Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onze vakantie, nacht met tante - 24541 keer gelezen
In het vorig deel hebben jullie kunnen lezen hoe ik mijn nicht Iris, heerlijk heb geneukt. We waren daarna teruggelopen naar het strand.

Ik schrok wakker,werd aan mijn armen omhoog getrokken en meegesleurd. "doe nou rustig" hoorde ik mama nog zeggen, maar het had helemaal geen effect.De meiden sleurden me naar het water,haakte me pootje, ik viel plat voorover en ging kopje onder.
Proestend kwam ik weer boven, ik werd meteen onder gespetterd, ik zag niks, ik greep waar ik pakken kon en had laura te pakken, ze gilde van plezier. Ik gooide haar om en zette de jacht in op Iris, bijna had ik haar, maar werd gegrepen door Silke en Laura. Weer ging ik kopje onder. "AHHHHHH kijk nou" riep Silke beteuterd, ze hield het bovenstukje van haar bikini in haar hand. We keken naar Silke, en schoten in de lach, ze keek ook zo komisch.
"Ah joh,je hebt prachtige borsten,worden ze tenminste mooi bruin" grapte laura. Ik keek naar de prachtige tieten van mijn zus, ze waren mooi rond en stevig, met mooie lichtbruine tepels, zeker een cup-c schatte ik.
Na nog wat gedonderd te hebben gingen we terug naar ons plekje. "kijk mam, wat er gebeurt is" zei Silke, en hield haar bovenstukje en liet haar bovenstukje zien. Mama lachte "geeft toch niks lieverd, het staat je goed", Silke haalde haar schouders op en droogde zich af, haar prachtige tieten schudden heen en weer. "Zou jij ook moeten doen, Sandra "hoorde ik tante tegen mama zeggen. Mama gaf geen antwoord. "Wij gaan alvast naar huis, drogen jullie nog maar even op, komen jullie over een uurtje?", moeder en stond op, tante volgde haar, samen liepen ze weg. Ik keek ze natuurlijk na, keek naar de heerlijke, strakke kont van tante, ik vergeleek ze met die van mijn moeder. Je kon duidelijk zien dat het zussen waren.
Ik trok mijn shirt uit, en droogde me af. "Ohhhhh....... Ben", hoorde ik Iris zeggen, "hebben wij dat gedaan?" ze doelde op de krassen op mijn rug. "Eh......ik denk het", antwoordde ik, ondertussen keek ik haar strak aan, ze wist donders goed hoe dat kwam.
We pakten onze spullen en gingen naar huis. Mama en tante waren in de keuken bezig met het avondeten. Ze hadden gedoucht, hun huid glom van de after-sun. Tante droeg een korte jurk zonder BH en ik zag duidelijk een string, toen ik naar haar heerlijke kont keek. Wat een mooi uitzicht.
"Als jullie nu gaan douchen, kunnen we eten. Toen ik terug kwam zie moeder "Als jij je nu met de barbecue bezig houd, "dan vraag ik straks de meiden voor de rest" . Ik vond het prima.
Ik liep naar buiten, deed de kolen in de barbecue en stak hem aan, ik pakte een stoel, ik ging er lekker bij zitten.
Ik zat dicht bij het slaapkamerraam van de meiden en kon Silke en Laura zachtjes horen praten.
"Dus je denkt echt dat ze.......geneukt hebben?" vroeg Silke met ongeloof in haar stem.
"Ja joh",zeker weten", antwoordde, Laura," kijk dan naar haar bed, er ligt zand en kijk die vlek, die krijg je alleen als je stevig geneukt wordt toch? Kom nou Silke, jij bent toch ook geen maagd meer, je weet toch hoe je zulke vlekken krijgt", giechelde ze.
"Ja ...nee.......oke......maar......Ben met Iris, dat kan toch niet, dat hoort niet, dat hoort echt niet", zei Silke met een stem vol ongeloof.

"He Ben lukt het een beetje met de barbecue?", het was tante, ze had een biertje, in haar hand. Wat denk je kunnen we over half uurtje eten? "Ja hoor tante dat moet zeker lukken". Mooi , ze gaf me mijn bierje, dan zal ik de meiden roepen. Tewijl ze weg liep, kreeg ik kriebels in mijn ballen, jezus wat een wijf.
Even later kwamen de meiden naar buiten, ze dekten de tafel, ze zagen er alle drie heerlijk uit, in hun korte zomerjurkjes. Ik voelde het bloed naar mijn pik stromen.
Zelfs mama zag er sexy uit voor haar doen, ze droeg een, vrij korte strakke jurk tot net boven de knie.
Silke bracht een klein tafeltje naar mij toe, gevolgd door Laura, die vlees en vis bij zich had. "Dat ziet er goed uit" zei ik.
Snel legde ik van alles op de grill, ik had inmiddels behoorlijk trek.
Iedereen ging aan tafel, maar tante pakte een stoel en kwam bij me zitten, ik zag Iris naar haar moeder kijken......keek ze nou boos? Tante zette haar stoel zo neer, dat ze met haar rug naar de eettafel zat. "ik wil straks zo'n dikke worst van je, jou dikke worst", verstond ik dat nu goed, zei ze nou mijn worst.........nou ja het zal het bier wel zijn. "Tuurlijk tante, je krijgt mijn worst hoor", lachte ik.
Ze nam een slokje van haar wijn, met haar andere hand stroopte ze haar rokje op, Ik hield mijn adem in, ik zag een mooie kanten string, vaag kon ik haar schaamlippen onderscheiden. Mijn pik begon nu echt te steigeren. "Hee kok, is het vlees al klaar, we hebben honger" riepen ze vanaf de tafel. "Kom het maar halen", riep ik.
"Pffffff ik heb genoeg het was heerlijk", zei moeder. De tafel werd leeggeruimd, moeder zette wat kaarsjes op tafel en tante haalde meer wijn.Het was een heerlijk warme avond. We kletsen over van alles en nog wat, tot mijn moeder zei "ik weet niet wat jullie doen maar ik ga naar bed, ik ben moe". Ze wankelde een beetje terwijl ze wegliep, we lachten allemaal. Ze had last van de wijn.
Tante en de meiden gingen vrij snel daarna, maar niet voordat ze me allemaal welterusten kusten.
Hh, eindelijk rust, ik schonk nog een biertje in, pakte mijn telefoon en deed mij koptelefoon op.
Ik ging bij de barbecue gaan zitten, die nog warmte afstraalde, ik genoot van de rust. Ik dacht over alles wat gebeurt was. Ik had mijn tante gebeft en haar daarna onder gespoten, Iris had op het strand gevingerd en haar daarna heerlijk geneukt geneukt. Mijn pik stond recht omhoog, ik deed mijn broek open en begon te trekken.
Plots viel er wat op mijn borst..........
Ik schrok dood.
Recht voor mijn neus stond tante, "hhhallo.......tante", stamelde ik, mijn hart bonsde in mijn keel.
Ssssst, siste tante "hou je mond en doe wat ik zeg".
Ze boog voorover en pakte haar slipje, duwde het ruw onder mijn neus." Ik wil dat je eraan ruikt.......... eraan likt ...........terwijl je naar me kijkt en aan je afrtrekt".
Maar,.........vervolgde ze,............ niet klaarkomen en zeker geluid.
Tante ging in de stoel tegenover mij zitten, met een been over de leuning, ze droeg een lang shirt wat ze opstroopte, ik keek recht in haar kruis. Ze verzette de kaarsen, ik kon haar openstaande kutje nu duidelijk zien.
Tante ging met haar hand naar haar kruis en begon te wrijven.
Ik deed wat me opgedragen was.
Steeds sneller zag ik tantes hand over haar schaamlippen wrijven, ik zag twee vingers in haar kut verdwijnen, met de andere hand kneedde ze haar machtige borsten. Tot ze stopte en zei,
"Kom hier jij". Zodra mijn hoofd binnen bereik was, greep ze ruw mijn haren, hardhandig werd mijn mond in haar kruis gedrukt. Ik voelde haar gezollen lippen, Ik snoof haar heerlijke, geile geur.
Direct begon ik op klit te zuigen.
Ik likte haar lippen van boven naar beneden, beet erin, zoog weer aan haar klit, duwde mijn tong in haar natte gleuf en keerde weer terug naar haar klit, in mijn geilheid likte ik zelfs even haar sterretje, Ik wou weer naar boven maar mijn hoofd werd stevig op de plaats gehouden.

Ik bleef haar kontgat likken terwijl ik met mijn duim haar klit bewerkte. Als een bezetene bewoog ik mijn duim over haar klit, terwijl ik met mijn tong haar kontgat bewerkte, ik kon mijn tong zelfs in haar kont duwen. Tantes snelle ademhaling verraadde een naderend orgasme. Ik voelde haar lichaam spannen, ze begon te trillen........................met een gedempte kreet kwam ze klaar.
Uit haar kampende kut vlogen straaltjes vocht recht in mijn gezicht. Ze spoot me zeiknat. Haar vingers trokken zo hard aan mijn haar, dat het pijn deed.
Rustiger begon ik haar geil op te likken, genoot van de smaak en aaide met mijn handen over haar benen, plagend duwde ik mijn tong in haar kutje.
Eindelijk voelde ik haar vingers ontspannen, het klauwen van haar vingers veranderde in aaien.
Ik liet haar kutje met rust, kuste haar buik, haar borsten, ........ vond haar mond en vree met d'r, ik voelde tantes armen om me heen terwijl we tongden.
Je bent een lieverd........ een geile lieverd, fluisterde tante in mijn oor............... kleed je uit........ ga zitten.
Ik was zooooooo geil.
In de haast, verloor ik mijn evenwicht. Met een luide plof belandde ik in de stoel.
Ssssst , siste tante
Tante stond op en trok haar shirt uit, met open mond staarde ik naar haar, in het kaarslicht zag ze er zo mogelijk nog geiler uit. Ze haakte haar BH los, en liet deze langs haar armen afglijden.
Ooooo.......tante, bracht ik uit.......tante kwam dichterbij.................Silke kon de slaap niet vatten, het gesprek met Laura spookte door haar hoofd.
Dat Ben en Iris geneukt hadden , dat Laura dat helemaal geen probleem leek te vinden........ dat kon toch niet, dat mocht toch niet, dat,............
Plots hoorde ze wat buiten, zou Ben nog buiten zitten? Ze stapte uit bed en keek uit het raam, ze zag niks.
Stilletjes sloop ze naar de deur.
Terwijl ze naar de tuindeur liep zag ze dat de kaarsen nog brandden.
Silke stond als aan de grond genageld, stond tante daar nou werkelijk spiernaakt voorovergebogen over de stoel waarin Ben zat.......was ben nou ook naakt?
Dit, kon echt niet!, Ze wilde het uitschreeuwen maar........deed het niet. Jezus.......kuste tante Ben nou vol op zijn mond............... Haar ogen flitsten heen en weer van tante naar Ben en weer terug.
Tussen de benen van tante door keek ze naar haar broers pik....... gebiologeerd bleef ze kijken. Ze had haar broers pik wel vaker gezien. Ze had hem wel eens in de badkamer begluurt, terwijl ie aan vieze slipjes rook, maar nog nooit zo duidelijk als nu..........jezus wat een pik.
Langzaam kwam Silke tot rust, haar verontwaardiging interesse, interesse in haar broers pik.............
Heel stilletjes sloop silke dichterbij, ze hurkte in een hoek van de tuin, hier kon ze haar broer goed bekijken

Tante zette haar handen op de leuning van de stoel, mijn hart bonsde in mijn keel, mijn mond voelde kurkdroog. Langzaam kwam ze dichterbij, haar borsten raakten mijn borst. Ik voelde hoe haar spenen in mijn vel prikten.
Met haar gezicht heel dicht bij de mijne, fluisterde ze ,"....... pak ze ............., zuig aan me........bijt in me".
Een tintelling schoot door mijn hele lijf.
Meteen daarna duwde ze haar bosten in mijn gezicht, ik bracht een gesmoord, oooohhhh....... tante uit.
Mijn handen grepen haar borsten, ik zoog aan haar enorme tepels, zoog ze, zo ver ik kon naar binnen, beet erop, rolde ze tussen mijn tanden, zoog haar borst zo ver ik kon mijn mond, trok ze dan los met mijn hand...............
Tante bewoog heen en weer, ze bood steeds de ene en dan weer de andere aan.
Plotseling siste tante..........".genoeg nu"...............
Buiten adem keek ik tante aan.
Langzaam ging haar mond naar mijn borst, tegelijkertijd verplaatste ze haar gewicht naar een arm.
Terwijl haar mond om mijn tepel sloot, duwde ze haar hand stevig op mijn mond ...........mmmmpfffffffff........ hard beet tante, tranen schoten in mijn ogen. Direct daarna draaide haar tong rondjes om mijn tepel. Tergend langzaam bewoog, haar mond zich naar mijn andere tepel. Ik verwachte hetzelfde en zette me schrap. Ze likte er enkel aan.
Langzaam ging ze verder naar beneden, likkend en kussend ging ze over mijn borst, naar mijn buik. Met de hand die mijn mond zo stevig dicht had gehouden, volgde ze haar mond, nagels krasten diep in mijn vel.
Op haar knien zat tussen mijn benen, "oooooo tante", stamelde ik, ze keek me aan. Met haar wijsvinger op haar lippen, gebaarde ze me om stil te zijn.
Als versteend zat ik de stoel.

Silke keek ademloos toe. Haar boosheid had plaatsgemaakt voor pure geilheid.
Ze wreef over haar klit, terwijl ze met de andere haar borsten streelde
Twee vingers tegelijk stopte ze in haar zeiknatte kut, steeds sneller neukte ze zichzelf
Ze stopte een derde vingers in haar openstaande gleuf. Haar hand flitste heen en weer.
Ze voelde een hevige kramp, die diep in haar kut begon en zich razendsnel verspreide door haar hele onderlichaam.
Terwijl ze hard aan haar tepel trok kwam ze (bijna) geruisloos klaar.
Aan de onderkant werd mijn pik stevig vastgegrepen, langzaam stuurde ze mijn hem naar haar gezicht, ze keek me strak aan terwijl ze dit deed. Mijn onderlichaam maakt lichte neukbewegingen. Tergend langzaam likte ze met het puntje van haar tong langs de rand van mijn eikel, beet heel zacht in mijn eikel en begon te zuigen.
In een keer zoog ze mijn pik diep in haar mond. Ik voelde geen strakke lippen, geen tanden, ik voelde alleen haar, goddelijke, warme natte mond, mijn pik gleed steeds dieper in haar mond.
Ik kreunde zacht..........
Steeds dieper zag ik mijn pik in haar mond verdwijnen, tot ik haar keel voelde, tante kantelde haar hoofd, mijn pik schoof nog dieper in haar keel. Ik hoorde haar door haar neus snuiven.
Al zuigend begon ze me diep te pijpen, terwijl haar hand haar mond volgde.
Met haar vrij hand masseerde ze mijn ballen. Ze werden prakkerig, door haar slijm, wat langs mijn pik naar beneden liep.
Steeds sneller gleed mijn pik in en uit haar geile mond, haar vingers kneedden mijn pik.
Ik voelde hoe zich een geweldige druk opbouwde in mijn ballen, voelde mijn eikel zwellen, kneep hard in de leuningen van de stoel en beet hard op mijn onderlip.
Ik kon een zacht kreunen niet onderdrukken.
Een eerste straal sperma spoot haar keel, tante hield haar hoofd stil en slikte. Straal na straal loosde ik mijn zaad in haar mond. Ik voelde haar keel rond mijn eikel knijpen, terwijl ze wel moest slikken.

Langzaam bewoog ze haar mond omhoog, ze zoog het laatste restje zaad uit mijn kloppende pik. Ik opende mijn ogen, lange slierten kwijl vermengd met sperma dropen uit haar half open mond.
Snel stond tante zich op en drukte haar mond op de mijne, met haar tong drukte ze een golf sperma in mijn mond. Terwijl ik met haar vree, rilde ik van genot.
Langzaam kwam ik weer op adem.
Tante draaide zich om en kwam op het puntje van de stoel tussen mijn benen zitten, ik voelde haar warme lijf tegen de mijne. Stevig sloot ik haar mijn armen. Tante aaide me.

Tante had inmiddels haar shirt van de grond gepakt en veegde ons schoon.
Ooooooooooh tante bracht ik uit, zo lekker ben ik nog nooit gepijpt........... echt nog nooit.
"Dat was je beloning, schat, omdat je me spuitend liet komen", antwoordde tante.
Een tijdje beleven we liggen, totdat tante in mijn oor fluisterde, "Ben, de volgende keer als we sex hebben ,wil dat je me Simone noemt" .
Ik knikte.
"Ben, als ik zo opsta, pak dan meteen je spullen en ga naar binnen". Nog voor ik kon antwoorden stond ze op en zei iets harder," kom lieve, schat geef je tante een lekkere kus en dan gauw naar bed". Verbaasd kuste ik haar, pakte mijn spullen en liep naar de deur. Snel schoot ze in haar slipje en trok haar shirt aan.
Bij de deur bleef ik staan en keek om.
Ik zag tante naar een hoek van de tuin lopen en terug komen met ........een schok ging door me heen............dat was ........Silke!!!!!! Ooooow shit, dat was echt Silke......................
Ik zag dat ze aan de tafel liepen en gingen zitten.


Ik hoopte dat we geen problemen kregen...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners