Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onze fietsvakantie in Frankrijk 1 - 29721 keer gelezen
“Theo ik kan niet meer. Alles doet me zeer dit is geen vakantie meer voor mij.” Kwaad is Susan mijn vrouw niet echt, maar ze heeft er blijkbaar wel genoeg van. We zijn nu een weekje aan het fietsen van hotel naar hotel, en vannacht was het nog maar de tweede keer dat we in onze tentjes op een camping staan.
Ja het is en blijft al met al een flinke bepakking voor mij maar ook Susan heeft de nodige spulletjes achterop. Onze beide kinderen, John voor zijn vijftien jaar een sportieve stevige knul heeft minder en Joan onze dochter heeft ook zo iets als John. Joan is achttien en dus oudste van de twee maar in tegenstelling tot John wat tenger van postuur, net als haar moeder. Dat hebben ze van nature maar het strakke wat ze heeft komt vooral omdat we allemaal veel sporten zoals nu ook op deze fietsvakantie. Maar nu is het Susan blijkbaar genoeg.

“Ik wil gewoon opstaan, terrasje, zonnetje en gewoon lekker uit eten, ik wil echt vakantie niet nog langer me in het zweet werken en dan in slaap vallen van vermoeidheid.” En de grot die we hebben bekeken en twee kastelen is dus al weer vergeten, of is niet eens tot haar doorgedrongen.

“Pa, ik zie het ook niet meer zitten, ik maak liever wat vrienden op een camping of zo, en dan daar spelen.” En zo krijgt Susan opeens bijval van John. En dat zie ik allemaal niet zitten. Ik moet elke dag zitten op mijn werk en twee keer in de week kan ik ‘s avonds nog net een half uurtje hardlopen, maar afgezien van de hometrainer is dat het wel. Ik wil bewegen ik wil rondkijken, niet rondhangen!

Joan en ik kijken elkaar aan, allebei met vragende ogen. We zien aan elkaar dat wij twee er echt anders over denken en de seconden strijken voorbij, het wordt een beetje gespannen. Dit is twee tegen twee, bij ieder voorstel zijn er altijd twee die hun zin, nou ja hun plezier, hun echte vakantie niet krijgen.

“Ik heb geen zin om de hele tijd op een camping te blijven, volgend jaar ga ik studeren en dan zal ik wel veel moeten zitten in plaats van lekker sporten.” Super Joan harde standpunten, sta voor je zaak.
“Als Pa en ik gewoon gaan fietsen en jullie blijven op een camping, kan dat niet?” Oh Joany wat een voorstel!.

Ding dong gaat het wel gelijk door mijn hoofd, we hebben een mannen en een vrouwen tentje jongedame, daar aan gedacht? Susan kijkt eerst strak naar Joan en dan mij aan met een blik van ‘wat moet ik of jij of wie ook daar van zeggen?’ Ook Susan ziet dat op zich éénieder wel zijn zin krijgt, of fietsend of op een camping blijven, maar ‘kan dat met dat tentje’. Ze kijkt John aan en vraag “wat vind jij John?”. “Ik vind alles goed zolang ik maar lekker op één camping blijf kamperen.”

Susan en ik kijken elkaar aan en we zien beide wel het voordeel als we gaan opdelen, het probleem van het tentje is nog niet echt met duidelijke woorden helemaal in beeld geweest. “Geen probleem als je met Theo in één tent moet slapen Joan?” Joan trekt haar mond wat omhoog, ogen open en schud stevig ontkennend met haar hoofd. “kan wel hé Pa” Dat was geen vraag maar een statement, ze heeft er geen enkel probleem mee. Het was ook nog eens haar voorstel.

We hebben alles wel steeds meer gescheiden toen Joan ongeveer veertien werd. Ik bedoel haar achter de oren drogen, bij wijze van spreken, doe ik echt niet meer. Zien elkaar de laatste jaren wel als je in je ondergoed over de overloop naar de badkamer toe moet. In het zwembad is het niet veel anders, nou beetje, dat stringetje heb ik bij haar nog niet in het zwembad gezien, en de bh-tjes zijn ook echt wel anders. Het enige wat dan altijd door mijn hoofd schiet is dat ik een verdomd mooie dochter heb.

Joan en ik hebben gelijk onze spulletjes gepakt, vastgebonden, helmpje op, weg willen we zijn voordat er andere voorstellen komen. Het is van ‘daaaag’ hier gaat het peloton van twee.We hebben direct er een flinke snelheid in, Joan wil blijkbaar voortmaken. Ze rijdt voorop en geeft het tempo aan. Na een uurtje achter Joan aanrijden kijk ik wel een beetje gefixeerd naar haar kontje. Wel om te lachen, ik heb van heel mijn leven nog nooit zo lang haar van achteren gezien, en begin ondertussen ook de spiertjes goed te herkennen. Af en toe heuvel op gaat ze van het zadel af en gaan de heupjes links rechts dansend op en neer. Haar kuiten zijn een stuk dunner dan de dijbenen, tja logisch Theo, maar het valt zo op. Ik heb een verdomd mooi dochtertje met een verdomd mooi stevig kontje en in verhouding lange mooie benen vertel ik mijzelf. Bestudeer haar nu helemaal. Het strakke shirtje is echt zo strak als een tweede huidje lijkt het wel. Haar taille komt goed uit en is behoorlijk smal zodat haar heupen een accent krijgen. Van kilometers ver moet je kunnen zien dat er een erg mooi meisje fiets. Ja de haren in een staart wappert vaak in de lucht of ligt strak op haar rug naar beneden wijzend.
Nu weet ik waarom haar kontje zo opvalt. Ze zit niet zoals de meeste wielrenners doen ver voorover en dan met een ronde rug. Nee ze heeft haar stuur hoog vast en haar rug houdt ze vrij recht, en soms als ze op of om haar heen kijkt is haar rug zelfs een klein beetje hol. Vanavond moet ik haar maar vragen of haar stuur goed staat. Voorlopig vind ik het helemaal niet erg om haar te zien rijden. We nemen een paar erg scherpe haarspeldbochten en bij het dalen let ik alleen maar op Joan, kijk amper hoe de weg is en volg gewoon haar spoor. Zie haar schuin voor en onder mij in die bocht en ze kijkt schuin omhoog naar mij, stralend lachend “mooi hé ..”.

“Ja, leuk hé ..zullen we even wat drinken?” Ja mooie dochter leuk om alleen met jouw te fietsen, dat had ik vorige week niet kunnen bedenken.

We hebben ondertussen al wel een uurtje of twee gefietst en dit gaat allemaal veel sneller dan in de eerste week van deze vakantie. “Wat denk je Joan nog twee uurtjes en dan een camping zoeken als het zou kunnen aan een riviertje?” Terwijl ik haar aankijk zie ik dat het wel een goed plan is. Langzaam zakt mijn blik naar beneden, haar halsritssluiting heeft ze ver open net als ik, het is ook behoorlijk warm. Ik zak verder en kijk naar Joan’s borstjes die haast niet opvallen. Net als Susan die heeft zeker wel borsten maar beide dames zijn zeg maar elegant bedeeld. Ik moet waarschijnlijk een beetje aan het staren zijn, en krijg opeens te horen, “klein hé, ik heb gewoon geen tieten.”
Oeps, en kijk gelijk haar aan en het flits door mijn hoofd ‘een opmerking, grapje of iets Theo iets iets.. NU’. “Je bent gewoon een ontzettend mooi meisje Joan, echt geen melkmachine.” ten slotte zag ze dat ik haar bekeek dat is niet te ontkennen, dus maar doen of er niets vreemds aan is en er zeker geen ‘vreemde’ gedachten zijn.
Een zucht en een klein verborgen trekje, ze heeft een beetje moeite om iets te zeggen maar ze komt toch met een antwoord, “Ja, maar de jongens komen op de tieten af, dus het schiet niet op.”
“De jongens die alleen maar tieten zien“ dacht laat ik maar dezelfde woorden gebruiken, “en jouw niet, die moet je niet tegenhouden als ze langs je lopen”.

Dit is allemaal nieuw, tot nog toe konden we prima met elkaar praten maar dat was meestal over school, de leraar en natuurlijk sport. Dit is leuk, amper twee uur met mijn dochter en we hebben een leuk gesprekje. Moet het alleen niet gaan uitmelken anders begint dat wel vreemd te lijken.
“Weet je wat je moet doen, “ nog even doorgaan Theo met een advies-je “ je moet trots op jezelf zijn en trots op alles wat je hebt. Dat is wat pas echt opvalt en mensen aantrekt.”

Het drinken was al op en we zaten er al een half uurtje dus ik stel voor om maar verder te gaan. Net als ik wil opstaan voel ik Joan’s arm op mijn schouder, ze buigt zich naar mij toe en geeft me een kusje op de wang. “Ok lets go” zegt ze. Boy oh boy Theo zo spontaan heb er ik er alleen maar één gehad toen ze een nieuwe fiets kreeg. ten minste dat was de laatste die ik in mijn geheugen heb staan.

Ik begin me heel goed te voelen, rijden achter Joan. Dit rijdt nu anders dan het eerste stuk. Joan danst wat meer op de trappers en af en toe wijst ze zo opvallend naar de omgeving. Ik zie die omgeving amper, ik zie alleen Joan. En ja als ze wijst zit ze recht op haar zadel en duwt haar borstjes vooruit, ze ziet er groter uit. Ik heb zo’n mooie dochter met heel mooie borstjes en een fantastisch kontje, zo’n mooie lach zo vriendelijk zo vrolijk. Ik wil wel weer twintig zijn.
--
Ik haal het laatste bordje uit het afwasteiltje en Joan droogt het. Het is vrij krap allemaal in dit afwashok en we staan stijf tegen elkaar. Nou stijf, af en raken onze schouders of heupen elkaar even. Joan heeft even niets te vertellen en ik ook niet, maar het is allemaal heel gemoedelijk en alleen maar twee glimlachende gezichten.
Met mijn arm om haar schouder en Joan haar arm om mijn taille lopen we terug. Joan het teiltje en ik de zak met schone spullen, trotse Pa met zijn mooie trotse dochter. Ik voel allerlei jaloerse vaders kijken. Veel zijn er niet, dit is een rustige camping met zeer weinig voorzieningen.

Gedoucht en weer helemaal schoon zit ik met mijn rug tegen een scheve boom, alsof hij er voor gemaakt is, het is net een leunstoel. Joan ligt half tegen en op mij met haar hoofd nog net tegen mijn schouder, haar hand heeft ze er tussen gelegd en ik heb mijn hand op haar heup liggen. Ik voel me er lekker bij en en als een vreemde langs zou lopen moet hij vast denken dat we een verliefd stelletje zijn. We bestuderen een beetje de andere campinggasten, valt toch niet op wat we doen, de dichtbij zijnde is bijna vijftig meter van ons vandaan.

Opeens knijpt ze in mij de borst, mijn mannen tietjes, “hé donder, zit je mij een beetje in de tietjes te knijpen.”
“Jij hebt geen tietjes hoor.” En alweer knijpt ze alleen iets harder, eigenlijk behoorlijk hard. Ik word uitgedaagd en in een reflex schiet mijn hand van haar heup omhoog richting haar borstje knijp er even in en gelijk gaat mijn hand weer terug. Ik moet vast en zeker van kleur verschieten, krijg direct schuld gevoelens en knijp hem als een dief. Verdomme Theo lul giert er door mijn kop. ”He dat zijn mijn tietjes hoor, pas op ik bijt hoor.” Puf, gelukkig is dat stukken minder dan waar ik even bang voor was, ze ziet het gelukkig als een spelletje.

“Joan je moet mij niet bijten hoor, daar reageer ik dan zeer heftig op!” Dat moet ze als een uitnodiging hebben opgevat, ze gaat met haar hoofd voorover en probeert mij in de borst te bijten terwijl ze leeuwengeluid maakt “Archhh…” Speels bijten en dat valt vies tegen want ik heb daar echt geen vet zitten. Ze duikt maar direct weg en dat laat ik niet op mij zitten en duik op haar en begin haar in de zij te kittelen.
Veilig Theo en voorzichtig, breng jezelf niet in de problemen. Doe heel wild maar in werkelijkheid ben oh zo voorzichtig dat alles wat ik doe niet verkeerd kan worden uitgelegd. Ik hou haar bij het kittelen om haar middel vast en druk mijn hoofd op haar buik en geef haar een “Archhh.. “. Voel mijn voorhoofd wel lekker over haar tietjes gaan, maar het stoeien verbloemd het goed. Joan giert het uit en spartelt wild met de benen om los te komen. Sla mijn arm langs de binnenkant van haar been en trek deze omhoog en grijp direct haar arm. Mijn andere arm sla ik om haar nek en houd haar zo goed vast. Met haar vrije arm probeert ze me eerst weg te duwen, maar dan besluit ze om mij ook te kittelen. “Dit wordt oorlog Joan.. Wil je dat...” Ik duik nu met mijn hoofd in haar nek en doe daar ook maar de hap bewegingen.
Dan hoor ik tussen het lachen en gillen door de “nee, nee please stop...” Vrede besluiten we en met nog wat na te gieren is de rust weergekeerd. Zie de mensen van twee tenten uitgebreid naar ons kijken en steek maar even een hand op en wuif. Dat begrijpen ze direct en kijken demonstratief naar de totaal andere kant. Ik nestel me tegen de boom en trek haar maar weer naar mij toe.

De warmte van de dag hangt nog steeds tussen de bomen en we genieten volop van de rust op deze camping. Er is een klein uurtje verstreken en de meeste mensen zijn hun tent al ingedoken. Ik stel voor om ook maar van een nachtrust te genieten en denk toch nog even aan de boodschappen. “Joan even helpen herinneren dat we morgen niet vergeten roomboter en eieren te kopen.” Ze reageert eerst niet en kijkt me opeens aan, een heel klein lachje om de mond “Waar ben je die eieren dan voor nodig?” Ik kijk haar niet begrijpend aan, voor mij zijn eieren lekker en een goed ontbijt vind ik fijn voordat we de hele dag gaan fietsen.
“Mama is er hier toch niet.” en gelijk giert ze van het lachen, staat op en “ik ga even mijn tanden poetsen” terwijl ze mij aankijkt met een dikke lach op haar gezicht. Maar ik zie ook dat ze een vuurrode kleur krijgt, ze bloost als een vuurtoren. “Ja Joan doe dat en neem een washandje mee, kan je die rode vlekken van je gezicht vegen.” En ik geef haar er een heel dikke grijns bij. Joan duikt de tent in grijpt haar tasje en zie dat ze ook een washandje heeft terwijl ze met een bloedgang naar de washokken rent.Fuck fuck Theo, wat gebeurt hier. Joan is een beetje door het dolle. Dit heeft allemaal wel een beetje gevolgen voor mijn jongeheer als ik me laat verleiden met de post puberale opmerkingen van Joan. Ik moet me heel goed concentreren wat nu nog een grapje is en wat wel en absolute niet kan. Dit kon nog wel eens heel moeilijk worden. Kan best behoorlijk opgewonden raken van mijn mooie meisje. Mijn god die ligt zo meteen naast mij. Ik moet verdomme niet met een extra tentpaal naar binnen gaan!

Ik heb mijn tanden al eerder gepoetst en ga maar gauw de tent in en me een beetje gedekt houden. Trek snel mijn kleren uit en doe een dun nachtbroekje aan en alleen nog een hemdje en gooi het laken over mij heen. Het is nog steeds behoorlijk warm en veel meer hoef ik vannacht niet aan.

Lig net goed en wel met een opblaaskussen onder mijn hoofd en zie Joan binnen komen. “Alles goed lieverd?” en Joan nonchalant alsof er niets is gezegd, gelachen of wat dan ook, “ja hoor alles goed.”

Ze zit aan het voeteneinde “eh..” kijkt mij aan en draait zich iets af naar de zijkant en trekt haar T shirt uit. Ik kijk tegen haar blote rug aan en probeer maar omhoog te kijken om niet de indruk te wekken dat ik zou gluren. Ze gooit een nachthemd over haar hoofd, gaat naast me liggen en wrikt wat en doet haar broek uit. Ik wil de stilte verbreken, de lol van zo net mag niet veranderen in een dagelijkse spanning als we de koffer induiken.
“Gewoon hé, net of we dit al jaren doen hé”. Ik zie geen spanning op haar gezicht, in ieder geval geen oh shit dit wil ik niet of zo. Nee alleen een beetje oh wat nieuw, zo heb ik nog nooit geslapen, een beetje opgewonden spanning.
“Mag ik nog even met mijn hoofd op jouw schouder liggen zoals we zonet bij de boom zaten?” Ik trek haar gelijk naar mij toe, “ natuurlijk, gezellig“ en ze legt haar hoofd op mijn borst, leunt met één borstje tegen mij aan en legt nog één been over mijn been, gelukkig niet over mijn jongeheer.

“Was een leuk tochtje vandaag hé “ en we zijn nog heel zacht aan het praten. Joan wordt wel slomer en ik wil nog iets zeggen, maar dan hoor ik haar vrij regelmatig langzaam ademen, ze is in slaap gevallen. Ik durf haar niet te verleggen, denk dat ze dan wakker wordt, eh... ik wil haar ook niet verleggen vertel ik mezelf nog maar even eerlijk. Mijn jongeheer is een beetje een opstandig lulletje geworden en zolang daar niet tegen geschopt gaat worden vind ik het wel prima.

Ik moet ingedommeld zijn met Joan nog steeds tegen mij aanliggend. Ze slaapt nog maar ze moet mij wakker gemaakt hebben omdat ze nogal beweegt. Mijn arm ligt over haar schouder en mijn hand nog net op haar heup. Ik zie met wat maanlicht wat door het tentdoek komt dat ze haar hand bij haar mond heeft. Ze zuigt, ze heeft haar duim in de mond. En af en toe voel ik wat spanning in haar, drukt ze haar borstje even iets tegen mij aan en voel ook haar been bewegen en wat druk tegen mijn heup. Ze drukt haar poesje tegen mij aan. Ze heeft een lekkere droom. Dit is geil! Mijn jongeheer is een behoorlijke lul geworden. Ik doe mijn uiterste best zo ontspannen mogelijk te blijven liggen, mijn hand op haar heup hou ik stil en helemaal vlak. En nu dringt het tot me door dat ik alleen het nachthemdje voel tenzij ze een heel dun vlies broekje er onder heeft. Maar dat lijkt me onwaarschijnlijk. Ik voel nu gekriebel bij mijn been, haar andere hand gaat naar onderen, ze wrikt wat en…. Als ik nog niet wakker was, nou ik ben nu overal klaar voor. De rug van Joans hand voel ik trillen tegen mijn dijbeen, ze is zich aan het vingeren. Ik hoef niets te doen, verleidingen zijn groot en mijn voorvocht stroomt rijkelijk. Ik zie het morgen zo voor me als ik achter haar aan fiets, ik zal steeds die hand zien die bezig is. De hele dag! Ik mag natuurlijk niets doen. Als ik me toch zou bewegen, anders vastpakken, denk wat geks, op de rug gooien en leegdrinken. Gegarandeerd dat ze gillend wakker wordt. En dan zijn de rapen gaar!

Doodstil lig ik met mijn kloppende lul op pakweg dertig cm van een vingerend handje op een bloot poesje. Één die niet bewust is van de toeschouwer, ze heeft ongetwijfeld totaal iets anders in haar hoofd dan een Pa met een joekel van een lul.
Susan had mij moeten vragen of ik er problemen mee heb om in één tentje te slapen, nee geen enkel probleem Susan, ja ik heb een groot probleem tussen de benen maar dat ga ik niemand vertellen.

Maar dit kan gewoon niet, onmogelijk ik kan me niet voorstellen dat een meisje in haar slaap zich gaat vingeren! Kan niet, jongetjes masturberen ook niet in hun slaap, die krijgen wel een stijve en een natte droom. Joan moet klaar wakker zijn, fuck, de enige die behoort te slapen ben ik. Ze ligt niet naast en niet ver van mij, nee ze trilt tegen mij aan en ze denkt dat ik doorslaap!

Het blijft door mijn kop gieren, dit mag ze niet/nooit weten dat ik hier lig te genieten, nooit. Misschien kan ik straks elke avond van zo’n show genieten. Ik hou me doodstil, in slaapstand, ogen maar dicht en proberen zo rustig mogelijk te ademen. Joan begint geluid te maken tussen haar duimzuigen door. Haar benen beginnen heel kleine spanning trekjes te krijgen, haar heupen bewegen en het voelt dat ze haar poesje tegen haar vingers aandrukt en dan weer wegtrekt. Het moet allemaal onderdeel van haar droom zijn. Een miljoen als ik kon kijken en in die droom mag rondlopen. Opeens.. wat harder “Mmm... “ een schok en dan is alles doodstil. Joan voelt opeens heel stijf aan. Haar duim heeft ze uit haar mond en doodstil blijft ze liggen. Ze heeft zichzelf tot de orde gevingerd, klaar wakker en geschrokken moet ze zijn nu ze merkt dat ze wel erg hard tegen mij aan ligt te schommelen. Langzaam beweegt de hand naar beneden en legt die een beetje half op haar eigen been die op mijn been rust. En ik oh ik slaap, ik hoop dat ik zo over kom. Voel dat ze haar hoofd wat optilt, ze zal mij wel aankijken en opeens glijdt haar hand van haar been af en tikt net tegen mijn keiharde lul. Net datgene waar ik zo bang voor was gebeurt. Ik kan van de schrik een kleine grom niet onderdrukken en trek heel kort even met mij been. Maar direct hou ik me stil en adem even diep en simuleer mijn slaap met overtuiging.

Denk dat het meer dan twee minuten duurt. ik word geobserveerd, slaapt hij? Is hij wakker? Heeft hij iets gemerkt?.
Blijkbaar zie ik er als een goed slapende vader uit. Niets gemerkt, word er niet eens wakker van. En heel langzaam voel ik dat er een vingertje onder het laken beweegt. Voel dat het laken iets omhoog gaat en dan is er een vingertje die voelt of er ligt wat er vermoedelijk zal liggen, wat het zonet bijna voelde. Heel langzaam, heel voorzichtig wordt mijn lul door mijn broekje heen even aangeraakt en dan trekt het vingertje terug. Een heel klein eindje maar. Weer voel ik dat ik geobserveerd word, en nu binnen een minuut is dat vingertje er weer en gaat heel voorzichtig aftasten wat het allemaal is. Mijn lul wordt opgemeten dwars door mijn broekje heen! Zelfs de natte plek van mijn voorvocht wordt gecontroleerd.
Het vingertje trekt zich terug, Joan draait om haar as, beweegt over mijn arm en gaat heel voorzichtig liggen. Ik hoor haar nu enorm gespannen ademen terwijl ze wel heel stil probeert te zijn. Oh Theo what the fuck, ik kom bijna spontaan klaar.

Minuten verstrijken en probeer duizenden schapen te tellen. Op een bepaald moment moet dat lukken.
---
Ik wordt wakker van het daglicht en zie dat Joan gelukkig al uit de tent is. Snel pak ik wat ondergoed en een handdoek en ga naar de washokken, ik wil zo snel mogelijk er weer goed burgerlijk uitzien.

Van ver zie ik Joan zitten als ik terug loop. Ze is broodjes aan het smeren maar wat me erg opvalt is dat ze haar fietskleding niet aanheeft. Een los zittend rood hemdje met dunne bandjes en een beetje moeilijk te zien maar zeker geen fietsbroekje aan.“Ik heb broodjes bij de receptie gekocht en zag dat ze eieren hadden en heb die ook meegenomen.. voor jouw” En ze kijkt me brutaal lachend aan. Ik weet even niet hoe ik er op zal reageren en beperkt me tot ‘mooi zo’.

“Pa.. “ en ze kijkt me aan, “ik heb echt geen zin in fietsen vandaag, alles doet me zeer.” Zo vroeg en zo vrolijk, ze wil zich eerst laten omvallen en hard lachen maar ze houd zich een beetje in. “Nee zonder gekheid ik zag bij de receptie dat hier ook een riviertjes met een strandje is, maar dan moeten we wel een eindje lopen die kant op.” ze wijst wat naar de zijkant waar ik alleen bomen zie en “en je kunt er ook zwemmen, maar er was ook iets gereserveerd of zo, maar dat begreep ik niet goed.”

Ik hoef er echt niet over na te denken, we zijn het helemaal eens, bij de echte tour hebben ze ook af en toe een rustdag dus dat doen we dan ook maar. “Wat zullen Susan en John wel zeggen als ze dit horen, één dag fietsen en dan twee nachten op een camping blijven.”
“Geeft niets Pa we vertellen gewoon niet wat we allemaal doen, nou niet alles, wel als we fietsen natuurlijk.” De lach blijft op haar gezicht en kijkt me demonstratief recht in de ogen. Heel ergens voel ik dat afgelopen nacht mijn slaapsimulatie misschien niet helemaal waterdicht was. Of verwijst ze alleen naar het knijpen en kittelen van gisteren en haar eieren grapje? Ik twijfel enorm, als ze denkt dat ik wakker was, als dat zo is, mijn mooie lekkere kleine geile donder flits het door mijn hoofd. Ze gedraagt zich duidelijk totaal anders, ze is niet bezig met ons fietstochtje, dit is allemaal erg veel ‘ik alleen met mijn Pa op een vakantie tochtje.’

Ik kruip de tent in en verwissel mijn fietskleren voor een zwemshort. Steek net mijn kop buiten de tent en zie Joan bezig met een pannetje waar ze een ei in gooit. Niets zegt ze en ik ga maar gauw naast haar zitten en geef haar een kusje op de wang en “wat een mooi begin van de dag lieverd, ... een lekker eitje”.
“Ja hé, iemand moet toch goed voor jouw zorgen hé.” Ja we zijn echt met ons tweeën en Joan legt er een spannend sausje overheen. Klein blosje op de wangen, en zo’n ingehouden glimlach, dat kan ze niet verbloemen en ik moet me ook vrijer gaan gedragen. Zolang er nog een klein achterdeurtje is kan dit alleen leuker worden, gewoon alles speelser doen.
---
“Zullen we Joan, het is al bijna twee uur, laten we de rivier opzoeken.” Ik heb genoeg gelezen even lekker spartelen en misschien weer een beetje stoeien zie ik wel zitten. Ze gooit haar boek ook weg en beiden met een badlaken over de schouder lopen we naar het bos. Joan loopt voorop over het smalle paadje en het is een smal paadje daar gaan geen colonnes zwemvolk langs. Dit wordt een heerlijk rustig zwembadje, hoop ik althans en hopelijk ook een strandje. Niet op de fiets achter Joan aan, maar rustig lopen en wat ik nu zie is een beetje wijd en erg kort wit broekje. Het bloesje raakt het amper en aan de onderkant is nog net, maar dan ook nog maar net zeg maar een paar millimeter iets van haar billen te zien. Haar kontje drukt het broekje naar achteren zodat haar benen het niet raken. En ik zie die hand voor me, aan de andere kant dan, de nachtfilm van afgelopen nacht draait in mijn hoofd.

Ze kijkt naar achteren “spannend hé .” Ja verdomme Joan dat ziet er echt spannend uit “je bedoelt of er ook een strandjes is?“ en ze knikt met met haar hoofd, ze verheugd zich er ook op. We passeren wat borden maar letten er niet zo op, we lopen door en willen het strandje vinden.
En ja hier is het, de laatste struiken en dan een strandje minstens honderd meter lang en een rivier nog altijd een meter of vijftig breed met zo te zien niet al te diep water. Ik zie een tiental mensen, volwassen mensen op het strand en een paar in het water aan het spartelen. Maar dat is niet alles. Ik kijk Joan aan “wist je dat Joan?’ Met weer een kleur als het vuurtorentje staat ze naast mij ze kijkt omhoog naar mij, en zacht en een beetje trillende stem zegt ze “neee…...”
Er stond niets bij op de receptie? “Niet op gelet” en we lopen even naar de achterkant half onder de struiken en gaan daar zitten. Naakt zijn ze, de borden waren natuurlijk de aankondiging dringt het tot me door.

Joan houd haar hand voor de mond kijkt me aan, ogen als schoteltjes. Ze weet even niet wat te doen maar ze draaide ook niet om en rende zeker niet weg. Ik vind dit ook wel spannend en wel erg leuk. Nog leuker dan dat je bewust naar een naaktstrand toe zou gaan, wat ik zeker nooit had durven voor te stellen. Maar nu in deze toevallige omstandigheid, de keuze of terug of blijven? Theo, hup actie doe wat geks spreek ik mezelf toe.Ik sta op en trek mijn short uit. Naakt sta ik voor Joan, ik denk nu of nooit ze kan altijd nog zeggen doe ik niet ik wil terug. Steek mijn hand naar haar uit nodig haar uit om mijn hand te pakken. Ze kijkt naar mijn hand, dan in mijn ogen en houd haar ogen even weer gefixeerd op mijn lul. Ze draait iets en gluurt door de struiken naar de nudisten, dan weer mijn lul en weer recht in mijn ogen.

Heel langzaam komt haar arm omhoog, pakt mijn hand en trek zich op. Ze laat haar ogen weer naar mijn lul toe gaan, netjes hangt hij erbij, en dan kijkt ze nog een keer naar de nudisten en draait haar hoofd weer naar mij toe. Een zucht of de lucht naar haar tenen moet voordat het in de longen komt.
Ze laat mijn hand los en denkt nog even na, maar dan gaat langzaam eerst het bloesje en dan het broekje uit. Daar staat mijn mooie dochter nog veilig in haar bikini. Haar ogen maken nog een keer de volledige ronde en blijven tot slot op mijn lul gericht.
En dan eindelijk kijkt ze me recht in de ogen, gaan de handen achter haar rug en klik weg is het bikinistukje. Zonder dralen, ze heeft het besluit genomen, daar gaat ook het broekje uit.

Mijn mooie dochter mijn schoonheid, recht voor mij, scherp op mij lettend hoe ik reageer. Ik zie de spanning in de ogen en dan spreid ze haar armen wijd en “ta taa… hier ben ik.”
In die fractie van een seconde zie ik die mooie slanke benen, de dijen glijden over naar haar heupjes, daar tussen haar poesje. Haar poesje alleen een dun streepje is te zien met alleen een klein stukje haar er boven. Een puntig driehoekje met de punt naar beneden wijzend. Haar mooi vrouwelijk buikje en dan haar, ik vind het zo mooi, tussen haar gespreide armen die sensuele borstjes met donkere tepelhoven en kleine tepeltjes erop. Een lach een blos en vragende ogen.
“Je bent oogverblindend Joan, kan wel janken zo mooi ben je” Zo dat heb je er uit Theo.

Joan gestimuleerd maakt heel kleine stapjes en draait zo een rondje voor mij, armen wijd uit elkaar. ‘ta taa...’ komt er nogmaals. Krijg nu dat mooie kontje te zien, twee mooie strakke billen met duidelijke het naadje er tussen en dan vloeit het door naar de heupjes en rug.

Ze staat weer recht voor me, ik zie niet, hoor niet, weet niet waar ik ben, ik wil haar vasthouden! Ik stap naar voren buig me en grijp haar bij de billen en het is een droom, ik voel haar handen om mijn nek ze trekt en ik til haar op. Haar benen heeft ze om mijn middel geslagen en ze knijpt zich met de handen stevig vast om mijn nek. Ik heb die mooie billen vast, stevig zijn ze, allemaal spieren heeft mijn prinses daar, en haar poesje druk net boven mijn lul tegen mij aan.
Samenzweerderig klinkt het in mijn oor “Dit vertellen we niet aan Mama hé, die zou een hartaanval krijgen als ze weet dat wij op een naaktstrandje zijn.”

Ik word me weer bewust van de omgeving, nog steeds Joan tegen mij aan draai ik me om en kijk naar de andere nudisten. Niemand trekt zich iets van ons aan, we vallen niet op, we doen gewoon. Toch moet dit een vreemd, of misschien een mooi gezicht zijn. Tengere Joan in mijn armen, haar paardenstaart die naar beneden wijst, mijn handen om haar billen en precies daaronder in het midden moet mijn lul hangen. Zou er wel een foto van willen hebben maar weet niet waar ik die wel moet bewaren. Mijn lul, het kan niet anders, is niet zo’n slap vermoeid stuk hangend vlees meer. Kan gewoon niet. Niet dat ik met een joekel hier sta, maar hij zal enige opwinding verraden. Ik hoop dat ik me kan herstellen, lijkt me niet handig om vol en hoog staand rond te lopen met mijn dochter aan de hand. Die gedachten helpen gelukkig al iets en de kleine vormverbetering, ach het is hier toch ontzettend mooi?
Joan hangt aan haar armen iets achterover kijkt me recht aan en gaat naar voren, links een kus, rechts een kus, ze wacht even kijkt me weer aan en dan resolute krijg ik een kus op de mond. Drie tellen duurt het en het voelt als drie uur. “Lieve lieve Papa, ik heb zo’n fijne vakantie..”

Ik hou haar op één hand, het kan net, en met de andere druk ik haar weer naar mij toe en nu geef ik haar een kus op de mond. Ik tel voor de zekerheid ook maar tot drie en druk haar daarna stijf tegen mij aan.

“Kom Joan, zwemmen..”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners