Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwacht verliefd - 16650 keer gelezen
Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Astrid, 39 jaar en getrouwd met Ton van 47. Samen hebben we, na eerst van vele vakanties te hebben genoten, een zoon Mark genaamd gekregen die nu 17 jaar is.
En als iemand mij ooit zou hebben verteld dat ik verliefd zou worden op onze zoon had ik hem of haar echt voor gek verklaard.
Mark en ik hebben een heel hechte band, ik denk enerzijds door een onvoorstelbare zware zwangerschap en geboorte en anderzijds doordat Ton nu al geruim drie jaar in Dubai werkt en om de twee maanden slechts één week thuis is.
We zijn ook altijd fysiek met elkaar geweest in de zin dat we tegen elkaar aan kunnen zitten op de bank kijkend naar de tv. Maar nooit werden er intieme delen aangeraakt, dat was gewoon niet aan de orde.
Het was dinsdagmorgen dat de telefoon ging. De secretaresse van het bedrijf vertelde dat Ton al vier uur onderweg was naar Nederland met de vraag of ik hem om 11 uur kon ophalen. Natuurlijk was mijn antwoord, maar dit betekende wel dat ik moest gaan opschieten. Ik sprong uit bed, trok een bh en bijpassend slipje aan en zocht in de kast naar mijn broek.
Pff, altijd als je haast hebt kun je dat dus niet vinden, tot ik me bedacht dat deze nog in de droger moest zitten.
Dan eerst maar tanden poetsen en gelijk naar beneden voor mijn broek dacht ik nog.
Ik liep de badkamer in waar Mark ook stond. Ik wenste hem goedemorgen en pakte mijn tandenborstel, deed er tandpasta op en begon te poetsen. Daarbij boog ik me iets naar voren zodat de pasta in de wasbak zou vallen en plots zag ik in mijn ooghoek Mark naar me kijken, naar de gleuf tussen mijn borsten.
Hij keek gewoon, en vreemd genoeg vond ik het prettig. ik keek naar zijn boxershort en zag een mooie bult verschijnen. Wauw, mijn zoon was bepaald niet onfortuinlijk bedeeld!
Ik moest opschieten, maar op de één of andere manier genoot ik van zijn aandacht, ik werd zowaar een beetje vochtig. Snel vermande ik me en spoelde mijn mond en liep naar beneden voor mijn broek en trui.Ton was al geland toen ik aankwam en moest gelijk door naar de zaak. Problemen met de directie.
Vier dagen later zou hij al weer terug vliegen en in die vier dagen zag ik hem eigenlijk zelden. Hij ging langs bij zijn ouders, vrienden, de biljartclub en tot overmaat van ramp zat hij elke avond ook nog eens in het café. Mark liet zich ook zelden zien, zodat ik 's avonds alleen beneden zat. Ik miste Mark, zijn hand om me heen, onze gesprekken en ik dacht terug aan wat ik in de badkamer had gezien. Steeds vaker dacht ik aan zijn mooie bult en ik was blij dat Ton zaterdagmorgen terug vloog naar Dubai.
Eindelijk weer alleen met Mark en ik wilde gewoon meer! Het viel gewoon niet te ontkennen, ik was verliefd op Mark!

s' Avonds trok ik de stoute schoenen aan, nam een bad, trok een rok aan en ging naar beneden waar Mark al op de bank zat. Ik ging naast hem zitten, dicht bij hem en vroeg hem waarom hij de laatste dagen zo weinig beneden was geweest. Weet ik niet, antwoordde hij.
Ik vroeg of hij zich soms gepasseerd voelde in zijn "mannenrol" in huis. Na enig aarzelen erkende hij dat dit inderdaad zo was. Dus jij voelt je eigenlijk de man hier in huis, was mijn vraag. Ja mama, zei hij. Doodnerveus vroeg ik hem of hij dan ook alle mannelijke taken wilde vervullen. Toen hij me onwetend aankeek pakte ik zachtjes zijn arm en bracht deze naar mijn borst. Toe maar Mark, wees mijn man zei ik hem. Hij begon zachtjes te kneden, en al snel zat zijn hand onder mijn trui kringetjes te draaien rond mijn tepel.
Ooh mijn hemel, wat voelde dat zalig! Ik boog me naar hem toe en onze eerste tongzoen was een feit. Onder het zoenen werd Mark brutaler en ik voelde zijn hand op mijn dijbeen omhoog glijden onder mijn rok, op weg naar mijn meest intieme plekje, mijn kut.
Wacht Mark, zei ik hem. Even keek hij teleurgesteld, maar ik stond op, sloot achter de lamellen ook de overgordijnen en kleedde me uit. De geilheid in mijn lichaam was onvoorstelbaar, een natte plek in mijn witte slipje zei echter genoeg. Ik bukte voor hem en terwijl hij naar mijn hangende borsten keek opende ik zijn broek en trok deze samen met zijn boxer uit.

Wat een piemel!! Zijn eikel was ontbloot en drijfnat van het voorvocht. langzaam likte ik het er af en genoot van de ziltige smaak terwijl ik Mark hoorde kreunen van genot. Zijn hand verdween tussen mijn benen en streelde onophoudelijk mijn lipjes en klitje, drijfnat werd ik van hem.
Ik ging op de bank zitten en vroeg het hem. Doe het Mark, bevrucht me met je mooie piemel.
Ik opende wijd mijn benen en voelde zijn eikel tegen mijn lipjes komen. Nooit vergeet ik hoe hij me aankeek en in me kwam. Direct kreeg ik een waanzinnig orgasme terwijl zijn pik in en uit me gleed. Soppende geluiden klonken in de kamer, zijn vingers trokken aan mijn tepels en ik voelde hoe zijn pik opzwol.
Leunend op zijn handen ging hij uit me en hield zijn piemel boven mijn buik. Ik keek en voelde een lichte steek van teleurstelling opkomen maar Mark zei: kijk mama, kijk.
Na een paar seconden zo boven me te hangen zag ik zijn plasbuis openen en een mooie dikke straal wit zaad uit zijn penis komen, die tegen mijn keel, borsten en buik uiteen spatte. Heet sperma!

Mark bleef me aankijken, maakte een kleine neukbeweging in de lucht en en tweede dikke straal zaad kwam uit zijn penis. Wat produceerde hij veel sperma!! God, wat had ik dat graag in me gehad. Zijn warme zaad diep in mijn kut.
Snel gleed ik onderuit en omsloot zijn eikel met mijn mond, en zowaar kwam er nog een derde straal zaad uit! En de smaak!! Zo lekker!! Nu wist ik al dat ik hem de volgende keer leeg wilde pijpen, alles wild drinken! Uitgeput gingen we zitten, keken elkaar ietwat beschaamd aan, maar wat genoot ik van hem. Zijn penis bleef mooi stijf staan toen hij naar toilet liep. En ik wist zeker dat we boven verder zouden gaan.
Bij leuke reacties vertel ik graag hoe het verder is gegaan tussen Mark en mij.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners