Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ontmaagd door mijn tante - 49622 keer gelezen
Het was eindelijk vakantie, heerlijk weer en eindelijk weg van die kutschool.
Hallo ik ben Joost en ben 18 jaar, ik ben nog maagd en ben redelijk stevig. We gingen met zn allen op vakantie, mijn ouders, mijn oom en tante en mijn nichtje.
We waren redelijk hecht met de familie.
Mijn band met mijn tante was bijzonder, ze verwende me altijd en had altijd het voor voor me. Ik voelde me op mijn gemak bij haar. Ik had het gevoel dat het niet meer zo soepel liep tussen mijn oom en tante, mijn oom was vaak voor werk in het buitenland en het leek erop dat mij tante wat tekort kwam.
Ik fantaseerde vaak dat ik dat gat opvulde (letterlijk en figuurlijk).
Maar ik zag dat voor onmogelijk aan, totdat ik door had terwijl in naar de boezem van mijn tante keek zij stoet begon te lachen, dit gaf mij een geil gevoel. Mijn tante is een vrouw van denk ik 1,65 lang, een beetje stevig, gekleurd donker rood haar, zonnebank bruin en een heel lief uiterlijk en ze is rond de 45 jaar.
Ik voelde me altijd al aangetrokken tot haar, omdat ze mij veel aandacht gaf.

Nadat ik er dus achter kwam dat ze het niet erg vond dat ik naar keek, kreeg ik meer zelfvertrouwen en begon er zelfs een beetje in te geloven dat zij mijn maagdelijkheid wou afnemen. Die avond heb ik me wel 3 x afgetrokken op die gedachte, maar altijd nog in het achterhoofd dat het niet mogelijk zou zijn.

De vakantie was voorbij en mijn droom dat er op die vakantie wat zou gebeuren was vervlogen.
Vaak kwam ik toch nog klaar met mijn tante in gedachten, dat kwam omdat voor mijn gevoel ik bij haar de beste kans had om mijn maagdelijkheid kwijt te raken. Dat gaf me een geil gevoel.Het werd bijna nieuwjaar en dat vierden mijn ouders en mijn oom en tante om de beurten bij elkaar, dit keer was het bij mijn tante, we kwamen daar aan (mijn ouders met de auto en ik met de fiets) en mijn oom was weer voor het werk in het buitenland. Mijn opa en oma kwamen ook, mij nichtje ging het bij een vriendinnetje vieren.
Mijn tante zag er bloedgeil uit zwarte hakjes strak rokje tot iets boven haar knieŽn een zwart jasje en een donker bloesje waarin je haar decolletť goed kon zien, terwijl ik tegenover haar zat en haar zat te begluren zag ik dat ik opgewonden werd ik was bloedgeil geworden en naar haar nog een keer goed in me op om daarna naar de wc te gaan om mijn sperma te lozen, dit duurde niet zolang.

Het was inmiddels al anderhalf uur 2010 en mijn opa en oma wouden graag naar huis, mijn ouders zouden ze naar huis brengen.
Het regende dus bleef ik tot het droog zou worden omdat ik met de fiets was.
Toen mijn tante en ik allen waren zaten we nog wat gezellig te praten en ik kreeg door dat ze al aardig aangeschoten was geworden door de wijn. Maar nog steeds zag ze er bloedgeil uit.
Ze ging naast me zitten en zei dat ze me wel zag kijken naar haar lichaam en ze zei dat dat haar opwond, ik werd rood en wist echt niet waar ik het zoeken moest.
Ze stelde me gerust en vroeg of ik al een vriendinnetje had en of ik het wel is had gedaan, zo kwam ze erachter dat ik nog maagd was, ook deelde ze mee dat ze tekort kwam. Ik realiseerde me dat ik weleens ontmaagd zou kunnen worden waardoor ik al snel een erectie kreeg, dit zag ze en begon te lachen.
Ze vroeg of ik mee ging naar haar slaapkamer, daar zat ik te wachten wat er zou komen, toen hoorde ik haar bellen met mijn ouders, en ze zei dat ik vannacht bij haar kon slapen omdat het nog altijd regende.

Toen kwam ze de kamer binnen en vroeg of ik bij haar kwam, ik tegenover haar staan en ze kwam met haar hoofd naar mijn hoofd en zette haar tong tegen mijn monden trok me naar voren waardoor zij met haar rug tegen de muur aan stom en ik met mijn stijve penis in mijn broek tegen haar boven been aan schuurde, ik voelde me zo geil en ik voelde dat het niet lang zou duren voordat ik zou komen. Dit vertelde ik haar en ze zei dat het goed en bewoog mee, dit was zo geil.
Ik begon te stoten en te hijgen, en toen mijn tante ook nog geil en lief tegen me begon te fluisteren had ik het niet meer en liet al mijn sperma lopen hijgend begon mijn tante mij te zoenen, heerlijk.

Toen wou ik haar natuurlijk wat terug geven, dus tilde haar op en legde haar op bed waarna we weer sensueel begonnen te zoenen, waarna we ik langzaam naar beneden ging, ze had haar jasje al uit.
Terwijl ik in haar nek kuste, deed ik haar knoopjes van haar bloes los en ze had een heerlijk geile bh aan, haar rokje deed ik omhoog en begon over haar string te strelen, ze was zo geil dat ik haar vocht erdoor heen voelde, ze was zo lief voor me en stelde me steeds gerust dat ik het goed deed. Ik mocht haar string uit doen en ze had een heerlijke vagina met een klein plukje haar, toen duurde het haar denk ik te lang, omdat ze mijn hoofd vast pakte en mijn neus in haar kutje drukte, het was heerlijk.
Ik begon te likken en hoorde dat ze het lekker vond omdat ze heerlijk lag te kreunen, ik had alweer een ongelofelijke stijve penis, en vroeg haar of ik haar mocht neuken.
Ze pakte me vast en zei me dat ze me de beste ontmaagding zou geven die ik kon wensen, ze legde me op mijn rug en begon me mijn bloes ook uit te doen, waarna ze bij mijn broek kwam en langzaam mijn riem los deed, ik had het niet meer van de geilheid.
Ze deed mijn knoopjes ook los en deed mijn broek uit, ze begon mijn penis terwijl mijn boxer nog aan was te kussen, ze deed mijn onderbroek uit en kwam naar boven, ze pakte mijn penis en stopte hem in haar poesje, heel langzaam begon ze op en neer te gaan, ze pakte mijn handen en legde die op haar borsten, die begon ik sensueel te kneden.
Ze kwam met haar gezicht naar me toe terwijl ze nog heerlijk sensueel met haar heupen op en neer ging, ik mijn handen op haar billen en voelde ze heerlijk op en neer gaan, het was zo ongelofelijk geil.
Ze begon me te zoenen, en ik voelde dat ik zou komen, dit fluisterde ik haar terwijl ze samen heerlijk lagen te hijgen, ze fluisterde me terug dat ze mijn sperma in haar wou voelen, ik begon zelf ook te stoten en ging harder hijgen terwijl zei ook harden begon te kreunen en fluisterde dat zij ook begon te komen, samen kwamen we tot een ongelofelijk hoogtepunten ze kreunde als een gek haar vocht zat overal, we begonnen een standje 69 aan te nemen en likten elkaars vocht heerlijk op.

Een ongelofelijke ontmaagding, ze heeft haar belofte gehouden dat ik mijn beste ontmaagding heb gehad die ik mij kon wensen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners