Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwachts 2 - 16833 keer gelezen
Een paar dagen later belde mijn zus of ik ergens zin in had. Ik vroeg of ze na het avondeten een poosje weg kon en ze kon wel. Haar man had een avondje met vrienden en zou ook pas later thuis zijn. Ze vertelde hem dat ze samen met me een paar dingen wilde gaan kopen, aangezien het koopavond was konden we naar een winkelcentrum gaan. We spraken om een zes af en ik haalde haar op. Ze had zich lekker aangekleed en rook lekker fris. Ik had me ook voor de gelegenheid uitgebreid gedoucht en intiem geschoren. Ik had een geil plan bedacht. We reden met de auto de stad uit en daarna nog een km of veertig over de snelweg. Ze vroeg, waar gaan we eigenlijk heen? Ik zei, wacht maar af, je zult het wel prettig vinden. Het was inmiddels al wat donkerder geworden en ik reed naar een afgelegen parkeerplaats, waarvan ik wist dat die bezocht werd door geile kerels. Ik had daar zelf ook wel eens een avontuurtje beleefd. Eenmaal op de parkeerplaats aangekomen, zag mijn zus het heen en weer geloop van die kerels en dat ze af en toe met elkaar in de bosje doken. Ze zei, dat zijn allemaal homo's.
Ik zei, ik geloof dat dat wel meevalt. Ik begon lekker met haar te vrijen en daarbij ging in in haar blouse haar tieten kneden. Toen ik bij haar tepels kwam bleek ze zeer gevoelig en werd al snel geil. Ik zei; zullen we naar de achterbank verhuizen, daar hebben we meer ruimte. Dat is goed, zei ze.Ik zette de voorstoelen helemaal naar voren, zodat we meer ruimte achterin hadden. Terwijl ze naar het achterportier liep, deed ze geen moeite om haar halfnaakte tieten te verbergen, dus ik denk dat anderen wel wat gezien hebben. Op de achterbank haalde ik mijn stijve lul tevoorschijn, die al wat voorvocht toonde. Weer begon ik haar lekker te tongen en ze trok me af. Toen boog ze naar beneden en begon ze me heerlijk te pijpen. Ze probeerde mijn pik echt helemaal in haar mond te zuigen, bleef dan even zo zitten en bewoog haar hoofd dan weer op en neer. Dit herhaalde ze telkens. Ik werd bloed geil. Toen zei ik doe je broek uit en laat me eens lekker aan je kut voelen. Ze schopte haar schoenen uit en trok haar broek uit. Ze had een mooi geil slipje aan. Ik legde een kussen tegen de zijdeur achter haar rug en legde haar achterover. Daarna maakt ik mijn vingers nat met mijn speeksel en begon haar kut te masseren. Ik liet lekker mijn vingertoppen over haar geile clitoris gaan, waarbij ze tegendruk gaf als ik die aanraakte. Al die tijd hadden er mannen voorbij de auto gelopen en probeerden te zien waar we mee bezig waren. Sommigen drukten zich nu echt tegen de ruit om in de donkere auto te kijken. Terwijl ik mijn zus begon te vingeren, liet ik het raam aan mijn kant een paar cm zakken, zodat er een gleuf ontstond, waar de nieuwsgierigen konden kijken. Het scheen mijn zus op te winden, omdat ze geil begon te kreunen en zich tegen mijn vingers aanneukte. Ik zei: kom op mijn pik zitten en neuk jezelf klaar. Ik zette me in het midden van de achterbank en zij stapte over me heen, haar rug naar me toe. Toen liet ze zich over mijn staalharde paal zakken met haar natte kut en begon zichzelf klaar te rijden. Ik kon haar van achteren stevig bij haar tieten pakken en trok haar telkens hard over mijn pik heen. Na een poosje kwam ze kreunend klaar. Sommige kerels naast de auto stonden zich af te rukken.
Toen ze enigszins tot rust was gekomen, ging ze naast me zitten en bedekte zich met een jas, die op de hoedenplank lag. Ik wurmde me weer in mijn broek en zei, blijf jij maar op de achterbank zitten, dat is beter met die vieze kerels hier, ik rijd hier eerst wel weg. Ik stapte dus uit en gelijk begonnen de mannen opmerkingen te maken van: laat mij haar ook even neuken en zo. Het idee om mijn zus gebruikt te zien worden door een andere vent, wond me op.
Ik stapte voorin en reed van de parkeerplaats af.
Toen ik een aantal km gereden had, reed ik de snelweg weer op. Een aantal km verderop deze weg was weer een parkeerplaats, waar ook mannen rondliepen. Ik parkeerde de auto, deed mijn stoel naar voren en ging weer bij haar op de achterbank zitten. Nu is het jou beurt, zei ik en bood haar mijn lul aan. Ze kroop onder de jas uit en pijpte me heerlijk. Er liepen een aantal mannen rond, maar omdat ik aan het einde van de parkeerplaats stond, kwamen er niet zoveel die kant op. Omdat mijn zus ongemakkelijk zat, zei ik: waarom zet je de deur niet open en ga je op je knieŽn verder met pijpen. Ze deed de deur aan haar kant open en ging met haar kut naar achteren verder met pijpen. Ze wist natuurlijk ook wel wat er komen ging. Terwijl ze me zo lekker pijpte, waarbij ik haar tieten onderhanden nam en af en toe naar haar kut greep, kwam er al een vent van een jaar of 40 om de auto gelopen. Eerst voorzichtig, maar toen hij zag wat zich afspeelde, kwam hij met zijn lul uit zijn broek dichterbij. Mijn zus had in de gaten dat er iemand achter haar stond, keek even om en ging toen verder met pijpen. Die kerel stond aan zijn pik te trekken en voelde met een hand aan de kut van mijn zus. Ze ging door met mij te pijpen. Ik zei, ik wil je neuken, stap even uit de auto en kom dan op mijn pik zitten. Ze trok haar schoenen snel aan en stapte uit de auto. De vent stond te kijken, met zijn stijve lul in zijn hand. Ik schoof naar haar kant en ging in de deuropening met mijn kont op de rand van de achterbank zitten, benen naar buiten. Mijn zus ging achteruit met haar geile kut op mijn pik zitten en begon me te neuken. Ze wipte heerlijk op en neer, waarbij haar geile tieten flink op en neer deinden. De man kwam dichterbij en die geile teef begon hem zowaar af te rukken. Het duurde niet lang of ze zat het al te pijpen ook. Nu wist ik dat ik met dit geile snolletje goed aan mijn trekken zou komen en zij zelf ook. Ik kwam na enkele tellen klaar en spoot mijn lading in haar kut. De vent spoot zijn zaad in haar mond en was gelijk weg. Ik was zo geil geworden en hoewel ik net gespoten had, zei ik dat ze haar geile zaadbek nog een keer over mijn lul moest schuiven. Dat deed ze gewillig en ik neukte mijn lul in haar bek met het zaad van die ander.

wordt vervolgd
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners