Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ontmaagd door mijn nicht - 12119 keer gelezen
Dit gebeurde net na dat ik 24e werd. Ik was nog steeds een maagd en had nog nooit een vriendin gehad, en daarom vroeg ik mezelf af hoe dat kwam. Ik vroeg het aan mijn vrienden en die zeiden dat het kwam omdat ik nooit een meisje/vrouw durfde afstappen.

Ik woonde nog bij mijn ouders en werkte nu inmiddels 2 jaar als netwerkbeheerder. Zat er een beetje doorheen. Om wat geld te besparen woonde ik bij mijn ouders, maar voor wat privacy werkte ik in het weekend, en was ik dan ook dinsdag en woensdag vrij. Het was dinsdag en dat betekend voor mij dus weekend. Ik stond op met een ochtend stijve en dacht ik maak er maar het beste van, maar ineens ging de deurbel. Liep naar beneden en daar was mijn nichtje Jenny(niet haar echte naam) stond voor de deur. Meestal gaan wij (ik en mijn ouders) woensdag avond na hun toe(mijn nichtje en haar ouders), dus dit was wel onverwachts.

Ik deed open en zij: hoi. Ze zij dat ze haar sleutels was vergeten en dat haar ouders niet thuis waren. Ik zei kom binnen. Mijn nichtje is bijna net zo groot als ik. Ze is ongeveer 1.78, denk iets van 90kilo en aardige grote tieten. Ze was dus wel een beetje bollig. Wat ik nog niet heb verteld is dat Jenny 22 jaar is en sinds haar 16 al uit gaat. Op zich niks mis mee. Behalve dat ze 3-4 per week uit gaat en meestal niet thuis komt tot de andere dag. De verhalen die ik heb overhoord van mijn moeder met mijn tante is echt absurd. Ik vind het spijtige maar ze niks anders dan een slet te noemen. Ze is ook heel "vrij" in het praten over seks.In ieder geval was ze nu bij mijn thuis en we gingen op de bank zitten. Aangezien we niet veel hadden om over te praten, ging te tv aan. Ineens werd mijn nicht druk, dat is ze wel vaker, beetje ADHD achtig gedrag. Ze begon met me te plagen wat ze vaker doet. Door een beetje tikjes te geven en in mijn zij te prikken. We zijn beiden enige kind en onze moeders(zussen) kwamen vroeger en nog steeds vaak bij elkaar over te vloer. Dus we groeide tot iets in onze tiener jaren op als broer en zus. En toen stoeide we en soms raakte we "per ongeluk" wat van elkaar.
Ik begon met wat terug doen door haar hand vast te houden en beetje te duwen. Dit keer was ik in "vrije dag kleding". Dat betekend een stoffen broek, geen onderbroek en een shirt. Jenny droeg altijd of een rok of een legging. En vandaag was het een legging, met een kort bloesje. We begonnen met stoeien, en denk dat wij beide merkte dat het anders was dan vroeger. Dit keer was het beetje, weet niet hoe ik het moet noemen, "flirten", "seksuele spanning" of iets in die richting.
Ik raakte een paar keer haar borsten, en dat was mij niet ontgaan. Langzaam werd ik een beetje opgewonden en wou gaan stoppen om te voorkomen dat ik te opgewonden werd. Jenny is een stuk sterker dan ik, en toen ik wou stoppen had ze te kracht om mijn in een houdgreep te houden. Ze gooide mij op te grond en ging op mijn zitten. Kon mijn eigen niet meer tegenhouden en bam, 16cm, stijve was opgestaan, niet te grootste, maar er zat maar een stoffen broek, legging, en haar(kwam ik later achter) slipje tussen mijn stijve en haar kut.

Ook opgewonden door het stoeien of misschien , reageerde ze anders dan ik had verwacht. Ze ging langzaam schuren over mijn kruis en begon met een beetje te glimlachen. Ze kwam tijdens het schuren dichter bij mijn mond, We kusten, toen tongde we.

Ze stop met alles en rolde om, deed haar legging omlaag, en trok mijn aan mijn shirt naar haar toe. Ik lag nu boven haar en we kusten nog wat meer. Ik deed mijn broek omlaag. Langzaam deed ik mijn lul in haar natte kut. Toen die er helemaal erin zat, stopte ik. Ik stopte en voelde een heerlijk gevoel waar mijn hand niet tegen op kan. Ik keek haar recht in haar ogen aan. We staarden en besefte waar we mee bezig waren. Ik glimlachte naar haar, zo van wat maakt het uit. Ze glimlachte terug. Ik ging weer verder en naar een paar minuten, langzaam begon mijn nichtje met kreunen en het werd steeds luider. En toen ik voelde dat ik aan het kommen was, er genoeg bloed in mijn hersen om te roepen: kom niet in je nicht! Zwangerschap! Maar niet genoeg bloed in mijn hersen om dit advies om dit advies te volgen. Zonder condoom kwam in mijn nicht.

Ik liet mijn eigen naast haar vallen, en nu trok ik haar na mij toe. We kroelde met onze broek naar beneden na.

Geschreven door Mitcheal van de Waal

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners