Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwacht met mijn stiefmoeder - 16904 keer gelezen
Dit verhaal dateert al van 2010, maar ik herinner het mij alsof het nog gisteren was. Voor de veiligheid zijn namen veranderd. Ik ben Tom die jullie kennen van de verhalen Roxy. Dit verhaal is van ver voor ik Roxy leerde kennen.

Het was een ruwe zomer geweest. Mijn vader en stiefmoeder waren 5 jaar samen en een jaar getrouwd. Samen waren ze nogal seksueel actief (ik kon soms gemakkelijk volgen omdat ze onder mij lagen). Ikzelf was toen 17 jaar en natuurlijk kende ik ook mijn perikelen om mij continu af te rukken. Soms wel 5 keer op een dag als ik echt geil stond. Maar die zomer veranderde eigenlijk alles.Mijn vader en stiefmoeder, Sanne, gingen geregeld naar parenclubs. Ik en één van mijn stiefbroers kwamen daar nogal stom achter. Al onze computers waren gelinkt aan elkaar, dus konden we eigenlijk ook alles zien bij iedereen. Nu was ik een spelletje aan het zoeken maar ik wist niet meer waar dat exact stond. Dus zat ik overal te zoeken. Tot ik op de schijf kwam van mijn vader. Daar vond ik foto's van hen vrij naakt, maar net genoeg om niets speciaals te zien. Er was een andere vrouw daarentegen waar je recht in haar kaalgeschoren kutje kon zien. Ik was zo verschoten van dit beeld dat ik mijn stiefbroer erbij haalde. Diezelfde avond gingen zij nog weg en gingen wij op onderzoek uit in hun slaapkamer.

Toen we begonnen te snuffelen, vonden we het pakje dat mijn stiefmoeder aan had in die foto's. En als we in de kasten begonnen te gluren, vonden we speeltjes zoals vibrators en dergelijke. Natuurlijk begin je dan vanzelf een ander beeld te krijgen van jou stiefmoeder en af en toe kwam ze wel eens in een fantasietje voor. Maar die bewuste zomer was dat snel gedaan.

Ze hadden 1 regel bij hun partnerruil: je mag er mee af spreken, je mag seks hebben met eender wie, maar je mag niet verliefd worden op die persoon. Natuurlijk heeft die klootzak van mijn vader (rede waarom ik hem zo noem is omdat wij elkaar al niet meer spreken sinds ik 18 ben) die regel verbroken. Het huishouden stond in rep en roer en beide stiefbroers vertrokken naar hun vader. Ik en mijn klein halfzusje bleven achter tot we uiteindelijk ook vertrokken naar mijn moeder. Dit was in de laatste weken van de vakantie juist voor ik terug naar school moest gaan op 1 september.Nu omdat ik van school was veranderd naar de woonplaats van mijn stiefmoeder (klootzak was vertrokken naar zijn nieuwe vriendin) en ik pas rond de middag op school moest zijn, besliste ik dat ik maar daar bleef slapen. Nu mijn beste vriend woonde ook in de buurt dus hadden we afgesproken om met zijn voetbalploeg een pint te gaan drinken. Het waren uiteindelijk wel een paar pinten die ik gedronken heb en ging toch een beetje tipsy naar huis.

Toen ik op mijn kamer aankwam, begon ik mij geil te voelen en kon moeilijk van mijn lul afblijven. Terwijl ik in bed lag en mij goed aan het afrukken was, hoorde ik mijn stiefmoeder thuiskomen. Omdat mijn raam uitzicht had op de straat had ze het licht zien branden bij mij waardoor ik hoorde dat ze naar mijn kamer kwam. Ik stopte abrupt met rukken toen ze binnen kwam. Toen ik ze zag, had ik door dat zij ook tipsy was. Alleen het verschil tussen haar tipsy en mijn tipsy is dat ik nog goed bij zinnen was en zij meestal meer naar de zatte kant leunde. Ze zag er sexy uit, met een mooie inkijkblouse op haar mooie B-cup borsten.

Toen ze op mijn kamer kwam, ging ze naast mij op bed zitten. Ik had eigenlijk maar 1 probleem: ik zat daar wel met een stijve om u tegen te zeggen en mijn broek naar beneden. Gelukkig zaten de dekens ervoor, maar toch, op dat moment was het toch een klein beetje schamen.

T: "Hoe gaat het nu met je?"
S: "Hoe moet ik mij voelen? Je vader heeft mij verlaten voor iemand en ik blijf alleen achter."
T: "Ik snap het wel. Ik kan alleen niet begrijpen waarom. Jullie waren toch goed samen."
S: "Ach Tom, ooit zal je wel leren dat zo van die dingen gebeuren."

Ik zei daarjuist dat ik nog bij zinnen was en dat ik mij geil voelde, dus trok ik mijn stoute schoenen aan door haar een hele intieme vraag te stellen.

T: "Sanne, mag ik je iets vragen?"
S: "Doe maar."
T: "Ik heb toevallig eens foto's van jullie gevonden. Vrij pikante foto's. En ook foto's van andere mensen waar je vrij veel van kon zien. En koppels (1 waarvan de man fotograaf was op hun trouw nota bene). Doen jullie het met andere koppels?"Sanne begint heel rood te kleuren: "WAAR HEB JE DIE GEVONDEN?!?" "Gewoon op de PC. Ik was een spelletje aan het zoeken en ik kwam die foto's tegen." Sanne kon haar oren niet geloven toen ik dat zei, maar ik zag al snel dat ze zich gewonnen gaf. "Ach, het is toch voorbij, ik kan het je gerust wel vertellen. Je vader en ik zijn eens per ongeluk in een swingerscub beland. En voor mij was dit de eerste keer en ik genoot er wel van en sindsdien zijn we dit meer gaan doen. De foto's die je gevonden hebt zijn koppels waar wij geregeld mee gingen swingen. Er zijn er al zelfs veel hier in huis geweest toen jullie hier zelfs waren (ik ging week om week naar hun)."

Ikzelf werd roder met minuut en door mijn geilheid was mijn lul niet echt gedaald. Ik zag ook dat zij geregeld naar mijn dekens aan het zien was. Toen ik zelf zag, snapte ik waarom. Mijn lul stond zo recht dat die door het deken naar boven kwam. En zonder pardon trok Sanne mijn deken weg en daar lag ik dan. Mijn lul van 18 cm stond fier omhoog. Ze verschoot ook van dat ik daar met mijn broek naar beneden zat. Ze stond op en ging naar de deur. Maar toen ze juist door de deur ging bleef ze staan. Ikzelf was nog altijd stil van schaamte. Na zo'n 30 seconden zegt zij ineens: "Kom eens naar mijn slaapkamer." En zij daalde de trap af. Ik was zo verschoten van die reactie dat ik aan het nadenken was. Wat moest ik doen? Naar beneden gaan of toch op mijn kamer blijven. Ik vermoed dat de alcohol de overhand nam en dat ik toch een beetje nieuwsgierig was waarom ik naar haar slaapkamer moest komen. Ik trek mijn broek en onderbroek terug omhoog en daal de trap af.

Toen ik een verdieping lager kwam zag ik dat de deur open stond. Ik stapte binnen en zag haar voor het bed liggen ijsberen. Ik vermoedde dat zij ook niet goed wist wat te doen en of ik wel zou komen. Toen ze zag dat ik binnen was beval ze me: "Sluit de deur." Als op automatische piloot luisterde ik naar het bevel en sloot de deur. "Kom dichter." beval ze mij daarna. Ik zette, met een beetje angst, een paar pasjes naar voor tot ik recht voor haar sta. Ik wist niet wat er ging volgen. Ging ik een preek krijgen? Ging ik een slag in mijn gezicht krijgen? Van alles ging er door mijn hoofd. En dan ineens kreeg ik het antwoord op mijn vraag. Ze kuste me vol op de mond. Ik duwde haar niet weg en liet alles begaan. Toen we klaar waren zeg ik direct: "Maar wat gebeurt er nu? Dit kunnen we toch niet doen?" "Ik weet het Tom. Maar toen ik jou lul zag werd ik geil vanbinnen en ik wil je nu in mijn kutje voelen." En ze begon me weer te kussen en deze keer kwam haar tong erbij. Ik ging gewillig op haar verzoek in en we waren met elkaar heel heftig aan het tongen.

Ze duwde me op het bed waar ik naar alle kanten draaide (ze hadden namelijk een waterbed. Toen moest iedereen dat hebben). Ze ging boven op mij zitten en trok haar blouse en bh uit. Toen zag ik voor de eerste keer haar mooie borsten. Ze pakte mijn handen en legde die op beide borsten. "Knijp ze, streel ze, voel ze.": zei ze op een hele geile toon. Ik begon minder en minder gespannen te voelen en de geilheid nam het over. Ik deed direct wat ze vroeg en hoorde haar kreunen. Dan trok ze mijn handen weg en opende ze mijn broek. In 1 ruk trok ze zowel mijn broek als mijn onderbroek naar beneden zodat ze direct mijn lul recht zag staan. Zonder pardon begon ze me met volle overgave te pijpen. Ik was al eens gepijpt geweest maar dit was alsof ik in de hemel zat. Het was zo zalig om dit te voelen. Ze hield dit voor 10 minuten vol, toen ze van mij afdraaide en mij beval: "Trek mijn broek uit." Ik liet mij dit geen 2 keer zeggen trok direct haar broek uit. Daar zag ik dat ze een rode string aan had waar al een serieuze natte plek in zat. Toen moest ik van haar ook haar string uittrekken waardoor ik een schitterend zicht had op haar kaalgeschoren kutje. Ze was zo geil dat de lipjes al open stonden en je het zag glinsteren van kutvocht. "LIKKEN": zei ze op een heel bevelende toon en als een trouwe soldaat volgde dit bevel op en begon haar te likken. Omdat ik nog geen ervaring had stuurde ze me af en toe bij zodat ze op en top kon genieten van haar befbeurt. Ik bleef haar vol overgave likken tot ze, bijna krijsend, klaarkwam van genot. Je zag ze zo kronkelen dat het even duurde voor ze bij haar positieven was.Eens ze dat was trok ze mij omhoog en stak mijn lul recht in haar kutje. "Neuk mij, neuk mij nu." Ik begon rustig in te pompen en hoorde haar kreunen. "Neuk mij met die lul van je. Hij voelt vele lekkerder aan dan die van jou vader. Neuk me harder." En ik begon het tempo op te drijven na die woorden. Een beetje later duwde ze me weg en ging ze op mijn lul zitten. Ze bereed mij als een beest. Intussen was de schaamte bij mij volledig weg en zat ik in haar borsten te knijpen. Af en toe zoog ik ook aan haar tepels en beet er nog eens op. Dit vond ze blijkbaar heerlijk want ze bleef luid kreunen met als climax dat ze nog eens klaar kwam. Na dit vond ze het welletjes en ging van mij af. Ze kwam naast mij zitten met haar kontje omhoog: "Neuk mij op zijn hondjes." Ik ging direct achter haar zitten en stak mijn lul er in. Maar het ging ineens moeizamer. Uiteindelijk voelde ik hem er toch in glijden en krijste ze het uit. Ik had me blijkbaar van gaatje vergist en zat in haar kontje.

Ik wilde mijn lul er uittrekken toen ze direct zei van: "NEE, NEUK MIJN KONTJE. NEUK HET HARD. SPUIT MIJN KONTJE VOL." Volle overgave begon ik in haar kontje te pompen. We waren allebei zo geil dat alle remmen los waren. Terwijl ik bijna kwam, zegt zij: "IK GA KOMEN. NIET STOPPEN, NIET STOPPEN." En op het moment dat zij komt, spuit ik haar kontje vol. Mijn lul schiet uit haar kontje en ik val naast haar op bed. Zij blijft nog even zo zitten tot ik op den duur mijn sperma uit kontje naar beneden zie vallen. Pas dan realiseer ik me wat er allemaal gebeurt was. Al dit geil gedoe had nooit mogen voorvallen. Ik pak mijn kleren en sprint de trap terug op naar boven.

Ik heb nog even liggen piekeren in bed over wat er gebeurt was. Was dit een droom? Of is dit echt gebeurt? Door de alcohol viel vrij snel in slaap. De volgende ochtend, of bijna middag zag ik dat zij weg was. Daarna heb ik haar nog maar 1 keer gezien en wij hebben nooit meer een woord gerept over wat er die bewuste 31 augustus is voorgevallen. Ze is wel gescheiden van die klootzak van een vader en ik heb van haar zonen nog gehoord dat zij nog steeds graag swingt. En ik ben mijn eigen seksueel pad op gegaan.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners