Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwachts - 37911 keer gelezen
Zelf ben ik nu 46 jaar met een jongere zus van 44.

Al geruime tijd geil ik op mijn eigen zus, maar het is er nooit van gekomen iets met haar te doen. Laatst was ik bij haar thuis en mijn zwager was er ook. Ze was weer lekker sexy gekleed en haar grote borsten steken vooruit in haar shirt. Ze had een kort rokje aan van spijkerstof, waaronder haar gebruinde benen goed zichtbaar waren. Ik raakte gelijk opgewonden. Zoals altijd dronken we een bakkie en ze zat tegenover me. Mijn zwager was in de tuin met de schoonmaak bezig en ging verder met zijn werk. Ik praatte wat met mijn zus, waarbij ik telkens probeerde een stukje van haar slipje te zien als ze haar benen verplaatste. Dat lukte af en toe ook, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn zus het niet met opzet toonde. Ik weet dat ze haar pc op de logeerkamer heeft staan en met een smoesje van dat ik even mijn mail moest bekijken liepen we naar boven. Eenmaal aangekomen startte zij de pc op en zat op de stoel voor het bureau. Ik kon de gleuf tussen haar grote borsten goed zien, omdat ik achter haar over haar heen keek.

Ik werd zo geil van haar, dat ik haar een zoentje in haar nek gaf. Daar had ze helemaal niet op gerekend en zei, wat doe je nou, gekkie?

Ik zei, ik ben al jaren geil op je en fantaseer dat ik je neuk. Ik weet dat dat niet kan, maar wil je me misschien even snel aftrekken, zodat ik lekker klaarkom. Ik heb het hard nodig.

Ze stond op en draaide zich naar me toe, terwijl ik mijn lul tevoorschijn haalde.
Ik wachtte vol spanning af wat er nu komen zou. Met mijn halfstijve lul in mijn hand deed ik een stap naar voren.

Zij ging op het logeerbed zitten en pakte mijn lul beet, die daardoor nog harder werd. Ze begon me af te trekken en deed dat zo lekker, dat ik voelde dat het niet lang zou duren tot ik spoot. Eén hand onder mijn ballen en met de andere hand trekkend kwam mijn zaad opzetten. Doordat ze in die houding met haar gezicht vlakbij mijn pik zat, hoopte ik dat ze me misschien zou gaan pijpen. Helaas deed ze dat niet.
Toen ik het niet meer uit kon houden riep ik:
Zus, ik ga zo spuiten. Daarbij stond ze op en draaide zich om, gelijk haar rok omhoog en slip aan de kant trekkend. Ze opende met een hand uitnodigend haar schaamlippen, die licht vochtig waren en ik stootte mijn lul gelijk diep in haar uitnodigende kut. Met een paar geile stoten spoot ik mijn zaad in haar en ze liet het toe. Toen ik klaar was, deed ze haar slip en rok goed en sloot ik mijn broek.
Ik heb mijn mail niet meer bekeken en we gingen weer naar beneden. Alles gebeurde in een kleine 10 minuten en mijn zwager was nog steeds in zijn tuintje bezig. Ik hoop dat ik mijn zus nu vaker kan pakken. Het is nu een week geleden en heeft er niet meer over gesproken. Afwachten wat er komen gaat.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners