Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ontbijt op bed - 19186 keer gelezen
“Ouwelui ik heb slaap ik ga naar bed, welterusten en see you tomorrow.” Mijn vader reageerde mat, “dat zal dan wel in de loop van de dag worden, want ik moet morgenvroeg om 6 uur beginnen.” “Dat is mooi,” zei ik “dan is ma ook op tijd wakker dan kan die mij lekker ontbijt op bed brengen.” “Ja, ja je laten verwennen door je moeder,” was haar reactie, “ maar ik zal zien wat ik voor je kan doen.”
Het was lang gelden dat ik thuis heb geslapen, maar soms gebeuren zulke dingen. Het was even weer wennen aan de geluiden en de geuren. Ik had heerlijk geslapen en werd wakker en lag nog heerlijk te soezen met een dijk van een erectie. Sinds mijn verkering uit is schiet het neuken er een beetje bij in, maar mijn jongeheer laat regelmatig weten dat het tijd wordt voor actie. Het was hartje zomer en zo aan het licht te zien was de morgen al een eindje op streek. De kamer was al lekker warm en ik bleef, met opengeslagen dekens, wat na soezen met mijn pik recht over eind.“Goeie morgen roomservice met het ontbijt!” En voordat ik besefte wat er gaande was stond mijn moeder midden in de kamer met het beloofde ontbijt op bed. Ze was gekleed in een openhangende ochtendjas met daaronder een luchtig nachtgewaad. Ik legde in een poging mijn eer te redden mijn handen op mijn pik. Maar dat was een hopeloze missie, omdat mij stijve jongeheer niet te bedekken was. “Goeie morgen,” zei ik geschrokken, “leuk dat je me een ontbijt brengt, maar ik ben er nog niet op gekleed.” “Nee, dat zie ik”, sprak mijn moeder, terwijl ze zonder blozen naar mijn stijve pik keek. “Tjonge dat ziet er goed uit. Ik heb je jaren niet zo gezien, maar ik ben wel onder de indruk. Ik dacht dat je vader goed bedeeld was, maar jij verslaat hem.” Ik kreeg ondanks mijn volwassen leeftijd een kleur. Dit zijn opmerkingen die je niet van je moeder verwacht. Maar ondanks de schrik werd de erectie niet minder. Mijn moeder zette de ontbijtspullen op het tafeltje.

Ze kwam naast me op bed zitten haar kleding viel open en ik zag haar prachtige volle borsten lekker vrij hangen. “Jongen, ik ben echt onder de indruk. Ik houd van grote pikken en wat ik hier zie overtreft mijn stoutste verwachtingen.” Ze bukte zich voorover en kuste mijn glanzende eikel. Hhhmmm. Ze omklemde mijn stijve lul en ging langzaam met haar hand op en neer. “Ooohhh ma, wat lekker dat heb ik al een tijdje niet meer gevoeld. Ik denk dat ik snel klaar kom als je doorgaat.” “Lieve jongen, ik ga door, heerlijk om zo’n geweldige pik te zien spuiten.” “Jaahh, ga door jaahh wat is dit lekker, langzaahhm langzaahhm dan geniet ik heftiger.” De hand van mijn moeder, die mijn lul nauwelijks kon omvatten ging lekker langzaam op en neer en bij het naar beneden gaan kuste en likte ze mijn eikel. “Jaahhh, ma, ik ga zo spuiten ik ga zo spuiten.” “Toe maar jongen toe maar, spuit maar, spuit maar, daar word ik ook geil van.” Mijn moeder had ondertussen haar boven lichaam ontbloot zodat haar lekkere tieten boven mij harde pik bungelden. “Jaahhh ik kommmm ik kommmm,” en op hetzelfde moment schoot mijn zaad met kracht op haar tieten. “Ja jongen kom maar, spuit maar oohh wat lekker wat veel, wat lekker.” Klodder na klodder spoot ik op haar tieten, het liep langzaam naar beneden en de zaaddruppels bleven aan haar tepels hangen, hhhhmmmm. Ik richtte mij op en begon aan haar tepels te zuigen. De harde tepels van mijn moeder mijn warme zaad. Ik had het gevoel dat mijn pik nog harder werd.“Jongen wat hebben we nu gedaan ….. Stil ma, niets zeggen, dit was nog maar het begin.” Ik voelde het zacht lichaam van mijn moeder tegen mij aan. “Volgens mij heb je hier behoefte aan. Als ik af en toe thuis kom hoor ik niet meer van die opwindende geluiden uit jullie slaapkamer komen. Ik begrijp dat pa heeft het druk heeft en er veel spanning is op zijn werk. Daarom is het niet verkeerd om de bevrediging van onze lusten bij elkaar te zoeken.” Terwijl ik die woorden uitsprak begon ik aan de tepels te zuigen. “Jaahhh, misschien heb je wel gelijk. Ik ben wel ontzettend geil de laatste tijd. Ik heb steeds gezwollen kutlippen ik vinger me suf en het gaat niet over. En pa heeft momenteel zijn hoofd en zijn pik niet zo staan naar sex en neuken. Ooohh wat heerlijk dat zuigen oohh ja ga maar door ik geef me aan je over jaahhh jongen dat is lekker. Zuig maar zuig maar heerlijk.” Zij pakte mijn stijve pik en ging weer langzaam op en naar. “Oooh jongen wat een zalig paal. Ik verheug me erop die in mijn kut te voelen. Jaahh door die harde dikke pik geneukt te worden. Diep en hard in mijn natte hete kut.” “Zo meteen ma, even geduld ik ga je eerst nog even lekker opgeilen. “Auwauw, je bijt in mijn tepels.” “Sorry ik zal wat voorzichtiger zijn. Maar je maakt me ook zo geil met die zalige volle tieten ik kan mij haast niet beheersen.”

Mijn moeder ligt op haar rug naast me. Ik zuig aan haar tepels en laat mijn hand over haar zacht welvende buik langzaam naar haar kutje glijden. Mijn vingers komen bij haar gleuf van wellust. Ik zoek haar klitje. “Jaahhh jaaahhhh,” zucht ze. Ik begin te masseren terwijl ik aan haar tepels zuig. Mijn moeder ligt te kreunen en te draaien. “Ooohhh jaaahhh jaaahh heerlijk neuk me, vinger me. Ik wil komen ik wil je zaad voel jaahh, ga doohhrrrr.” Afwisselend zuig en sabbel ik op haar tepels zalig die harde tepels tussen mijn tanden te voelen. Ik ga met mijn vingers dieper in haar neukspleet. “Ma je bent hardstikke nat.” “Jaahhh, jongen ga door heerlijk, vinger me.” Ik masseer haar klitje met de muis van mijn hand terwijl ik twee vinger in haar vagina duw. “Ongelooflijk ma wat ben je nat, wat ben je nat.” “Ja jongen dat komt omdat ik zoohh geil ben. Ga door met vingeren ga door ik wil zo klaar komen.” Ik steek drie vingers in haar natte kut en begin nog heftiger aan haar tepels te zuigen ik bijt een beetje om haar op te geilen ze kreunt nu alleen maar. Diep geil gekreun, dat uit haar baarmoeder lijkt te komen. Ik voel dat mijn moeder één en al geilheid en wellust is ze trilt in mijn armen ik kus en bijt haar tepels. “Auwauw auw jaahh, ga door ik komm ik komm. Ooohhh jaaahhhh.” Ik steek vier vingers in haar kletsnatte kut en ga heftig op en naar en dan ontploft mij bloedgeile moeder. “Jaaahh jaaahh ik kommm ik kommmm jaahhh OOhhh neuk neuk me oohh jaaahhh ik kommm grmmgrmm. Oh jongen wat was dat lekker wat was dat lekker ik ben tijden niet meer zo heerlijk heftig klaar gekomen,” zucht ze terwijl ze nog ligt na te schokken. “Ja ma het was geweldig, maar het lekkerste komt het laatst, dat is mijn dikke harde pik.” “Ja jongen wat verlang ik daar na, neuk me, neuk me, diep in mijn natte kuthhhhh.” “Maar je moet me eerst pijpen.” “Oohh die grote pik in mijn mond ooohhh als dat maar gaat.”

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners