Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwachts vervolg - 24148 keer gelezen
Na de keer dat mijn zus me voor de eerste keer afgetrokken heeft, ben ik weer bij haar op bezoek gegaan. Mijn zwager was niet thuis en we dronken weer wat samen. Toen vroeg ze of ik even mee wilde naar boven.

Ik liep achter haar aan en keek onder haar rok. Ze droeg geen slip. Ik zei: draai je even om. Dat deed ze en omdat ze een paar treden hoger stond als ik, keek ik gelijk tegen haar kale kut aan. Ik trok haar rok wat op en begon als een bezetene haar kut te likken. Direkt begon ze te schokken en werd ze goed nat. Ze stopte en liep door naar boven. Ik wil door je geneukt worden, zei ze. Zelf haalde ze mijn lul tevoorschijn en begon te trekken.
Toen boog ze voorover en pijpte me lekker nat.
Ze ging op bed liggen en haalde haar tieten tevoorschijn uit haar T-shirt. Ik ging naast haar liggen en likte haar tieten, ondertussen met een hand tussen haar benen haar klitje masserend. Weer begon ze te schokken en kwam bijna klaar. Neuk me nu, riep ze. Ik ging voor het bed staan en trok haar naar me toe op de rand. Mijn pik schoof ik helemaal in haar kut en ze kreunde van geilheid. Toen begon ik te stoten. Na een paar minuten kwam ze hijgend klaar en zei me dat ze mijn zaad wilde voelen spuiten. Ik neukte hard door en voelde mijn zaad dood mijn buis in haar kut spuiten. Heerlijk zoals ze mee neukte. Toen ik mijn lul uit haar trok, zag ik het sperma eruit lopen.
Ze liep naar het toilet en waste zich. Ik veegde me ook schoon en we gingen weer naar beneden. Ze zei, dit moeten we vaker doen. Ik zei, graag zus. Ik vind het opwindend om mijn eigen zus vol te neuken. We gaven elkaar in de gang nog een lekker tongzoen en ik ging weg, met de belofte haar over een paar dagen weer te pakken. Als ze wilde, hoefde ze maar te bellen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners