

“Dank u wel dokter. Ik weet precies wat u bedoelt.” Janna aaide haar kleinzoon over zijn wang.

“Als ik beluister bent u klaar om een nieuwe fase van de behandeling in te gaan.”

“Wat bedoelt u?” vroeg Janna.

“Laat mij dat eens uitleggen. Ik wil de massages effectiever maken. Klaas gaat vanaf nu uw borsten masseren met meer dan alleen zijn handen. Hij gaat een nieuw hulpmiddel gebruiken om de stimulatie extra te verhogen…. voor jullie allebei.”

“wat voor hulpmiddel?” vroeg Klaas. Het idee om een of ander apparaat tussen hem en de tieten van zijn oma te moeten plaatsen tijdens de massages stond hem niet aan.

“Maak je geen zorgen. Ik heb het niet over iets dat je moet bestellen op internet.” Dokter De Graaf stond op, liep naar Klaas toe en schoof haar hand in zijn broek, zo zijn boxershort in. “Ik heb het over je pik, Klaas. Je moet je pik gebruiken om de borsten van je oma te masseren. Dat is de volgende fase van de behandeling.” De dokter kneep even in de penis van Klaas.

“Mijn lieve hemel, dokter!” riep Janna uit.

Dokter De Graaf liet Klaas zijn lul los. “Ik weet dat het misschien vreemd of gênant klinkt, maar het is de beste optie om de behandeling op die manier voort te zetten.”

“Gaat dit niet te ver , dokter?” vroeg Janna. “U zei dat we vooruitgang boekten met wat we nu al doen. Is deze volgende stap echt nodig?”

De toon van dokter Isabella de Graaf werd feller. “Ik zou het niet genoemd hebben als ik niet dach dat dit het beste voor u zou zijn. Denkt u dat ik dit doe voor mijn eigen plezier? Ik ben uw dokter en ik probeer uw gezondheid te verbeteren.”

Janna bloosde. “Ik trek u ook niet in twijfel. Het spijt mij. Het is gewoon een erg grote stap.”

“Maakt u zich daar maar niet druk om, mevrouw Schepers. Ik wil u alleen maar helpen. U moet weten dan de progressie die u tot nu toe u gemaakt heeft voor niets zou zijn als u niet samen met uw kleinzoon de volgende stap van de behandeling begint.”

“Ik denk dat ik het begrijp,” zei Janna.

“Doet u het dan?” vroeg de dokter.

“Ik zou het doen," gaf Janna nerveus toe. “Ik weet niet hoe Klaas zich hierbij voelt. Ik heb al zoveel van hem gevraagd en hij heeft al zoveel voor mij gedaan. Ik kan mij niet voorstellen dat hij verwacht had de hel zomer met mijn borsten te spelen.”Wat zeg jij ervan, Klaas? “vroeg de dokter. “Wat vind jij ervan dat je je penis zou moeten gebruiken om de borsten van je oma te behandelen?”

“Ik wil het wel doen als het oma helpt.” Hij voelde zich een beetje beschaamd dat de gedachte hieraan zijn lul zo hard als een steen maakte.

Niet lang daarna kregen Janna en klaas meer crème en instructies van dokter De Graaf over wat te doen. Inde auto vertelde Janna haar kleinzoon, “We hoeven dit niet te doen, Klaas. Ik weet dat jij er mee ingestemd hebt, maar dokter De Graaf drong wel erg aan. Ik wil je er niet toe dwingen.

Klaas keek even op van de weg. “Wil jij het?” vroeg hij.

“Ik wil het wel, maar ik ben gewoon bezorgd om jou.”

“Dan wil ik het doen,” zei hij tegen haar. Janna legde haar hand op de schoot van haar kleinzoon en lachte.

Janne zei toe ze thuis kwamen, “Ik kan het eten maken en dan kunnen we daarna de behandeling doen die de dokter graag wilde. Of we kunnen het vanavond een keer overslaan, als jij dat wilt.”

Klaas loerde naar haar boezem alhoewel hij dit niet expliciet probeerde te doen. “Nee we slaan het niet over,” zei hij. Klaas stelde zich voor hoe hij zijn harde pik over de dikke tieten van zijn oma zou wrijven om er vervolgens tussen in te glijden. Hij voelde zich te rusteloos om rustig te zitten en te eten. Hij wist dat de beste manier om zijn nervositeit te genezen, hij deze recht moest aankijken. De twee grote tieten onder het shirt van zijn oma. “Laten we het avondeten overslaan en nu meteen een massage doen.”

“Denk je dat?” vroeg Janna met een lichte grijns.

“Ja dat denk ik.” Klaas gleed met zijn open handpalm liefkozend langs de zijkant van een van de grote, volle rijpe borsten.

“Oké. Geef me een paar minuten om me voor te bereiden.”

“Moet dat echt?”

“Nee, ik denk het niet eigenlijk. Hoezo?” vroeg Janna.

“Ik wil niet wachten,” antwoordde Klaas verlegen.

“Oh,” lachte Janna. Ze omhelsde haar kleinzoon en pakte toen zijn beide handen. “Geen gewacht dan voor jou.” Janna trok hem mee haar slaapkamer in. Ze liet zijn handen los en ging op het bed liggen. Janna keek liefhebbend en afwachtend naar haar kleinzoon. “Ik ben er klaar voor wanneer jij dat bent.”

Klaas haalde een van de tubes met crème uit zijn en kwam naast zijn oma zitten. Hij hielp haar met het uittrekken van haar shirt en wreef toen de crème op haar grote, rijpe borsten. Hij was verrast toen zijn oma naar zijn gulp greep en zijn broek opende. “Jij hielp mij met mijn shirt,” zij ze met een lach.

Klaas wilde de grote, zachte omatieten tegen zijn lul aan voelen. Hij deed zijn spijkerbroek en boxershort uit en was nu vanaf de gordel naar beneden naakt. Zijn oma was van de gordel omhoog naakt. Hij positioneerde zichzelf over haar heen met zijn knieën aan elk een kant. Het uiteinde van zijn stijve lul hing boven Janna, waarbij hij net niet de glinsterende borsten aanraakte.

“Oh, lieverd. Wat heb je een mooie piemel. En zo groot!”Klaas glunderde van trots. Hij drukte zijn eikel tegen haar warme borst. De zachte, soepele huid voelde fantastisch tegen zijn kloppende paal. Hij begon zijn harde pik over haar borsten te wrijven. Janna kreunde toen haar kleinzoon haar gevoelige tepels met zijn eikel beroerde.

Klaas masseerde haar reusachtige tieten met zijn schacht. De crème liet zijn pik glimmen. Janna werd aangetrokken door zijn glimmende pik, net zoals hij aangetrokken werd tot haar borsten. Wanneer de glanzende eikel te dicht bij haar hoofd kwam moest ze zichzelf inhouden om hem niet te zoenen. Ze wist niet hoe ze dat zou moeten uitleggen aan Klaas. Het moest gênant genoeg zijn voor hem om een erectie te hebben in gezelschap van zijn oma.

“Wrijf hem tussen mijn tieten, Klaas. De wrijving zal erg lekker voelen…,” zei ze. “…Voor mij circulatie

Klaas drukte zijn harde lul tussen de grote tieten van zijn grootmoeder. Hij stootte zijn pik tussen de twee dikke, rijpe tieten van zijn eigen oma. Hij hield haar tieten bij de zijkant vast en neukte de spleet tussen de twee schuddende bollen. Klaas stootte er zo lustig op los dat hij ervan begon te zweten.

Wat ze nu deden had geen enkele vergelijking met een medische behandeling en geen beide maakte dit wat uit. Janna was, ondanks haar haar riante boezem nog nooit tussen haar tieten geneukt. Het was een geweldige ervaring voor een vrouw die dacht dat haar seksleven samen met haar man was overleden. Nooit in haar dromen had ze kunnen voorspellen dat een jonge man, al helemaal haar kleinzoon niet, dit met haar zou ervaren. Hij was een sterke, wilde hengst in zijn seksuele aanvangsjaren. Om te zien hoeveel genot ze hem kon geven maakte dat haar slipje nat werd.

Klaas voelde het borrelen in zijn ballen. Als hij niet snel stopte zou hij een lading warm jongenszaad over zijn oma heen spuiten. “Oma, i ga komen… ik ga komen… ik moet stoppen.”

Janna was een moment in de war voordat het tot haar door begon te dringen. “Je kan niet stoppen. Ga door. Ga door, lieverd! Doe wat je moet doen. Ik hou van jou. Ik wil dat je het doet! Spuit maar voor je oude oma! Janna greep haar tieten stevig vast en drukte ze nog harder samen om de harde pik van haar kleinzoon.

“Ik…, ik hou ook van jou!!” Klaas begroef zijn paal tussen haar grote omatieten en begon zijn warme lading te spuiten. Hij bedekte haar dikke borsten met zaad. Een paar stralen reiken zelfs tot aan har nek en eentje spatte uiteen op de onderkant van haar gezicht. Janna proefde zijn zaad en voelde zich er niet tot haar verbazing niet eens schuldig over. Het smaakte best lekker. Het smaakte naar meer.

“Ik denk dat dat echt heeft geholpen!” zei Janna met een grote glimlach toen zijn orgasme eindelijk uitgeraasd was. Ze was buiten adem, maar zo opgelaten als ze maar kon zijn. .Klaas keek naar zijn oma. Hij was een beetje beschaamd over hoe grondig hij zijn oma onder had gespten met zaad, maar tot zijn opluchting vond zij dat zo te zien niet erg. “Wilt u dat ik weg ga? U wilt zich waarschijnlijk wel even opfrissen.”

“Je hoeft niet weg te gaan, Klaas. En zeg maar gewoon jij of Janna. Ik zou het fijn vinden als je nog even bij me bleef liggen. Pak maar gewoon een washandje en dan kunnen we ons even opfrissen.”

“Oké” lachte Klaas. Hij hopte van het bed, nog steeds met een naakt onderlijf, en pakte een washand uit de badkamer. Klaas ging weer op het bed zitten naast zijn oma en waste haar gezicht, nek en borsten.

Janna nam het washandje en pakte de half slappe piemel van haar kleinzoon.”We moeten niet vergeten deze jongen ook te wassen, lieverd.”

De rest van de avond besteedden ze aan het experimenteren met de formule voor de volgende morgen. Klaas zat op de bank terwijl Janna voor hem neer knielde en het meeste werk deed. Ze gebruikte haar tieten om zijn harde, jonge hengstenpik te neuken, waarna hij haar weer overlaadde met zijn warme zaad. Janna maakte daarna topless het ontbijt zonder zichzelf eerst op te frissen. Klaas staarde naar haar tieten terwijl zijn zaad langzaam opdroogde.

Een paar dagen en vele tietmassages alter onderzocht dokter De Graaf de penis van Klaas. Ze pakte zijn jonge pik vast, trok er aan en wreef er gedurende lange tijd over terwijl Janna toekeek. Een verboden warmt gloeide door haar vagina terwijl ze zag dat de dokter aan de piemel van haar kleinzoon trok.

“Het is al waar ik bang voor was,” zei de dokter. Al deze behandelingen hebben zijn tol geëist op de penis van Klaas. Ik neem aan dat na alle offers die Klaas heeft gebracht voor uw gezondheid u hetzelfde zal doen voor hem. Het gaat veel liefde kosten van uw kant om hem te helpen herstellen, mevrouw Schepers.

Janna wreef over het been van Klaas terwijl dokter De Graaf hem bleef aftrekken. “Natuurlijk dokter. Ik doe alles wat u nodig acht. Klaas heeft mij zo ontzettend geholpen.

“Hij heeft heel veel penismassages nodig om hem te helpen herstellen.”

“Moet ik hem zo masseren zoals u nu doet?” vroeg Janna.

“Precies. Masseer hem precies op deze manier om mee te beginnen. We introduceren meer behandeltechnieken met de tijd, net zoals we bij uw borsten deden. Voor u het weet zult u uw mond gebruiken om zijn penis te masseren en niet lang daarna uw vagina. En ik ben altijd beschikbaar als je een van deze methoden gedemonstreerd wil hebben op jou Klaas.” Ze kneep even in zijn pik en knipoogde naar hem.

Janna keek er naar uit om haar kleinzoon zijn eerste behandeling te geven. “Dank u wel dokter.”

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners